Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voktor
csendes tag
sziasztok, visszaolvastam egy pár oldalt, de nem találtam hasonló problémával bejegyzést, ezért meg merem kérdezni: a hívásfogadás utáni 1-2 másodperces latencia, a rossz hívásminőség és az érintőképernyő fagyásán kívül pár hete van egy olyan új problémám is, hogy a telefon teljesen random kikapcsol. Legtöbbször telefonbeszélgetés közben, vagy közvetlen a hívás fogadása után, de nagyon gyakran csak úgy a zsebemben is. Ha töltőn van, akkor nem történik ilyesmi, telefonálás közben sem. Visszavittem most a telefont a westend T pontjába, ahol azt mondták, hogy kedden vigyem vissza, addigra rendelnek neki akkumulátort meg frissítik rajta a szoftvert, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem fogja megoldani a problémát. Tudok én valamit tenni itthon azért, hogy ez a probléma megszűnjön, vagy kénytelen vagyok a szervízre bízni a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő