Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2022) DavidQ válasza sopruk (#2021) üzenetére


DavidQ
tag

Szia!

1. A terméket a kosárba téve tudnád felhasználni a kuponkódot május 31ig. De sajnos már azért nem fogod tudni, mert június 2-ig egy másik promóció zajlik, és ilyenkor nem lehet kuponozni. (Tehát amit most látsz árat, annyiért tudod elhozni.)

2. Azért ajánlott a BlitzWolf töltő, mert bevizsgált, sokak által tesztelt termék, és biztosan nem fog elfüstölni, és nem fogja leégetni a házat (amit egy random kínai töltőről nem mondhatunk el). Nem 1 db forrasztott áramkör, + 2 kondiból áll; hanem minőségi kondikból, chipekből (QC 1,2,3), és több helyen védelemmel is el van van látva. Mindemellett hozza a rá írt teljesítményt.
Nem fontos a legdrágább BlitzWolf töltőt megvenni, teljesen jó vétel már a legolcsóbb is. De hasonlóan ajánlott márka a: UGreen, Tronsmart, Orico. Szerintem nem éri meg azon az ezresen spórolni. Inkább a töltő legyen drágább, mint hogy leégjen a ház.

Nyugodtan rendelheted együtt a powerbankot és a töltőt, az sem biztos hogy egy raktárból küldik. De ha úgy is küldik nem fogják a vámosok megállítani. Nem kell azt gondolni, hogy a 22eurós határt árgus szemekkel nézik. :D Szilikon tokot pedig eBayről, vagy Aliexpressről rendelj, mert ott 1$ körül van az ára. (Már meg is spóroltam neked a minőségi töltő árát. :K

[ Szerkesztve ]

Nem minden kínai szirszar szar!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.