- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
manager2220 #10899 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs.
-
manager2220
tag
sziasztok,
Duplakoppos ébresztés kapcsán kerestem vissza, de nem volt egyértelmű.Van ilyen funkciónk? Ha igen hol találom? Köszi!
-
törölt tag
Tényleg létezik hogy a Xiaomi backdoort telepít a készülékekre vagy azóta már a helyzet rendeződött?
-
lócitrom
őstag
válasz
zkovacs #10772 üzenetére
nem mondom, hogy általános jelenség, de nem egy jó előjel. nálam ezzel indított. töröltem a frissítéseket és a beállításokat meg újraindítottam és így végül elindult.
(#10782) ibanez16670
előbbi B20 sáv támogatásával is elérhető, utóbbi nem.(#10783) makoj20
messze van a hitelestől. ez a helyi cikkírás „egyébb” kategóriája, amit nem ajánlok. nem fogdosok manapság LG csúcskészülékeket, de a leírtakat még sosem tapasztaltam amikor LG-t buheráltam. Samsung esetében is kétségeim vannak. leginkább hoaxra épültnek érzem az írást. a Xiaomi meg már minden, csak nem noname. ugyanakkor a bootloader mint védelem kérdéses még akkor is, ha szólnak mellette érvek. biztonsági szempontból megkérdőjelezhető. egy gyártó nem attól lesz hiteles, hogy hírneve van. többségük zárt rendszereket használ, ami aztán kémkedhet úgy, ahogy akar, hisz nem látsz a mélyére. kicsit olyan az egész, mintha egy laposföld hívő írta volna, aki szerint nemigen szól érv az állításaival szemben. látszik, hogy úgy nagyon nem nézett mindennek utána és nem is rendelkezik tapasztalattal, de azért kifosta magából.
(#10800) starr
bekapcsolható, hogy mutassa. azt ne kérdezd, hogy hol, mert ilyesmiket hónapokig nem találok meg miután egyszer beállítottam jól. nálam jelenleg botrányos a fogyasztása. aktuális MIUI 8 stabil volt eddig a legjobb nálam.(#10881) ra^ven
kiküldték a napi frissítést óvatlan idegenlégiósoknak és természetesen aztán ezt befejezték. így szokott ez lenni. aztán hogy mennyire stabil az csak hab a tortán. -
mpo
veterán
válasz
trebrona #10890 üzenetére
Igazad van, de jöttek még nálam is újabbak és csak segíteni akartam.
Egy másik topicban volt, kicsit tömörítek:
Tudtok valamit ajánlani ehhez meg ehhez , ezért meg azért .......Az összefoglalót!
---------------
Ha mindenki elolvasná az összefoglalót, meg legalább az utolsó hetet, nem is nagyon kérdeznének. -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #10872 üzenetére
Hát nem?
Mindenesetre attól a gyári fóliától herótom van, fúj 😃 -
rooland
senior tag
Arra van ötlet miért csinálja, hogy másoltam rá mappákban mp3 zenei albumokat. A saját gyári zenelejátszója egyes mappákban lévő albumokat felismer, egyeseket nem. A zenelejátszóban ha mappa nézetre megyek, rámegyek egy mappára (amiben nem ismeri fel a zenéket) és üresnek mutatja a mappát. Fájlkezelőben ha megnézem, ott már látja az mp3-akat, és ha rányomok hogy lejátssza a zene alkalmazással, akkor nem a normál teljes értékű zenelejátszóval játssza le, hanem csak ott helyben egy kis sávban, tehát nem kezeli teljes értékű zene fájlként vagy nem értem (pedig ugyanúgy mp3 mint a többi).
-
ra^ven
senior tag
Üdv!
2 napot Székesfehérváron voltam Hotel wifijen felkínálta a 9.1.1.0at hazaerve a 8.5.2.0nal nem talál újat, hogy van ez? 😕
Visszahívták volna? -
kidnou
őstag
válasz
manager2220 #10871 üzenetére
még a képernyót kellett volna megnyitni. Ha rákattintasz kiirja mennyit ment
-
JohnDoeHun
tag
Nekem is jó tapasztalaton van velük. Nem kekeckedtek nem kérdetősködtek. Kicsit sokat csücsült ott a talóm főleg h csere lett dw az a helyzet h ennél csak százszor szarabb helyek vannak. A kijelzőm nekem is ebbg bár nem tom mi volt amikor beküldtem. A kijelzőket alapból hidegre állítom így ridegebbek a színek. Nem tapasztaltam amúgy h sárgás lenne. True hd kijelzőről tértem át erre, szóval nálam inkább a felbontás fura. Amúgy a fényereje brutál erős.
-
pcnet
addikt
WayteQ szerviz tapasztalat
Nos! Hálózat eldobálással küldtem ugye a telefont szervizbe október 24-én. Munkalap szerint másnap délután meg is érkezett hozzájuk. Tegnap hívtak, hogy kicserélték, átadják futárnak, ma megkapom. Közben GLS csomagpontra kértem, letelefonálták, vissza hívtak, hogy oké. Szóval segítőkészek.
Ma meg is jött a telefon. A telefon teljesen új, kijelzőjén a matt fóliával, hátlapján az IMEI-t tartalmazó matricával. Töltő, adatkábel, doboz a régi telefonomé. A munkalapra azt írták, az átvett telefon állapota "koszos, karcos". Ez mondjuk érdekes, mert direkt tisztára töröltem LCD tisztítóval és szemüveg tisztító kendővel, mert hallottam több helyről, hogy némelyik szerviz "előszeretettel" karcolja meg a készülékeket. Ezért minden oldalról lefényképeztem feladás előtt. A vissza út költségét a szerviz állta.
A garancia időtartama a szervizben töltött idővel nem hosszabbodott meg!!! Ez fura!
BOE kijelzős telefont küldtem szervizbe, EBBG-st kaptam vissza. Persze nem tragédia, nálam ez nem e-pénisz, de már beállítás varázslóban észrevettem, hogy sárgásabb a színe. Szóval szabad szemmel kiszúrható a panel típus.
Kb ennyit szerettem volna leírni. Nálam 4/5 pont a WayteQ-nek.
Úgy döntöttem egyelőre megtartom. Aztán majd elválik, hogy megszokjuk egymást, vagy elválnak útjaink.
-
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355 #10851 üzenetére
2 hónapja használom tok és fólia nélkül. Nem horpadt, kopott semmi nyom külsőleg, szűk farmerzsebben tartom legtöbbet+suvickolom egésznap a kijelzőt mert utálom ha lenyomatos, és semmi karc vagy hajszál karc nincs rajta. Ráadásul 2szer kiugrott a kezemből,(pvcre) és még így is sértetlen. Szóval hülyeségnek tartom ha valaki azt mondja hogy horpad, vagy kopik, vagy nagyon karcolódik. Hogy ne legyen kérdés(boe).Igazad van, ha nem kulccsal/apró pénzzel van zsebben, úgy nem lesz semmi baja.
Ja a fóliát az első prcben leszedtem róla.
mnager2220: na még eggyet bökjél a kijelzőre.
-
Addeladdel
csendes tag
válasz
horn3t #10756 üzenetére
Szia!
Itt azt mondta a tesztelő, hogy ez egy olyan bug, amit nem tudsz megoldani és cseréltetned kell.
-
expo
tag
Azért Kitkat -es Xiaomit már nem vennék
De az (nekem) a jó méret. 4,5-4,7 colos képernyő már pont elég és elfér fektetve egy farmerzsebben, amit a 4x már nem tud. Ideális az XZ1 Compact, de az ugye négyszer ennyibe kerül. Szűk a paletta.
A hibalistáról lehagytam az ergya rezgést, most pótlom.
-
kidnou
őstag
válasz
manager2220 #10860 üzenetére
SOT idejéről nem raktál képet igy az kérdéses, hogy mennyi. De ha azt nézem hogy közel óra üzemidővel töddszöri képrnyő ébrresztéssel pocsék mobiljellel 34% fogyott, nem rossz
-
Dwatti
addikt
válasz
Rakd be egy fiókba és ne vedd elő pár napig akkor kevesebbet fogyaszt, ez nem vicc kipróbáltam 😁
Most komolyabbra véve indítsd újra hátha beragadt egy alkalmazás. -
mpo
veterán
válasz
Ebben az appban kell keresgélned, mi szívja ennyire.
A második képen ott a hardver.
Nekem nem sok indul automatikusan és kevésnél van rezgés.
A WIFI-t és GPS-t meg kikapcsolom, ha nem kell. -
rooland
senior tag
válasz
trebrona #10832 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen a segítséget!
Kár hogy a 3 hang üzemmódot nem tudom egyszerre váltani. Azért fontos, mert pl tárgyalásnál elég a néma üzemmód rezgéssel, az egy pöttyintés. Viszont éjszaka némát akarok, rezgés nélkül. Így némára is kell állítanom illetve a rezgést is le kell vennem, 2 pöttyintés. Nem nagy dolog persze, apróság, de eddig ez alapból meg volt oldva egy gyors gombbal mind3 állapot változtatása.
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Most ért ide, a 2db 4x 3/32. 2db redmi 1S-t váltanak le.
Elkezdtem az olvasást az elején, de lenne egy gyors kérdésem.Az ujjlenyomat-olvasó egyszerre tud két (feleségemé + az enyém) ujjlenyomatot kezelni?
Tazi
-
mpo
veterán
válasz
interfész #10848 üzenetére
Nekem is ez van, (8.5.4) mert 18 nappal a vásárlás után megfrissült okt. 30-án Nougatra.
Ha jövő hétfőn kijön a MIUI 9, miért kellene gondolkodni rajta.
Hibát javítanak, új funkciókat tesznek bele, másikat megszüntetnek.
A hibák száma vagy csökken vagy nő, ezt nem lehet megjósolni. Hibátlan sose lesz!
De számítógépen is így van, akármilyen op. rendszert használsz, mégis frissíteni kell, ha akarod használni.
Az jobban jár akinek már két éve nem frissül a mobilja?
Más meg az Oreo miatt vesz új telefont, mert a régi már nem kapja meg.
A "régi" helyett, kiegészítőkkel működő Firefox Quantumot használok kedd óta, amikor kiadták. -
mpo
veterán
válasz
JohnDoeHun #10846 üzenetére
Hagyd is rajta addig. Egyébként megkarcolódhat.
A tehenes vicc jutott eszembe, amikor megfogadta a másik gazda tanácsát, majd visszament és szólt, hogy a tehén megdöglött.
Az enyém is. -
interfész
tag
sziasztok!!!
nekem 8 as mui van android 7 el. globalos. meg vagyok vele elégedve. érdemes váltani mui 9 re?
ami nekem fontos az akksi idő ami android 6 ről 7 re váltásnál tényleg jobb lett.
köszönöm
-
orso0355
őstag
válasz
JohnDoeHun #10846 üzenetére
Én értem
de ha leveszed, végre láthatod és érzékelheted, milyen a kijelző normális állapota. Amikor ráteszed az üveget, úgyis megint más lesz - legalább addig használd fólia nélkül, higgy nekem, megéri
-
orso0355
őstag
válasz
JohnDoeHun #10842 üzenetére
Azt a fóliát szerintem szedd le, ha a kijelző színeit akarod nézegetni, mert így semmit se ér. (Akár BOE akár nem.)
-
vince
őstag
válasz
JohnDoeHun #10842 üzenetére
alkalmazásváltóban bal felső sarok
-
JohnDoeHun
tag
Kicserélték a telómat (frissítés után behalt), sajna nem boe de mondjuk lehet h az előző sem volt az. Hidegre állítom a színeket és így egész jó még akkor is ha rajta van még a gyári fólia. Most feltettem a 9es globalt és nekem bejön nagyon. Nem hiszem h lépek devre. Ez az osztott kép hol jön elő?
-
Sprinti83
tag
A letöltő oldalon a legfrissebb megint a 8.5.4 .stabil globál rom.
Kidobták tesztelèsre ès le is szedtèk vagy mi? -
Kuter
senior tag
-
trebrona
nagyúr
válasz
rooland #10827 üzenetére
1. rezgést külön kapcsolóval lehet állítani akár néma, akár normál módban
2. értesítősávot lehúzod, fényerő csúszkát a kívánt minimumra állítod automata módban
3. három ujjal összecsipteted a kijelzőt és ki tudod választani, melyik legyen a főképernyő (MIUI9-hez pedig régebben készítettem videót a módjáról: YT)
4. alkalmazásváltóban lefelé húzod a kívánt alkalmazást, így rá kerül egy lakat
5. Beállítások / értesítések, illetve külön alkalmazásonként is lehet -
Kuter
senior tag
Szia.
"Az osztott képernyő parasztvakítás, csak az egyik app fut a kettő közül, amelyiket éppen tapizzuk"
Ez nem igaz fut mind a kettő, Probáld csak ki. Én a youtube és a böngészővel próbáltam.
Fent ment a klip alul meg nézegetem a prohardvert. Szerintem jól használható amire kitalálták. -
qge
aktív tag
Én sem bánom, hogy váltottam, nekem az előző telefonnal (egy kissebb nevű, de szintén kínai) tulképpen csak a mérete volt gond, túl nagy volt.
Ha körülnézel, még a xiaomi kínálatában is van kisebb, de szvsz ez már nem ez a kategória.
Érdekes volt a telefonok méret-evolóciója....eleinte "legyen minél kisebb", majd az okostelefonok korában legyen minél nagyobb egészen a 7"-es körüli phablet méretig, és most kezdenek megint (hála az égnek) bejönni az 5" körüliek.
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Tegnap belaktam én is az új készülékemet és pár kérdés felmerült bennem:
1) Csak néma és normál gyors gombot találtam a hang üzemmódok kezelésére. Fel tudok olyan gombot venni ami a következő üzemmódokat állítja (eddigi telefonjaimnál ez alap volt): normál, csendes (nincs hang csak rezgés), néma (nincs hang, nincs rezgés).
2) A fényérzékelőjét tudom állítani? Arra gondolok, hogy automatán állítja a fényerőt a környezethez képest, de számomra túl halványra állítja általában. Lehet ezen módosítani, hogy megmaradjon automatán, de erősebbre vegye a fényerőt?
3) A MIUI-ban a főképernyő mindig az első oldal lehet csak? Nem lehet beállítani, hogy ha 5 oldalam van ikonokkal, widgetekkel, akkor a középső legyen a fő oldal és jobbra-balra 2-2 oldal legyenek az aloldalak (régi LG-mnél így volt)?
4) A futó alkalmazásoknál hogyan lehet rögzíteni bizonyos alkalmazásokat, hogy azokat ne zárja be, ha rányomok az össze futó alkalmazás bezárása gombra (régi LG-mben lehetett rögzíteni futó alkalmazásokat amiket nem akartam bezáratni)?
5) Ha bármilyen értesítés van (fb, messenger, email...) rendben adja a LED, hang, rezgés értesítéseket, de be is kapcsolja a kijelzőt, hogy megjelenítse. Hol tudom kikapcsolni, hogy a kijelzőt ne kapcsolja be ilyenkor?
Köszi szépen előre is!
-
expo
tag
válasz
shifty! #10764 üzenetére
Bő egy hónapja használok egy 3/32-es verziót. Négy évnyi Samsung S4 Mini után választottam a 4x-et, hasonló funkcionalitást várva el, visszafogott méretben. Az egyenes ági leszármazott kétkártyás A3 (2017) pont dupla áron futott, annyit számomra nem értek az előnyei és megvannak annak is a korlátai (tárhely, akksi).
Elsőre sokkoló volt a MIUI "bonyolultsága", később meg lehetett szokni - a fórum is sokat segített benne.Igen, számomra is kompromisszumos a készülék:
Nehézkesen csatlakozott a töltő - ez javul, gondolom kopik a gyengébb anyag
Érthetetlen hogy nincs háttérvilágítása a gomboknak.
Vödör hangzása van a videónak.
Néha kevés a max. hangerő telefonáláskor.
A csúszós hátlap - amit gondolom a fasza dizájn miatt vállalták be - is megfagyasztja bennem a vért, az S4 koporsójába is egy pókhálós üveg verte be az utolsó szöget, hogy ilyen szép szóképpel éljek.Viszont a hiányosságok ellenére kiválóan használható és 3 napig alsó hangon húzza, pedig nem kímélem.
Miközben 40 rugó volt, a közelében nem volt más ajánlat megfelelő méretben.
___Ha egy centivel kisebb lenne, nagy szerelem lenne a hibáival együtt is. De olyan telókat nem nagyon gyártanak már, sajnos.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bandi7 #10812 üzenetére
Root után ezzel: Network Signal Guru
-
Bandi7
csendes tag
Eusztocktól vett telefonon most nézem a Beállítások - A telefonról - Ellenőrzés menüben, hogy azt írja magáról Model MAI132. Eustock szerint B20 van, topik összefoglaló szerint nincs. Mivel tudom ellenőrizni a támogatott frekvenciákat?
-
törölt tag
Miui 9 alatt az összes képet felrakná a MI cloudba. 8-nál választhattam hogy mit szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest