Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
5"nél kisebb telefont emberi áron már nem nagyon fogsz találni. te tudod. ha a márka (miui, összeszerelés, etc) bejött, meg amúgy is érik a csere, akkor miért ne. de pl eustockon is 40ért ment mielőtt elfogyott volna.
(#8968) air 5.1-es telómra se engedi. a fejlesztőnek valami bénázása, mert a többi appja rendben amire hirtelen ránéztem. max nekik kell írni
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
-
Örni
senior tag
39-ért ez a telefon ajándék! Nekem nincs nagy kezem, de ez a méret még pont jó. No meg minél öregebb az ember, annál nagyobb képernyő kell már sajnos a szemünknek Már 5 hónapja van meg, szeretem.
(Jesszus, mióta lettem én senior tag?)
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Soká
senior tag
"Ha azt mondjátok, előrelépés és van olyan minőségű a készülék, mint a mi2s, akkor már veszem is!"
Erre legfeljebb 4 év múlva lehetne válaszolni érdemben. Mármint a tartósság szempontjából. Egyébként fejlődött a mobilipar szoftveresen annyit, hogy érdemes legyen váltani droid 4-ről. Hardveresen is fejlődött, egyedül abban nem vagyok biztos, hogy ez a tartosságban megmutatkozik-e? Félek, hogy nem. Mára már egyértelmű trendnek látszik, hogy mobilt 1-2 évre vesz az ember, mondjuk amíg az akku bírja.
És ha már akku, valószínűleg a 4100mA-es akku neked is kedvedre való lenne.
És biztosan találsz majd olyan dolgot, ami - főleg elsőre - jobban tetszett a régi telón.
Én egy 3s-t használok egy éve, nem vagyok ugyan mérvadó, mert elég béna kacsa vagyok, de ez az elő olyan telefonom, amivel szinte maradéktalanul elégedett vagyok. Ezért, amikor a fiam telefonált nekem tegnap délben, hogy felpúposodott az (Ulefon paris) telója (haldoklik az akksi), egy óra múlva már sorban álltam az edigitalnál és vettem egy 4x-et. Jobbat úgysem tudnék ebben az árkategóriában.
Neked persze, a MI2s ketagóriáját tekintve lehet, hogy feljebb kellene keresgélned, de ha azzal jól elvoltál, akkor a 4x is megfelel majd. Esetleg olvass még utána a Xiaomi MI A1-nek. De az tiszta droid.DarthFader,
köszi, továbbítottam! Nekem a négy alapművelet is bőven sok
[ Szerkesztve ]
-
Soká
senior tag
Hát, reméljük, hogy beválik. Én személy szerint kíváncsi lennék a benyomásaidra. Az biztos, hogy az új dolgokat alkalmasint szokni kell.
A nagyobb méret leginkább csak akkor okozhat gondot, ha feszes farmerzsebben hordod a telót. Nálam pont ez a méret a határ, az 5,5-ös már nem férne el nadrágzsebben. De én nem hordok sztreccs nadrágokat. Én személy szerint azt javasolnám, hogy vegyél hozzá tokot és üveg borítást. Szinte kizárt, hogy ne ejtse el az ember a telót 1-2 év alatt. Néha kiveszem a tokból olyankor élvezem, hogy milyen kis vékony és csinos, de aztán 1-2 napon belül visszapakolom.
Jakuu,
köszi a probléma már megoldódott. (bár fogalmam sincs, hogyan kellene egy appot átvarázsolni egyik telóról a másikra...)[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
Az alul felül fekete középen, vagyis ahol átlátszó, nem tapad. Ettől függetlenül nálunk bevált, nem levegős és nem ment alá kosz sem. Amit észlel vele a párom az az, hogy az érintésérzékenység valamicskét romlott tőle. Éppen ezért rendeltem fóliát. Ha megjön, le is cseréljük.
Vérboci
-
vince
őstag
Ne legyen igazam, de tippre borítékolható a 2mm-es hézag körben, éljen a 2.5D
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sxxorp
őstag
Bocs, igazad van az Mi3-at néztem, de mindkettő Sharp, baromi jó kijelzők. Később butították? Na, az nagyon nem korrekt...
orso: semmi gond, emberek vagyunk, lásd előző soraimValaki használja a friss 8.5.4 ROM-ot root-tal, Xposed-del? Gondolom a root OK, de az Xposed is megy rendesen? A modulokat mennyire frissítették már Nougat-ra?
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Igen.
Viszont, ha kell az MTP mód, akkor valóban inkább Magisk.Bár én továbbra is a multi (eu) romokat preferálom.
Miuihu-ban pedig eleve integrálva a Magisk, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
lócitrom
őstag
én a helyedben most már várnék, már ha stabil stabil kiadás is érdekel. elég tegnapelőtt jött ki a hír, hogy most már akkor ebben a hónapban fokozatosan jön ki majd az N frissítés.
(#9461) csiga8
ha a kolléga javaslata nem jön be, telepítsd újra fastboot módban. ennél tisztább megoldás nincs a hardverhiba kizárására.(#9464) ész ventura
csatlakoztatás után húzd le a függönyt/értesítési sávot és válaszd ki a csatlakozás módját. MTP vagy fájlátvitel.„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
lócitrom
őstag
zsír. akkor neked ez nem lesz idegen egyáltalán. akinek ez legalább fontos, az talál majd konkrét referenciát.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
vince
őstag
De jó, kérünk majd sok-sok fotót és persze szubjektív beszámolót is
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
MODERÁTOR
Féloff.
Ezért hiányzik a színhőmérséklet-állítás a Mi A1-emből, mert azzal a kijelző színein lehetne kicsit variálni.
Ezt szerettem a MIUI-ban a Redmi 4 Prime-on.
Az is EBBG volt, ami a Redmi 3 Pro BOE kijelzője után rosszabb nézett ki, de a színhőmérséklettel lehetett valamit javítani rajta.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
lócitrom
őstag
fogod ezt még bővíteni? mert érdemes lett volna kipróbálni azt, hogy valami egyértelműen hideg és egyértelműen meleg képet állítasz be. az én állam akkor esett le, amikor láttam mennyivel több árnyalatot tud a BOE. erre nálam jó alany volt a Pokémon játék. mondjuk ez tényleg csak élőben érzékelhető, a fényvisszaverődés megöli a bulit. talán levideózva valami átjött volna még a látványból.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
aelod
veterán
kb. azt hozta a teszt amit vártam. Nekem ebbg-s típusú panelem van. Én is észrevettem, hogy a fehérei inkább sárgásabbak, mondom ezt egy p9 lite mellett teszteltem. Engem annyira nem zavar, legalább nem égeti ki a retinám a 4 fal között
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Soká
senior tag
Köszi a tesztet!
Bocs, hogy kritikus vagyok, de ha már nyomdász vagy, valószínűleg nem veszed rossz néven az alábbiakat.Én azt javasolnám, hogy mondjuk valami hasonló tesztábrát jeleníts meg a kijelzőkön.
A következő az lenne, hogy sötétben készíts képet a telefonokról és pontosan szemből. Két okból sötétben:
- hogy ne tükröződjön a kijelző
- és hogy ne zavarja meg az ember szemét a fehér és fekete telefonkeret, mert az iszonyatosan becsapja a szemet!!! (lásd A és B színt, amely ugyanaz!)Én azt is javasolnám, hogy túl a max. fényerőn (amiből kiderül, hogy melyik fénye erősebb esetleg) szemre igyekezz beállítani ugyanazt az értéket a két telefonon, hogy a fényerő-különbség ne zavarjon minket és úgy készítsd a fotót. Az egy dolog, hogy a fehér melyiken "fehérebb" vagy intenzívebb, de érdekes lenne, hogy a szürkeárnyalatokat miként adják vissza? Egyformán látszik a különbség a szürkeárnyalatos csík két szélső értékénél? Általában a kijelzők nem csak úgy értékelhetők, hogy jobb és rosszabb, hanem az egyik ebben jobb, másik másban. Ki tudja, a BOE lehet, hogy szemre jobb, a másik meg esetleg időtállóbb?
Én egyébként nem gondolom, hogy lényegi, örömre vagy bánatra okot adó különbség lenne a két kijelző között, az inkább az ember "gyarlósága", hogy szeret rangsort felállítani és győzni vagy veszíteni.
-
sxxorp
őstag
Köszi a tesztet, természetesen a hétvégi forduló eredményét is elolvasom, de az első kör is kielégítően bizonyította, hogy ez az EBBG / BOE téma inkább vihar a biliben. Ráadásul nekem 2 dolog is tovább enyhíti a fehér megjelenítésének különbségét:
1) Motorola Razr i-m AMOLED volt, ennél szoktam hozzá az inkább sötét témák/app-színvilág használatához. Mondhatnánk a Beállításokat, de nekem egy téma miatt az sem fehér, alig látok fehéret huzamosabb ideig (talán a böngészőben honlapok szövegének háttereként).
2) Fél tucat alkalmazásnál (FBReader, EZpdf, Feedly, BIZ Knights szótár, stb.), ahol gyakori lehetne a fehér háttér állandó Olvasói módot állítottam be még EBBG-n is (ha indul az app mindig átvált), annyival jobban esik a szememnek a számottevően sárgásabb (pergamenesebb), melegebb színvilág. Úgy tűnik, hogy én az EBBG-vel kifejezetten jól jártam
Főleg úgy, hogy ami inkább érdekelt, abban pont nem tapasztalsz érdemi különbséget: a fényerőben. Ez megnyugtató, innentől a téma kipipálva.Akku: 89% -> 19% 2n17h55m alatt, kijelzőidő: 6h0m55s, amiben volt bő egy óra játék is. Nekem ez több, mint kielégítő, még a visszafogottabb élettartam-kímélő használat mellett is. Persze fele ekkora csíkszélességű processzor (pl. SD 625) sokat dobna, de azoknak meg a nagyobb felbontás miatt az erősebb CPU ellenére is gyengébb a grafikai teljesítménye (nem eléggé erős a GPU), ezért nem lett 4 Prime.
-
vince
őstag
válasz Lordus #10163 üzenetére
Rgb led van benne, de a drivere hibás. A komponensek nem tudnak önállóan üzemelni, ezért nincs a három alapszín. Korábban többen próbálkoztak led alkalmazásokkal, sikertelenül.
Jelenleg sárga, cián, lila és természetesen a fehér működik. Van még a választható lehetőségek között piros, zöld és kék, de ezek mellett mindig megy egy másik szín is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest