Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
voktor
üzenetére
En is nemsokara viszem vissza kikapcsolas miatt.
Oktoberi telefon, de csak mult heten kezdett kikapcsolgatni. Van, hogy egy nap egyszer sem, van hogy csak egyszer, de mult hetvegen kb fel oran belul 4x is.
Teljesen random, hogy mikor kapcsol ki. Egyszer volt hivas kozben, hangero allitasakor, scrollozas kozben, ebreszto kinyomasakor, programinditaskor, zsebben.Latom meg mindig ajanljak az akksikitamasztos megoldast, de nem hiszem, hogy segitene.
Proba keppen forgattam, raztam a telot egy jo ideig, de nem kapcsolt ki. Ezek utan ketlem, hogy egy kis papirdarab megoldana a problemat.Tobbiekhez, visszavitellel kapcsolatban:
Torlom a belso hattertarrol ami privat es nyomok egy gyari visszaallitast. Ez eleg ahhoz, hogy minden torlodjon?
Kellenek a T-s papirok, vagy ki tudjak nezni a rendszerbol amire szukseguk van?
Olvastam regebben, hogy volt akinek csere eseten a hatlapot (wtf) es az akksit nem csereltek.
Ennek van valami alapja? -
golyós
addikt
válasz
voktor
üzenetére
Én (többek között) vittem vissza a telefonomat a random kikapcsolás miatt.
Rögtön adtak egy másikat ( másnak is), semmilyen aksi csere meg aksi kitámasztás nem oldotta meg a problémát.Szoftverfrissítés sem fogja orvosolni.
Mostanában úgy látom ki van adva parancsban a szervizeseknek, hogy hülyítsék a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- Ford topik
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- DELL Universal Dock UD22
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest