- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voktor
csendes tag
sziasztok, visszaolvastam egy pár oldalt, de nem találtam hasonló problémával bejegyzést, ezért meg merem kérdezni: a hívásfogadás utáni 1-2 másodperces latencia, a rossz hívásminőség és az érintőképernyő fagyásán kívül pár hete van egy olyan új problémám is, hogy a telefon teljesen random kikapcsol. Legtöbbször telefonbeszélgetés közben, vagy közvetlen a hívás fogadása után, de nagyon gyakran csak úgy a zsebemben is. Ha töltőn van, akkor nem történik ilyesmi, telefonálás közben sem. Visszavittem most a telefont a westend T pontjába, ahol azt mondták, hogy kedden vigyem vissza, addigra rendelnek neki akkumulátort meg frissítik rajta a szoftvert, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem fogja megoldani a problémát. Tudok én valamit tenni itthon azért, hogy ez a probléma megszűnjön, vagy kénytelen vagyok a szervízre bízni a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini PC
- Asztalos klub
- RC modell földön, vízen, levegőben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- iPad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest