- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Honnan most a legérdemesebb venni? Ami megbízható hely és árban sincs elszállva.
-
Saccco
nagyúr
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit talán ide tartozik a dolog amit le szeretnék írni.Van egy Xiaomi 10000mah power bakom amihez vettem egy ilyet
[link]
Azt hiszem kilehelte a lelkét.Valaki járt már így,kb 1 hónapot működött.A bankot Nilkin töltőfejjel és Blitzwolt kábellel töltöm.Most azt csinálja ez a kis műszer,hogy ha bankról töltöm a telót a saját rövid kábelével ,és másik kábellel akkor az amper 0,45-0,24 körül tölt vagy 0,00-val.Mikor megjött akkor ment 1,56A -is,próbáltam a telót más más merültségi állapotban rátenni de mindig kb ennyi.Gondoltam elviszem ezt a kis műszert egy TV szerelőhöz hátha javítható.Szerintetek érdemes?Ha nem akkor milyet vegyek helyette?
Minden a BangGood-ról van(vezeték,töltőfej,power bank,mérő műszer).Várom a véleményeteket.
Üdv. -
OgKush
senior tag
Ilyenje van valakinek?
elég beteg, 20k mha
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Jodanovich #1692 üzenetére
Sorry, this Seller doesn’t deliver to Hungary
-
Jodanovich
senior tag
Ez most jó ár lehet? Xiaomi 16000mAh Kábelt milyet rendeljek hozzá?
-
kutti
tag
nekem pontosan 3 het alatt jott meg.
-
SongoiD
csendes tag
Sziasztok, honnan érdemes most rendelni xiaomi 10000mah power bankot ahonnan 1 hónap alatt körübelül megjönne? Ajándékba lenne ezért fontos az idő.
Banggood-ról megjön ennyi idő alatt?
-
TeeJay
félisten
a hosszabb kábelek 1,8-2méteresek?
és valóban átmegy 2A?
akkor lehet beújítok mert nekem is az bajom hogy telefonhoz mindig 1 vagy 1,2méteres kábelt adnak és túl rövid ha töltőről használom épp a telefont...néztem a Blitzwolf kábeleket is abból van most valami új amit még csak előrendelni lehet
2méteres oda vissza bedugható csatlakozós de már AWG22-es kábel és 2,1A-t tud1400 forint körül
[link]azért kérdem mert ha a tiéd garantáltan átvisz annyit és kb. 2méteres akkor jobban megéri mert 6kábel kerül 2400-ba
-
senki11
aktív tag
Lehet mégis a kábel lesz a ludas. Az eredetivel ugyanis tölti. Igaz, hogy ez csak egy rövid próba volt. 94%-ról 99-re, viszont közben használtam a gépet. Most is a tabletről írok. Azt hiszem vennem kell valami ilyesmit.
-
-
senki11
aktív tag
Üdv! A minap vettem egy Chuwi Hi10-es tabletet és megpróbáltam tölteni a 16000-es bankkal. Nem mondom, hogy meg se kottyant a tabletnek az áram amit kapott, de azért nem tudta rendesen megtolni. Pedig arra gondoltam ez a kombináció épp jó lesz utazáshoz stb. A tablet egy 2A-es nillkin töltővel jól együttműködik. Kell neki a stabil 2A. De azt hittem erre a powerbank is képes. Szerintetek van értelme Y kábelt venni a Xiaomihoz? Ha jól tudom elvileg két kimeneten többet kellene leadnia.
-
bwoay
nagyúr
Magnat látja jól, még ki is hangsúlyoztam, hogy a kisker árról van szó: "amennyibe 3 db cella beszerzése kerülne a vásárlónak". szerintem nem sok relevanciája van egy olyan kalkulációnak, melyben egy általad soha el nem érhető ár szerepel. egyébként Tangerine még csak nem is 1000, hanem cellánkénti 2300 Ft-os darabárat említ, de mindegy is, eleve nem sok értelmét látom annak, hogy egy kész termék esetén a komponensek nagykerárát, vagy előállítási költségét boncolgassuk, és az alapján próbáljuk meg mi magunk meghatározni egy számunkra "reális" fogyárat.
egyszerűen csak nem értem, miért élik meg egyesek akkora tragédiaként ezt az 5000 Ft-os vételárat, pláne, ha két teljes hónap állt rendelkezésre arra, hogy akciósan szerezze be az ember. elnézve a jelenlegi kínálatot, akinek ez nem ér meg 5 rugót, annak valszeg nincs is rá szüksége.
és ha már spekulálunk: a gyártó oldaláról feltétlenül vegyétek számításba, hogy nekik talán jobban megéri normál áron adni, mert hiába kisebb az eladott darabszám, ha emellett magasabb az árrés, alacsonyabb a költség, magyarán annak ellenére, hogy kevesebbet adnak el, összességében többet keresnek rajta. -
TeeJay
félisten
te elhitted hogy 3 cella 3000forintnyi dollárba kerül?
közvetlenül a Panasonic/Sanyo gyártól vásárolva gondolom úgy 2tucat konténerrel számolva már igencsak finom kedvezményt kapnak, nem lennék meglepődve ha pár dollár lenne csak a 3cella
mellé fillérekért legyártják a nyomtatott áramkört a vezérlőkkel
az alu házat pedig valaki gyártja nekik szintén konténer számra kedvezően
szerintem az egész kijön 1500-2000forintból amit ők 3500-ért adtak év végéig most meg 5000persze így is bestbuy mert mint tudjuk ebben legalább minőségi cellák vannak minőségi vezérlővel és külső házzal így vélhetően jó ideig üzemelni is fog és nem hal be mint más gyártók gagyi terméket amik ráadásul sokszoros haszonnal vannak értékesítve...
épp a héten jártam egyik hipermarketben ahol GSM-es bolt volt az üzletsoron és egy 10Ah-s bank-ot 15ezerért kínált ami ráadásul általam sosem hallott gagyi márka lehetett...
abból a pénzből az okosak legalább 4darab Xiaomi-t tudnak venni... -
bwoay
nagyúr
akkor pontosítok: azt az árat kéri a teljes Powerbankért, amennyibe 3 db cella beszerzése kerülne a vásárlónak, ergo a fogyasztó szempontjából ez kb verhetetlen deal. és egyedül ez számít. az égvilágon semmi furcsa nincs abban, hogy egy akciós időszak nem tart mindörökké. hiszen ha lemegy az ár, akkor megnövekszik a kereslet, de az árrés eközben csökken, a költségek viszont megnőnek (nagyobb darabszám ingyenes szállítása, csomagolása stb). vagyis a cég több munkával keresi meg ugyanazt a pénzt, nekik meg nyilván nem ez a cél.
-
busman
veterán
Meg csak most jött meg, de erősen gondolkodom rajta, hogy kell még egy..😁
-
DavidQ
tag
Persze, a cellák árát kérné, ha ők is hármasával vásárolnák kiskerből. De mivel raklapszámra/konténerszámra vásárolják hidd el a 3000 forintos áron is jó kis hasznuk van. Persze, nyilvánvaló hogy a xiaomi kis haszonkulccsal dolgozik, de túlzás azt állítani, hogy a cellák árát kéri el. Igazából annyi a furcsa, hogy ha tudják 3000-ért adni és úgy is megéri nekik, akkor érthetetlen hogy miért adják 2 hónapig annyiért, majd 2 hónapig 5000ért.
-
bwoay
nagyúr
egyszer már valaki kiszámolta, hogy gyakorlatilag a cellák árát kéri a Xiaomi a power bankért, sőt! mégis a postok 30%-a az áresés prognosztizálásával kapcsolatos. komolyan kérdem: mitől lenne akkora tragédia, ha beállna tartósan erre az árra? nem ér meg ennyit? csak mert véleményem szerint akkor is a kategória legjobb ár/érték aránnyal rendelkező terméke lenne, ha a fogyár feljebb menne 10-20%-kal. (a 10'000 mAh-s modellre értve.)
-
TeeJay
félisten
akkor az enyém jobb valamivel mert 9Ah körül áll le a töltés
na majd megnézem mennyit tudok kiszedni belőle csak mindig macera bedugni a mérőt és úgy hordozni a bankotamúgy nagyon tuti, 3x tuti felhúzza a telefonunkat páromét is meg enyémet is
szóval 1-1 full töltés meg még valamelyiken lenyúljuk a maradékot és akkor ágyból tudok telózni anélkül hogy lemerülnesajnos az ára még mindig 5ezer
remélem nem az lesz hogy már nem árazzák le többet -
busman
veterán
Tegnap megjött a cuccos,nagyon profi...igényes.😁
-
Imy
veterán
Tegnap megmértem, a 10.000mAh-s aksiból kijött 6590mAh.(5V-on)
-
trebrona
nagyúr
Szerintem menj át inkább ide: paypal topic!
-
doe2
tag
És ha nem kértem nyomkövetésit és nem kapom meg, akkor azt tudom használni?
-
doe2
tag
De ha nincs nyomkövetési, akkor nincs paypal védelem?
-
doe2
tag
Köszi!
És mi lenne akkor ha nem veszek rá nyomkövetési számot és nem kapom meg a csomagot?
-
Saccco
nagyúr
-
doe2
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már a gearbest-ről?
Mennyi idő még megjön onnan?
Köszi! -
4: 100-75
3: 75-50
2: 50-25
1: 25-0
Persze, ezt nem kell komolyan venni, nagyjából helytálló.
Tölteni bármikor töltheted. Nálam már többször ment nullára. -
Egon
nagyúr
Üdv!
Nekem is megjött nemrégiben egy 10.000-res powerbank (bő 1 hónap után). Leellenőriztem, eredeti, gond nélkül működik. Tölteni az asszony Lumai 930-hoz kapott (1.5 Amperes) töltőfejével, és a powerbankhoz kapott kábellel szoktam. Viszont felmerült bennem pár kérdés:
1. A ledek kijelzése nem egyértelmű számomra. Ha mind a 4 ég, akkor 100% a töltöttség szintje, ha 3 akkor 99-75, ha 2 akkor 74-50, ha egy akkor 49-25% között van a töltöttség, vagy rosszul gondolom? Ha helytálló a gondolatmenetem, akkor mi történik, ha 25% alá süllyed a töltöttségi szint: egyik led sem ég?
2. A fentiekre való tekintettel, mikor érdemes tölteni a cuccot? -
szpali
addikt
Én nem hallottam semmit, de tetszene egy 20.000 mAh-s designe kisebb méretben
-
TeeJay
félisten
válasz
maggi1886076 #1645 üzenetére
Az meg milyen lesz?
lehet tudni valamit? -
maggi1886076
addikt
válasz
Criminal017 #1644 üzenetére
Nem marad mindig ennyi. Lassan lemegy az ára, mert ha a tendenciát követik, akkor jön a 2016-os verzió!
-
Criminal017
őstag
válasz
maggi1886076 #1643 üzenetére
Hátha majd a kínai új év kilendíti lefele...
-
maggi1886076
addikt
válasz
Criminal017 #1642 üzenetére
Volt az 11,49 $ is. Most drága!
-
TeeJay
félisten
valahogy nem akar visszamenni az ára a kedvezményes értékre
továbbra is 5ezer felett van, megszűnt a leárazás -
Balazs84
csendes tag
Sziaszok!
Vettem a Xiaomi power bankot 10000mh-at a mostani feketen pénteken az emag-on. Mikor megjött teljesen fel volt töltve, lemerítettem szépen ipad és telefon feltöltéssel. Utána ipad töltővel fel is töltöttem többször is kb 2-3 szor lemerülések után. Tegnapi nap ugye lemerült és feltettem tölteni ma reggel levettem és már csak 4 led helyett 2 ég csak bár mit csinálok. több mint 12 órát volt töltőn. Mikor még áramon volt reggel akkor néztem hogy csak 2 led ég 4 helyett. Szerintetek mi történhetett vele? Februárban végén megyek külföldre addigra megjön szerintetek emag ról gariban, mert a TV ami pixel hibás volt onnan bontáskor, arra vagy 1,5 hónapot vártam mire kicserélték? :S
-
TeeJay
félisten
az normális hogy a powerbank-ot és a LED lámpát egyidőben rendeltem, a bank már rég megjött a LED lámpa meg még sehol
dec 23.-án rendeltem mindkettőt
jan 11.-én a bank már itt volt -
Magnat
veterán
válasz
bollokcs80 #1630 üzenetére
Nem tudod kinyírni (hacsak nem feszültségben kap többet, de ebben az esetben nem fog) - ha a töltő/bank nagyobb áramot tud leadni, a készülék akkor is csak annyit fog felvenni amennyit az elektronikája szabályoz. Kivéve, ha az eszköz többet tudna felvenni mint amennyit a töltő lead, akkor értelemszerűen az lesz a szűk keresztmetszet, ahogy már előttem is mondták.
-
Saccco
nagyúr
válasz
bollokcs80 #1628 üzenetére
A telefontól, feltéve, hogy nem tud többet felvenni, mint amit a bank le tud adni.
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Lehet, hogy buta a kérdés, de töltésnél a telefontól vagy a power bank-tól függ, hogy mekkora áramerősséggel tölti a készüléket?
A Honor 4X-emhez gyárilag 1A-es töltő van, azzal kb 2,5-3 óra amíg feltölt. Itt ha jól láttam 2.1 van kimeneti értékként.
-
Frenky89
addikt
A banggood-os hírlevélről hogy lehet leiratkozni? Ráklikkelek a levélben az unsubscribe-ra, majd a megfelelő gombra a weblapon, de csak homokórázik...
-
kutti
tag
ja és még annyit szerettem volna kérdezni hogy 9-én megrendeltem, 10-én jött a mail hogy your order was shipped out, aztán rácsekkoltam később (ma) a banggood oldalán a rendelésre, ott meg a shipped date-et 15-ére írja. most akkor mivan?
-
TeeJay
félisten
válasz
Criminal017 #1618 üzenetére
igaz én is benéztem mert tegnap 19óra körül tettem fel töltőre és hajnali 2körül lett tele ami tényleg 7óra
kár hogy nem megy legalább 2A-al bele a nafta, hamarabb kész lenne de így sem rossza végén már csak 0,3A-al tölti a töltő szóval kell idő mire kész
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #1620 üzenetére
A 8 óra csak becslés volt.
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #1615 üzenetére
Akkor majdnem eltaláltam. 😁
-
TeeJay
félisten
válasz
Tangerine #1612 üzenetére
9Ah körüli naftát vesz fel mikor töltöm úgyhogy tényleg tudhatja azt a 6,2Ah-t leadáskor, most majd mikor töltök róla valamit bent lesz a mérő végig és kiderül mennyi az annyi
nagyon baba cucc, mostani töltőskor 1,8A-t is kért a Blitzwolf töltőtől úgyhogy 5-6óra alatt felhúzza szerintem -
TeeJay
félisten
sőt azóta a Panasonic már el is adta az akkugyártó részlegét talán a Toshibának ha jól emlékszem
úgyhogy a Sanyo/Panasonic lassan Toshiba lesz
persze ezek mind made in japan cellák szóval a legjobbak közé tartoznaknem tudni hogy tudták bangood-on ilyen olcsón adni a cuccot de engem nem is érdekel amíg 3ezerét tudtam venni
a lényeg hogy jó és olcsó, idehaza bárhova mennék 5x ennyiért kapnék ilyet max
-
bwoay
nagyúr
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok ma érkezett meg egy xiaomi 10000mAh power bank! És annyit nem tudok hogy kapcsol ki?
Mert ha megnyomom csak újra indul!
-
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine #1575 üzenetére
A 10000mAh-s xiaomi powerbankban Panasonic NCR18650B akkuk voltak (3db) Az ebayen az ilyen akku 2300Ft/db a legolcsóbb.
A bankot ~3500-ért vettem. Ha a házat/kábelt nem számolom, akkor is max 1200Ft/db az akku.Mégis vérzett a szívem, mikor szétszedtem a vadiúj bankot.
-
TeeJay
félisten
Köszi
közbe figyeltem és az elején 1,3A-t szívott de fél órával később már 1,7A is ment faszán
most 7700mAh-t tolt bele a töltő és 1A-el még mindig szívja
gondolom a vezérlő figyeli a cellákat és úgy terheli hogy a legjobb legyen, az elején nem egyből csutkával kezdi
szóval 1,7A volt nálam a max a Blitzwolf töltővel
visszafelé még nem tudtam tesztelni mert az LG F6 telefonom töltőről és erről is max 1A-t kér
párom LG L90 telefonja meg 0,7A-t kér töltőből is meg ettől is
más cuccom meg nincs ami jobban szívná a naftátegyébként ilyen USB3 mérőm van --> [link]
elég pontos és könnyű kezelni szóval megérte
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest