- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
candle-light #11497 üzenetére
elnézve az itteniek véleményét meg elnézve a leírásokat EU és HU rom használata esetén megérheti megvenni, DE gyári rendszert el kell felejteni. nincs mögötte valódi szándék. csicsa van, de igazán konyhakésznek nem lehet nevezni. itt van ez a hiba is. bejelentem, nem veszik komolyan. pedig nem vicces és egyéb hálózati problémák is akár visszavezethetőek erre. tény, hogy sok bejelentés nem is hiba, csak indiai/orosz (meg jó néhány magyar) felhasználó fogyatékossága. de nekik feladatuk lenne mindent felülvizsgálni. másik két brancs esetében látható az elszántság és a haladás. ha neked az belefér, hogy néha frissíted te a telefonját valami más kiadással, akkor továbbra is javasolt ez a telefon.
-
candle-light
csendes tag
válasz
lócitrom #11495 üzenetére
Köszi. Lehet, hogy most egy kicsit elbizonytalanodtam. Apum napi szinten tolná mindkét kártyát, és elég ideges tud lenni, ha valami nem úgy megy, ahogy ő szeretné :/ Meg egy kicsit magam alatt is vágnám a fát, ha nagyban reklámozom, hogy milyen klassz telót találtam ennyiért, aztán meg jön a problémázás
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Megjött feleségem telefonjára a 7-es android meg a 9-es miui. Rosszul emlékszem, hogy ezekben már állítható kellene, hogy legyen a jelzőfény?
-
lócitrom
őstag
Vodafone-t szoktam csesztetni, utolsó hivatalos álláspont szerint náluk még nincs.
(#11490) St3ven
MIUI 9 alatt nem tapasztaltam, de mérget mernék rá venni, hogy másnak éppen nem okoz gondot. MIUI 8 több verziója alatt stabilan jelen van a hiba.
(#11494) candle-light
nem. teljesen random. de az ember leginkább úgy veszi észre ezeket a dolgokat, ha interaktív, tehát kapcsolgatja néha. a bejelentést én csináltam, az ott leírtakat itt páran szintén tapasztalták, de eltérő intenzitással. a legrosszabb az a formája ennek a hibának, amikor azt hiszi az ember, hogy offline a kártya és a rendszer is annak mutatja, de közben meg aktív...
-
vargalex
félisten
válasz
malgab01 #11491 üzenetére
S625-el ott a Note 4 Global.
-
malgab01
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, telefon csere előtt álok, jelenleg Redmi 3Pro készülékem van, (S616 proci) sajnos B20 nélkül!
Mivel sokat utazok, így b20 as telefonra váltanék, de nem tudom hogy előre lépés lenne e ez a telefon??
mikor várható egy újabb kiadás? mondjuk S625 el vagy 4gb rammal?
illetve jobb lenne e a 4x mint a mostani s616 ? észre vennék e valamit?köszönöm a segítő kommenteket
-
St3ven
addikt
válasz
candle-light #11471 üzenetére
Szia!
Ha ki-bekapcsolgatni szándékozik két újraindítás között a másodlagos kártyát, akkor a dual SIM bug miatt nem ajánlott.
-
törölt tag
válasz
Sprinti83 #11451 üzenetére
Végül nem próbáltam a Downgradet
Hagyom így ahogy van. Tény nem a legjobb a szoftver,picit csalódtam a Xiaomiban.
Legalább a Kernel Sourcet adnák ki. Azt se hiszem el hogy az utolsó LOS14.1 lassabb mint az RR. (Hogy lehet official az RR mikor a LOS14.1 meg unofficial?
-
aelod
veterán
válasz
Krisszalai #11482 üzenetére
Elég kevés szolgáltató támogatja a voltét én úgy tudom legalább is...
-
törölt tag
válasz
Krisszalai #11482 üzenetére
-
Krisszalai
csendes tag
Volt egy analóg óra widgetem, amit elvitt a Nugát. Maga a widget él a képernyőn továbbra is, de nincs már bent a választhatók között. Most ha törlöm, elment...
-
lócitrom
őstag
válasz
sxxorp #11473 üzenetére
ez az, hogy a changelog is egy vicc. olyan nagy valós változások nincsenek a rendszerben. annyira elmaradott ütemben fejlődik, hogy ezeket igazából nem is méltatnám. egyesek lehet nem szokták menteni alkalmazásaik beállításait, viszont én igen. és innentől sajnos egyértelműen bukta van. nekem ezzel megtört az a sorozat, hogy biztonság kedvéért menthetek minden frissítés előtt és után, hisz most éppen nem mentettem előtte. utólag meg így hagyományos módon nem tudok. most azon agyalok, hogy akkor bejátszom a fastboot frissítést a data partíció megtartásával, hátha...
-
Neerpelt
tag
Na jó, azért félni nem kell ettől a frissítéstől. Amúgy tényleg hozza a korábbi akkuidőt, és a gyorsaság is úgy tűnik hogy marad
De van még pár apró beállítás a menüben ami jópofa, bár most konkrétan nem emlékszem rájuk hogy mik
-
sxxorp
őstag
válasz
lócitrom #11467 üzenetére
Igen, köszönöm, kb. ebben a szemléletben kérdeztem a lehető legobjektívebb véleményeket a frissítésről: tényleg megéri-e a gyakorlatban. Mókás elméleti changelog-okat el tudok olvasni.
A múltkori frissítés elbarmolt valamit és addig lusta voltam TWRP-mentést csinálni külső SD-kártyára (még a régi játszósban volt). 1 napom ment kukába, míg újra Nova, root, TWRP, Xposed, összes app, stb. visszakerült. Ez a vesződség most garantáltnak tűnik a főverzióváltás miatt. Csak ha megéri (+1 óra SOT, több RAM, jelentős új funkciók, ilyesmi), amúgy teljesen elégedett vagyok a telefonnal jelenlegi állapotában. -
carr
őstag
Na... úgy látom ezt a frissítést nem szeretném felrakni a korábbi hsz-eket tekintve.
-
candle-light
csendes tag
Sziasztok!
Apumnak szeretnék telefont venni, és a fórum és más egyéb vélemények alapján is igencsak ajánlott a 4X a 35-40-45 ezres, dual simes kategóriában. A legfontosabb a DS lenne, mert a mostani helyzettel az a legnagyobb gondja, hogy "macerás két telefonnal rohangálni". Fontos tudnivaló még apumról, hogy (csúnya ilyet mondani, de...) kissé bénácska a mobilok (meg úgy minden újabb technológia) terén, de szeretne okostelefont. Ezek után szeretnék tőletek megkérdezni pár dolgot, kérlek titeket, hogy ne nézzetek nagyon hülyének, tényleg érdekelne a véleményetek, mint Xiaomi mesterek
1. Sokat autózik apum, így fontos a gyors és egyszerű hívásfogadás. Lehet az ujjlenyomat-olvasóval hívást fogadni?
2. Ha két SIM van a telóban, a névjegyzékben és bejövő híváskor hogyan mutatja/mennyire egyértelműen mutatja, hogy melyik kártyához tartozik a név? (ha screenshot-ot mutat valaki, hálám örökké üldözni fogja)
3. A másik opció a Redmi 4A lenne, engem csak a 2GB RAM tart vissza kicsit, szerintetek mennyivel időtállóbb a 4X a 4A-hoz képest, ha csak telefonálásra, netezésre, Facebookra használja az illető?
Köszönöm előre is a válaszokat, bocsi az egész estés meséért -
-
lócitrom
őstag
válasz
#73029888 #11450 üzenetére
ez így ebben a formában nem igaz. a fájlrendszer jellege miatt eleve nem jellemző a töredezés, csak ha megtelik lehet erre szükség és akkor van lehet hatása. ez nem Windows. valamint fogadni merek arra is, hogy az animáció sebessége csak a gyorsabb, valós teljesítmény-növekedés nincs. aztán tudomásom szerint N alatt jobb fogyasztása kellene, hogy legyen RAM tekintetében. marhára nem az, míg 8.5.2.0 alatt elvoltam és különösebb barmolás nélkül még néha 2GB szabad is volt, ezzel szemben most örülök, ha marad 700-800MB enyhe használat mellett ugyanazon igények ellenére. nem e-péniszről van szó, hanem arról, hogy látványosan nem javult a rendszer abba az irányba, amit elméletileg önmagában a Nougat kellene, hogy jelentsen.
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Telefont frissült, kikerült a Volte kikapcsolhatósága, azóta ismét recseg a hang a hivó félnél.
Másnál is jelentkezett a probléma?Ha gyári romon akarok maradni mit tehetek?
Köszi!
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tillatrilla #11460 üzenetére
Dekára kiírja h melyik app mennyit lógott a neten. Nézd meg.
-
aelod
veterán
Frissítette a kijelzőt is
(#11448) szabeska
Sokra megyünk vele úgy, hogy közben kivették az automatikusan induló feladatokat, BT,GPS widget rendesen működő kapcsolóval nincs, auto fényerő nálam néha furcsállkodik. 8on ennyit nem gondolkodott. Üzemidő, jelenleg 7óra SoT-nél járok durván 1,5 nap után ugyan olyan használattal mint előtte. Rendes akku idő akkor lesz ha lemerítem teljesen és újratöltöm és megnézem a ciklus végén.
-
7om
tag
9.1.1.0 -ra frissítés után nekem ezt írja a kijelzőre:ili9881c_HD720p_video_Ebbg-amoled
Néztem egy nagyot.🤔 -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok.
Olvastam valahol visszább,de most nem találom,hogy valami alkalmazás adatforgalmat generál.
Melyik,és hol lehet kilőni,vagy törölni?
Nem használok extra dolgokat,mail,viber csak. De azelőtt sosem volt még ennyire emelkedő az adatforgalom. 400 mb-os keretem van,18.-a a fordulónap,és már elhasznált valami majdnem 60mb-ot...
Ez így nagyon gáz!! -
pasztoha
tag
Ha már így belejöttem az írásba: korábban volt olyan lehetőség, hogy időzíteni lehetett bizonyos alkalmazások indítását, most viszont nem találom. Valakinek van ötlete?
-
Sprinti83
tag
válasz
#73029888 #11450 üzenetére
Na jó.....akkor nem kicsit lett gyorsabb
Downgrade ?Rápróbáltál?
Érdekesség.Megycsináltam a bootloader nyitási procedúrát.Kb fél órán belül köldték az sms-t hogy nyithatom.
Van olyan costum rom ami minimum annyira használható mint a 8.5.4 esetleg plussz tudással,amire érdemes lenne váltani akár stabil 9-ről akár 8-ról? -
Sprinti83
tag
Üzemidő nekem kb azt hozza mint a 8-as.Osztott képernyőn kivül nagyon sok látható újdonság nincs.Megbabrálták a ne zavarj módot,mozognak az ikonok,nem csinál rendes mentést és gyorsabbnak tűnik egy kicsit..Nekem kb ennyi.
-
sxxorp
őstag
Pár nap elteltével: tényleg érdemes frissíteni? Van-e az osztott képernyőn kívül bármi lényeges, és tartós javulás? Üzemidő? Egyelőre a gyorsabb működést a friss rendszer számlájára írom, mint ideiglenes javulást. Akinek van Xposed: mindent meg tud csinálni amit a 6-os (MM) alapú verzióval? Egyelőre úgy tűnik max. az osztott képernyő, és a biztonsági frissítés miatt érné meg, ez pedig elég vékony. Ráadásul van, ami rosszabb, pl. nekem alap az Automatikus feladatok úgy, hogy először nem kell egy magas mintavételű 3rd party app-ot (E-robot, Tasker, Llama) futtatnom...
-
Krisszalai
csendes tag
-
aelod
veterán
válasz
pasztoha #11443 üzenetére
Ez gmail probléma nincs köze a mijuájhoz. Frissítések előtt érdemes mindig végigpörgetni a tapasztalatokat. Én egy éve nem frissítettem a gmailt pont ezért. Messenger és facebook is jó régi verzió. Messengernél a napom funkció kikészít így az a legutolsó van fent ahol még nem integrálták bele..
-
Sprinti83
tag
Lehet hogy a problèmád összefügg az enyèmmel ès a googlèk xartak el valamit ?!
-
pasztoha
tag
A gmail probléma tovább fokozódott
A legutóbbi play frissítés után, már azt sem írja ki, hogy melyik címre érkezett az üzenet (mert ugye több is van), csak annyit ír ki: 1 üzenet érkezett. Kitől, hova? Végül is ki a francot érdekel! Nyisd meg, ha kíváncsi vagy rá.
-
Sprinti83
tag
Ha van tapasztalat oszd meg lègyszi.köszönöm
-
Sprinti83
tag
Köszi a válaszokat.Nyitott bootladerrel szeretnèk visszaállni.Egyèbkènt az mellett hogy a 8 nekem használhatóbbnak tünt azèrt is szeretnèm visszatenni mert úgy tűnik valami gubanc van a Google visszaállításával.Eddig ha friss rendszer után bejeltkeztem magától elkezdte leszedni az előtte telepitett appokat-játèkokat az aktuális állással.Most hogy váltottam Android verziót gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást.elötte mentettem saját backuppal,felhőbe is,googlit is szinkronizáltam.Visszaállitottam gyárira majd fiok belèpès után nem kezdte leszedegetni az appokat.Visszaállitottam mentèsből de nem töltötte vissza rendesen az állásokat.Probáltam felhőből onnan se.Majd töröltem az adott játèkokat ès újra leszedtem a playről.ugyanaz.Play játèkok irja hogy ilyen-okyan szinten vagyok de ha elinditom a jázèkot 0ról indul.nem csak az egyik hanem mindhárom amivel szoktam játszani ès nem kevès órám van benne.már többször visszaállítottam gyárira.egyszer sem kezdte visszatölteni a cuccokat a bejelentkezès után....
-
szabeska
addikt
-
mpo
veterán
A részletes keresés nem hozott eredményt, ezért kérdezem.
Az akkut 17 órája töltöttem fel 20-ról 100%-ra, most néztem meg 99%-on áll, de azt írja 16 óra 14 perc a hátralévő idő (addig bírná a 99%-os töltöttséggel).
Mikor nullázná a régi használati adatokat feltöltés után?MIUI Global 9.1 stabil
9.1.1.0 (NAMMIEI) -
Sprinti83
tag
válasz
szabeska #11433 üzenetére
Global romverziók váltása oda-vissza (stable-developer):
Beépített updater (frissítés) alkalmazással lehetséges, kivéve, ha downgrade-elni szeretnénk. Minden adat elvész, előtte mentés ajánlott. Recovery romok letöltő linkjei lentebb.Erre gondolsz???ez azèrt nem túl rèszletes...
-
bunnyhu
senior tag
1 nap 10 óra után 86%, napközben megy a wifi. Szerintem javult a miui9 alatt az akksihasználat, én eddig maximálisan elégedett vagyok az új stable verzióval. Nem értem minek visszaállni 8-ra ...
-
Sprinti83
tag
Valaki 9-ről 8-ra tud pontos,rèszletes infoval szolgálni?
-
vargalex
félisten
Én inkább azt gondolom, hogy eredetileg fehér leddel tervezték a 4X-et. Csak volt olyan időszak, hogy kifogytak a készletből és kénytelenek voltak rgb-t (vagy még inkább rgbw-t) betenni (esetleg véletlenül került egy szériába).
Azért gondolom így, mert különben valószínűleg az első gyári ROM-okban benne lenne a szín kiválasztás, valamint RGB lenne a speckóban is. -
Nimda
addikt
válasz
Woodslave #11426 üzenetére
Nekem a régi Huawei P6 jutott eszembe, mikor nem volt két egyformán működő darab.Flashelés után is szinte mindenkinél más hibát dobott a rendszer.Nyilván a különböző kooperált, összedobott alkatrészek miatt, amit onnan rendelhettek, ahol éppen kapható volt.De annyi közös volt legalább bennük, hogy a led színes volt
-
Woodslave
félisten
válasz
JohnDoeHun #11402 üzenetére
nekem is. De már csak röhögök a kínaiakon lassan.
Bocs visszaolvastam de mégse találom ma feldobta a 9-re frissítést. Mehet?
-
bododani
senior tag
Hali! Az mitől lehet hogy az akkuból az android rendszer többet eszik mint előtte? Miket ajánlotok amiket érdemes kikapcsolni vagy átállítani az akksi kímélésére?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa #11419 üzenetére
Amit először linkeltél Lineaget, onnan sem ment. A legújabbat meg letöltöttem SDre, itt figyel, de nem próbáltam még, mentés hiány miatt.Felraktam a Google framework modult, azóta minden nem támogatott app tölthető. A Google Phone-t felraktam.
Különben nem gond, jó a 3 gombos TWRP is.(szódával elmegy)Köszi a helpet.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Black_Raven #11415 üzenetére
Akkor passz. Nekem az imént leírtak szerint működik. Visszaraktam egy LOS mentést és nem ment vele,ráhúztam a romot és indult. EU-val most is indul, de azt mindig ez alól rakom fel, a heti frissítések miatt.RR-t nem próbáltam,sem a flash-elő progidat,mert PC ről megy minden.
-
Sprinti83
tag
Valaki csinált már Miui 9-ről downgradet 8ra?Ha igen meg kérhetem hogy leírja mit hogyan?Bootloader nyitás nem kell hozzá ugye?Mi flash+fastboot mód ?Fastboothoz használható stabil global romot hol találok?
Köszi -
vince
őstag
válasz
darkrock #11410 üzenetére
Csak nem pcnet telefonját vetted meg? A minap köszönt el a tokiptól
Ha cserélték a készüléket, akkor újraindul a garancia, de ennek a garanciajegyen is nyoma kell legyen. -
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa #11411 üzenetére
Az a hiba csak, hogy az RR-t, végig tisztán Installból telepitettem. Nincs is mentésem mégse tud TWRPbe menni. Viszont a Globál Dev mentésemet visszarakva, a frissitőből simán megy TWRPbe. Aztán a Rashr a mobilFlashtool, idáig simán minden telefonon belépett TWRPbe ha a Reboot Recoveryre bökök, hát itt nem. Simán kilép mintha semmi nem történt volna.
-
mikej95
aktív tag
Valaki tud olyan üvegfóliát ami megfér a strapatokkal együtt a kijelzőn? IMAK túl nagy volt és leugrott a kijelzőről ahogy felraktam strapatokot(1000+1 márka alatt árulják, az amelyiknek kopik a festék a műanyag részéről).
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Black_Raven #11407 üzenetére
Ezt már meg akartam írni,csak közben nem jött fel a téma. Most van itt az ideje. Szóval a kikapcsolómenüből csak akkor indítja a twrp recoveryt,ha a twrp installból telepítetted. Ha csak visszaraktál egy mentést akkor csak a 3 gombos működik. Egy megoldás van. Miután visszaraktad a mentést,installból felrakod azt a romot,ami a mentésben volt. Nem kell semmi más,csak wipe dalvik és cache és utána működik menüböl is a reboot recovery. Ahol gapps is volt, ott ne feledd azt is felflashelni.
Ne kérdezd,hogy miért van így ,mert fogalmam sincs😁 -
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont hardveraprorol, ami november 16.-an volt cserelve a szerviz által. Az lenne a kérdésem, hogy erre az új készülékre mostantól van egy év garancia vagy az első telefoné folytatódik? -
axelot74
csendes tag
A fastboot rom sem feltétlenül gyalul mindent. Nekem 8.5.2.0-ra a 8.5.4.0 mem akart felmenni ota frissítéssel. Mindig elhasalt félúton. Végül miflash-sel raktam fel, azt a configot választva, hogy a data particiót ne piszkálja. Minden appom, adatom és beállításom megmaradt, a rom pedig szépen felment.
-
Black_Raven
veterán
Ezt a Recoveryben vissza bootolást birom, mert ezzel a telefonnal 3 fajta TWRPvel még soha nem sikerült.(minden más telóval igen) szóval vagy simán újraindul vagy megdöglik a Mi logónál.(kis bootloop
) igaz azt is hozzátenném a feladatot elvégzi csak nem megy vissza. Mint minden más sem. Se Rashrból, se RR kikapcsoló menüből. Csak 3 gombos manual, vagy gyári rom tud TWRP-be lépni.(nálam)
-
vince
őstag
-
törölt tag
Ha kinyitom a BL-t és felrakom a MIUIHU akkor kell wipe vagy nem?
Mikor először próbáltam akkor a kameránál az effektek angolul jelentek meg
-
ovics
aktív tag
új összehasonlítási alap, az EBBG-ben színes a led, a BOE-ben meg nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged