Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
Kifutottam a szerkesztésből, sorry a dupláért.
Megpróbálom elmagyarázni, bár reménytelennek érzem, elutasítasz minden szakmaiságot ("linkelhetsz szakmai cikkeket is édes mindegy")
Első eset:
Powerbank feltölti a telefont, a telefon elektronikája letiltja a töltést, ezért kikapcsol a bank. A töltést jelző led a telefonon ugyan úgy világít mikor elvileg nem tölt, most az itthoni 3 telón kívűl kipróbáltam 2 másik különböző márkájú androidos telefonon. Nem ment le a százalék több órán keresztül, maradt 100%-on úgy, hogy direkt nem hagytuk a kijelzőt lekapcsolni és max fényerőn mennt több órán keresztül és direkt nyomkodtuk is. Nos, kétlem, hogy közben nem töltött a bank a telefonba, miközben a végig 100%-on volt a mutató. Szerinted ez nem lehetséges, az írásodból arra lehet következtetni hogy 100% jelzés alatt kezdi el újra tölteni a bank a telót. Nekem ezt nem sikerült reprodukálnom 5 telefonnal sosem. Kiváncsi vagyok más tapasztalatára is,mert, ha csak nálam viselkednek így a telók és bankok, akkor rossz dimenzióba vagyok.
Második eset:
A telót rádugtam fali töltőre, ott is 100%-nál lekapcsol a teló (akku) elektronikája, majd ott is végig full kijelzővel ment órákon keresztül.
A két esetből szerintem egyértelmű, hogy - a bank lekapcsol, ha nem kérnek tőle kraftot, ezt nem is vitattam - mindkét töltésnél (fali és bank) ugyan az a jelenség van. Ha falinál lekapcsol az akku elektronikája, nincs töltés. Ha banknál lekapcsolja az akku elektronikája a töltést, nincs töltés, a bank is kikapcsol, mert bizonyos fogyasztás alatt nem kapcsol be. de amint az akku elektronikája újra kér enni,a bank visszakapcsol és megy a töltés (tehát az akku szabályoz), ugyan úgy, mint fali töltőnél. Ez NEM csepptöltés.
-
dugynok
senior tag
Add vissza a bizonyítványod, ha elektronikai műszerész létedre nem tudod mi az a csepptöltés és szerinted a Lithiumos akkuk tölthetők csepptöltéssel. és utána se olvasol/tanulsz dolgoknak.
" szerinted nincs csepptöltés vagy valami hasonló"
Komoly szakmai tudásra utal ezen kijelentésed, mikor fogalmad sincs ezek szerint mi, hogy működik.
Részemről befejeztem, eléggé off ez itt, van szakmai topic, ott hírdesd, hogy lithiumos akkuk csepptöltősek...
-
saril
senior tag
válasz
dugynok #2091 üzenetére
ugyan magyarázd már el nekem akkor miért marad élete végéig 100%-on iphone-ok kivételével (elvileg) az összes teló ha nem húzod le róla a fali töltőt, te támaszd alá azt hogy miért is nincs töltés ha fent van 100%on a teló?????
ugyan magyarázd már meg nekemitt csak te fogsz hablatyolni össze vissza nem én, én elektronikai műszerész is vagyok, tehát várom válaszod arra "miért marad 100%on töltöttség míg le nem húzod hálózati töltőt"
mert szerinted nincs csepptöltés vagy valami hasonló ami töltené így te ezzel azt állítod hogy feltaláltad az örök életű akkumulátortnonszensz
linkelhetsz szakmai cikkeket is édes mindegy a lényeg egy valamilyen minimális töltést kap az akku értelemszerűen azért marad 100%on és azért világít az állapot jelző ledje is általában zölden világítva hogy feltöltött 100%-ra de az addig úgy is marad míg nem húzod le a töltést...a xiaomi pb-k egy minimális áramfelvétel alatt pedig kikapcsolnak... ezért is jók
-
sopruk
senior tag
Fél áron van most a ventilátor a Banggoodon 2 napig még.
Milyen a tapasztalatotok vele, jól kavarja a levegőt? Például nyáron a vonaton 50 fokba lehetne érezni a hatását? -
dugynok
senior tag
Nem értelek, Másodjára címzel nekem olyat, amiketnem is én hablatyoltamössze...
Nem én mondtam, hogy van csepptöltés. Azt se mondtam, hogy a bank tölt folyamatosan. Légyszives idézd, ha mégis! De akkor nem értem miért nekem írod. A fali töltő se tölt, ha tele az akku. Mivel nem a töltő szabályozza a töltést." ( #2077 ) saril válasza Mikemend ( #2076 ) üzenetére
saril
(fanatikus tag)
hát pedig érdemes, én évek óta este pb-re teszem mert
ha feltölti a telefont "kikapcsol" a pb és nem tölti tovább
ez sokkal nagyobb élettartamot biztosít az akkunak
mint ha rajtahagyod egész este a fali töltőn és
csepptöltéssel tölti folyamatosan.."Fali töltő sem tölti tovább, hafel van tölt e. Csepptöltéssel meg pláne...
-
TeeJay
félisten
válasz
dugynok #2089 üzenetére
pedig tényleg nincs csepptöltés...
ha elkészült leáll és hiába van rajta semmi sem fog történni, nem véletlenül hideg a töltő sem miután fél napig rajta van a telefon.
ha menet közben az akku újra 9x%-ra merül akkor újra engedélyezi az elektronika hogy töltse addig semmi sem fog tölteni!
mikor notebook akku visszahívás van az pont emiatt történik hogy az elektronika rossz és engedi hogy túl töltse a cellákat ami úgy kigyulladhat/felrobbanhat...PB-nál szintén így van, ha 1napig rajta hagyom se nyom bele többet
USB mérő is 1-2mA töltést mutat miután vége de az mérési pontatlanság is lehet vagy éppen annyit vesz fel a mérő a töltőről -
dugynok
senior tag
Ebből azt szűrted le, hogy csepptöltés? Kérlek nézz utána a fogalomnak és a Lithium-os akkuk töltésének.
Nálam például világít telón a led, 3 különböző márkájú telefonnál, hiába van órák óta 100%-on a jelzés. Nem a bank szabályozza a töltést, hanem a töltendő készülék akku elektronikája.
Légyszives ne írkálj szakmaiatlanságokat, vagy támaszd alá az érveidet, de képzelt dolgokat ne.
Köszönöm -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy most 13USD-ért ez jó áron van?
-
-
Mikemend
senior tag
Berendeltem a fenti Banggoodról az akciós régi 10-es bankot (nem a QC 2.0-ást), csak a fizetés után nem ment vissza a weboldalra, legalábbis hibával elszállt (a visszajelzős rész bugos lenne a bank és a banggood között?), viszont ott van feldolgozásra várva (Ready To Process) és a számla is megjött a fizetésről (plusz ott a részletekben a Payment Confirmed), szóval izgulhatok, hogy küldik-e majd vagy sem...
-
-
Az annyira nem lenne jó.
ezzel együtt járna az áremelés, ami nekünk nem kedvezne. Megcsapanna a forgalmuk rendesen.
1-2 dolláros cuccra nem fog senki fizetni 2 dollár postát.
Amúgy meg hallani olyan történeteket a magyar postáról, hogy fülem ketté áll.
Szerencsére nekem még nem volt velük bajom.Mikemend: Az a magyar webshop kb semmit nem ér.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Criminal017 #2060 üzenetére
Köszönet a linkért, csak a shopjukban nem volt kint. A magyart a xiaomishop.hu cím alatt értettem.
-
sopruk
senior tag
válasz
Silent77 #2066 üzenetére
Itt is elég rendes a postásunk, majd beszélek vele. Köszi a tippet!
Bár, 1-2 éve szabály a Magyar Postánál, hogy A4-es méretnél és/vagy 24 mm-nél vastagabb levelet csak ajánlva lehet feladni, mert ezen méretekig fér bele elvileg a postaládákba. Így jó lenne, ha köteleznék a külföldi feladókat is erre -
TeeJay
félisten
válasz
dugynok #2063 üzenetére
csak a vékony és sokkal drágább 10000-es bank tud QC töltést
a sokak által best buy olcsó 3cellás 10000-es bank csak sima töltésre jó
de az is 2,1A szóval nem tudom mire nem elégegy 3A-es akkut másfél óra alatt fel kell túrnia így is, a gyári töltő egy LG G4esetén 1,8A-es úgy tudom szóval a bank még gyorsabb is attól
a QC hülyeség csak arra jó hogy 5V helyett 9 és 12volton is tudja tápolni nyílván szintén max 2A körül és úgy hamarabb megvan a töltéssel de persze jobban is nyírja az akkut
nekem nem érne meg 3x árat a vékonyabb QC képes Xiaomi bank, inkább vennék 3darab sima normál 10000-es példányt és az már elég egy hétvégére
amúgy most is akciós érdemes venni
[link] -
sopruk
senior tag
Igen, olvastam róla, hogy függőséget okoz Kis boldogsághormont termel a vásárlás
Már csak azt nem tudom, hogy a sima postás küldemény az ajánlottan érkezik? Ha nem vagyok itthon és nem fér be a postaládába, akkor értesítést sem hagynak, ha nem ajánlott. Olyankor mi van, visszaküldik?
-
dugynok
senior tag
Kifutottam a szerkesztési időből, de tessék:
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Megmihálylott mind a két bankomhoz kapott rövid kábel. Ezeket be lehet valahonnan szerezni utólag? -
Mikemend
senior tag
válasz
dugynok #2056 üzenetére
Gondolom akkor ez lenne a Gearbesten. Leértékelve is dupla annyi, mint az első verzió
De ez már legyen az én bajom. Köszönöm a segítséget!
-
Mikemend
senior tag
válasz
dugynok #2054 üzenetére
Kösz, akkor keresek, de ha van tippetek, hol kapok ilyet és eredetit, megköszönném!
Ezt találtam, de az újnak dupla lenne az ára? -
Mikemend
senior tag
válasz
dugynok #2050 üzenetére
Tehát akkor valamelyik tudja, valamelyik nem? Gondolkodom egy 20000-esen, amin két kimenet van, de akár a 10-es is lehet, hogy elég lenne. (Még agyalok, hogy melyik mire kellhet). Viszont a specifikációban nem láttam ilyet, az áruházak meg mit írnak oda az egy dolog (pl. itt csak inputról van szó). Viszont ha már a telefon töltője is quick charge-os, akkor a powerbank is jó lenne
-
Mikemend
senior tag
Arra lennék kíváncsi, hogy a Xiaomi powerbankok quick charge töltéssel tudják-e tölteni a telefont vagy sem? Tehát a kimenetben, a bemenet nem érdekes.
-
kingabo
őstag
Köszi mind2töknek!
Tényleg van rajta qc matrica.
Azért ezt illene jelezni, hogy qc volt, vagy refurbished termékről van szó, ahogy nem egy helyen láttam már...
Nem tudjátok, hogy valaki leírta hogy mint ment neki a gb-vel? Nekem jött egy sablon szöveg, hogy küldjek fényképeket. -
sopruk
senior tag
Végül sikerült igénybe venni ezt a kupont (Banggood app telepítés után 10%). A tapasztalataim vele:
Nem volt rajta értékhatár.
Telefonon érdemes a kosárba rakni és ott lebonyolítani a vásárlást. Ha számítógépen próbáljuk aktiválni, akkor ezt írja: "The coupon is only valid for androidapp, iosapp."
Nem lehet ingyenes postázást választani, hanem csak "Air parcel register" (Még nem tudom, hogy ez nyomkövetős lesz e, még nem mutat semmit...)
A promóciós termék utólag kosárba rakása nem tudatos volt, csak próbálkozásAzt végül külön megrendeltem, mert kevés many volt a PayPal-on és nem akartam tovább húzni. Így is mire ideér...
Köszi az eBay-es tippet, már kezdem kapizsgálni, hogy ez olyasmi, mint nálunk a Vatera, hogy több eladó van. Azt hittem, hogy ez is egy webáruház csak, ezért nem keresgéltem tovább, mikor megtaláltam a drága szilikon tokot
Azóta találtam 1$-at is...
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Van egy 10000mAh-s powerbankom. Egy ideje már észrevettem hogy a portoktól számítva a második led nem mindig világit. Most sem világit pedig teljesen fel van töltve és a telefonom sem tölti. Mikor rádugom akkor elkezdi tölteni majd egy másodperc után be is fejezi és nem tölti tovább. Ötletek, hogy mi lehet a baja? -
McLaca
őstag
-
kingabo
őstag
Halil!
Rendeltem én is egy 16000mAh-sat a gearbesttől, ma érkezett meg, viszont az átlátszó matrica a doboz alján volt nem a töltőn, a csatlakozókat védő pedig a töltő oldalára volt ráragasztva. A dobozon lévő kódot én ellenőriztem először, de 1 dobozt kicserélni, vagy le sem kérni, használni és úgy eladni újként simán megoldható...
Járt már valaki így velük? Ticketen kívül mit érdemes még tennem? -
DavidQ
tag
Nem ismerem ezt a 10%-os kupont, de lehet hogy egy bizonyos összeg fölött tudod csak beváltani, pl ha 10$ fölött, akkor azért nem engedi a 9,99$-os BW töltőre, mert 1centtel kevesebb.
Egyébként jól csinálod, addig ne tedd kosárba az promóciós powerbankot, amíg meg nem kuponoztad a töltőt, mert nem fogja engedni.
Egy gyors keresés után én ezt találtam eBayen (jelenleg) legolcsóbbnak: [link]
Alin van 1$-ért is: [link], itt való igaz, hogy nincs paypal, de a bankkártyádat használva könnyedén meg tudod rendelni. -
sopruk
senior tag
Nagyon köszönöm válaszaitokat, sokat segítettetek!
Erre nem is gondoltam, hogy ilyen nagy baj lehet belőle :/ Így tényleg marad a BlitzWolf.
Amúgy túlfeszültség védelem is van benne villám esetére?Telepítettem a Banggood telefonos alkalmazását egy 10%-os kuponért, de sehogy nem engedi aktiválni. Próbáltam levenni a listáról az akciós töltőt, próbáltam az alkalmazásból rendelni, de mindig valami hibaüzenetet küld (nem sikerült felírni, mert néhány próbálkozás után letiltotta) Mit csinálhatok rosszul?
Amúgy cseles a PowerBank akciója, mert tolódik ki a promóció dátuma is, meg a db számot is ma reggelre megemelték
Szilikon tokot eBay-en is most 5$-ért találtam csak link :/
Aliexpress-en nincs PayPal, de ott is drága most…TeeJay (#2023)
Gondoltam én is a telefon töltőjével, de akkor a telefont nem tudom hova dugni (csak egy van). Meg ha mégis gyorsan kell feltölteni őket (pl több napos túra) akkor bajban leszek. Mindent átgondolva, tényleg ez a legjobb választás! -
-
válasz
molnarpeter #2033 üzenetére
Akkor elmesélem, a banggood visszaadta a pénzem és a bank meg megjött, de olyan késéssel, hogy keresnem kellett, hogy ez most mi. Megtépve, mint amit megrágtak, de a bank sértetlen volt. Még hó esett mikor rendeltem, de közel 30 volt mikor befutott, nem olyan régen.
-
válasz
molnarpeter #2033 üzenetére
Nem volt még garis problémám xiaomival.
Általánosságba írtam, nekem még egyet sem kértek vissza. Pedig volt ami több hónap után történt.
Ám jó tudni, köszi az infót. -
TeeJay
félisten
válasz
Sanyabá #2027 üzenetére
Nekem kettő is van, egyik BG pontokkal karácsony napján 2800 másik 2hete szintén BG pontokkal 3800 forint volt és másfél hét alatt itt is van... Szerintem veszek még majd egyet úgy megszoktam hogy ágyban használom a telefont és nem kell konnektorhoz menni soha hiszen erről töltöm már csak a telefont
-
válasz
molnarpeter #2030 üzenetére
Pontosan, igaz eddig BG mindig olyan korrekt volt, hogy nem kérte vissza a terméket.
-
Sanyabá
senior tag
Végül is emellett döntöttem:[link]
Inkább fizetek 2 ezerrel többet, mert ha gond van, csak könnyebben lehet itthon orvosolni. -
moli.hu
őstag
1) probaltam szigszalagot mas ledeken, pl 220-usb trafon, nem sokat er, siman atszivarog rajta a feny. meg a feketen is, NEMHOGY a foldesen. Ebayen, alin pedig nem talaltam hasonlo matricat, valamiert a kinaiak nem masoljak.
2) ha leragasztom a ledet estere, akkor vajon hogy latom azt, hogy mennyi toltes van benne, stb nappal?! Minden nap szedjem le, ragasszam vissza?!
-
TeeJay
félisten
nincs telefonhoz kapott USB töltőd?
Samsung vagy LG 1A körüli töltővel is simán tudod majd tölteni annyi hogy kb. 9óra lesz minimum de ha este felrakod reggelre kész is
mondjuk nekem kuponnal 2ezer sem volt a dupla Blitzwolf töltő és biza az tuti adja a delejt a cuccnak
1x kell megvenni és jó lesz örökké ha a QC nem fontos akkor az alap dupla töltő bőven jó -
DavidQ
tag
Szia!
1. A terméket a kosárba téve tudnád felhasználni a kuponkódot május 31ig. De sajnos már azért nem fogod tudni, mert június 2-ig egy másik promóció zajlik, és ilyenkor nem lehet kuponozni. (Tehát amit most látsz árat, annyiért tudod elhozni.)
2. Azért ajánlott a BlitzWolf töltő, mert bevizsgált, sokak által tesztelt termék, és biztosan nem fog elfüstölni, és nem fogja leégetni a házat (amit egy random kínai töltőről nem mondhatunk el). Nem 1 db forrasztott áramkör, + 2 kondiból áll; hanem minőségi kondikból, chipekből (QC 1,2,3), és több helyen védelemmel is el van van látva. Mindemellett hozza a rá írt teljesítményt.
Nem fontos a legdrágább BlitzWolf töltőt megvenni, teljesen jó vétel már a legolcsóbb is. De hasonlóan ajánlott márka a: UGreen, Tronsmart, Orico. Szerintem nem éri meg azon az ezresen spórolni. Inkább a töltő legyen drágább, mint hogy leégjen a ház.Nyugodtan rendelheted együtt a powerbankot és a töltőt, az sem biztos hogy egy raktárból küldik. De ha úgy is küldik nem fogják a vámosok megállítani. Nem kell azt gondolni, hogy a 22eurós határt árgus szemekkel nézik.
Szilikon tokot pedig eBayről, vagy Aliexpressről rendelj, mert ott 1$ körül van az ára. (Már meg is spóroltam neked a minőségi töltő árát.
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Venni készülök egy Xiaomi 10.000-es PowerBankot, szeretnék kérdezni két dolgot a tapasztaltaktól
Az első ilyen külföldi vásárlásom lesz, PayPal-om se volt eddig…
1. Jól értelmezem, hogy majd rendeléskor, a termék oldalán kicsit lejjebb görgetve, ezt a kupon kódot felhasználhatom máj. 31-ig? 314a5e
Link2. Mivel alkalmanként fogom csak használni (hétvégi túrák), ha nem muszáj, nem ruháznék be a drágábbik BlitzWolf töltőbe, amit sokan ajánlotok.
Ennek fényében szerintetek megfelelő választás lenne ez, vagy inkább felejtős?
Link
Nem vagyok egy elektronikai zseni, így pl. nem tudom, hogy az a 3,1A eloszlik 3 felé? Mert akkor 1A jut csak a PowerBanknak és kellene neki majdnem 2A, az itt olvasottak szerint…Lesz még mellé egy szilikon tok is, így nem szeretném túllépni a 22 eurót sem, hogy ne legyenek plusz költségek. Vagy kár kockáztatni és mindenképp BlitzWolf? (Megoldás lehet rá, hogy külön adom le a rendelést.) Ha igen, melyik típust a sok közül?
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
moli.hu
őstag
megjott a lampa, billentyuzetvilagitashoz vettem ejjeli munkahoz, de arra hasznalhatatlan, mivel ha megy a lampa, akkor az akku 4-es toltottsegi ledjei 2 masodpercenkent felvillannak, amivel a periferias latasban mozgast imitalnak, ezzel folyton elvonva a figyelmet, rohadt idegesito. Ha folyton egnenek a ledek, azzal nem lenne semmi baj, de ez a villogas..
-
kásás
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már ilyen hibával?
Rádugom a telefonomat tölteni és nem kezdi el tölteni. Ha a power bankot egy kicsit töltöm ( 5-10 mp) és utána kezdem tölteni vele a telefont akkor jó. Mikor újra tölteném a telefont, vagy rádugom a lámpát megint nem működik. -
atthany
aktív tag
13.69 dolcsi most az arany is:
[link] -
Saccco
nagyúr
válasz
Drótszamár #2012 üzenetére
Te vagy az 1.
-
McLaca
őstag
Érdekes dolgot tapasztaltam:
A Blitzwolf töltővel és a 2m-es kétoldalas kábellel a telóm pont annyi idő alatt tölt fel, mint a gyári töltővel és 1,2 méteres kábelével. Viszont a 10.000-s bank pont 2x annyi idő alatt, azaz úgy tűnik, nem veszi fel a 2A-t, csak kb. 1-et.
Kipróbálom még az LG töltő - kétoldalas kábel, és a Blitzwolf töltő - bank saját kábel kombót is, aztán meglátjuk.Üdv!
-
Végül nekem is lett egy saját 10.000-es. A XRN3PRO-t csak ez tölti fel 1x 0-100-ra. Egy nagyon régi elfelejtett közben visszatérített rendelésem futott be viharvert állapotban úgy, hogy maga a bank nem sérült meg. Újabb negatív rekord.
(#2002) moli.hu! Én is méregettem anno, de most őszintén mire jó? Tudjuk az adatokat. A lényeg, hogy újan tudja amit ráírtak. Legalább kb. Sőt már csak arra használom a mérést, hogy jó e a bank. Azaz jól működik e, nem e merül le ha áll, illetve USB-n kifelé tudja e a 6250-et kb.
-
válasz
stickermajom #2006 üzenetére
Igazad van, nálam is ezt írja.
Nem tudom mi lehet, őszintén én nem szoktam ellenőrizni.
Az biztos, hogy onnan, és gearbestről még mindenki eredetit kapott.Szerk: Számokat nem nézed el? tudom hülye kérdés, de hátha.
-
-
válasz
stickermajom #2004 üzenetére
Banggood eredetit küld.
Nem jól írtad be a számokat szerintem. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Szeretném megnézni a lekapart matricát, de ezt kapom: Please check that your code has been entered correctly and try again
Ilyenkor mi van?
Kinézetre eredeti, eBay-es topicban linkeltet vettem: [link]
-
moli.hu
őstag
válasz
moli.hu #1951 üzenetére
tovabbi toltes-tesztek (ha mar beszereztem ilyen usb-toltes-ellenorzoket, kiprobalgatom oket, ezzel tesztelem azokat is egyuttesen)
feher mero feltoltes 8355 mAh
feher mero feltoltes 8152 mAh
fekete mero feltoltes 8344 mAh
fekete mero feltoltes 8312 mAh
feher mero merites 1A ellenallassal 6210 mAh
feher mero merites 1A ellenallassal 6150 mAh
fekete mero merites 1A ellenallassal 6114 mAh
fekete mero merites 1A ellenallassal 6106 mAh
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest