- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #29754 üzenetére
Leírás az sajnos nincs (illetve ROM és személy függő is)
Kidobálom a kínai, koreai, japán stb betűtípusokat (60 mb), beépített óra, naptár, levelező, fényképező, billentyűzet, csengőhang, kínai holdnaptár, launcher, szükségtelen app-ok, stb stb és lecserélem az általam preferáltakra..
Persze telepítés végén Magisk 20.4, Viper4FX drivers és egy másik kernel megy a ROM és a Gapps Pico után.
/etc/hosts fájl cseréje, mentett wifi AP-k visszaállítása, build.prop-ok szerkesztése stb stb, úgy egy óra alatt megvan, utána egy full /data törlés, /data formázása f2fs-re és jöhet a mehet..
A törléseket némi gyakorlattal meg lehet csinálni TWRP-ből is simán.. A saját cuccok másolását már inkább Root Explorer-el csinálom. -
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28873 üzenetére
Olyant nem találtam,amivel videózni is lehet,olyan van ami a fényképezéshez ( Normál-panoráma-photo sphere-portré-éjszakai), remekül bevált. Már nem tudom,honnan töltöttem,de ez a neve,talán megtalálod: GCam_Pixel3Mod_1_build.6.1.013.apk
Így,ha videózni akarok,ott a stock,fényképezést meg ezzel csinálom - láthatóan tisztább és részletesebb képeket lő. -
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28870 üzenetére
Olvass vissza a #28835 -ig.... azt a romot csak ajánlani tudom. Hibát még nem találtam benne. Készenléti fogyasztása közelít a nullához
,de akció közben is visszafogott. Testreszabható,sok a beállítási lehetőség. PIE. Kamera az eddigi legjobb.Magisk benne van,telepítés OrangeFox alól megy . MIUI11
-
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28855 üzenetére
Amíg fel nem dolgozza az előző képet,addig nem tudod használni. Ha kilépsz exponálás után,láthatod a kicsi fényképezőgép ikont a bal felső sarokban. Amíg az kinn van,addig nincs készen,amint eltűnik,nézheted,vagy fotózhatsz tovább...ezzel együtt kell élni
Az,hogy egyáltalán nem reagál amiatt lehet,hogy ezt nem veszed figyelembe és megbolondul. -
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28806 üzenetére
Hát a telepítéssel nincs gondom, ez a hagyományos TWRP 3.3.1-0 nem volt 7-es hibaüzenetem,úgyhogy ehhez a verzióhoz jó. Aztán,hogy másikkal mi lenne,nem tudom,de érdekes,hogy semmi más,csak ez a két dolog bukik meg. Óra appot tettem másikat,csak a MiCloudra nem tudok ránézni,de majd visszafogom magam.
Mert amúgy meg nagyon jó rom. -
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27537 üzenetére
Most éppen a 0621-Nightly van fenn, kernelből a Phantom treble, az app-ok minimum fele ki van dobálva illetve van a helyükre más a /system-be másolva. Fölösleges betűtípusok, csengőhangok, PicoTTS törölve, hosts-file cserélve, mindez a legkisebb Gapp-al, ami csak lehetséges volt. Meg pár lényegtelen személyes apróság..
Elég sokat fényképeztem mostanában HDR+ képeket és az azért ette az akksit rendesen, ezzel is kijött két nap simán, de ha 'nyugalmi időszak van' nálam, akkor megvan az öt nap is simán..
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27476 üzenetére
Ez a verzió lehet hogy már régi vagy már nem jó a LOS-hoz, de arra jó mindenképpen, hogy felrakd vele az újabbat, amik itt vannak, a felső kettő jó neked..
Mentsd le az új TWRP-t az (külső) SD-re, aztán amikor már elindult az ideiglenes TWRP a telefonon, akkor Telepítés >> Képfájl telepítése és betallózod az új TWRP.img-t és kiválasztod, hogy a recovery partícióra telepítse és máris fenn van a legújabb, végleges, LOS-kompatibilis TWRP-d..
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27474 üzenetére
Leginkább az ami itt van, a 16-nak azért még vannak gyermekbetegségei..
Gcam-ok errefelé lesznek, keressél olyat aminek benne van a nevében az R4X, de főleg az Arthur nevű fejlesztőnél találsz olyat, illetve nekem jól ment még az UriKill v.XXII is.Telepítés menete tiszta.?
TWRP-d milyen verziójú, lehet kell olyan, ami kezeli a Treble ROM-okat..És mentsél, gépre, ne a telefonra, mert -nem tudom ez így van-e még mert én már módosított fstab-ot használok- de első indításnál lehet hogy titkosítja majd a telót.. És eszedbe ne jusson TWRP-ből törölni valamit ha egyszer már elindult a rendszer, mert dm-verity-t használ, vagyis többet az már nem indul el biztonsági okokból aztán rakhatod újra.. De ez ellen az is véd, ha mondjuk az első héten nem lakod be teljesen, kevesebb lesz a szentségelés..
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #27468 üzenetére
Snap camera (vagy mi a neve) van benne, de én ki szoktam hajítani és van helyette Arthur vagy UriKill-féle Gcam. Össze sem lehet hasonlítani.
Ha felrakod mentésed legyen mindenről és ne a telefonon, hanem számítógépen, stb..1. Nem fontos semmi, csak működjön a teló -----> gyári ROM
2. Kicsit hajlandó vagyok mókolni vele, tud ez többet is ------> XIaomi.eu, MIUI.HU
3. Én szeretném eldönteni, hogy mi legyen a telón ------> LOS, RR, AOSP, etc..
Hát így megy ez.. Például a reklámok blokkolását meg lehet oldani app-al (Blokada,stb stb.) meg módisított hosts-fájllal is. És ugye minek fogyassza az akksit még egy app "feleslegesen".?!) -
-
Nerazim
őstag
-
Davs
tag
válasz
Nerazim #18526 üzenetére
Szia!
Sikerult tuljutnod a 86023 hiban? En ott vagyok elakadva meg mindig; nem tudom a telenfonbol a developer menuben hozzarendelni a telenfont a Mi accountomhoz. Az unblock engedelyt megkaptam par hete. 99%-nal megfagy azzal az uzenettel, hogy ez az account nem tudja ezt a telefont unblockolni. -
trebrona
nagyúr
válasz
Nerazim #18530 üzenetére
Sokat nem segítettél... Így én sem tudok.
Bekapcs gomb hosszan, míg ki nem kapcsol, majd utána vissza bekapcs.
De ilyennel még nem találkoztam. Olyan, mintha törölted volna a system-et. Tölts le egy xiaomi.eu romot, ha már így alakult, PC-ről fel tudod másolni a telefonra, TWRP-ben működik az MTP mód.
Utána install, kikeresed az előzőleg felmásolt romot (zip), majd csúszka elhúz. Ezután biztos, ami biztos factory reset TWRP-ben, majd mehet a reboot system. -
grafnet
veterán
-
Dwatti
addikt
válasz
Nerazim #10112 üzenetére
"hogy ebből is két fajta van ugyanazon típuson belül "...+ 2 fajta kijelző tipus is van ugyebár BOE meg a EBBG
Lehet egyik típus indáiban készül a másik meg a "Nagy falon" belül. Más a gyártósor beállítása. : )))
De nyugalom hiszen egységes Kínai nyelv sincs
akkor miért is lenne egységes Kinai készülék típus -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Nerazim #10112 üzenetére
"Lassan ott tartunk, hogy nem elég a teló speckóit nézni, fórumot is át kell böngészni alaposan, hibák, bugok, tokok, fóliák, romok után, h az adott telóval minden klappoljon ne adj isten."
És még ez is kevés lehet, én a Mi A1-gyel
futottam bele "nem támogatott" SDXC memória kártya problémába.Ui:
Nem irták le sehol...
-
fzoli86
tag
válasz
Nerazim #10097 üzenetére
nincs jó arra a telóra, már párszor beírtam. Eltérő kijelzővel gyártják őket. A korábban kerekedőre NINCS TEMPERED GLASS!!!!!!! Akármelyik fórumtárs írja, h van rá jó. TÉVED!
Sajnos Te (Ti) egy olyan üvegű telót birtokoltok, amire nem lesz "merev" védelem.
Tempered Glass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest