- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #14924 üzenetére
Naja... a fogyasztás az egy másik téma, nekem a stabilitással van bajom inkább. Ez a jelenség szerintem nem szerencsés, vagy szerencsétlen példány kérdése, inkább a szoftveres környezetre fogom. Viszont mivel semmi rendszerszintű belenyúlás nincs, ha a telepített alkalmazások pl. mennyisége okozza az instabilitást, az még mindig rendszer hiba! Ami ügyesen, vagy szerencsésen választja meg, miket használ, annak jó, de van, akinek meg nem.
Még senki nem panaszkodott rajtam kívül, hogy pár nap (van, hogy egy sem kell) után drámaian belassul a rendszer, aztán ha nem indítom időben újra, már csak kikapcsolni lehet. Erősen kétlem, hogy ez pl. hardveres gond lenne. Most játszom az alkalmazásaimmal, elhagyok ezt-azt, hátha kiderülne valami!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest