- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
gyuszmó #16164 üzenetére
Gyakorlatilag 3 fő csoport van. 1. Nem lilásodó készülékek. 2. Kicsit lilásodó készülékek. 3. Használhatatlanul lilásodó készülékek.
Akinek nem lilásodik, vagy kicsit azok azt mondják, hogy nem zavaró hiba. Akinél járt már használhatatlanul lilásodó, az tudja, hogy erősebb fény hatására teljesen belilul a kijelző és nem lehet semmit látni.
Azt, hogy melyiket kapod jó kérdés. De nem ez a legnagyobb problémája a készüléknek.
Én azt tanácsolnám neked, hogy várj egy kicsit hátha jön frissítés a telefonhoz. Ha jön és megjavít mindent akkor tudom ajánlani a készüléket. Ha nem jön frissítés vagy nem javítja ki a hibákat akkor Nem ajánlott kategóriába raknám. Én is várok még 1-2 hetet, majd lecserélem. Érdemes használtan nézelődni, mert sokan szabadulnak tőle.
A fenti sorok a saját tapasztalataim alapján íródtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest