Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz zBass #16876 üzenetére

Nálam is ez a helyzet szintén már több hete, és nagyon idegesít már... :W

Én is pont a merülés miatt gondoltam feldobni a V3-at de nem tudom mennyire érdemes, ha mindegyik rommal ugyanúgy csinálja...

Bár most akarok majd 16-os sd-t venni a GXI-be, majd addig még nem lesz meg amit lehet ki akarok próbálni a B04-el, aztán lehet felmegy a V3, ha az nem oldja meg akkor újra a B04.

A backupos dolgot kipróbáltam, nálam nem hozott nagy változást, bár nálam nem is jelent meg a backup folyamat a GSam-ban.

Viszont ha mindegyik rommal hasonló a helyzet és appok kizárva, akkor már főleg nem tudom hogy mi lehet ez.

Szeretem ezt a telefont, és ha valahogy meg lehet oldani ezt a merülés problémát akkor nem cseréltetném szívesen, mert ki tudja milyet kapnék helyette, főleg hogy már nem forgalmazza a T.
    Szóval csak legvégső esetben, és amit lehet kipróbálok hogy ne csere legyen belőle, de mit gondoltok, ez a túlzott merülés (ami könnyen belátható hogy a használatot bekorlátozza) lehet cserére indok?

Bármilyen infót előre is köszi!

Illetve arra gondoltam de ez csak tényleg egy ötlet részemről, hogy anno a GXI hibáiról készült szavazáshoz hasonlóan, akiknek van most ez a túlzott merülés problémája (mint pl nekem is) öszeírhatnánk hogy kinek milyen appok vannak fent, és ha többünknek is ugyanúgy fent van ugyanaz az app (vagy appok) akkor lehetne gyanakodni hogy köztük lehet a bűnös.
    Emellett akinek nincs ez a merülés problémája, az is beírhatná hogy pl "ezt az appot én is használom és nekem nem merül a teló", így lehet könnyebben ki lehetne szűrni hogy melyik app vagy appok okozzák a gondot...

Ti mit gondoltok? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés