- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
10.08-án adták fel a power bankot. Banggood-ról rendeltem. Szerintetek még mennyi idő, amíg megjön? Vagy mennyi idő alatt szokott?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
andrisms #1189 üzenetére
Elvileg most is van rá 18% kedvezmény, ennél sokkal olcsóbban itt se szokták adni, mert ez nem az a gagyi vacak márka. Estleg várj egy kicsit hátha esik a dollár árfolyama bár az utóbbi időben folyamatosan erősödött a forinttal szemben. Egy óra amit 10 napja vettem Banggoodon 5000-ért most kicsivel 5200 felett van, szóval pár száz forintot lehet így is spórolni.
-
andrisms
aktív tag
Bár nem teljesen idevágó téma, de egyszer-kétszer volt már érintve, illetve végső soron a bankot is ezzel tölteném.
Szeretnék venni egy 5 portos USB töltőt
, ami megfelelő kábellel tud magából 2A-t kitolni, és akár ezt mindegyik portján, egyszerre.
Mivel többször is ez a típus lett linkelve, ezért is ezen kezdtem el gondolkozni.
Mi a fekete és a fehér közti különbség? Mert azt néztem hogy majdnem egy ezres van köztük, de a leírás ugyanaz, a szín nekem meg teljesen mindegy is lenne. Ellenben ha egy 1000-essel olcsóbban kijövök és ténylegesen ugyanaz, akkor rendelném a fehéret.Van köztetek valaki, aki ilyet használ, vagy lenne esetleg jobb ötletetek?
Jöhet akár privátban is, ha nagyon zavarna Titeket.Köszi
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
egy ideje már én is szeretnék venni egy powerbankot. Egyelőre a Yoobao-t találtam megfelelőnek (ismerőseimnek is ilyen van), de most utánanéztem a Xiaomi-nak is. Ára igencsak kecsegtető a Yoobao-hoz képest. Tudom jól, hogy ezeknek az akkuknak a ráírt értékük csak névleges érték.Tudom, hogy ilyen kérdést ide feltenni "hülyeség" lehet, de szerintetek összességében melyik tudna többet nyújtani?!
Abban az esetben, ha a Xiaomi-t javasoljátok (aminek nagy az esélye
) tudnátok linkelni egy biztonságos helyet, ahonnan most megtudnám rendelni? (Ami nagy eséllyel eredeti) Illetve, hogy melyik típust lenne a legjobb!
Ja amúgy egy Samsung Galaxy S4-est és egy Galaxy Tab S 8.4-est töltenék vele.
Előre is köszi a válaszotokat!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1184 üzenetére
Holnap megmérem munkahelyen kalibrált labormérlegen.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem most jött meg a 10000-es, és 2x olyan vastag, mint a cikkben a 10400-as (22 mm vs 9,9 mm). A súlya is meglepett, tippre van vagy 30 deka. Na de sebaj, ha a Meizu m2 note-ot - 3100 mAh - fel tudja tölteni kétszer, akkor leégedett leszek. Az aljára 6250 mAh van írva kimenetre, szóval bizakodó vagyok, meg azért a telefon akksija sosem lesz 0%-on.
-
TeeJay
félisten
tudom nekem is Eneloop NiMH akkuim vannak
na de itt azonos méretű cella esetén az LG 2600-as a Sanyo meg 3300-at tud tolni bele?
26%-al többet?
5-10%-ra még azt mondanám hogy reális lehet de 26% pluszt?
persze tudom sokan vettek már és biztos nem lehet rossz csak akkor is furavélhetően mivel árban is jobb a 10000-es én is megpályázok egy olyat
ha 2x feltölt egy 3Ah-s telefont nulláról akkor már megérte, értelem szerűen a 10400-as sem adna sokkal többet csak ott reálisabbnak tartom a kinyerhető kakaót meg kevésbé csökkenhet a kapacitása az idő múlásával a +1 cella miatt -
McLaca
őstag
Sanyo japán, LG koreai. Nem degradálom az LG-t, vagy a koreaiakat, elvégre G3-at használok
, de tény, hogy a japánok nagyon komolyan veszik magukat, ha technológiáról van szó, Koreában meg szeretnek a populizmus irányába elmenni.
Egyébként az LG telefonok akkui hajlamosak pusztulni.Nekem is 10000-s Xiaomim van.
Üdv!
-
TeeJay
félisten
most látom hogy a 10400-as és a 10000-es egyforma hosszú
csak nekem fura akkor hogy 4 LG akku vs. 3 Sanyo akku azonos teljesítményt adna?
ennyivel komolyabb Li akkukat gyártana a Sanyo hogy azonos méretben ráver az LG cellákra?
én azt hittem a 10000-es azért keskenyebb mert egyel hosszabb cellákat használ azért 3300mAH-s darabja -
TeeJay
félisten
válasz
vtechun #1170 üzenetére
annyit láttam tesztekben hogy
10400 --> 4darab 2600-as LG akku
10000 --> 3darab 3300-as Sanyo akku10400 szélesebb de rövidebb
10000 keskenyebb de hosszabbnekem zsebben hordva tökmindegy a méret csak melyik tud többet kitolni magából
gondolom a ráírt érték jó része elveszik így 3Ah-as telefon akkut jó ha 2,5x feltölti de ennyit azért szeretnék kihozni belőle -
TeeJay
félisten
valaki meg tudja mondani hogy a 10000 vagy 10400-as a jobb vétel?
árban minimálisan drágább utóbbi de ha abban 4akku van és több nyerhető ki belőle megérheti
jövőbeli LG G4-hez tervezem, most LG F6 telefonom van és ahhoz nem kell talán powerbank -
válasz
r3dsnake #1161 üzenetére
Nekem is meglett a töltőfejem, elkallódott.
Maksifül! 0 percesen tud az S3 akkuja 2100mAh-t, elhasználódás, nyomkodás stb, előre meg lehetett mondani mennyiszer tölti fel. Én már eleve úgy hoztam akinek, h garantáltam a telefonjára X feltöltést, ha többet kapott örült.
-
vtechun
veterán
válasz
Criminal017 #1163 üzenetére
Ez volt az. LED-es lámpa.
-
vtechun
veterán
válasz
Criminal017 #1088 üzenetére
Nekem nem eredeti van, ezt meg ki tudod kapcsolni a hátlapján levő fém rész érintésével, szerintem ez jobb ficsör. LED lámpa
-
Maksifül
senior tag
Túl az első teszten a 10000mAh -es Xiaomi.
A megérkezést követően ami volt benne, beletöltöttem a telefonba, majd következett az első bank töltés. Több, mint 9 óra kellett neki a teljes töltöttségig, úgyhogy rendeltem is hozzá egy 2,4A-es töltőfejet meg normális kábelt.
Samsung Galaxy S3-hoz vettem. Azzal is teszteltem. Bekapcsolt állapotban töltöttem.
1. töltés: 5%-ról 100%-ra összesen 2 óra 20 perc kellett neki.
2. töltés 4%-ról 100%-ra 2 óra 30 perc, bár közben elég sokat használtam.
3. töltés 5%-ról 100%-ra szintén kb 2 óra 30 perc.
És egy pötty még mindig világít a bankon.Azt gondolom, igen jó vétel volt, meg vagyok elégedve vele.
-
Maksifül
senior tag
válasz
Freeman007 #1153 üzenetére
Banggood-on 7,82-be kerül a 10000-es szürke.
A 16000-es meg 19,72. -
Maksifül
senior tag
válasz
Freeman007 #1149 üzenetére
Napelemes mindent felejts el! Rettenetesen lassan töltenek bármit is, nem ér lópikulát sem az egész.
Szerintem vegyél 2 db Xiaomi 10000mAh-s bankot, olcsóbb együtt a kettő, mint a 16000-es és külön is vihetitek magatokkal, meg több is benne a kakaó. -
Watt25
veterán
válasz
Freeman007 #1149 üzenetére
2G, wifi - net off
Így viszont a telefonok ismerete nélkül is azt mondanám, hogy egy 16000-es simán bírni fogja. -
Freeman007
senior tag
Közben jobban utána néztem, hát az a kicsi napelemes tényleg semmire nem jó, akkor inkább egy akkupakk és kihajtható hordozható napelemes töltő (napközben a hátizsákon tölti az akkupakkot, este az akkupakk a telefonokat). Természetesen a telefonok a legszükségesebbre lenne használva, nem lenne egész nap nyomkodva. (2G, wifi - net off, gps szükség esetén betájolás miatt).
-
Watt25
veterán
válasz
Freeman007 #1147 üzenetére
melyik lenne jobb: napelemes akkupakk vagy natúr nagyobb teljesítményű
A napelemesek vicc kategória. Vagy azért, mert nem képesek egy bekapcsolt telefon teljesítményét leadni (vagyis merül közben a telefon), vagy mondjuk legalább 1m² felületűnek kell lennie...nyilván minnél olcsóbb annál jobb, de ez ne menjen a minőség rovására
A témaindító post címe (az ár-érték bajnok) ma is igaz, úgyhogy ezt a kérdést nem is értem...2 telefont kell ellátnia 5-6 napig, útközbeni töltés kétséges
Szerintem ezt a 16000mAh-s sem biztos, hogy teljesíti, de legalább is határeset. Ha veszel mellé még egy 5000-eset is, akkor azért már esélyes. -
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Nem találtam jobb topikot (ha mégis lenne elnézést) ezért itt teszem fel a kérdésem: szerintetek hosszabb túrázásra melyik lenne jobb: napelemes akkupakk vagy natúr nagyobb teljesítményű.
Szempontok: 2 telefont kell ellátnia 5-6 napig, útközbeni töltés kétséges (bolt-kocsma pár óra max).
Köszönöm előre is a tippeket akár konkrét típusra is, nyilván minnél olcsóbb annál jobb, de ez ne menjen a minőség rovására. Itthoni és külföldi rendelés is okés (ebay, aliexpress). -
Maksifül
senior tag
Rendeltem Bangood-ról két ugyanolyan bankot, más időpontban, s külön csomagokként érkeztek. Mi a különbség közöttük?
A bal oldalit később rendeltem meg 2 nappal, szeptember 22-én adták postára, nem kértem hozzá tracking-et, s október 12-én érkezett meg. 20 nap alatt.
Gyűrött, kicsit mocskos a doboza, le volt szakítva róla a vonalkód.A jobb oldalit szeptember 19-én adták postára, tracking-gel, és október 15-én érkezett meg. 26 nap alatt.
Zsírúj doboz, vonalkóddal, mindennel. Kb 500 forinttal került így többe. -
Jhonny06
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1143 üzenetére
Köszi! (Pedig próbáltam is rákeresni
)
-
Mr.Csizmás
titán
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A régi 10400-as és az új 10000mAh-s modell megegyezik méretben? Utóbbihoz rendelnék szilikon tokot és amihez sok pozitív értékelés érkezett, az elvileg a régihez van. Amit kifejezetten az újhoz árulnak, az nem annyira tetszik, csíkozott a felülete. Köszi!
-
Maksifül
senior tag
1A-es Samsung töltővel 9 és fél óra volt feltölteni a 10000-es bankot. Vagyis hogy most kezdett el világítani a negyedik LED is. Ilyenkor már feltöltött vagy kell még várni vele pár órát?
-
peestheee
tag
válasz
domojko #1127 üzenetére
nekem nillkin 2A-s van, a legtöbben ezt ajánlották
-
domojko
senior tag
Ha jól értem akkor az akku mellé csak töltőkábelt adnak, töltőfejet nem?
-
Criminal017
őstag
Akit érdekel, Banggoodon megint van raktáron a szürke jóárasított 10 ezer mAh-s Power Bankból.
[link] -
Maksifül
senior tag
Ahogy látom, többen a bankhoz adott kábelt használjátok töltéshez, csak valami combosabb töltőfejet választotok.
Egyébként 10000mAh-s bankhoz milyen kábelt kaptatok gyárilag?
Az enyémen nincs semmilyen Mi logo, csak egy kis villám jel a micro USB végén, és kb 25cm hosszú. -
dugynok
senior tag
Én tegnap vettem Auchanba 2A töltőfejet 2 rongyért. Még nem kellett azóta a bankot tölteni, de én is a saját kábelével fogom.
-
Saccco
nagyúr
Én Blitzwolf 24W + a bank kábele.
-
domojko
senior tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
A hibák és anomáliákkal kapcsolatban olyasmire gondoltam, valahol olvastam pl hogy noname akkubank ha jol emlékszem Galaxy s2 vagy s3-nál produkált olyat h a kijelző és érintése kiszámíthatatlanul működött. Akkor is érintést érzékelt ha nem nyúltak hozzá stb. De olyat is olvastam valahol talán itt h huzamosabb powerbankos töltések után a telefon hálózati töltőt kért. / a normális telefon témával kapcsolatban csak annyit hogy volt nagyon sok androidos telefonom köztük Samsung is. Jelenleg is van ilyen készülékem. A wp egészen más. Nem jellemezném h melyik a normális és nem normális. Mindegyiknek megvannak a sajátosságai, mindegyiket lehet szeretni illetve utálni valamiért./
-
OgKush
senior tag
Ti mivel töltitek?
-
Watt25
veterán
válasz
domojko #1110 üzenetére
Szerintem egyik kérdés sem PowerBank specifikus. A PowerBank képes leadni akár 2A áramot is. A legtöbb hálózati, vagy szivargyújtós töltő erre nem is képes, illetve sok telefon (WP-s telefonokat nem ismerem) 1A-nél nagyobb áramot sosem vesz fel. Az, hogy ezt az áramot hogyan osztja be a telefon terhelés közben, az ő dolga. Egy normális telefonnál (Samsung Galaxy S3
) ez egyébként nem probléma. Lehet használni Waze-t, vagy más navigációt és ha megfelelő a kábel meg a töltő (PowerBank), akkor a telefon akkumulátorának töltöttsége felfelé megy ilyenkor is. Melegedés persze előfordulhat, ha durvább appot futtatsz, de kb. semmilyen navigáció nem kéne, hogy megizzasszon egy normális telefont.
Illetve nyáron ha kiteszed a szélvédőre a telefont és nincsen légkondi az autódban, akkor tuti túlmelegszik, ez kb. elkerülhetetlen. -
válasz
domojko #1110 üzenetére
Hát a kérdésed jó és nehéz a válasz. Az én telefonom, de az elődje is ha felmelegedett akkor tiltotta a töltést. Eleinte lassult a töltés végül leállt és hiába villogott, hogy tölt, mérésen nullát mutatott. Ahogy hűlt a telefon úgy engedte rá a kraftot. Namármost ha a navi dolgoztatja a telefont... Érted. Ez akkor derül ki, de a fenti jelenséghez a belét ki kellett nyúznom, ergo nem hiszem, hogy gond lenne. Nem károsít semmi semmit , azért van a bankban is okosság meg a telefonban is.
-
domojko
senior tag
Sziasztok. Kettő db 10000-est rendeltem. Döntő többségben lumia 735 töltésére szeretném használni. Folyamatos navigáció illetve bkk futár program futtatása közben képes e szinten tartani az akku töltöttségi szintjét? Tehát ha teszem azt 50%-os a telefon akkuja és rádugom az akkubankot képes e visszatölteni a telefont aktív használat közben. Ugyanakkor okoz e a telefonban bármilyen hibát vagy anomáliát a folyamatos töltés az akkubankról?. Esetleg a telefon akkuja meghibásodhat e az akkubank folyamatos használatától? Köszönöm a válaszokat.
-
OgKush
senior tag
ez a 16000res ez valami elbaszottul nehez egy darab
postarol jottem haza 2-vel, meg nalam volt a 10400as is ami az enyem, es rendesen nehez volt a taskam.
-
Imy
veterán
bangodd.com-os pontokat hogyan lehet beváltani? Most van 52 pontom, az pénzben mennyit ér?
-
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
Boldog tulajdonosa lettem egy 10000mAh ezüst darabnak.
A banggood.com-ról rendeltem, 25 nap alatt ért ide.
A kaparós sorsjegy nyertKidolgozottságra teljesen rendben van, masszív és szép is, olyan egyben-van-az-egész érzés kézbe venni.
Egy apró dolog hiányzott csak, olyan használati útmutató amiben nem csak pálmafa-bordásfal-kisszék karakterkészlettel van leírva mit-hogyan. De asszem ezzel együtt tudok élni azért.Egy Lumia 630 DS telefont 4-5%-ról 3x töltött fel teljesen, a 4. alkalommal már csak 80%-ig.
Teljesen elégedett vagyok vele, köszönöm mindenkinek aki segített benne, hogy ezt válasszam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest