- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Likestore garancia hova szól? (2 arany lett véve Pénteken, már meg is jött ma)
Az enyém is frissült 9.1.1 Global-ra (előtte is frissült 8.5.2-re ha jól rémlik), kisebbek az ikonok mint sokan írják (állítható), nagyon még nem volt időm tesztelni, mert 1 hete van meg a telefon.
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Most érkezett meg a telefonomra a MIUI9-es frissítés.
Annyi kérdésem lenne, hogy miként lehet a kezdőképernyőről eltűntetni az ikonokat másik lapra? A korábbi MIUI esetén, ha az összeset áthúztam mondjuk balra, akkor megmaradt az üres képernyő. Itt miután az utolsó ikont is áthúzom, automatikusan törli az üres oldalt. -
rooland
senior tag
Egy apróság. Miért van, hogy a gyárilag telepített Swiftkey aláhúz minden egyes szót pirossal a messengeren meg egyéb alkalmazásokban? Mikor rámegyek, angol szavakat ajánl fel, tehát feltételezem valami angolra van állítva, pedig többször átnéztem minden beállítást és magyarra van minden állítva ami csak lehet. A Swiftkey csinálja biztosan, mert ha váltok google billentyűzetre, akkor nem húzza alá. Ja egyébként a google billentyűzetnél is kikapcsoltam minden létező helyesírás ellenőrző beállítást hátha az zavar be, de nem. Mi a megoldás?
-
törölt tag
Mikor kiszeretném a telefon BL-jét nyitni akkor a MiUnlock azt írja ki hogy ez az eszköz nem támogatott,és hogy menjek az unlock weboldalára,de ha rámegyek akkor a programot tölti le,és hiába futtatom nem nyitja ki. (Vagy ez úgy megy ha kinyitom és visszazárom akkor kell a MIUI ROM hogy kinyissam újra?)
-
mpo
veterán
-
jooti
csendes tag
Sziasztok!
Én is telepítettem a legújabb frissítést. Utána kérte a pin kódot - ok. Csakhogy az után jött a "feloldási minta". Na ez az amire nem emlékszem - mivel ujjlenyomattal kezelem a telefont, ezt a hülye mintát életemben egyszer használtam...
Már 4 percenként enged csak próbálkozni - de gőzöm sincs, mi lehet.1. Hány kísérletem lehet, mielőtt végleg letilt?
2. hogyan lehet új mintát kérni, vagy valahogy módosítani, anélkül, hogy mindent törölni kéne a telefonról? (Van MI account-om, bár még sosem használtam...) -
Black_Raven
veterán
Igen az köszi.
Úgy volt hogy elkezdtem az appokat beállitani, és tudod automatikus indulás/értesitések/lakat/ ja az akkumulátor is hogy ne tiltsa le, mondom nehogy már itt játszak vele már megint
pedig tetszett hogy nincsenek kínai appok, de már nem volt türelmem hozzá. Mindenesetre elmentettem az SD kártyára, hogy ne kelljen letölteni ha rám jönne a romolhatnék. Szépen elférnek egymás mellett a Globál Dev/Miuihu/RR/LineageOS/Pixel2.
-
csodavas
tag
Sziasztok Mesterek!
Pénteken én is mint oly sokan mások a tettek mezejére léptem, és úgy éreztem csak nem lehet ördögtől való ez a frissítés. Fontolgatás és a fényképek lementése után, na meg egy sima mentegetést követően nekiláttam ennek a legalább 15 percig tartó ápgrédnek. Jelezném semmit sem telepítettem újra, tehát nem beszélhetek tiszta rendszerről. Az első szembetűnő változás úgy hirtelen a nagy semmi lett, illetve nem akarok hazudni mert az ikonok kisebbek lettek, ugye?! Elkezdtem nyomkorászni, mindenfelé applikációk megnyitása váltogatása és lám lám mintha gyorsabb lenne?! Igen, gyorsabb még így is hogy nem tiszta telepítésről beszélek. Nem a mátrix hitette el velem, szóval tényleg gyorsabb lett. Normál használat mellett nekem most 2 napig bírta a telcsi. Mobilnet, wifi váltogatás attól függ hogy hol voltam éppen. Átlagos felhasználó vagyok, böngészés, email, időjárás, játék, stb stb. Plusz jó pont az osztott képernyő, nekem hiányzott ez a funkció mert az előző telefonom tudta (S4). A témák frissítése is bejön, hogy lehet variálgatni. Illetve a limitless elnevezésű témát szerintem különösképpen eltalálták. Kamera ugyanolyan mint volt, semmivel nem lett rosszabb vagy jobb. Mit is mondhatnék még? Lehetett volna rengeteg mindenen változtatni, de majd legközelebb. Amiken én változtatnék egy gyári rendszeren az például a zenelejátszó( tudom van alternatíva, de én a gyári dolgokat szeretem) és ennek egy widget. A színes értesítő led is egy világszenzáció lenne ha egyszer megcsinálnák. Azt hiszem ennyi amit eltudnék mondani. Ha esetleg valami kimaradt akkor jelezzétek, ha van kérdés szívesen válaszolok.
Üdv néktek.
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #11756 üzenetére
az automatikus inditások vagy mi a neve, hol van?
Ha jól értem már eső után köpönyeg, de az akkumulátorbeállításoknál található Automatizált feladatok néven - de szigorúan csak kínaira épülő romokban, a globalból valamiért kihagyták ezt (is) -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #11764 üzenetére
Én pont azt írtam, hogy ugyan nincs gyorskapcsoló widget, de le tudom húzni a "függönyt", tehát nem nagy kaland a hiánya.
Tehát félreértelmeztél valamit.A "nők" meg nekem nyilván nem vicces, ugye.
-
qge
aktív tag
válasz
trebrona #11777 üzenetére
Hardware kapcsán teljesen megértem a dolgot, nem csak a Xiaomi-ék csinálják így.
ROM-nál azt furcsálltam, hogy a régi verzió jól működött, frissítés után egész éjjel (repülőgép üzemmódban) folyamatosan ébreszgette, pedig semmi új appot nem tettem fel. Visszaállítottam hát a TWRP mentést, így most éjjel ő is jól alszik.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #11778 üzenetére
Az a baj,volt minden.
Gondolom mások is az FB FB Messenger,Viber,Instagram alkalmazásokat használják?
Utoljára fastboot raktam fel a 9.1.1.0-át.
-
trebrona
nagyúr
Xiaomi telefonokban, nem csak Redmi szériában, mindig is többféle kijelző volt, BOE, EBBG, Tianma, JDI, Sharp, plusz amit esetleg kihagytam. De eltérő kamera modul és ujjlenyomat szenzor is megszokott. RGB minden egyes Redmiben van, itt sincs másként. Más dolog, hogy itt valami oknál fogva elszúrták. Ez egy dolog.
Azonos rom usereknél másként működik, megint más, függhet a használt alkalmazásoktól, a rendszer szemetelésének mértékétől, beállításoktól, témáktól és még megannyi mástól is.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #11773 üzenetére
Pörög az android rendszer és 1 napot bír a telefonom,úgy hogy keveset használom. Gyúrni a nőket szoktam
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #11773 üzenetére
Ami meg ha jól emlèkszem,hogy valaki írta,hogy a cynogen mod utódja?!Ott voltam kèpbe utoljára a romozgatással.de most ránèztem youtubon.lehet feldobom majd ès betesztelem.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #11767 üzenetére
Fasza
Gondolkodok hogy váltok rá végleg
-
mpo
veterán
válasz
"Nem hiszem el hogy a függöny lehúzása is macera. Nők.. "
Egyetértettem ezzel.
A függöny lehúzása, a WIFI-re vagy GPS-re koppintással meg is vagyunk, mert a függöny eltűnik.
Ez maximum 0,25 sec.
Ha ez valakinek sok, találjon ki jobbat, vagy vezérelje hanggal.
------------
A fölösleges mozdulatok helyett használok pc-n Gesturefy-t. -
törölt tag
válasz
RR alatt is sok az Android rendszer fogyasztása,vagy ez MIUI betegség?
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #11761 üzenetére
Officialt használom, sztem nem érdemes frissitgetni a semmit. Jobb már úgysem lesz, hiba meg nem igazán van benne, legalábbis nem találtam. Gyors, minden működik, tiszta nyugdíj, fogyasztása ua mint Dev rom- minusz idegeskedés az idióta beállitások/tilthatatlan appok miatt. Frissiteni csak Oreora fogok.
orso0355: sajnos tudok.
és szomorúan látom hogy felakartalak vidítani a hiányosság feledtetésére és félreértetted.
mpo: még mindig nem értem mit akarsz ezzel bizonyítani/mondani.
ja bocsánat, most mérnökösdit játszunk? hozom a popcornt.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #11747 üzenetére
XDA-s.
RR-nél az officialt használod vagy az "új" unofficialt,melyet naponta frissítenek?
"unofficial" RR: [link]
-
mpo
veterán
válasz
Én a függönyös megoldásról írtam, widget szóba sem került, de módosítanom kell mert változott a működés..
Most kipróbáltam, a global stabil 9.1.1.0 , már nem úgy működik, ahogy emlékeztem a régire.
A WIFI-re vagy a GPS-re koppintás után a függöny eltűnik, vagyis csak két mozdulat marad.
Az auto fényerőnél nem, ott marad a három. -
orso0355
őstag
válasz
Már elnézést, de... a férfiak nem tudnak olvasni és szöveget értelmezni? :-/
Próbáld újra, kérlek.
-
fzoli86
tag
válasz
touché
-
Black_Raven
veterán
Egy apróságról megfeledkeztél a gyorsaságnál. A kirakott kapcsoló, csak a homescreenről működik, a függöny meg mindenhol. Mert most írás közben följebb nyúlok és bekapcsolom a BT-t vagy bármit egy pöttyintéssel. A widgethez először ki kell lépni. És általában az emberek 99%-a nem főképernyőn tanyázik.
@vince: az automatikus inditások vagy mi a neve, hol van? Tegnap unalmamban felraktam a Miuihut. Faxa gyors, bár inkább a 0.5 alapanimációknak köszönheti. Negyedóráig fennt volt, aztán rámtört a miui réme és vissza menekültem a jól belakott RR-re.
ja meg a szines led se működik.
nem mintha érdekelne..keine RGB led.
-
mpo
veterán
válasz
Függönymosáskor én szedem le és én rakom vissza.
Macera.A "függöny" hivatalos nevén értesítési panel.
Egyébként 1. a függöny lehúzása (már tudom az egész képernyőn működik), 2. egy koppintás a kapcsolón, 3. majd egy koppintás valahol, hogy bezáródjon (így állítottam be).
Ki tudnám elemezni, ha kellene, de nem szeretném, mennyi ideig tart az MTM módszer szerint, ahol az idő mértékegysége 1/100000 óra. Az egy TMU.
A legkisebb elemezhető távolság 2 cm. -
törölt tag
Új TWRP 3.1.1 mely hibamentes![link]
-
Nkboy
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok
Vettem feleségemnek egy ilyen telefont, még tok és fólia nincs, melyiket javasoljátok? Tudom 2.5D miatt nem egyszerű. Keresgettem is vissza, de nagyon vegyes képet kaptam.
-
Montii
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésben kérném a segítségeteket. Egyrészt ti melyik boltot ajánljátok a telefon megvételére? A kisebb "noname" boltok megbízhatóak? Az Euronics-nél most 47 eFt, de kisebb boltokban közel 40 eFt-ért már elérhető.
Másik, hogy milyen tokot vennétek hozzá? Húgomnak lenne a telefon, és hajlamos elejteni a telefonokat. Emiatt picit szkeptikus is vagyok a Xiaomival szemben. Például egy Samsung J3-mal összehasonlítva, mennyire jó szerintetek törésállóság szempontjából? -
nemkufar
tag
válasz
pepe_g #11732 üzenetére
Nekem Note 4 van, a nejemnek pedig Redmi 4X. Mindkettő frissült már, én engedtem fel rájuk, különböző időben, ahogy azokra jelezte a "stabil" frissítéseket. Nem érdekel "lótrágya" célozgatása, mert amit leírtam kb. tegnap itt már, részünkről nincsen gond a frissítések után, sőt! Gyorsabb lett a készülék és sokkal több a szabad % a CPU és memória terén. Akinek én "hazudok", az éljen itt a "fórumon" éjjel-nappal - ha ez kell a boldogságához.
(Nekem még volt olyan neveltetésem a hatvanas években, hogy nem kenyerem a hazudozás.) -
aelod
veterán
válasz
Neerpelt #11723 üzenetére
Többen leírták, hogy a miuihu-ban benne hagyták az automatikus feladatokat pl. Ami a global romból gyomlálva lett. Ezért tettem én is vissza a 8.5.4-et. A kamera butítás meg lehet, hogy a camera 2 apira vonatkozott már nem tudom. Ha használod és neked jó akkor lelked rajta, de ne értetlenkedj azon ha másnak több idegesítő bug vagy hiányosság miatt nem hozta el a valhallát a miui9 hivatalos frissítése. Nálam speciel jobban merült a telefon, igaz gyorsabb volt valamivel. Android rendszer sokat kajált az akkuból amit a miui8nál nem tapasztaltam. Továbbá ott a sokak által említett backup mizéria, dual sim bug is.
Véleményem szerint azért vagyunk ezeken a szakmai fórumokon, hogy megosszuk ismereteinket, tapasztalatainkat a telefonról és nem azért, hogy egymást felkérdezzük és számon kérjük. Ha megnézed mindegyik frissítsek e kérdésre volt alátámasztott tényekkel vélemény. -
kidnou
őstag
-
pepe_g
tag
Sziasztok! Vásároltam egy note 4x 4gb 64gb telefont! Miui8 akar frissítést. Engedélyezhetem? Vagy jobb az eredetit hagyni??
-
vince
őstag
válasz
Neerpelt #11723 üzenetére
"Aztán kérdeztem hogy miben jobb az EU vagy MIUIHU rom, tudjam már mi jóról maradok le, miben tudnak többet, de erre se válaszolt senki..."
Ahogy trebrona is írta, volt már néhányszor, a ph keresőjébe a varázsszó: hu eu különbség, de a kedvedért be is linkelem: [link]
-
Black_Raven
veterán
válasz
Neerpelt #11725 üzenetére
Ha elégedett vagy a mostani rendszereddel, teljesen fölösleges másik romot nézegetni. Főleg hogy nem tudni, hogy ezekkel a programokkal és használattal, ugyanolyan tökéletes lenne mint most. Az meg hogy lenne 3szinű led, de neadjisten valami meg nem működne ua jól, az nagyon gáz lenne, egy teljes belakás után. Az idegeid kímélnéd meg, de ha sok időd van az új dolgokra, mindenképp érdemes egy full twrp mentés után kipróbálni pl. a Miuihu-t.
A kérdésedre a kamerára nem tudom én se a választ, nem vagyok profi fotós, meg én se látok nagy különbségeket. Igazából meg nem is érdekel. Amelyik kép rossz azt kidobom.
-
Neerpelt
tag
válasz
trebrona #11726 üzenetére
Jó, ez egy leírás. De szóval ebben van rá válasz, hogy a Global romban a kamera miben butult több fórumozó szerint? Vagy abban segít, hogy a fórumtársak megértsék, hogy van akinek a Global rom működik, és ezért ajánlják?
Kérlek olvasd el még egyszer, amit írtam, pont nem a lekezelő stílusért tettem.
-
Neerpelt
tag
válasz
lócitrom #11719 üzenetére
No offense, meg nekem nem tisztem védeni a gyártót, de mostmár nagyon érdekelne: igen, a MIUI 9 több ramot fogyaszt, alapjáraton másfél gigát, cserébe százszor gyorsabb (legalábbis nekem). Én rendszeresen szoktam egyszerre több alkalmazást futtatni (zene stream, böngészés, több social kliens és csevegőapp + néha játék, pl. Walking War Machines) és egyszer sem tapasztaltam ennek ellenére (pedig láttam, hogy ilyenkor tényleg kb. 6-700 mega marad összesen) hogy újraindítana alkalmazásokat a rendszer vagy akadozna. Akkor kérdem én: mégis ki a manónak tartogassunk egy lassabb rendszeren üresen 2 Gb ramot kihasználatlanul, ha egy gyorsabbon kevesebb rammal is zökkenőmentesen elfut minden?
Fogyasztással kapcsolatban sem találtam semmi kivetnivalót.Én nem állítom hogy minden tökéletes, az RGB LED hiánya zavart korábban is és a Xiaomi hivatalos fórumán is balhéztam miatta, a BOE/EBBG ügynél is csóváltam a fejem hogy milyen már hogy azonos árért mindenkinek más minőséget árulnak, meg hogy a zárképernyő swipe nem testreszabható újonnan az is elég érthetetlen.
Viszont volt aki a kamera "butításáról" panaszkodott, direkt megnéztem telepítés után, én nem találtam semmi különöset, kérdeztem itt hogy mégis miről lenne szó, semmi reakció nem érkezett. Aztán kérdeztem hogy miben jobb az EU vagy MIUIHU rom, tudjam már mi jóról maradok le, miben tudnak többet, de erre se válaszolt senki... most akkor az ember miből induljon ki, ha nem a saját tapasztalataiból, amikor kérdik, hogy érdemes-e?
Én így, mivel nincs összehasonlítási alapom, csak gyári MIUI 8 és 9, és mivel a 9-et pro-kontra jobbnak látom (plusz biztonsági frissítés) persze hogy azt ajánlom hogy frissítsen valaki, pláne mivel vakon, anélkül hogy tudnám hogy miben jobb az EU vagy HU rom, nem fogom az időmet tesztelés jellegű telepítgetéssel elbaszni, már bocsánat. Azoknak akiknek van idejük erre, de válaszolni kérdésekre nem, ugyanakkor értetlenkednek hogy mások miért ajánlanak gyári frissítést, most miért csodálkoznak, és őszintén róluk én ilyen vádaskodó hangnem után mit gondoljak?
Én el tudom képzelni hogy vannak akiknek nem úgy működik, nincs két egyforma telefon, láttuk. Fordítva ez miért nem megy?
Bocs, nem akartam megbántani senkit, de ezen most kiakadtam
-
-
ra^ven
senior tag
válasz
lócitrom #11719 üzenetére
Én nem futottam bele ilyen dual sim kezelés problémákba, pedig napi szinten ki van használva.
A céges ügyeket is ezzel a telefonnal intézem, továbbra is 2 naponta töltöm, memóriát nem figyelgetem, van elég.
Nekem megváltás volt a 9.1.1.0 mert végre megjavult a bluetooth, nem szakad, jó lett a minősége, és végre az autós keenwood fejegységgel is működik. -
orso0355
őstag
válasz
xmacko #11717 üzenetére
Nálam pl. nincs semmi változás a fogyasztásban, gyorsabb lett minden, és tökjól használható. Egy-két apróság nekem is hiányzik, pl. a bluetooth gyorskapcsoló widget, de túlélhető. Ez is amolyan ízlés dolga, gondolom. Én nem bántam meg, gondolom mindenki próbálja ki, és ha nem tetszik, hát majd le lehet cserélni.
-
lócitrom
őstag
válasz
xmacko #11717 üzenetére
véleményem szerint nem. az még elfogadható. 8.5.4.0 jó volna, de az meg nem tud biztonsági mentést csinálni a dolgaidról megfelelően. ha nincs féltett adat a telefonon (tehát alkalmazások mentései/beállítása), akkor talán. de az is egy olyan kiadás, hogy random SIM-kártya problémákba belefuthatsz. a gyári 9.1.1.0 teljesen rossz. itt valaki fentebb érthetetlen módon ajánlotta, merthogy jó a fogyasztása. gyanítom nem tesztelte, ugyanis piszok sok memóriát eszik. én azért gyanakodnék, ha az eddigi átlag használat mellett megmaradt 1,2-1,3GB helyett most csak 0,7GB marad. mivel sajnos egyre silányabb a hivatalos szoftver és egyre több hiba van benne, így én váltottam a többek által is javasolt EU kiadásra. 1,5 nap után eddig elégedett vagyok, de láthatóan tényleg van valami gond a fogyasztással. eddig ez a legnormálisabb, de ez csak az én véleményem. amit biztosan állíthatok, hogy nem éri meg csak úgy gyári 7 alapú MIUI-ra frissíteni.
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet most kapni arany változatban, hivatalos magyar garanciával?
Vagy melyik üzleteket ajánlottak?
Köszönöm. -
xmacko
tag
válasz
lócitrom #11710 üzenetére
Köszi. Ha minden adott amit leírtál (aktív SIM, net kapcsolat, MI bejelentkezés) akkor előbb utóbb sikerülhet az aktiválás, akkor is ha napok óta nem megy?
Még egy kérdés: ha 2 éve már aktiváltam ezt a SIM-et egy másik Redmi készülékben akkor miért kell újra aktiválni? Csak mert új telefonba "költöztem"? -
St3ven
addikt
Ha már itt tartunk, a Mi Üzeneteket használja valaki két Xiaomi között? Kell hozzá a fentebb linkelt Mi Fiók? A leírásban nem sorolja fel a Mi Messages szolgáltatást.
-
gambesz
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy a viber lezárt képernyőnél is adjon hangot? Ha meg van nyitva a beszélgetés, van hangja../frissítés óta nincs /
Köszi -
lócitrom
őstag
válasz
xmacko #11703 üzenetére
mivel most telepítettem újra a telefonom, így annyit vettem észre én, hogy néha nehezen jut el az aktiválásig a folyamat. a kártyának aktívnak kell lennie és internetkapcsolat szükséges. újraindítás után nekem már ment, de ennek szokása elakadni sajnos. nem fogsz láthatóan SMS-t kapni, háttérben zajlik le a folyamat.ja és hát történjen meg a Mi fiókba a bejelentkezés.
-
Drughi
addikt
Penteken megkaptam az Imak "Hydrogel" fóliát.
Hogy kell ezt felrakni?
Üvegfóliát illetve a sima filmes fóliát 1000et is felraktam már, de itt nem sikerült.. -
xmacko
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest