- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
tillatrilla #30098 üzenetére
Hello.
En is inkabb affele hajlok. Szinte biztos, hogy az alaplapnak is vege. Csak a kijelzo plus alaplal lenne 30k, es meg hol a tobbi, ami esetleg elhalt.
Jobban jarhatok, ha hasznaltan veszek egy ugyanilyet valami megbizhatobb telefonos boltnal, akar online.
Hardverapron lattam egyet, de azt mar vittek is.
A mai telefonok mar tul nagyok nekem, kisebbekben kell gondolkodnom. -
re-d-evil
tag
válasz
tillatrilla #30090 üzenetére
Ez elég érdekes. Nem lehet, hogy a mikrofonhoz való hozzáférés lett véletlenül letiltva? Nekem egyszer a Viber-nél volt valami hasonló.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #30090 üzenetére
Esetleg tisztítani próbáltátok? Tudom, talán hülyeség, de simán belemegy a por, kosz... egy próbát megér. Sűrített levegő, akár porszívó is jó ötlet lehet 😃
A jack aljzatot is érdemes, ki tudja... -
re-d-evil
tag
válasz
tillatrilla #30088 üzenetére
Headset-tel működik?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
tillatrilla #24012 üzenetére
Azzal 0ról 100ra, olyan 3,6szor fog menni.
-
vince
őstag
válasz
tillatrilla #23865 üzenetére
Plantronics M50 és M70 headsettel használom a 4X-et napi szinten, nem tapasztaltam hasonlót, sőt egyáltalán semmilyen anomáliát ezzel kapcsolatban.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #21388 üzenetére
Én azonnal, az első nap átállítottam az Accuweatherre, így a gyárival nincs tapasztalatom, de ez legalább működik :-)
-
tillatrilla
senior tag
válasz
tillatrilla #21381 üzenetére
Szia!
Letöröltem mindent,amit mondtál,újra megadtam az engedélyeket,de ugyan olyan hibásan működik.
Válasszak várost,de Balatonfüreden is veszprémet mutatja,közben írja,hogy pillanatokkal ezelőtt frissítve.... exetleg egy másik app-ot kipróbálni.Siddis fórumtársnak válaszolnék,csak nem tudtam módosítani...
-
thomas77
senior tag
válasz
tillatrilla #21381 üzenetére
Nekem nem frissült az aktuális hely az időjárás alkalmazásban. Letöröltem a pozició beállítást. Gondoltam hozzáadom megint. De nem jöttem rá hogy hogy lehet. Azóta csak úgy működik, ha manuálidan megadom neki a helyemet. Ez így egy kicsit béna... ☹️
-
siddis
őstag
válasz
tillatrilla #21373 üzenetére
Beáll. >> Telepített alkalmazások >> Időjárás >> Adatok törlése / Gyorsítótár törlése.? Hátha valami beragadt..
-
csakb
őstag
válasz
tillatrilla #20261 üzenetére
Nálam global 9.2.5-ön (bocs, hogy angolul) Settings -> Installed apps -> jobb felső sarokban ... -> Defaults -> Music, és itt ki lehet választani az alapértelmezett zenelejátszót.
Remélem, sikerül megtalálni.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #18027 üzenetére
Az meg micsinált? Mármint mire való volt ez a HD Fullscreen app? 😃
-
lsebestyen
addikt
válasz
tillatrilla #18028 üzenetére
Nincs lehetőségem hozzáférni a routerhez. De akkor marad így, otthon mintha működne, de majd kipróbálom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
tillatrilla #18024 üzenetére
Miért nem próbálod ki most? Esetleg még nézz rá a Képernyőzár és ujjlenyomat>>Haladó beállitások>>Zsebmód
-
Black_Raven
veterán
válasz
tillatrilla #18022 üzenetére
A Telepitett alkalmazásokban koppints rá a Zene appra és az Egyéb engedélyeknél kapcsold ki a Rendszerbeállitások módositását.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #18020 üzenetére
Én gyakran használom headsettel, BT-vel és vezetékessel is, de semmi ilyet nem észleltem, pedig sehol semmit nem állítottam semmilyenre ezzel kapcsolatban.
-
7om
tag
válasz
tillatrilla #11007 üzenetére
+1.
Valahogyan meg kellene csiszolni az alsó hangerő gombját a tokon.nem is tudom már hány képernyőmentésem meg fastbootom volt👎👎 -
morzsaja
csendes tag
válasz
tillatrilla #17430 üzenetére
Én ilyet használok:link ez is "olaj foltos" a kijelzőn, de nem látszódik használat közben, és mivel csak alul és felül van ragasztás, ezért oldalánál bejuthat por, de nekem sikerült leszednem letisztítani. Az érzékenységből észrevétem szerint nem vett el sokat.
//Szerk: Úgy látszik, mintha nem lehetne elérni a terméket
-
trebrona
nagyúr
válasz
tillatrilla #16404 üzenetére
A gyárival van gond?
Ha igen, esetleg: ACRBár a gyári hibátlanul és jó minőségben szokott rögzíteni. Esetleg nézd át a beállításait!
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #16384 üzenetére
Nekem nem fogyaszt többet két simmel, mint eggyel, legalábbis nem mérhető mértékben. (Ugyanannyiszor töltöm így is, úgy is.)
A beállítások így okésak, mindegy, melyik tálcában vannak, belőheted, hogy mit mire használsz, ahogy meg is tetted. -
grafnet
veterán
válasz
tillatrilla #16384 üzenetére
Természetesen többet fog fogyasztani.
A SIM beállítás elvileg úgy jól van.
A hangfelvétel passz. -
Chaser
legenda
válasz
tillatrilla #14309 üzenetére
a matt rengeteget tompít a színeken, bármilyen jó minőségű is, most vettem egyet ajándékba, nekem note4 van, semmit nem használok rajta, bírja mint a note1 anno, most nézve 4x matt gyári fóliáját pfffffff, ui. ganaj volt a noteom is anno, amíg le nem vettem ( : anno kísérletezgettem sok fóliával, rájöttem semmi értelme, szerencsére elég értelmes védőrétegeket használ a xiaomi, hétköznapi használat során nem lehet baj, most épp lakás felújítok pár hónapja, note4 karc mentesen viseli - csodálkozom h a mikrofonja még nem tömődött el ( : -
-
qge
aktív tag
válasz
tillatrilla #14275 üzenetére
Nekem most műanyag fólia van rajta és teljesen rendben van, főleg annyiért amennyibe került...12db volt kb. 2e Ft ha jól emlékszem.
-
törölt tag
válasz
tillatrilla #14275 üzenetére
Van panasz több is, ilyen érzéketlenségre.
Nekem, illetve nejemnek most fólia nélkül van, tokban. Az is meglepő, hogy amikor leesett a telefon, a TG egyszerűen leesett róla. -
törölt tag
válasz
tillatrilla #14203 üzenetére
Nekem is volt ilyen gond, akkor, ha tok is volt rajta. Leakartam venni róla a fóliát, de mire odáig eljutottam volna, padlót fogott, a TG leesett róla (??) a tok felvette az esést, semmi baja nem történt.
-
törölt tag
válasz
tillatrilla #14230 üzenetére
Hasonló az app az Open Camerához.
-
kidnou
őstag
válasz
tillatrilla #12639 üzenetére
Nem tudom milyen romot használsz, de EU és MIUIHU romon tökéletes. Play tele van ilyen appokkal, próbálgasd melyik jön be
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #12639 üzenetére
Nálam nincs ilyen jelenség.
-
qge
aktív tag
válasz
tillatrilla #12211 üzenetére
Telefonkönyv alkalmazásban hosszan nyomod az alkalmazásváltó gombot, azzal bejönnek a beállítások.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tillatrilla #11460 üzenetére
Dekára kiírja h melyik app mennyit lógott a neten. Nézd meg.
-
zkovacs
csendes tag
válasz
Ez van nálam is. Nyomom a bekapcsoló gombot, lövi a képernyőképet
. Egyszerre minimum 2 gombot nyom, de néha mind a hármat. Nem is lehet használni. Jó vétel volt
-
hzsolee
őstag
válasz
Nincs, nekem nem nyomja.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #11002 üzenetére
Nekem mezei szilikontokok vannak, Aliról 😃 bármelyik random tok tökéletes, ha ez valakinek elég (én emellett bedugós tokban tartom, szóval bőven jó).
-
trebrona
nagyúr
válasz
tillatrilla #10999 üzenetére
Mert nyomja közben a bekapcs gombot is, ahogyan a fastbootot is indította. Szerintem dobd ki!
-
mpo
veterán
válasz
tillatrilla #10734 üzenetére
Nem használom a bekapcsolót, mert az ujjlenyomat-olvasó felébreszti, a lebegő labdánál meg képernyőzár van. De én kezdő vagyok, ezt vedd hozzá.
-
qge
aktív tag
válasz
tillatrilla #10741 üzenetére
Lehet, hogy az új tok miatt beragadt a hangerő gomb? Én erre gondolnék. 😉
-
trebrona
nagyúr
válasz
tillatrilla #10741 üzenetére
Nem jellemző. A tokban bekapcsoláskor nem nyomja véletlen a hangerő le gombot is, ha a bekapcsot nyomod?
btw treb r ona
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Tartsd lenyomva a power gombot és kb. 10 mp múlva újraindul.
Lassú voltam😀😀😀
trebrona ennyvel fiatalabb vagy!! -
trebrona
nagyúr
válasz
Nyomd a bekapcsot, míg újra nem indul!
(#10736) Attipapa:
PC-n vagyok most, nem telefonon. -
kamant
csendes tag
válasz
tillatrilla #9527 üzenetére
Jól állítsd be nekik a memóriakezelést, engedélyeket!
Nekem a 8.5.2 előtti global stabilokkal még így is gond volt (kilőtték, ha nem akartam akkor is), de azóta szépen megy. Most a 8.5.4-gyel is. Caller Name Talker. -
Attipapa
aktív tag
válasz
tillatrilla #9520 üzenetére
Ez is bemondja, ha telepítesz rá egy appot.
( Pl. Enhanced SMS&Caller ID.apk)
-
Nkboy
senior tag
válasz
tillatrilla #9520 üzenetére
Ezzel az alkalmazással megoldhatod: Caller Name Talker
-
hzsolee
őstag
válasz
tillatrilla #9379 üzenetére
Még nem találtam. Teljes felületen biztos nincs, max fólia. Van olyan megoldás, hogy zacsiban kapható hozzá valami trutyi amivel feltölthető a légrés. A yt-on keress rá. Valami halo effect tempered glass szavakkal keress rá.
-
hzsolee
őstag
válasz
tillatrilla #9373 üzenetére
Hát az saját döntés, hogy hordozod vagy nem. Tény: csúszós. Az imak üveg passzol, de nem teljes felületen ragad. Én pár nap használat után meg vagyok elégedve vele. Nem gondoltam, hogy ilyen jó. Úton van még 3 üveg, lehet változik a véleményem..
-
hzsolee
őstag
válasz
tillatrilla #9326 üzenetére
Igen, a töltő és a jack csatiba is megy egy kihajtható dugó.
A hangszórót előre vezeti ki, de szerintem jól szól. Alin vettem. Link -
fzoli86
tag
válasz
tillatrilla #9296 üzenetére
eustock mindkettő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest