Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
A PLM01ZM, QPB100 és PLM03ZM-hez készült egy ilyen bőrszütyő, de sehol nem találom, csak ilyen belsős kínai webshopokban...
-
bwoay
nagyúr
Koszonom mindkettotoknek!
5000-esre a microfiber marha jol nez ki, kerestem is banggoodon par napja, de ott mar nem elerheto. viszont az ara tobb, mint a power bank feleA masik 03ZM-hez kell, vagyis 01ZM-hez, mivel azonos a meret.
-
szpali
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2694 üzenetére
ok, akkor úgy kérdem: vajon mi magyarázza az árkülönbséget? belsőleg miben különbözhetnek? mi az oka, hogy méreteiket tekintve sem azonosak (miközben az eltérés mindössze pár mm)? nyilván nem ezek az élet nagy kérdései, melyek miatt éjjelente álmatlanul hánykolódom
mindenesetre fura, hogy két ennyire hasonló termék létezik a palletán, eltérő fizikai méretekkel, és tetemes árkülönbséggel.
más:
te rendelgetted ezeket a szilion tokokat, most próbálok én is valamit találni a prora meg az 5000-esre, de nem bánnám, ha pontosan illeszkedne, tőlem akár hamis is lehet, csak ne lógjon rajta, mint tehénen a gatya. mi a meglátásod, melyik típust érdemes? túlkínálat mondjuk nincs, az biztos... -
-
bwoay
nagyúr
az a power bank pro, amit a xiaomishoptol rendeltem december vegen, es ket hete erkezett meg, az mar ez a tipus, bar en meg mindig szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy tudja az USB type-c toltest is, ellenben kiprobalni nem tudom kabel es eszkoz hianyaban (ugyanezen okbol kifolyolag nem is fontos
) ami viszont szamomra ertheteten: miert van az, hogy a power bank pro es a 10000-es power bank 2 ennyire elternek egymastol? marha nagy a kulonbseg arban, meretben sem egyformak, sőt, a gyari adatok szerint a kinyerheto kapacitas teren is kulonboznek. a logika ekozben azt diktalna, hogy gyartas szempontjabol a csatlakozo tipusa kellene, hogy az egyetlen kulonbseg legyen, legalabbis kulsoleg.
-
szpali
addikt
-
arkone
aktív tag
-
-
válasz
Criminal017 #2683 üzenetére
Igen, őket találtam csak én is. Megrendelem tőlük.
Kolondrum Feljebb írtam, hogy csak hazai rendelés érdekel mert sürgős lenne.
-
válasz
sityupityu #2682 üzenetére
Original Xiaomi Power Bank 2 10000mAh Quick Charge 2.0 Portable ChargerItthon ilyet? Hát nem tudom. Passz. Ilyet itthon még nem vettem.
-
Criminal017
őstag
válasz
sityupityu #2682 üzenetére
Háát, egyelőre csak itt találtam hazai forrást: [link]
-
válasz
Criminal017 #2681 üzenetére
Nem baj, köszi.
A 10000-es mellett döntöttem amit Kolondrum is tesztelt.
Megbízható helyet tudnátok ajánlani ahol megrendelhetem? Kínát stb hagyjuk, csak hazai rendelés érdekel. -
Criminal017
őstag
válasz
sityupityu #2677 üzenetére
Kis reklám, ha nem baj.
Ide összeszedtem az összes Xiaomi power bankot: [link]
-
válasz
PLM03ZM
Input interface: USB Type-C
Output interface: USB-A & Type-C
És Qc3.0 -
-
válasz
[link]
Valahova beleírtam sztem. -
-
válasz
sityupityu #2675 üzenetére
Nekem kevés nem volt még a kezemen. A 16000-es irtó nagy és nehéz. Sztem most a lapos 10000-esek a nyerően ZM02 vagy 03-as. Méretre és mAh-ben is eléggé rendben vannak.
-
Rég voltam ezen a fórumon és nem olvastam vissza. Melyik xiaomi power bank a befutó most? Vennék egyet, és legalább 10000mAH-s kell. Láttam, hogy van 16000-es is, nem biztos, hogy szükségem van ekkorára de nem zárkózom el tőle.Köszi.
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
nyikszi #2663 üzenetére
a héten megjött a Xiaomi 5000-es slim powerbankem (ismét a xiaomishoptól). ez ugye nem tudja a micro áramerősségű töltést, amin állandóan rugózok, de nem bírtam ki, hogy ne rendeljek egy ilyet is
mivel súlyban a 10000-es alatt van, picivel keskenyebb és laposabb is, mindennapi használatra egy hangyafasznyival jobbnak találtam. a vicc, hogy az iPod nanomat (6. gen) tényleg csak 1-2 percig tölti,
aztán lekapcsol, de kiderült, hogy ha elindítom a lejátszást, akkor pont annyi áramot vesz fel, hogy nem kapcsol le a powerbankszóval pont kiadja, nagy vigyor!
Kolondrum:
nagy ráérős idődben nincs kedved kiméregeti az alsó "küszöb" áramerősségeket a saját powerbankjeidnél?nyikszi:
teszteld folyamatosan, egy full ciklus alatt úgyis kiderül, hogy ezt milyen gyakorisággal csinálja, de az, hogy közben hangja is van, nem túl bíztató... -
nyikszi
őstag
Délután elkezdett villogni a power bank, hogy merül. Lehet az volt a baja, mert most este rátettem a telefont és eddig egyszer csinálta. Nem tudom. Lehet 14 napon belül visszaviszem. Addig nyúzom
Mondjuk pont akkor megyünk külföldre, jó lett volna ha azt kihúzza.
-
-
-
válasz
Criminal017 #2659 üzenetére
És az eszköznek sem tesz jót. Én annak a híve vagyok h nem számítok meg töltést, ez meg eldobálja? Vicc.
Eleve a telekom leírása, hát emberek ki eszi azt meg, hogy kétszeri telefontöltés. Mi meg hogy? Műszaki háttere van mindennek, konolyan ilyen buta a világ, hogy ezt megeszi? Mind1. -
bwoay
nagyúr
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Vettem egy Sony powerbankot (tudom, hogy az nem Xiaomi
). Az normális töltés közben, ha a telefonom úgy érzékeli, hogy kihúzom, majd visszadugom a töltőt? Persze hozzá se nyúlok egyikhez se. Már a kábeleket is igazgattam, de továbbra is csinálja.
-
válasz
mindbender #2652 üzenetére
Li ion meg lipo cella vs. hideg? Haaat.
-
mindbender
csendes tag
A kérdés az, hogy a hideget bírja-e! Van valakinek tapasztalata?
-
pixelmester.
aktív tag
Nekem is ilyen van 5000mah-s változatban, nagyon klassz. Iphone-hoz használom.
Korábban a 10400mah-s volt, de az évek során kontakthibás lett. Illetv túl bumszli és nehéz volt, az 5000-es sokkal kompaktabb és praktikusabb, ha az ember nincs rászorulva a nagyobb kapacitásra. -
GBRDVD
tag
Köszönöm a válaszokat, közben kezdek én is szépen rájönni, hogy utazáshoz elegendő lesz egy kisebb változat is. Ezek a 20000-esek elég nagy téglák. Majd az lesz, hogy elmegyek valami botba előtte kézbefogni, megtapogatniőket.
Őszintén szólva a Xiaomik jobban tetszenek, a Yoobao mellett pedig az az érv, hogy régebbi cég a témában. Nem értem, hogy az Eustockból miért kerültek ki a Xiaomi powerbankok. Remélem, hogy nem minőségi probléma miatt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kolondrum #2646 üzenetére
én világéletemben alkalmazott voltam, ez az első cégem, de ez egy mikrovállalkozás, ott a cégvezető nemigen számít fejesnek. de mint írtam, ez a story pont akkor lett volna drágább, ha kintről rendelem.
GBRDVD:
szerintem első körben döntsd el, hogy elsősorban mire használnád, mert a súly és a méret miatt nem biztos, hogy a 20'000-es az optimális választás, ha állandóan magaddal akarod hordani. mármint ilyen célra biztosan nem ekkora kapacitásút ajánlanék. ezek a típusok akkor jók, ha több napon át erről akarod tölteni az összes eszközöd. én pont ezt a Yoobaot használom (anno kb a jelenlegi eustock ár duplájáért vettem az edigitalnál), elégedett vagyok vele, de már a vásárlás után néztem, hogy a Xiaomi jóval könnyebb, és talán méretre is kisebb. aztán most, hogy megjelent a 20'000-es Xiaomi új változata, a micro current charging miatt mindjárt szimpatikus lett, mert van olyan eszközöm, amit a Yoobao nem érzékel az alacsony áramfelvétel miatt. de a lényeg, hogy ezeket a "téglákat" inkább pár napos utazásokhoz tartom jónak, a mindennapokra igazából egy 5000-es is bőven elég. -
GBRDVD
tag
Sziasztok! Vásárlás előtt állok, életemben nem volt powerbank még csak a kezemben sem, ezért semmilyen tapasztalatom nincs velük. Próbáltam leegyszerűsíteni a kérdést: Xiaomi, vagy Yoobao? A teljesítmény meg legyen mondjuk 20000 mAh-s, ha már egyszer az a max.
http://xiaomishop.hu/kiegeszitok/powerbank/power-bank-20000mah-feher
http://eustock.eu/shop/kulso-akkumulator/yoobao-master-m20-kulso-akkumulator-reszletekGyakorlatilag kapacitásban ugyanaz a kettő, mindkettő jó gyártó, ezenkívül mindkettő ár/érték/teljesítmény bajnok. Csakhogy nem nagyon találtam teszteket. Ami az adatok alapján látszik, hogy a Xiaomi vékonyabb és könnyebb. Érdekes viszont, hogy az Eustock kínálatában nemrég még volt a Xiaomi powerbank termékcsalád, de lekerültek. Helyette/mellette mostanában a Yoobao-t tolják. Miért?
Elképzelésem sincs, melyik legyen. Szerintetek?
-
bwoay
nagyúr
Némi xiaomishop.hu tapasztalat:
december 29-én adtam le náluk egy rendelést a Power bank prora (PLM01ZM).
Január 13-én kaptam meg a végszámlát, de pénteki nap lévén csak hétfőn érkezett meg a termék. PLM01ZM helyett az újabb PLM03ZM érkezett meg. Utóbbi ára egyébként kb 1000 Ft-tal magasabb (banggoodon, jelen állás szerint), ez a különbség az általam fizetett összegben végül nem mutatkozott meg, de itt közrejátszhatott az is, hogy előreutalást választottam. A vállalást, miszerint a külső raktáron (értsd: Kína) elérhető termékek kiszállítását 5, de inkább 14 nap alatt elvégzik, meglátásom szerint lényegében teljesítették, nem elfeledve, hogy itt egy kis szilveszter is közbeesett. A kérdésre, hogy miért nem Kínából rendeltem: miután én is egy vállalkozást vezetek, ha egy mód van rá, már pusztán csak méltányossági okokból egy szintén magyar vállalkozást próbálok támogatni, akkor is, ha ez nekem adott esetben valamivel nagyobb kiadást jelent. Jelen esetben viszont azonos volt az ár, sőt... Tervezem egy QC 3.0-s 20000-es Power bank beszerzését is, ez nem szerepel a xiaomishop oldalán, így valszeg Kínából rendelem meg, és majd annak a menetéről is beszámolok. -
Tompie
őstag
Kérdeztem, de felelősséget nem vállalva már mondom is.
A hozzászólások alapján eredetinek gondolom, illetve leveleztem az eladóval is, természetesnek vette, hogy jár hozzá "hitelesítő kód" amivel Xiaomi weboldalán leellenőrizheted az eredetiséget.
Én szerintem tőle rendelem meg, jutányosabb az ára itt. Mibol ali alkalmazással van, hogy 34$.
Ezek után a döntés a tiéd -
Zsocz
csendes tag
Szerintem ez a Q.C. 3.0-s verzió elég nagy ahhoz képest , hogy 10000mah-os.
Azt értem, hogy vékony, de a 3 cellás sima 10000mah-os fele ekkora . -
Zsocz
csendes tag
Már 2 éve van egy Xiaomi 10400mah power bank-om , és imádom.
Nagyon minőségi a cucc. Mindenki csak ámul , hogy honnan vettem , ők is akarnak ilyet.Csak ajánlani tudom.
-
Criminal017
őstag
A cikket frissítettem az új QC 3.0-ás power bankokkal, a PLM03ZM és PLM05ZM kódnevűvel.
-
Tompie
őstag
Ez a Power Bank vajon eredeti, visszajelzések alapján az.
-
Tompie
őstag
válasz
Criminal017 #2633 üzenetére
Amit itt lehet kapni 20.000-hez az jó QC2, QC3-ra? Különböző kiadású 20.000-es power bankok mérete azonos?
-
Criminal017
őstag
Jött ma egy újabb tok a tízezres, kettes PB-hez, innen: [link]
Na, szerintem ez eredeti. Ez is alig akart felmenni rá, viszont tökéletesen ál rajta, mindenhol fedi és nem nyúlik össze-vissza. Ha rendeltek, ezt rendeljétek. (Bocs a sok képért.
)
-
TeeJay
félisten
válasz
Kolondrum #2631 üzenetére
oké de de többet tolod
én csak Xiaomi lámpára használom főleg meg ha néha kell tartalék energia mert épp megyek valahova készen áll mindkét bankazóta még 1x feltöltéttem és lemértem mindkét bankot
nem változott a kép, a régebbi 6040mAh az újabb 6320mAhteljesen tökéletes egy a G4-nek 2feltöltést jelent kb.
-
TeeJay
félisten
nekem meg közben megjött ebay-ről az 1/2A-es USB terhelés
és az OLED USB mérővel lemerítettem a bankot
aztán csutka töltés (töltés végeztével még állt rajta 2órát)
és utána csutka merítés 1A terheléssela 2015 karácsonyán rendelt bank 6030mAh-t hozott a márciusban rendelt pedig 6320mAh-t
igaz ha a Xiaomi USB lámpát beledugtam azok még mentek róla de gondolom 1A terhelésnél már az elektronika leállította
szerintem elég jó mert az 1éves már úgy 50töltés kapott és még mindig 6Ah felett hoz
a frissebb picit többetpárszor most megjáratom kíváncsi vagyok mit fog hozni
-
szabyka95
őstag
-
trebrona
nagyúr
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok segíteni rendeltem egy ilyen kábelt a Power Bankhoz. Korábban is rendeltem ilyet ,de azzal nem volt gond viszont ez az utóbbi nem működik hová tudok írni ez ügyben?
-
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés.
Tudom a telefonokban van erre úgynevezett védelmi elektronika, de hosszú távon nem árt nagyon az akksinak ha min. 2A-rel töltöm?
Csak mert ezeknek a 20.000mAh PB-nek mind a két kimenetén 2A van.
Ezért is szemeztem a 16.000mAh-sal, mert annak az egyik kimenete 1A volt. -
StarZ3r0
tag
Hello!
Vennék egy ilyet, csak még látom 0 review van rá, gondolom mert még friss?
Xiomi 2 20.000 mAhEz megbízható? Van valami hátrány ennél az eszköznél? Vagy ez a most tuti vétel?
-
El akartam adni az 5000-est, de végül nem tettem.
-
Fogtam a kezemben egy 16000-est. Csaj ismimnek van. Hát gyerekek az életképtelen dolog a súlya és a mérete miatt.
-
Tompie
őstag
Hali!
Valaki aki már rendelt Xiaomi powerbank-t aliexpressről vagy ebayról tud mondani eladót aki megbízhatót árul?!
Köszönöm
-
arkone
aktív tag
válasz
Silent77 #2603 üzenetére
Ez csak pár negatív tapasztalat.
Időben lehet azért nem tudnak szállítani, mert garázscég, vagy tényleg kínából rendelik.
A stílust aláírom. Leteszi a telefont szó nélkül?
Ha későn szállítanak nekem nem érdekel, max visszamondom.
De aki előre elutalja a pénzt az eléggé felelőtlen. 16000 mAh-s powerbanknál előreutalással kapok 270 ft kedvezményt és nem kell 990-et fizetnem. Hát nekem ennyit megér, hogy ne kelljen kuncsorogni a pénzemért, hogy visszautalják.
Ha eredetit powerbankot adnak és szerencsém van időben megkapni, akkor nem izgat milyen bunkó az ügyfélszolgálat. Ha irreálidan lassú, akkor lemondom.
De nagyon köszönöm, hogy belinkelted nekem. Így tudok változtatni én is a hozzáállásomon, ha késnek.
-
válasz
Criminal017 #2601 üzenetére
Én is várom már nagyon a rendes tokot. Halál az 5000-esé ráerőltetve.
-
Criminal017
őstag
Ma jött a PB kettesre egy szilikon tok, innen: [link]
Kialakítását tekintve egy kicsit technológiai zsákutca, ez a vékony csíkozás adja magát a koszgyűjtésre... Viszont elég jól passzol, alig akart felmenni rá, de védi rendesen. Még jön egy másik (ha megjön...), az hátha jöbb lesz. Papírját nézve majdnem elhittem, hogy eredeti, de nem az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest