- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én mondjuk németajkúakhoz szállíttattam, ott nem volt gond. Amúgy tudtommal a vámlimit 45EUR, és ez ennél kevesebb
-
Magnat
veterán
Volt már szó róla soxor, egyrészt töltés közben az energia egy része hővé válik, másrészt pedig az értékek 3.7 volton vannak megadva. Ezért van, h pl a 10000-esből, amiben 3 db 3300-as cella van, 5 volton kb 6250mah jön ki. Szóval nem gáz, ezek elég jó kis kütyük, ár/érték arányban kb verhetetlenek.
-
-
McLaca
őstag
Jobb, egészen addig, amíg a silány minőségű led-ek nem veszítenek a fényerejükből, égnek ki vagy sárgulnak be. A kérdés nem az, hogy megtörténik, hanem, hogy mikor (altalában elég hamar, lásd a led-es topic e-bayes tömegesen kihaló fényforrásait), ráadásul azonos teljesítményfelvétel mellett ad rosszabb színminőségű és kevesebb fényt).
Az erősebb eredetiben Philips, vagy Osram led-ek vannak. Ennél sokkal értelmetlenebb dolgokra sokkal többet költ a társadalom, szóval szerintem nem itt kell a spórolást kezdeni.Üdv!
-
McLaca
őstag
Mától 10%-kal akciózták a töltőfejet Banggoodon. Meg a fordítható kábelt is.
Úgyhogy én ma vásároltam be.
Kíváncsi vagyok, hogy ezzel gyorsabban feltölt-e a 10.000-s bank, mint az 1,8A-es LG töltőfejjel és a bank saját rövid kábelével.
Blitzwolf szerint a 2 méteres kábelen is átmegy 2,1A, ezt azért kétlem, de kell egy 2 méteres normális kábel és ár/érték arányban látszólag ez érte meg.Üdv!
-
twine
veterán
Az első 5000-es bankommal pont ez történt,kicsit másképp...
Leesett...aztán egy ideig még hibátlanul tette a dolgát, majd egyszer csak kuka...az összes led villog, akár töltőre dugva, akár készüléket rádugva, ami a használati utasítás szerint rendellenes működés...
Gondolom nincsenek véletlenek,,,biztos hogy a fizikai behatás miatt...
Akcióban rendeltem egy másikat,,,ez meg kuka mielőtt tönkre teszek a próbálkozással bármi mást... -
GrooveHero
addikt
Nem, a shipped itt azt jeletni, hogy ők feladták, tehát az ö központjukból el lett szállítva. Attól függően, hogy milyen szállítást választottál 10-20 nap és meg fog jönni. Mondjuk attól is függ honnan rendelted. Sztem itt a srácok nagy rész Banggood-ról. Én is. 16-án postázták, múlt hét kedden jött meg, ha jól rémlik. Tehát márc. elején. Mondjuk én nem az alap ingyenes szállítást választottam Banggood-on
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megérkezett hozzám a Xiaomi 10400 mAh kapacitással bíró külső akkumulátora, ami az árával teszi magát még vonzóbbá.
- Politika
- Path of Exile 2
- OTP Bank topic
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest