Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz TBG #15978 üzenetére

Engem az dühít, hogy valaki kettesével hordja vissza, de nem venné a fáradtságot, hogy végig gondolja: vajon mekkora az esélye annak, hogy másodszor is pont az a hiba jön elő, ami elsőre. Pláne akkor, mikor a baráti körben is vannak, akik hordják és na ná, hogy azok is ugyan azt a hibát produkálják.

Nem kéne ilyenkor gondolkodni, hogy:

"Halk a hívás közben, zajos a vonal" >> Biztos hogy nem a hálózat hibás? Biztos, hogy a legalább 10-15 éves T-s antennák mindenhol jól teljesítenek? Biztos, hogy mindig 100%-os a vétel?

"Fagy a lock, ha bekapcsolom a WiFi-t" >> Tuti, hogy a telefon szar, attól mert másik 4-5 megy gond nélkül tovább azon a routeren? Nem kéne megpróbálni, hogy hátha mégis nem 3 teló hibázik ugyan úgy, hanem van egy maradandó közös pont...?! :U

"Érzéketlen a touch" >> Ezt tegnap volt szerencsém az Alcatel OT-995 mellett kipróbálni. Javaslom másnak is, mint referencia! Sírva fogjátok visszakérni a GXI-t és ez nem az én véleményem: azért adtam egyrészt a srác kezébe, mert ilyet szeretett volna inkább venni, másrészt azért, mert szerettem volna, ha végre valaki olyan mond róla élőben véleményt, akire nem lehet ráfogni, hogy megbeszéltük előre... Hát nem csak a touch volt a téma és nem negatív irányba...

Folytathatnám még, de ezek már lefutott körök. Visszatérhetnénk a Blade I-re, ahol volt nem létező gradiens hiba, amit "kijavítottak" (nem csináltak vele semmit) és érdekes mód azóta sem panaszkodott rá senki... stb...stb...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés