- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Ezzel a powerbankkal lehet tölteni USB Type-C csatis telefonokat? -
Mikemend
senior tag
válasz
Silent77 #2393 üzenetére
Egyetértek, korrekt cég, viszont rendeltem szeptember 9-én egy 10000-est, de máig nem jött meg.
Elvileg 2 hét alatt ide szokott érni, most meg már egy hónap eltelt. Oké, 25 munkanapot írnak max, de félő, hogy valahol útközben lenyúlták. Trackinget nem kértem, mert egyszer már megjártam vele: Kínán kívül semmit nem ért.
Szóval ideje lenne írnom nekik? -
válasz
slycugel2000 #2392 üzenetére
Jó minőség.
Banggood korrekt cég, nyugodtan fizethetsz.
Amúgy dobtam privátot. -
szpali
addikt
válasz
slycugel2000 #2390 üzenetére
Az általad linkeltből kíváncsi vagyok, mennyi áram is jön ki ténylegesen
Ilyet írtam, hogy van, de csepp, csak SOS-ben jó. Nem tolja tele a N5-öst
-
slycugel2000
tag
Köszi, de én tényleg kicsire gondoltam, olyasmire, mint pl. ez:
https://www.anker.com/products/A1104011vagy ez:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/power-banks/aukey-5000mah-external-battery-charger-review-3629046/Tehát, hogy könnyen elférjen a bal első nadrágzsebben (a kulcsok és a rágó mellett), ha pl. estére/éjszakára kimozdulok otthonról és intenzíven akarom a telefont használni.
A Xiaomi-k (5000 mAh + 10000 mAh), amiket ajánlottatok, azok tényleg elférnek a hátsó farmerzsebben, de akkor nem igazán lehet benne kényelmesen leülni (vagy nagyon óvatosan
Nekem most egy ilyenem van, de azt hiszem tönkrement:
https://www.aqua.hu/sandberg-420-06-powerbar-powerbank-hordozhato-tolto-2200mah-fekete-299319.htmlIlyen kompaktságra gondoltam (persze lehet más formájú is) és elég, ha egyszer fel tudja tölteni legalább 80-100%-ra a Nexus 5-ömet, tehát nem kell nagy kapacitás, arra van nekem egy 20000 mAh-ás Yoobao M20-asom, ami jó egy hosszabb utazáshoz.
Azt hiszem ilyesmi forma nincs a Xiaomi-nak, ugye?
-
szpali
addikt
válasz
slycugel2000 #2387 üzenetére
- PayPal-t készíteni kettőkötőjelháromperc, annak megadod a kártya adatokat és már vásárolhatsz is
- Ezeknél a kis tételeknél nekem nem fordult még elő ÁFA, VÁM. (telefonnál már igen, de az is csak 3ból 1)
- én személy szerint ilyen pár1000 Ft-os tételeknél nem szarakodnék gariztatással. Nyerek annyit a külföldi rendeléssel, hogy ha gond van (rendeltem már 8at, sose volt) veszek egy újat.
-
Imy
veterán
De életmentőnek bőven elég.
Vagy a Xiaomi 5000mAh Power bankja, de ez nagyobb, de lapos. Telefonnal összefogva nem nagy. -
slycugel2000
tag
válasz
dugynok #2382 üzenetére
Köszi.
Az a helyzet, hogy nem akartam semmi macerát, pl:
- nincs PayPal-om és nem tudom, hogy a normál hitelkártyámmal mennyire biztonságos
- nem tudom, hogy a webes árra jön-e még áfa, vám, száll. költség, bármi egyéb
- garanciális szempontból egyszerűbb visszavinni egy megbízható magyar boltba (aqua, edigital, stb.), mint elkezdeni vacakolni a becsomagolással, postai feladással (plusz költség), aztán ki tudja lesz-e belőle valamiEgyébként nem ismerem ezt a Banggood-ot, de ha tudtok valamit mondani a fenti problémákra, akkor szívesen megfontolom
-
szpali
addikt
válasz
dugynok #2384 üzenetére
jajj bocsi, a 3000 felett átsiklottam, bár a 10000 megfelel a "legalább 3000mAh" kritériumnak
Feleségem ilyen 5000mAh-t használ -
szpali
addikt
válasz
dugynok #2382 üzenetére
Olyanom van, de nem ajánlom.
1 teli töltést nem tud kiizzadni magából a Nexus5-el(#2381) slycugel2000
Farmerzsebbe ezt ajánlom:
www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-Bothway-QC2_0-Quick-Charge-Power-bank-Pro-PLM01ZM-p-1039932.html -
dugynok
senior tag
válasz
slycugel2000 #2381 üzenetére
Külföldi rendelés miért nem? Banggoodon Blitzwolf 3350mAh-s 3400-ért van és az pici.
-
slycugel2000
tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha már ilyen kérdésre válaszoltatok.
Minél kisebb méretű (farmerzsebben elférő), de legalább 3000 mAh-ás és jó minőségű power bank-et keresek.
Túl sok a lehetőség, és ha külföldi review-kat olvasgatok, általában a legjobbak nem kaphatók Magyarországon.
Mit tudnátok ajánlani, ami magyar boltban is elérhető?
Köszi előre is!
-
belaur
tag
Sziasztok!
Én is beszereztem Xiaomi 10000-es power bankot. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen időközönként töltsem illetve merítsem le, ha nem használom napi szinten? Illetve milyen módon lehet a lehető legtovább megőrizni az akku kapacitását?
Köszönöm.
-
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok!
Power bankot szeretnék venni, iphone 5s-hez, de valószínűleg a közeljövőben váltanék S6-ra.
Na szóval power bankot keresnék, ami a legjobban megérné, nem kell 20.000 mha. Elég, ha 2-3x feltöltené a telefont és nem szeretnék hatalmas összeget ki adni érte.
Mit ajánlanátok?
Előre is köszi. -
-
válasz
Potenza #2372 üzenetére
Azt ki tudod deríteni, van a dobozán egy lekaparós 20jegyű kód, ill egy egész sor ismertetőjegy, ami alapján ki lehet szúrni a hamisított xiaomi bankokat.
Persze az alacsony töltőáram/speckónál alacsonyabb kapacitás is elárulhatja.
-
-
Potenza
csendes tag
Sziasztok ma megvettem az első power bankomat 10000mha PLM01Zm típust nem volt még soha ilyen kütyüm. Az lenne a kérdésem van jelentősége a ledeknek mármint hiába nyomogatom nem veszem észre hogy be vagy kikapcsolnám
az oké jelzi a töltöttséget de a ledek akkor is világítanak ha épp nem használom az magától elalszik vagy ki kel kapcsolni .Elnézést ha buta kérdéseket ettem fel de leírást nemigen találtam hozzá
Köszönöm a válaszokat. -
-
saril
senior tag
Nekem is megjött a 20Ah ami 5 volton 12.7Ah amúgy
power bankom, a blitzwolf töltő fejet szépen felmelegíti töltés közben, gondolom a gyors töltés miatt, kíváncsi vagyok hányszor bírja feltölteni a note4-et elvileg 3.5x de a gyakorlat mindig mást mutat
-
-
TeeJay
félisten
válasz
t72killer #2363 üzenetére
szerintem itt elég jól ki van tesztelve
[link]ahogy néztem kettő darab 10000-es picivel többet ad mint egy darab 20ezres
ráadásul ha akció van olcsóbb is a 10000-es példány mert 3600-3800körül ki lehet fogni míg ez 8000felett van
én maradok továbbra is a 2x10Ah változatnál
2x feltölti ez is az LG G4-et nulláról -
Szerintem ennél a 27$-os akciós árnál nemigen kapod olcsóbban, ez 10% mínusz az alapárhoz (31$) képest. 10$-t erre kb kizárt, h adnak, az a beszerzési ár alatt lenne.
Más: ma töltöttem fel először a 20Ah-s kicsikét, reggel 9.45-kor raktam a samu gyorstöltőre, a töltési idő nagyrésze alatt 16.5-17W volt a konnektornál mért teljesítményfelvétel, ami azt jelzi, hogy a max 15W-os teljesítményét adhatta le a töltő. Úgy 75%/5óra töltésidő környékén kezdte csökkenteni a töltőáramot, először 9W, majd 5, mostmár 3W alatt tölt úgy, h az utolsó pötty villog.
Szumma szummárum biztosan megvan a speckó szerinti 72Wh
, de ha megjön az USB-s mérőm, precízebben ki fogom mérni (igaz, az tovább tart majd, mert az a mérő nem jó 9V-ra, és az 5V-os gopro töltőmet kell majd használni.)
-
Ja, én a kínaiból rendeltem, itt volt <3hét alatt. Simán a termékoldalat nézd.
Amúgy miért nem a 20-asat veszed
? Épp olcsóbb a 16-osnál
Ma van rajta napi akció, 27$.
-
ANTICK
csendes tag
válasz
t72killer #2356 üzenetére
Ok, annyi kiegészítés akkor szűkséges, hogy azért beetetősek a kuponkódok, mert csak EU/USA raktárban levő cuccokra érvényesek, viszont EU-ban nem tartanak xiaomi power bankot...
A korábban adtak ki olyan kódokat, amik kínai raktárakra is vonatkoztak? Hol kéne új kódokat "monitorozni"?
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 10.000-es bankot. Az normalis,ha megnyomom a töltöttseg jelzö gombot,kijelzi hogy most pl.3 csikig van,de miutan elalszik a 3 led,elkezd villogni a 3 led kb.2 mp-es sürüseggel es ezt csinalja egy jo ideig? Az elöbb pl. radugtam a telefont es akkor is csinalta.
-
válasz
t72killer #2356 üzenetére
Apropó 20as xiaomi: valamelyik az eredetiségről szóló oldalon olvastam, hogy az eredeti xiaomi banknak nem illene melegedni töltéskor, nektek is melegszik? Épp egy samu s7edge töltővel tolom, 17W-ot kajál a kicsike folyamatosan (9V/1.7A) és fél órányi töltés után elég meleg a microUSB környéke.
-
-
törölt tag
Köszi. Végül is nem vettem meg a 10000-est a tanácsodra. Huszas lesz.
A telefon merülését a fene sem érti Nem tartja ébren semmi. 20-50 napi hívás indítás, 0-24 fácse, mobilnet. Délután egyre 20% alatt vanPedig qrvára nem indokolt.Igaz a s5 sem bírta jobban. Bocs, h csak most köszöntem meg, de csak most értem ide.
-
ANTICK
csendes tag
Nézegettem Banggodon xiaomi power bankot és szomorúan tapasztalom, hogy a kupon kódok "beetetősek" esetemben, mivel nem tudom ellőni őket vásárláshoz :/
Koráábban láttam, hogy kollégák itt osztogattak kódokat, azok honnan származtak és miért működtek?
-
törölt tag
Hi.
Ma délig kell vennem egy powerbankot. [Ezt néztem ki, ami gyorsba jó lehet. Ajándékba lenne, samsung s7 edge mellé, a telefon merül mint az állat, napi kétszer fel kéne töltenie, rövid idő alatt. Ezt tudná?
-
-
-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudom, nem feltétlenül ide tartozik a kérdés, de nem volt jobb ötletem. Rendeltem ma egy power bankot a http://xiaomishop.hu/ oldalról, és az lenne a kérdésem, hogy van-e tapasztalatotok velük kapcsolatban. A legfontosabb az lenne, hogy vajon megérkezik-e még a héten úgy, hogy elvileg Elérhető: Raktáron van.
A másik kérdésem, hogy ez a Power Bank 16000mAh jó választás volt-e ? -
válasz
t72killer #2332 üzenetére
Priviben kérdezték a konkrétabb elérhetőséget, ha mást is érdekelne leírom: szval a innen vettem. A 20jegyű lekaparós kódot majd este beírom Ill a többi ismertetőjegyet is végignézem ha lesz 1 kis időm, ha mégtöbb lesz, meg lesz elég tölteni való kütyü a ház körül, akkor egy tesztet is összerittyentek a logoutra.
-
-
HREH
senior tag
-
Én mondjuk németajkúakhoz szállíttattam, ott nem volt gond. Amúgy tudtommal a vámlimit 45EUR, és ez ennél kevesebb
-
-
flash-
veterán
ez még mindig best buy?
itt találtam:
[link]vagy tudtok jobb áron, megbízhatóbb eladótól? vagy ez tökéletes??
-
Magnat
veterán
Volt már szó róla soxor, egyrészt töltés közben az energia egy része hővé válik, másrészt pedig az értékek 3.7 volton vannak megadva. Ezért van, h pl a 10000-esből, amiben 3 db 3300-as cella van, 5 volton kb 6250mah jön ki. Szóval nem gáz, ezek elég jó kis kütyük, ár/érték arányban kb verhetetlenek.
-
-
HREH
senior tag
Most terveznék venni én is egy 20000 mAh-s bankot, nem gáz egy kicsit, hogy a ráírt 20000 mAh helyett "csak" kb. 12000-et tud?
A mostani 10000-es is csak 2-szer, nagyonmax 3-szor tudja feltölteni a telót (2300-as akksi), ezért nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e megvenni. -
-
Persze nem turbógyors a töltés, de az enyémet is úgy vettem, hogy 9V/2A és 12V/1.5A-es töltést is elfogad. - Hogy a végén mennyit vesz fel egy ilyen töltőből tartósan, az más kérdés, a teszt-link szerint 12V-on 6és 3/4ed óra kellett neki.
-
Hja, azt gondoltam, h egész éjszakás project a töltése
. Amúgy lehet ezeket bikább töltővel (pl 9V/2A, amihez hasonló a samu jóvoltából van a háznál) is tölteni, bár nem tudom, mennyire érdemes.
-
Tibko8
senior tag
válasz
t72killer #2320 üzenetére
Én július óta használok 20 000 mAh nagyon jó. Bár a 10 000-hez képest hiányolom a fém házat. Töltési idő nálam kb 12 óra körül van
. Szóval időben rakd feltölteni
Nálam 2 táblagépet simán kiszolgál meg a telefonomat is. 1-2 hetente kell csak töltenem nagyon sokszor lehet vele feltölteni őket. -
Üdv mindenkinek a klubban. Kihasználva a Banggood-os kupont, berendeltem 28$-ért egy 20Ah-s változatot, még postán van, remélem jó darab lesz
Amúgy két telóban (Moto g2, 2Ah, sgs7 edge 3.6Ah) kell majd tartania a lelket.
#2319: súlyban tuti nyersz a kis 10Ah-sal, a többit neked kell kitalálni, hogy megéri-e. Nálam se absz létszükséglet a dolog, de előfordulhatnak szituk, hogy kell - akkor meg hiába rohanok a boltba, a sarki fűszeres nem fog 8eFt-ért egy 20Ah-s példánnyal megajándékozni.
-
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen Power Bank beszerzésén, de van már egy Power Bankom (30.000mAh) és Solaros, LED-es stb... gondom nincs vele, csak az, hogy batár nagy a cucc és van tömege is (Banggood vásárlás volt)
Ez a 10k mAh-s méretre, tömegre biztosan jobb volna , de meglévőt nem igazán használom (4-5x töltöttem telefont és ugyanennyiszer BT-s LG fülest) dobozába pihen...
Ma a V10 -em (3000mAh batterys) lemerül és ezzel töltöm fel, kíváncsiságból , hogy mibe is fáj neki (time) maxra húznia.Megérné lecserélnem egy ilyenre vajon?
(köszi a tesztet, nagyon jó!)L
-
Saccco
nagyúr
-
ANTICK
csendes tag
"Nem állják a postát, azt a paypal-tól lehet kérni."
Am, ez most egy picit megkavart. Ha paypallal fizetek a banggoodon és odáig jut a garanciális ügyintézés, hogy vissza kell küldenem a terméket, akkor a paypal honlapján tudok valahol olyat kezdeményezni, hogy ők állják a szállítási költséget? :/ (bocsi, h értetlenkedem, de nekem ez tökk új információ)
És ha ez tényleg így működik, akkor ez igaz tetszőleges webshopra, ahol lehet paypallal fizetni?
-
Saccco
nagyúr
"Ezt jól veszem le a kommentekből, hogy a banggood-on elég korrekt a garancia kezelése?"
Korrektek, csak hosszadalmas elintézni."Vagyis egy csomó esetben csak küldenek egy cserekészüléket, de ha be is akarnák vizsgálni a pb-t, akkor is ők állják a postát?"
Nem küldenek cserét, bekérik a rosszat. Nem állják a postát, azt a paypal-tól lehet kérni."Magyarul, ha nincs szűkségem gyorsan rá, akkor ez a best forrás?"
Az egyik legjobb választás, igen."És ha gyorsan kell, akkor melyik a jobb gari szempontból, az eurostock vagy a xiaomishop.hu?"
Én az eustock-ot választanám. -
ANTICK
csendes tag
Sziasztok!
Ezt jól veszem le a kommentekből, hogy a banggood-on elég korrekt a garancia kezelése? Vagyis egy csomó esetben csak küldenek egy cserekészüléket, de ha be is akarnák vizsgálni a pb-t, akkor is ők állják a postát?
Magyarul, ha nincs szűkségem gyorsan rá, akkor ez a best forrás?
És ha gyorsan kell, akkor melyik a jobb gari szempontból, az eurostock vagy a xiaomishop.hu?
-
gabormgp
senior tag
Egy 10000Mah-s power bank hányszor tud feltölteni egy iphone 5S-t?
-
Criminal017
őstag
Banggood feldobta, hogy van új verziója a Xiaomis ventilátornak. Aha... Nincs, csak megváltozott a logó rajta, most már a Mijia logója lesz rajta. És világosabb lett a kék színű. (Attention: We will send you the Old/New model of the XIAOMI Fan randomly.)
-
gabormgp
senior tag
Hali!
A 10000mah-as xiaomi bank magától kikapcsol ha kihúzom a kábelt belőle ügye?Nem kell a gombot megnyomni. -
McLaca
őstag
Ácsi... nem tudod gyorsan feltölteni. Ez csak kifelé támogatja a QC3-at, befelé sima 5V/2A, azaz pont ugyanannyi idő feltölteni, mint a Xiaomit.
Ha meg már telefont kell rádugni tölteni, olyan mindegy, hogy 60 perc lesz, vagy másfél óra. Telefonálás idejére úgyis lehúzom a töltőről, nyomkodás közben meg hadd lógjon rajta, szóval a kimeneteken nekem annyira nem számít a QC. Bemenetnél lenne jó, amikor két kemping közt az egyetlen áramforrásod a bank minden kütyüdre (telefon, fényképező) és csak a zuhanyzóban lévő konnektorról tudod a bankot tölteni. Na, ott jól jön a QC.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest