Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
gyuszmó
üzenetére
Gyakorlatilag 3 fő csoport van. 1. Nem lilásodó készülékek. 2. Kicsit lilásodó készülékek. 3. Használhatatlanul lilásodó készülékek.
Akinek nem lilásodik, vagy kicsit azok azt mondják, hogy nem zavaró hiba. Akinél járt már használhatatlanul lilásodó, az tudja, hogy erősebb fény hatására teljesen belilul a kijelző és nem lehet semmit látni.
Azt, hogy melyiket kapod jó kérdés. De nem ez a legnagyobb problémája a készüléknek.
Én azt tanácsolnám neked, hogy várj egy kicsit hátha jön frissítés a telefonhoz. Ha jön és megjavít mindent akkor tudom ajánlani a készüléket. Ha nem jön frissítés vagy nem javítja ki a hibákat akkor Nem ajánlott kategóriába raknám. Én is várok még 1-2 hetet, majd lecserélem. Érdemes használtan nézelődni, mert sokan szabadulnak tőle.
A fenti sorok a saját tapasztalataim alapján íródtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest