Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia,
Azt nem tudom mi a "keretes". Azt hiszem ezen a fórumon kaptam én is az Ali-s linket, az alapján rendeltem.
Megpróbáltam először én szétszedni a telefont a kijelzőhöz kapott eszközökkel, de szinte szó szerint beletörött a bicskám: olyan erősen van illesztve, hogy eltörtek a műanyag eszközök, így feladtam és elvittem inkább szervizbe. -
Dwatti
addikt
-
aelod
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Az érintő és a kijelző egyben van. Lefejteni nem tudod az ziher. Kb. senki nem vállalja aki foglalkozik kijelző cserékkel. Egyben megveszed és kicseréled magadnak ha ügyes vagy. Némi gyakorlat nem árt ha van azért. Korábban linkelt valaki kijelzőt hozzá keress vissza.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem tudtam hogy csak 10 hsz-t kellene vissza olvasni, ez most ilyen s.o.s kérdés volt. 

Bocs nehezen fogtam fel. De igen némítás ON lesz. Nem tudom hogyan én sem vagy miért