- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
ez a kapcsolható HUB jó ötlet, bár én már elveszítettem a fonalat az egész koncepciót illetően. lehet, hogy a házon belüli mozgás szabadsága miatt kell a powerbank. hogy mi szükség van a kapcsolgatásra, az számomra továbbra sem világos, de vélhetően tényleg egy ilyen hub + powerbank kombó lenne a legjobb megoldás.
-
molnarpeter
nagyúr
30cm $0.98, jó minőség.
-
-
bwoay
nagyúr
igazából nem is volt ez akkora jó deal, azt hiszem napokban a 10'000-est is be lehetett húzni ennyiért. viszont ezt a kötelező szállítási díjat nem annyira vágom, talán azon múlik, hogy melyik raktárból szállítják, és ami fizetős, az gondolom nem Kínából jön. kötelező TN rendeléssel még nem találkoztam, viszont olyan volt (Banggoodon), hogy csak kicsekkolás közben tudtam kiszedni a pipát a tracking mellől
bízom benne, hogy attól még ideér a holmi... jut eszembe, ez konkrétan az 5000-es ZMI akku volt, amit 14.99-ről 13.49-re sikerült lekuponozni, erre rakta rá a 2.50 szállítást a tracking miatt, de az nem volt kötelező, csak be volt jelölve alapból.
Tompie:
tulajdonképpen miért kell külön töltő a bankhoz?
nincs a telefonodhoz egy jó minőségű 1 v. 2A-s?
mert a 10'000-est 2A-rel feltöltöd kb 5 óra alatt. -
bwoay
nagyúr
mintha valahol láttam volna, hogy neoprén tokkal védik az akksikat a hidegtől, de ha kínoznak, akkor sem tudnám megmondani, hogy pontosan milyen területen használják ezt a módszert (nyilván nem powerbank). egyébként meg szerintem sincs káros hatással az akkura, leszámítva a teljesítménycsökkenést.
-
Ezt már nem akartam említeni, ne én legyek a rossz.
Viccet félretéve, egyet kaptam ajándékba, semmi köze az eredetihez. Tegnap adtam havernak, mert venni akart többet.
Megnézte és azt mondta marad az eredetinél.
Számomra az utánzat, forintot nem ér kategória.
Persze mindenki azt veszi amelyik neki szimpatikus. -
sopruk
senior tag
Köszi a tapasztalatokat!
Közben rájöttem, hogy kaptam én is a telóhoz egy kábelt, tudom majd így egyszerre tölteni vele a telefont és a Power Bankot. Persze majd meglátom, hogy nem lesz e nagyon lassú vele, de gondolom a telefonhoz "kalibrálták"...
A ventilátor is az én kérdésem volt, jól hangzik amit írtál róla. Most már várom, hogy minden megérkezzen -
kingabo
őstag
Köszi mind2töknek!
Tényleg van rajta qc matrica.
Azért ezt illene jelezni, hogy qc volt, vagy refurbished termékről van szó, ahogy nem egy helyen láttam már...
Nem tudjátok, hogy valaki leírta hogy mint ment neki a gb-vel? Nekem jött egy sablon szöveg, hogy küldjek fényképeket. -
Magnat
veterán
"3 cella kontra 4: tök mindegy, %-osan mind veszít a kapacitásából, ahogy öregszik. Hogy most 3 cella áll 80%-on, vagy 4, a végeredmény szempontjából tök mindegy." - ha egyforma kapacitásúak akkor igen, de a nagyobb kapacitásúak jellemzően érzékenyebbek amennyire tudom, szóval nem azért lehet problémásabb a 10000-es mert 3 cella van benne hanem mert 3300-asok.
-
Hát meg nem mondom neked, de valami kínai telefonhoz vettek egy 10400-ast. Ujságolja az illető , hogy 7x tölti fel. Milyen jó a bank! Aha, meg milyen szr a telefon! Az az akku akkor kamu ami benne van.
Az 5000-es 1x tölti fel a passportot, de az el is megy egy töltéssel 1 napot lazán.
-
Mr.Csizmás
titán
+Laci06
nem a ráírt adatokat nézik, hanem a röngtent, és a méretet, ergo egy 5e ft-ot érő, alkatrésznek való tükrös fényképezőgépet előbb kifognak, mint egy 300$-os ram kitet, vagy ssd-t.
100vhány rendelés tanulsága, ami tenyérben elfér, az általában átmegy
(pendrive, sd kari, etc)
-
laci06
senior tag
Az USD-t elírtam, vagyis nem figyeltem rá, mert valóban lényegtelen.
Ahogy én néztem (tapasztaltam) az is szokott számítani, hogy melyik csomagszállító hozza illetve hogyan van feladva. Ha DHL, UPS (szal a nagyobbak) hozza és csomagként (követhető stb.), akkor inkább vámolják, mintha a kisebb cégek leveleként jön csak. De nekem már vámoltak 70 dollár körüli csomagot (vagyis ott még csak ÁFA volt, de a lényeg, hogy nem voltam boldog), amit nagyobb csomagszállító hozott, de a kis leveleimet (valójában csomagok voltak, csak mivel kis súlyúak, ezért levélként voltak feladva) amik általában 50-60 dollár között voltak sosem kerültek megsarcolásra, pedig mindig rájuk volt írva hogy mekkora az értékük (a cég akitől rendeltem ráragasztotta nyomtatva, hogy mi van benne, és a pontos értéket). Ezek a csomagok Amerikából jöttek egyébként a kis hazánkba.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megérkezett hozzám a Xiaomi 10400 mAh kapacitással bíró külső akkumulátora, ami az árával teszi magát még vonzóbbá.
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest