- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
pvt.peter
őstag
válasz
Attipapa #12176 üzenetére
Na közben megvolt az unlock is a meglévő miui accountommal...
Erre a Mi Flash kiírja, hogy várnom kell 72 órát de csak miután elért 99% -ig. Mi a telibe vert ... ez?Direkt szívatja a Xiaomi az embereket?
Mellesleg a legújabb stabil romot akartam volna felrakni, egész konkrétan ezt:
santoni_global_images_V9.1.1.0.NAMMIEI_20171107.0000.00_7.1_global_a2885f92a7.tgzTeljes kicsomagolás megvolt, betallóztam azt a mappát ami az images mappát és a többi fájlt tartalmazza...
Ezek szerint edl módba nem lehet lépni, marad a fastboot, amihez meg kell az unlock, de ehhez meg várnom kell 72 órát...
Találkozunk hétfőnKöszönöm az eddigi segítséget
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Attipapa #11923 üzenetére
Nem, prioritás szerint választ hálózatot, vagyis van mondjuk 2G-d max térerőn 5-ös) de elérhető a 4G is de mondjuk csak 3-as, át fog váltani mivel magasabb a 4G prioritása. Ugyan úgy lehet játszani 3G-vel is. Ha meg leesik a térerő mondjuk 2-1-re visszavált 2G-re és így játszik. Ez főleg 3G esetén nem túl jó, mivel eleve sokat fogyaszt, ha meg folyamatosan váltogatja a hálózat típusokat akkor méginkább.
manager2220:
Állítsd át csak 2G-re ha csak telefonálni akarsz és nem kell a 4G kapcsolat. -
Sprinti83
tag
válasz
Attipapa #11581 üzenetére
Azèrt furcsa ez mert a play játèk alkalmazás pont ezèrt van.Belèpek a játèkba lenyomom a tutorialt majd kiîrja hogy van egy mentèsem x szintén.visszaállitom vagy folytatom a frissen elkezdettet.rányomok hogy visszaállitom ès nem törtènik semmi.rákerestem ès nem egyedi a problèma.a 7droid ès a play cuccok nem működnek együtt normálisan.Play alkalmazások règebbi verzióra állításával lehet elmèletileg megoldani de nekem nem sikerült.Aztán rájöttem hogy, a 8.5.4 is 7es már.lehet ez a baj.ugyhogy lehet visszarakom a 8.5.2-öt vagy melyiket?!ami mèg 6-os droid.hátha helyre jön.Egyèbkènt meg pont ezèrt fogom rootolni mert a tököm teli hogy nem lehet normálisan lementeni semmit úgy hogy utánna működjön is.Bár ezek a felhőbe mentős játèkokra lehet ez sem lesz elèg
-
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa #11419 üzenetére
Amit először linkeltél Lineaget, onnan sem ment. A legújabbat meg letöltöttem SDre, itt figyel, de nem próbáltam még, mentés hiány miatt.Felraktam a Google framework modult, azóta minden nem támogatott app tölthető. A Google Phone-t felraktam.
Különben nem gond, jó a 3 gombos TWRP is.(szódával elmegy)Köszi a helpet.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa #11411 üzenetére
Az a hiba csak, hogy az RR-t, végig tisztán Installból telepitettem. Nincs is mentésem mégse tud TWRPbe menni. Viszont a Globál Dev mentésemet visszarakva, a frissitőből simán megy TWRPbe. Aztán a Rashr a mobilFlashtool, idáig simán minden telefonon belépett TWRPbe ha a Reboot Recoveryre bökök, hát itt nem. Simán kilép mintha semmi nem történt volna.
-
lócitrom
őstag
válasz
Attipapa #11318 üzenetére
fasza. nyilván nekem is csak a beállítások a fontosak alkalmazások esetében. akkor ha kérhetlek titeket a fenti linken erősítsétek meg a hibabejelentést. várok ezzel az egésszel aztán lehet lesz@rom és többet nem erőltetem a gyári rendszer. nevetséges, hogy ez mégis megjelenhetett stabil kiadásként.
-
lócitrom
őstag
válasz
Attipapa #11315 üzenetére
ja jó. kösz. ennyire nem néztem szét, nem volt időm. azóta csináltam jelentést. gyanítom megint rohadjon meg az, aki erre frissített. van ötleted, hogy hogy lehet veszteség nélkül kimenteni az alkalmazásokat és az azokhoz tartozó beállításokat? korábbi verzióval egy ideje nem próbálkoztam, így ez nálam nem opció...
-
Nimda
addikt
válasz
Attipapa #11305 üzenetére
Nem szoktam semmit kikapcsolni, csak érdekelt, mert korában ezt javasolták itt a fórumon.Telepítés előtt csak egy factoryt csináltam, de akkor ez kevés.Utána meg ugye a szokásos dalvik ürítés.A korábban az általad linkelt újabb TWRP-t használom.Ami most már az összefoglalóban is benne van.
-
Nimda
addikt
válasz
Attipapa #10077 üzenetére
Nos, sikeresen felment a legfrissebb eu rom.A ledek sajnos maradtak fehérek, minden más eddig szuper.Az elején volt egy kis fc, állandóan leállt a gplay, de a google szolgáltatások frissítése után helyreállt.A mifit-et hogy értetted, hogy berakták?Nekem ugyanúgy telepíteni kellett playról.Ez a rom frissül majd OTA-n?
-
-
notika77
senior tag
válasz
Attipapa #10949 üzenetére
Tegnap délután felment a telefonomra a pénteki Global Beta ROM 100%-ra töltve és éjjel 3 felé már felköltött, mert kevés volt benne a delej. Töltőre tettem, reggel eléggé meleg volt, ezért újraindítottam, majd nekiindultam. 10 óra felé úgy éreztem, hogy valami meleget fúj rám az utcán sétálva, majd pár perc múlva észrevettem, hogy a kabátzsebemben lévő telefon melegít. Töltöttség megint csak 7% és megint az "Android" és az "Android rendszer" nevű processzek ették meg az akkut. Ketten együtt több, mint 70%-át.
Van ilyen problémája másnak is a tegnapi frissítéssel? Okozhatja a régi magisk (14.0)? -
horn3t
tag
válasz
Attipapa #10758 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Hát Szolnok közepén elég szar hogy nincs 4G
Óóóó a manóba most látom duplán kommenteltem
remélem itt nem túl nagy probléma ebben a fórumba
Rendeltem egy nagy csomó edzett üveget. most nagy tesztben vagyok.
Egyébként tök elvagyok a telefonnal. Amire használom arra király. -
Lordus
senior tag
-
-
lócitrom
őstag
válasz
Attipapa #10696 üzenetére
nagyon egyszerű. csak a saját példám: külön ökoszisztémát kell onnantól kialakítani, hogy TWRP-t felteszem a telefonra, mert nem egy program nem viseli el, ha a rendszer meg van piszkálva. elég csak az OTP alkalmazását megemlítenem. nekem meg ennyit nem ér a különféle modulok/módosítások telepítése. van olyan, akinek ez eleve idegen terület egyébként, így messze kerüli.
aztán ott az OTA. a jót (még ha nem is mindig az) könnyű megszokni. tehát nem arról van szó, hogy csak úgy ragaszkodnak egyesek a sötét középkort megidéző MIUI-hoz.
(#10698) Attipapa
mit értesz azalatt, hogy nem korlátoz? -
teleahocipöm
senior tag
válasz
Attipapa #10364 üzenetére
Ja, ez van kicsi, hamar megtelik, egyébként nem vagyok sértődős. Nem tudom mi volt a fura benne, mit nem értettél.
Magyarországi boltban vásárolt termékekkel is előfordult, hogy pl. nem vették/cserélték 3 napon belül, hanem szervizelni akarták a hibás cuccot vagy a panaszra nem reagáltak a bolt részéről stb. Elég sok ilyet olvasni.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa #9506 üzenetére
Nem kell azért úgymond vidékre menni(vagy mi a vidék, BPn kívül minden?)Én megyeszékhelyen lakom, nyugaton, és mi megy a városban? b20! erről ennyit, hogy a nagyobb városokban más 4g van. Jó biztos van más is, de itt a telekom b20-al ketyeg. Biztos nem vennék telefont b20 nélkül.
kriszbon: de nem kell várni semmiféle csodarendszert, mert én azt használom már 2 hónapja!! Hibátlanul!
A Xiaomi meg isteníti akinek 2 anyja van. Én vágnám ki elsőnek ha olyan dolgok lennének vele amit konkrétan nem írtál le, azért mondtam írd le mi a xar, mi nem működik.. Nekem ne idézgess hanem virits. -
lócitrom
őstag
válasz
Attipapa #9506 üzenetére
én ezekkel nagyon tisztában vagyok, de nem állítottam, hogy minden szolgáltató jelenleg maximális lefedettséget biztosít mindhárom 4G sávon. azt viszont tudni lehet, hogy folyamatosan építkeznek. egyedi esetek változatlanul vannak. ismerem ezt a problémát is. a többi viszont az ő döntése, hisz a cikket olvasta. az pedig cask annyiban szorul kiegészítésre, hogy azóta nőtt a lefedettség.
(#9510) DarthFader
ezt mondjuk nagyon én sem értem. nem először látok okostelefont meg nem is másodjára és a MIUI ugyan nekem sem a number one, de ennek ellenére nem akadt még meg a négy telefon közül egy sem a kezemben. nem egy svájci bicska, de egy relatíve normális rendszer nem szorongatja meg csak úgy.
-
DJGABI
addikt
válasz
Attipapa #8806 üzenetére
a fiúk
a bányábandolgoznak rajt. beta van, szal majd lesz... amúgy ja, elég fekete bárány így a négyes szériából a mienk... még a 4a is említve van. mondjuk az óccóbb -> többet vittek belőle -> magasabb prioritás. a sima négyes meg viszont -itthon legalábbis- tök nem népszerű, szóval tudja fene -
kidnou
őstag
válasz
Attipapa #8263 üzenetére
Eddig szinte mindegyik telómat romogattam. Nagy kedvencem volt mindig a CM és a Mokee. Orosz barátaink sok jó romot csináltak előző készülékeimre. Jó volt mert sokkal gyorsabb rendszert és jó akku időket hoztak ki, de ennél a készüléknék eddig még egyik se győzött meg.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Attipapa #8263 üzenetére
A régi,első Xiaomi topic-ban szinte csak erről szólt a csevegés,hogy ki mit próbált ki és mi benne a jó, mi az ami rossz.
Ezt tudom én is tanusítani.
Eleve, mivel akkor még csak kínai rendelés játszott, szinte csak "olyanok, mint mi" használtunk Xiaomit. Félreértés ne essék, senkinek nem akarok a lelkébe gázolni, illetve senkit nem minősítek. -
-
gps76
őstag
válasz
Attipapa #5971 üzenetére
Én is ezen gondolkozok ráengedjem-e a 7.6.8-ot.
Ha zárt a bootloaderem Miflash-el tudok még szórakozni?
Amúgy a bootloader nyitási kérelem eredménye mennyi idő alatt szokott megjönni? (csütörtökön kértem)AMDFan: Pont tegnap nézegettem kijelzőket, de barátom javaslatára csak kerettel együtt érdemes nem sokkal drágább, sok kínlódástól ment meg. Néztem az Ali-n 23 $ körül van, az ebay-en meg 26 € körül Franciából. Csak kérdés a minőség, mert írnak mindenfélét az értékelésekben...
-
Black_Raven
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest