Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz sopruk #2021 üzenetére

nincs telefonhoz kapott USB töltőd?
    Samsung vagy LG 1A körüli töltővel is simán tudod majd tölteni annyi hogy kb. 9óra lesz minimum de ha este felrakod reggelre kész is
    mondjuk nekem kuponnal 2ezer sem volt a dupla Blitzwolf töltő és biza az tuti adja a delejt a cuccnak
    1x kell megvenni és jó lesz örökké ha a QC nem fontos akkor az alap dupla töltő bőven jó

• DavidQ

tag

válasz sopruk #2021 üzenetére

Szia!

1. A terméket a kosárba téve tudnád felhasználni a kuponkódot május 31ig. De sajnos már azért nem fogod tudni, mert június 2-ig egy másik promóció zajlik, és ilyenkor nem lehet kuponozni. (Tehát amit most látsz árat, annyiért tudod elhozni.)

2. Azért ajánlott a BlitzWolf töltő, mert bevizsgált, sokak által tesztelt termék, és biztosan nem fog elfüstölni, és nem fogja leégetni a házat (amit egy random kínai töltőről nem mondhatunk el). Nem 1 db forrasztott áramkör, + 2 kondiból áll; hanem minőségi kondikból, chipekből (QC 1,2,3), és több helyen védelemmel is el van van látva. Mindemellett hozza a rá írt teljesítményt.
    Nem fontos a legdrágább BlitzWolf töltőt megvenni, teljesen jó vétel már a legolcsóbb is. De hasonlóan ajánlott márka a: UGreen, Tronsmart, Orico. Szerintem nem éri meg azon az ezresen spórolni. Inkább a töltő legyen drágább, mint hogy leégjen a ház.

Nyugodtan rendelheted együtt a powerbankot és a töltőt, az sem biztos hogy egy raktárból küldik. De ha úgy is küldik nem fogják a vámosok megállítani. Nem kell azt gondolni, hogy a 22eurós határt árgus szemekkel nézik. :D Szilikon tokot pedig eBayről, vagy Aliexpressről rendelj, mert ott 1$ körül van az ára. (Már meg is spóroltam neked a minőségi töltő árát. :K

Új hozzászólás Aktív témák