Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz gyulaszu #25756 üzenetére
Nekem ugyan 13GB a MiCloud tárhelyem, de sohasem szinkronizáltam a képeimet oda. Az alap 5GB pláne nem való erre.
Képek szinkronizálására ott a GooglePhotos, ami némileg tömörített formában ugyan, de végtelen tárhely. Vagy az előzőleg már említett 50GB Mega.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
nagyúr
válasz gyulaszu #25756 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy PC-n/laptopon is lehet a MI Cloud klienssel kezelni a fájlokat hatékonyan.
Utána majd átmegy az ajánlott felhőkbe. Ez a MI Cloud meg maga a fiók is, annyi verification-t kér/küld emailre, mobilszámra, hogy az ember szeme jojózik.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Nerazim
őstag
válasz ubyegon2 #25751 üzenetére
Bocsi az offért, de láttam a megáról társalogtok, azt nem tudjátok mitől lehet, hogy ha sd kártya helyet adok meg neki akkor nem indul el a feltöltés, vagyis úgy néz ki h elkezdi ha a feltoltést, mert kijelzi az állapotsoron, de rábökve nem csinál semmit, ahogy olvastam alul az alkalmazás hozzászólásainál másnak is volt ilyen problémája. Amúgy redmi 4x-en nem megy, hogy on is legyen
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
nagyúr
válasz Nerazim #25759 üzenetére
Most néztem meg először, mobilon még nem használtam, 4X által készített fotót feltöltötte, a felhőben lévő fotókat is kezeli. Kicsit bonyolult a beállítás desktop klienshez képest. Ha megadsz SD kártyát, nincs kizárva, hogy elérési út probléma van.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz orso0355 #25762 üzenetére
Így van. Viszont a boostereket, amiket a telefonra kaptam, nem, és elég sok van belőlük. De mindegy, nem küldöm el gariba, igazából nem zavaró, csak ha rosszabbodik, akkor kicserélem, vagy kicseréltetem olyannal, aki már csinált ilyet. Lehet, hogy majd itt jelentkezem.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
bunnyhu
senior tag
Mi a manó ... nem Xiaomi telefonunk van mostantól, tudtátok?
https://divecenter.hu
-
aelod
veterán
Megint visszatért az android system kiugróan magas fogyasztása. Ez mi a jó Isten!?
Kezd zavarni, hogy 2 óra alatt a zsebemben 20%-ot esik az akku...újraindítás után is.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
wanted5
őstag
Egy kis infó, hátha valakinek hasznos: visszatettem a 9.6.2-t, és az éjszaka konkrétan kevesebb mint 1%-t merült. Nincs folyamatosan zabáló xiaomi aktiválás és google. Néha néha felébreszti a telót a mifit és a gmail, de kb ennyi. Egy kicsit nehéz megszabadulni az értesítéstől, hogy frissítsek, más zavaró dolga nincs. A MIUI 10-ben én csak UI változásokat vettem észre, mást nem igazán. Szóval viszlát MIUI 10.
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
lacentos
tag
Van esetleg valami megoldás arra,hogy a média hangerejét külön lehessen beállítani? Videónál leveszem a hangerőt,úgy marad utána nem hallom ha üzenet érkezett.Ez így sz@r.
-
carr
őstag
válasz orso0355 #25773 üzenetére
Off:Mondjuk hogy valaki 5 napig bírja..
Lehet csak nekem tűnik kevésnek a használat es azért..ON: Nálatok se írja ki a hátralévő töltési időt?
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Bambuszpro
tag
válasz wanted5 #25775 üzenetére
Én is visszatértem egy régebbi verzióra. Van egy módszer ,hogy eltüntesd csak kell hozzá root.
Build prop editorra rákeresel erre a sorra:ro.build.version.incremental
Azt a verzió számot áttirod valami batár nagy-ra pl 9.9.9.99 mint ami nekem van.
Újraindítás és nem is fog zargatni a frisítés amig véletlen meg nem jelenik egy olyan verzió mint amit fennt beírtál. Ezért kell valami nagy verziószámot megadni
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
wanted5
őstag
válasz Bambuszpro #25779 üzenetére
nem rootolok, de egyébként sikerült eltüntetni, bár azt nem tudom, hogy ha újraindítom akkor úgy is marad
-
nagyúr
Hasznos infó, de nagy vonalakban leírhatnád, miként raktad vissza root nélkül a régebbi rendszert.
Így hirtelen csak root-olt módszerekre emlékszem innen.
Ez a 10-es verzió nem valami jó lett nálam sem. Az, hogy esetleg jön értesítés, az elég kevéssé vidító.......
Az innen visszakeresett gmail értesítés-sel kapcsolatos leírás nem nagyon alkalmazható, csak részben, de változást nem hoz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz wanted5 #25784 üzenetére
Köszi, ezeréve foglalkoztam ilyesmivel, nekem ha root-ról hallok, akkor a bootloadert is abba a kategóriába sorolom.....egyszóval nem úszom meg, hogy írjak a kínaiaknak...
Én amúgy egy bootloader nyitás nélküli módszerre emlékszem halványan, ahol átnevezték az iso-t.
No mindegy, ha még 1-2 alkalommal szórakozik, kivágom a francba! Hiába lenne jó maga a teló, ha mindenféle büdösbogár idióták állandóan azon agyalnak, hogyan lehet még jobban lebutított és csicsázott vacak szoftvereket csinálni..... eddig kár volt kímélnem, egy karc nincs rajta, viszont hamar két darab telóm lesz! :-)
(van a fórumnak kínai mobil beárazós topikja?)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz orso0355 #25687 üzenetére
Köszi!
Végülis magam is rá tudtam volna jönni, hogy ha ezután se lesz jó, akkor azokon is végig kell majd menni.
Ezt a megoldást amúgy durvának tartom kicsit, az átlagfelhasználók 9x%-a biztos nem tudja ezt megoldani magának, csak bosszankodik miatta, míg meg nem utálja a telefonját és/vagy be nem adja szervizbe, ahol csinálnak neki egy factory reset-et, amivel persze nem oldódik meg a probléma, de legalább pénzt még így is elkérhetnek érte csak azért, mert hozzányúltak pár percre a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
enzahobi
aktív tag
LoL így is lehet , én meg az updater appot átraktam a data/app-ba a system ről, így engedi korlátozni az értesítéseit is xD (letörölni nem lehet, akkor nem bootol )
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Lordus
senior tag
ez akár mehetne is az összefoglalóba!
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
gránátalma
újonc
Sziasztok!
A frissítés óta a fényképeknél nem jelennek meg a helyadatok a galériában, pedig be van jelölve az alkalmazásnál. Hogy lehet ezt a funkciót visszavarázsolni?
-
gránátalma
újonc
Szia!
Hogy tudtad visszatenni a korábbi verziót? Nekem már a hócipőm tele van a 10-sel, ami korábban tetszett, és jól működött, az most teljesen meghülyült. Nagyon szeretnék megszabadulni tőle. Kérlek, lépésről lépésre írd le, mert kb. analfabéta vagyok az ilyenhez. Köszönöm.
-
starr
őstag
Fel kellene tenni Magisk modulként az Xposed-et és az Amplify-t. Azzal bármi limitálható vagy kilőhető. Nekem fent vannak, megpróbálom megkeresni mi okozza. A wakelock detectorból nem sok minden szokott kiderülni.
Esetleg rakd fel a Simple System Monitor-t. Az mutatja a futó folyamatokat, mint a Windows feladatkezelő. Talán kiderül...[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
rakd fel SD MAID-et. Mindenkinek ajánlom, ha van rootod. A programkezelés menüjében a Vevő menedzser alpontban bármit tudsz szabályozni. Bármit leállíthatsz, fagyaszthatsz. A Pro verziót érdemes.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
vince
őstag
válasz gránátalma #25793 üzenetére
Nem neked válaszolt a kolléga
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
nagyúr
válasz gránátalma #25796 üzenetére
A te válaszod borítékolhatóan annyi lesz: benne van az Összefoglalóban. 😉
(pár napja én is ezt kaptam)
Ha nem vagy hozzáértő, nem fog segíteni......hiába is nézegeted.[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz gránátalma #25791 üzenetére
és @ubyegon2, csak, hogy ne én legyek a köcsög, aki azért se segít. Azért mondom az összefoglalót, mert én is onnan csináltam. De ha soha nem csináltatok még ilyet, és nem is nagyon vagytok otthon a tech világban, akkor inkább bízzátok rá valakire, mert akár rossz vége is lehet a dolognak.
- Bootloader nyitás elkerülhetetlen, annak le van írva a menete, hogy hogy kell
- 9.6.2 ROM
- MI FlashÉn raktam TWRP-t is fel, elméletileg nem kell, de nem árt ha van. És a MIUIHU Multitool-al (aminek szintén az összefoglalóban van linkje) elvileg ugyanezek megcsinálhatók. Nekem a Miflash volt a legegyszerűbb / leggyorsabb ezért azzal csináltam.
Valamint a PC-re amivel elvégzed a műveleteket telepíteni kell az android adb drivereket.Ja és, kinyitod a bootloadert, fastbootba rakod a telefont, rádugod pc-re, miflashel kiválasztod a romot és start. Kb röviden ennyi a folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
tom570
aktív tag
Sziasztok, most lettem tulaja egy ilyen készüléknek. A dupla koppos ébresztést nem találom, elképzelhető, hogy nincs ilyen a készülékben?
/Give them nothing! But take from them everything!/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs