- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Udv!
Ma kicsereltem parom telojaban a kijelzot es az akksit, viszont osszerakas utan nincs meg az a szoros kapcsolat a keret es a hatlap kozott. Mind a ket hosszanti oldalanal erosebb nyomasra mozog a kijelzo szele. Ott is pattania kellene vagy ragasztva volt eredetileg? -
Nerazim
őstag
Üdv!
Nálatok működik a letöltési link? Nekem egy tök más oldal jön be és utána nem történik semmi. -
Nerazim
őstag
válasz
#07282432 #29333 üzenetére
Ez 10-es droid alapú rom? Egyelőre még ezt jegelném, mert ha nem vállik be akkor nem akarok a downgradelési procedúrán keresztül mennni, mint anno az A1 -el.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Feleségem telóján jelenleg MIUIHU 10 9.7.4 béta van Android 7.1 alapon. Mostanában kezdenek az appok összeomlani, ezért tervezem lecserélni a romot. Maradnék MIUI volnalon. Olvastam, hogy az EU romok elég jók. Ebből melyiket ajánlanátok? Röviden vki le tudná írni a telepítést menetét? Én A1 -hez vagyok szokva, de erre már rég raktam romot jó lenne egy kicsit feleleveníteni. A Pie alapú romokat inkább hanyagolnám egyelőre. Köszönöm előre is. -
Nerazim
őstag
Üdv!
Valaki tudna adni egy linket EU dev. rom(okhoz)? Köszi előre is. -
Nerazim
őstag
válasz
Lacopapi #28856 üzenetére
Nem, félre értesz. Konkrét eset volt minap. Gyerkőcök szépen összeálltak, erre az asszony gyorsan meg akarta örökíteni ezt a pillanatot, teló elő, gcam megnyit, exponál (na) és semmi nem történik, nem dolgozik, mintha meg se nyomta volna a gombot és huss a pillanat már tova is illant.
-
Nerazim
őstag
Udv!
Szerintetek az mitol lehet h felesegem 4x en szinte barmelyik gcamnal neha exponalas utan csak nagyon keson v egyaltalan nem reagal? -
Nerazim
őstag
Van erre egy jó kis írás, nekem is ez segített rájönni mi szívja az akksit. (keress rá: merül)
-
Nerazim
őstag
Ok, köszi mindkettőtöknek.
-
Nerazim
őstag
válasz
Franklin #28136 üzenetére
Feleségemé a teló. Eddig két 2A töltővel (vernee thor töltője és egy orico töltő) próbáltam és kábel is elvileg megfelelő lett volna hozzá, de nem emlékszem ilyen kis ikonra felül. Ez csak gyári rendszeren működik vajon, mert mondjuk ebbe bele lett nyúlva a gcam miatt pöpett.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
MIUHU telepítésnél mit rontok el? Felraktam TWRP alól, lazyflash is volt (bár ez piros betűvel vmit kiírt) utána csak MIUIHU logóig jut majd kiírja hogy gyári visszaállítást kell csinálni mert sérültek az adatok. Természetesen utána nem jön be csak TWRP.
Wipe/Syste/Dalvik/Cache is volt. Ami érdekes, hogy mikor újraindítottam TWRP alól felül kiírta, hogy No OS -
Nerazim
őstag
Na tegnap nem hagyott a kisördög felpattintottam a legújabb AOSP -t. Akkuidő miatt váltottam LOS 15.1 ről. Kíváncsi leszek lesz-e változás. Aki esetleg AOSP -t használ nála, hogy alakul az akksi idő?
-
Nerazim
őstag
válasz
siddis #27558 üzenetére
Szia!
A LOS 15.1 alá is fel rakható a Phantom Treble kernel? Van itt treble és non treble, melyik kell nekem? Nekem Oreo -kell igaz? Gcamot szétbarmolhatja? Egyáltalán mi a különbség a treble és non treble között? Próbáltam visszakeresni itt a fórumon, de nem találtam rá választ.TWRP be bootolok és ott install zip -ből?
-
Nerazim
őstag
válasz
siddis #27532 üzenetére
Köszi, mert igazából működik nincs vele baj csak gondoltam megkérdezem, hátha ezt a lépést kiahagytam.
Más:
Feleségem nyavajog, hogy jobban merül az akksija mint gyárin. Ezt okozhatja-e vmi bug és erre van -e megoldás vagy új rom a megoldás? Visszaolvasva itt sokan az AEX -et dícsérték. Nem is tudom.... -
Nerazim
őstag
Udv!
Hulye kerdes. Felraktam a LOS+Magisk+Arthur gcamot. Ilyenkor kell meg kulon mokolni a hal=3...stb-vel? -
Nerazim
őstag
Üdv!
Sikerült felraknom a párom telójára a LOS, Magisk, Gcam combót. Minden szuper. Viszont hiányzik neki a három újjas képernyő mentésErre van valami trükk, hogy LOS alatt működjön és békény hagyjalak titeket?
Ui: Egy dolog ami engem zavar, hiába állatom be, hogy dupla koppra képernyő kikapcs. Semmit nem csinál, sőt ha kiveszem vagy ha benne hagyom a pipát akkor is a zárképernyőn ha dupla koppot nyomok lezár. Érdekes.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
TWRP -vel kapcsolatban lenne még egy kérdésem. Az ÖF -ben úgy van írva, hogy "...kétféle módon lehet..." ez azt jelenti, hogy kezdhetem egyből a végleges TWRP felrakásával is, ha LOS lenne a végcél?Ui:
1/Illetve a jövőre nézve mivel jár, ha véglegest rakom fel, szenvedek -e valamiben hátrányt ezáltal?
2/ Még anno mikor próbálkoztam felrakni egy másik romot előjött ez az ablak. Ez mitől lehetett? Csak, hogy ne fussak bele megint abba a hibába. -
Nerazim
őstag
válasz
siddis #27477 üzenetére
Köszi. Az a bajom, hogy én ennyire nem vagyok profi ebben nincs ehhez egy lépésről lépésre leírás. Pl: Itt nyomd meg, ezt írd be ide stb.
Ez a leírás esetleg?
-
-
Nerazim
őstag
válasz
siddis #27469 üzenetére
Köszi. Még mindig hajlok a LOS felé, ha össze akartál zavarni
Abból melyik verzió az ajánlott ami már kiforott és nem fog az asszony 2 nap után nyaggatni ? Hivatalos oldalon a 15.1 van fent, de itt olvastam 16 -ról is. Ezekre fel lehet rakni az általad említett gcamokat apk-ból vagy mókolni kell még vmit hozzá?
-
Nerazim
őstag
Udv!
Kacerkodom a gondolattal, h parom telojara felpattintom a LOS -t. A gyaritol jobb, gyorsabb, megbizhatobb? Esetleg inkabb vmi mas inkabb helyette? Ebben jol tudom van gcam? -
Nerazim
őstag
válasz
ubyegon2 #25751 üzenetére
Bocsi az offért, de láttam a megáról társalogtok, azt nem tudjátok mitől lehet, hogy ha sd kártya helyet adok meg neki akkor nem indul el a feltöltés, vagyis úgy néz ki h elkezdi ha a feltoltést, mert kijelzi az állapotsoron, de rábökve nem csinál semmit, ahogy olvastam alul az alkalmazás hozzászólásainál másnak is volt ilyen problémája. Amúgy redmi 4x-en nem megy, hogy on is legyen
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Boldog újévet kívánok mindenkinek!
Visszakeresve a topikban a fóliára volt egy link de amire mutatott már nem él, tudna vki jófajta temp.glass-t ajánlani? Létezik olyan aminek a széle nem áll el a teló szélétől (lévén h le van kerekítve)? Illetve jobb minőségű átlátszó tok se ártana -
Nerazim
őstag
Ha felrakom az Multitool-al a TWRP-t, majd innen a Magisket, akkor miért nem lesz rootolt a teló? Root checkerben néztem.
-
Nerazim
őstag
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Az Arthur féle gcamot h tudom legegyszerűbben felrakni miui 10 alá? Valami leírás van erről vagy yt videó? -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Feleségem telefonján szerettem volna a gyári visszaállítást megcsinálni, azonban régebben gcam miatt mókoltam vele és most az alábbi kép fogad, nem nagyon vágom már, hogy pontosan mit is kell csinálnom. A lényeg az lenne, ha egy stabil, szűz rom felkerüljön rá esetleg néha jöjjön rá vmi frissítés (ha ez plusz mókolást jelent akkor inkább kihagyom). A lehető legegyszerűbb megoldás érdekelne, hogy tudnék rá egy stabil rendszert felrakni. Köszönöm előre is. -
Nerazim
őstag
Na valami csak nem kerek:
Felraktam zipből twrp alól a 9.2 romot, ezután wipe/data törlés, újraindít. És bejön az eredeti rom, ahol megvan minden app, beállítás, háttér...na gondoltam akkor gyorsan nyomok egy backupot twrp alól, erre bejön a stock recoveryÉn itt feladtam
-
Nerazim
őstag
válasz
trebrona #18531 üzenetére
Nem tudom mit mondhatnék, csomó kínai írás volt, igazából a végleges twrp szerint csináltam midnent de volt olyan ablak ami az öf ben nincs már eleve egy olyan ablakkal kezdett ami mondom full kinai csak tippeltem h jobbra kell húzni, illetve azt tudom h a végén megkérdezte hogy "disable stock recovery" ott pedig a csuszka jobbra húzásánál vmi ilyesmi volt "allow disable..." vagy ilyesmi.
Esetleg próbáljam meg újra felrakni a twrp-t?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Elakadtam. Felraktam a TWRP -t ,de ha újraindítom mindig csak a TWRP jön be. Mit kell ilyenkor csinálni? -
Nerazim
őstag
válasz
grafnet #18464 üzenetére
Háát, hogy kettőjük közt mi van azt nem tudom
Így belegondolva valóban a Thor -nál is mikor csináltam csak azért kellett FT mert új romot raktam rá és már nem emlékeztem, hogy pontosan, hogy is volt.
Akkor:
1, elvileg felrakom a TWRP az ÖF alapján
2, aztán SU zipből
3, újraindítás
3, buildprop-ba szerkeszteni: persist.camera.HAL3.enabled=1
3, és végül Gcam apk-ból
így jó?(#18472) trebrona:
Ja tényleg azt nem zipből -
Nerazim
őstag
Üdv!
17 órám maradt hátra a bootloader nyitásig, már fejben ki is nyitottam, viszont nem tudom eldönteni (mert nem értek hozzá) hogy az ÖF lévő két megoldás közül melyiket válasszam TWRP és SU vs MAGISK. Mivel feleségemé a teló és ismerve őt nem akar mindent újra rakni, gondolom a TWRP kiesik (csak tipp). A Magisk felrakására van valahol egy magyar leírás, nem bízok az angolomban. Köszi előre is. Gcam-ból melyik verziót rakjam fel majd? -
Nerazim
őstag
Üdv!
Gcam-os képeket amik 4X -el vannak lőve, hol lehet találni? -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de nem találtam meg amit kerestem. Feleségem telójára szeretném felrakni a Gcam-ot. Van értelme? Jobb, mint a gyári? Van erről valami leírás valahol? Köszönöm előre is. -
Nerazim
őstag
Köszi srácok, akkor marad a barkács
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Páromnak vagy egy ilyen telefonja és az lenne a kérdésem, hogy az ujjlenyomat olvasót valahogy ki/le lehet-e kapcsolni/tiltani, mert ő nem hasznája és akárhányszor véletlenül hozzáér mikor felveszi a telefont az asztalról akkor bekapcsol a kijelzője. -
Nerazim
őstag
Köszi a segítséget. Bocsi, hogy nem használtam a keresőt, azonban kicsit ez most felbosszantott. Vesz az emberfia egy 40k telót azt gondolja megütötte a főnyereményt, mert ár érték arányban verhetetlen, aztán kiderül , hogy ebből is két fajta van ugyanazon típuson belül, háááá mééééé? kérdem én? kicsit csalódtam a Xiaomi-ban most, eddig én is 4X -et akartam venni, de ezek után hááát....na jó még mindig
de egyáltalán lehet erre szűrni valahogy, gondolom nincs sehol feltüntetve a dobozon: " ez hamarabb kerekedik höö" Lassan ott tartunk, hogy nem elég a teló speckóit nézni, fórumot is át kell böngészni alaposan, hibák, bugok, tokok, fóliák, romok után, h az adott telóval minden klappoljon ne adj isten. Aztán meg csodálkoznak ismerősök, hogy még mindig nem vettem telefont...
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Feleségemnek vettünk egy 4x -et és rá egy tempered fóliát, de valamiért körbe a szélénél nem fedi le a képernyőt. Nagyjából sejtem, hogy azért mert lekerekített a kijelző széle, de ezt akkor is soknak gondolom. Valamivel több mint 5 mm körbe ami levegős. Esetleg valaki tudna egy linket megbízható fóliához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest