- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
eléggé úgy tűnik hogy megdöglött az érintőpanelem jobb széle
kérdésem erre vonatkozóan hogy maximum mennyi ideig várakoztathat a T amíg megjön az új készülék? van erre valami szabály? csak mert egyszer már visszavittem januárban hangszóró recsegés miatt (csak 30%os hangerő alatt használható), mondták hogy ha megjön hívnak. eltelt 3 hónap majd hívtak hogy látják itt hogy meg lett rendelve de nem jött meg úgyhogy megrendelik megint, oké? mondtam hogy oké, persze azóta se hívtak. igazából szartam rá mert nemigazán telefonálok, de ezzel a hibával már nem szívesen élnék együtt fél évig. van lehetőség lecserélni más típusra? ha igen akkor mennyi idő után és létezik e valami amire érdemes lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Robotporszívók
- Atomenergia hajtja meg az Equinix adatközpontjait
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- ASUS routerek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest