- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Köszönöm a választ, ebben az esetben valóban 10Ah-s jobb lenne, mondjuk azt nem értem, hogy nagyobb feszültségen való töltés esetén kevesebbet lehetne kivenni belőle? Tehát 15 Wattos töltési sebességnél amire a mobilom képes, mennyit tudnék kiszedni egy 10Ah-s PB-ből?
Továbbá az arra lennék kíváncsi, hogy Xiaomi Mi Power Bank 2S 10000 mAh helyett miért nem inkább a Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000 mAh az ajánlott, ami 2x akkora is kb. ugyanannyiba kerül vagy az USB-C-s ZMI powerbank 10000mAh Type-C?
Nem igazán látok sok különbséget az akksik között, jó lenne valami összehasonlító táblázat mi miért jobb a másiknál
-
wwenigma
Jómunkásember
YDDYP01 - Xiaomi Power Bank 20000 (nem 2!)
19020/20000mAh - 68,48/72Wh (minimum/typical)
12700mAh@5,1V/1A (typical)Töltés: 5V@2A - 9/12V QC2@2/1,5A
Kimenet: 5V@2,1A
PLM05ZM - Xiaomi Power Bank 2
20000mAh@3,85V - 77Wh
14000mAh@5,1V/2,4ATöltés: 5V@2A / 5-12V QC3@2-1,5A
Kimenet: 5,1V2A / 5-12V QC3
PLM06ZM - Xiaomi Power Bank 2C (cheap)
20000mAh@3,7V - 74Wh
13000mAh@5,1V/2,4ATöltés: 5V/9V_QC2@2A
Kimenet: 5,1V2A / 5-12V QC3 -
bwoay
nagyúr
igen, és pontosan ezt is írtam:
az első széria (original) li-ion, a második (2) li-polimer, és a harmadik (2C) úgyszintén.aztán hogy a 2C méret- és súlynövekedését mi indokolja, azt nem vágom. szerintem a 2-es a jó deal jelenleg,
én legalábbis az elmúlt fél évben nem jöttem rá, hogy a C változat mivel tud többet. viszont rendre látom 24 USD-ért -
bwoay
nagyúr
ez igazabol nem az emlitett tipushoz valo, hanem a pro valtozathoz, ami meretben nem azonos, bar csak par mm az elteres. egyebkent en is ilyet hasznalok (a prohoz), tetszik, de osszehasonlitva egy filleres szilikon tokkal szamomra annyival tobbet nem nyujt, es a mi azt illeti, nekem teljesen jok a tapasztalataim a 2 EUR-s szilikon tokokkal is, nem tudnek semmi negativumot felhozni ellenuk.
-
bwoay
nagyúr
az a power bank pro, amit a xiaomishoptol rendeltem december vegen, es ket hete erkezett meg, az mar ez a tipus, bar en meg mindig szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy tudja az USB type-c toltest is, ellenben kiprobalni nem tudom kabel es eszkoz hianyaban (ugyanezen okbol kifolyolag nem is fontos
) ami viszont szamomra ertheteten: miert van az, hogy a power bank pro es a 10000-es power bank 2 ennyire elternek egymastol? marha nagy a kulonbseg arban, meretben sem egyformak, sőt, a gyari adatok szerint a kinyerheto kapacitas teren is kulonboznek. a logika ekozben azt diktalna, hogy gyartas szempontjabol a csatlakozo tipusa kellene, hogy az egyetlen kulonbseg legyen, legalabbis kulsoleg.
-
'Ez"-től elkapott a harctéri ideg, de már töröltem.
Csak a modik látják, erős volt.
Igen, csak az. Szokták mondani, én meg csak utasnak hívom a népet, okkal, nem is vezetek, mert hamar "baj" lenne. Peace.TÉVEDSZ, BHÉV Zrt. November 7-óta. Lepasszoltak a MÁV-nak, az meg külön Zrt-t csinált.
-
slycugel2000
tag
Köszi, de én tényleg kicsire gondoltam, olyasmire, mint pl. ez:
https://www.anker.com/products/A1104011vagy ez:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/power-banks/aukey-5000mah-external-battery-charger-review-3629046/Tehát, hogy könnyen elférjen a bal első nadrágzsebben (a kulcsok és a rágó mellett), ha pl. estére/éjszakára kimozdulok otthonról és intenzíven akarom a telefont használni.
A Xiaomi-k (5000 mAh + 10000 mAh), amiket ajánlottatok, azok tényleg elférnek a hátsó farmerzsebben, de akkor nem igazán lehet benne kényelmesen leülni (vagy nagyon óvatosan
Nekem most egy ilyenem van, de azt hiszem tönkrement:
https://www.aqua.hu/sandberg-420-06-powerbar-powerbank-hordozhato-tolto-2200mah-fekete-299319.htmlIlyen kompaktságra gondoltam (persze lehet más formájú is) és elég, ha egyszer fel tudja tölteni legalább 80-100%-ra a Nexus 5-ömet, tehát nem kell nagy kapacitás, arra van nekem egy 20000 mAh-ás Yoobao M20-asom, ami jó egy hosszabb utazáshoz.
Azt hiszem ilyesmi forma nincs a Xiaomi-nak, ugye?
-
Imy
veterán
De életmentőnek bőven elég.
Vagy a Xiaomi 5000mAh Power bankja, de ez nagyobb, de lapos. Telefonnal összefogva nem nagy. -
Tibko8
senior tag
Erre jön valami +költség? Ezért kérdezem Már rendeltem tőlük mást de az csak 3E ft volt és arra ugye nem jött semmi. De ez több mint 22 euró
Kupon kódott erre fel lehet valamit használni vagy akciós árra egyáltalán nincs?
-
TeeJay
félisten
vagy Banggood-on a link [link]
megmértem USB mérővel és max fokozaton
az egyszerűbb LED lámpa 1,31wattos
az új erősebb pedig 0,56w - 0,63w - 0,95w - 1,24w - 2,23 wattos az 5 fokozatban
előbb benéztem azt hittem hogy Off mód és 4 teljesítmény van
de most láttam hogy Off mód és 5 fokozat van csak az első annyira szép halvány hogy nem vettem észre hogy világítana
ami jó hogy megjegyzi melyik fokozatban volt -
bluyoo
nagyúr
Én ez ügyben a cikkre hagyatkoztam:
"Valamint akkor beszélhetünk eredeti készülékről, ha az USB kábel mindkét végét a power bankba dugva - tehát a micro USB-t és az USB-t is - nem történik semmi, a LED-eknek nem szabad felvillannia. Ha ez megtörténne, akkor azt jelentené, hogy tölti saját magát, tehát nincs ellátva rövidzár-védelemmel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hisense LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest