- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1eske
tag
Sziasztok!
Várható a közeljövőben (11.11, Black Friday) Xiaomi powerbank leárazása?
Ha igen, hol kéne nézelődnöm?Köszi!
-
Global dev utolsó kiadott verzió. Tök jó de mégsem így kéne működni... Nem tölt csak lassan. Ugyan kiírj h gyors, de ha mérem akkor 5V, nem 9. Restart kell neki aztán egy ideig tölt gyakran. Másnak is?
-
Ákinard
aktív tag
Köszönöm. Időközben jobban utánaolvastam, és láttam már ezt a 14000-t hogy a 3,7V/5V miatt kevesebb. De nekem jó úgy is, ha csak 1,8x tölti fel a tabletet, de több legyen a mostani 0,4-nél... (Amúgy úgy látom 6000 mAh közül van a tablet akku gyári teljesítménye ami nyilván csökkent azóta)
Kollégám az Eustockot ajánlotta, de elég bizonytalan, hogy megjön-e időre. Edigitalnál 1 db van raktáron, eddig nem volt egyáltalán. Viszont az Aquánál van minden boltban raktáron 9500-ért. Azért bízom benne, hogy innen eredetit kapok meg...Azt látom, hogy töltőfej nincsen hozzá. Ehhez kell vennem külön fejet? Vagy az itthon elérhető fejek közül válasszak egy nagyobb áramerősséget adóat? (Pl. Samsungból van 5V/2A-es itthon, de az iPad töltője is tud szerintem 2A-t)
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kolondrum #3190 üzenetére
én is biztos vagyok benne, hogy egyezik a cella, csak a borítás más, másként nem lenne logikus. rájöttek, hogy a bérgyártás mellett a saját brandet is nyomni kell, és bedobták ezeket az apróságokat, amitől igazából a ZMI sok szempontból jobb alternatíva. az árazás is egész agresszív, bár hozzátenném, hogy 20'000 mAh kapacitásnál a ZMI egy bazinagyot húzott, és a Xiaomi 2C árának a triplájáért kínálja. igaz, az USB hubként is működik, és egyértelműen az a célközönség, aki USB C-ről tölti az olyan notebookját, amin nincs is más port.
nagyon tetszik még a 6000-es polírozott acél powerbank is a kínálatukban, az valami egészen prémium megjelenéssel bír, cserébe ugyanannyiba kerül, mint az eleve drága 20'000-es -
bwoay
nagyúr
válasz
Ákinard #3184 üzenetére
a Xiaomi Powerban 2C-ből kb 14000 mAh-t lehet kinyerni, ezzel számolj, amikor a tablet töltését kalkulálod.
megveheted/rendelheted egy csomó számtech üzletből, vagy edigitalból, a xiaomishopból, vagy Kínából, többnyire onnan a legolcsóbb (és pl banggodról vagy gearbestről biztosan nem hamisat kapsz), de rendszerint 3-4-5-X hét alatt ér ide.Kolondrum:
azt elefelejtettem megkérdezni, hogy hol sikerült végül megrendelni -
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2-m, egyre gyengébb akkuval, és olyan PB-t szeretnék vásárolni, ami ezt a tabletet 1x-2x fel tudja tölteni. Sokat járkálok el, belekezdek a túrázásba is, sokszor nincs közelben konnektor, hogy töltsek.
Most egy Aldis 7400 mAh-s PB-t használok, ez 5 éves, és ha fullon van akkor 30-40%-ot huz a tabletemen. Ha előtte telefont is töltöttem, akkor már lehidal a töltéstől.
Eddig nem nagyon ismertem a MI-t de egy kolléga ódákat zengett a telefonjaikról, a BT hangszórórol, így akadtam rá a MI PB 2C 20000mAh akkura.
Kérdésem, hogy a tabletem ez fel tudná e tölteni legalább kétszer? (Nyilván az idők folyamán majd csökken a kapacitása ezt tudom). Van-e ennél jobb verzió? Mire érdemes figyelni? Van valami bevált üzlet? (A netről rendelj, aztán nézd, hogy csillog-e a betű a gravírozásokn témákért nem vagyok oda, inkább megveszem boltban, de eredetit veszek)Azt is szívesen veszem, ha mást ajánlotok helyette, akár más márkát is.
(Amugy iphone 5C-t, gps-t apró kütyüket kellene kiszolgálnia, de a tablet és a telefon a fontos. )
Október elején el kell vonatotnom Brassóig, 18 óra, igy ki is próbalnám rögtön a szolgáltatásait 😀
Köszi.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kolondrum #3176 üzenetére
amit itt propagálok nektek már hónapok óta. a ZMI újabban jobb aksikat csinál saját márkanév alatt. a QB széria összes darabja jobb valamiben, mint a velük kapacitásban egyező Xiaomi modellek. a tokozás viszont műanyag.
a QB810 oldalán levő gomb mellett egy LED mutatja, ha a gyorstöltés aktív. lenyomva tartva kikapcsolható a gyorstöltés. dupla gombnyomásra meg a szokásos micro current töltésre vált.
ja igen, ez az, amit linkeltél. csak szerintem itthon ez már olcsóbb, xiaomishop.hu-n 5190, kész vicc az ára.
-
szpali
addikt
válasz
#24536576 #3170 üzenetére
Van itt egy hozzászólás, valamint az alatta lévő válaszok:
https://www.facebook.com/xiaomimagyarorszag/posts/2186725578278767?comment_id=2189455268005798&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%2326%22%7DSzabó Pál
Xiaomi Magyarország 2S alatt a PLM02ZM modellt értitek?
https://www.mi.com/sg/battery2/#paramsXiaomi Magyarország
Így van! -
szpali
addikt
válasz
#24536576 #3168 üzenetére
a 2i Indiában/nak készült dupla USB porttal és 2 irányú QC-val:
https://www.mi.com/in/10000mah-mi-power-bank-2i/ -
kanjoe
csendes tag
Sziasztok
10000-s power bank a Mi store-ban(Lurdy):4.500Ft(MI Power Bank 2S) -
sbazsi
veterán
Év elején rendeltem egy ilyet.
Na most itt nekem most a tok a lényeg, amit kaptam hozzá. A powerbankot a tokkal elajándékoztam.
Most viszont vettem egy másik ilyen powerbankot, és kéne hozzá egy ilyen tok.
De nem találom sehol.
A gombnál volt nyílás, a logónál nem volt kivágva. Jó a fogása.Bármi ötlet, hogy pont ilyet hol kapok? Fehér színben?
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3164 üzenetére
Különböző a cikkszámuk is.
PLM09ZM vs PLM02ZM
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3161 üzenetére
-
törölt tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
smallmer #3155 üzenetére
1 perc keresés, és rábukkansz Criminal017[link] folyamatosan frissülő cikkére, ami sorra veszi nagyjából az összes típust. szerintem egyszerűbb (és célszerűbb) ezt az írást átfutni, mint arra várni, hogy valaki meséljen valamit. pláne, ha ennyire sürgős a dolog.
egyébként a Prot semmiképpen nem ajánlanám ebből a kínálatból. vagy nem tudom, hogy mi fogott meg benne, de annál lényegesen jobb ár/érték arányú darabok vannak. korábban létezett lightning porttal rendelkező modell is, hogy ne kelljen két különböző kábelt cipelni Apple eszközökhöz, de szerintem jelenleg ilyet már csak elvétve találni.a jelenleg kapható legjobb power bank az ez, mármint szerintem. A ZMI a Xiaomi beszállítója, de saját márkanév alatt is gyártanak powerbankeket. Ezen a típuson egyszerre található micro USB és USB C aljzat, bármelyikről tölthető, ráadásul van rajta egy oldalsó gomb, amivel kikapcsolható a gyorstöltést (lassabb töltéssel - az alacsonyabb feszültség miatt - nagyobb kapacitást lehet kinyerni). úgy számolj, hogy 10'000 mAh-ból maximum 7000-et tudsz kivenni, ha gyorstöltést használsz, akkor még kevesebbet. az iPhone X akksija közel 2800 mAh-s, legjobb esetben két és fél töltés 0-ról 100%-ra.
aki azt írja, hogy Mo-n 2-3x-os áron adják ezeket, az feltehetőleg valami durva akcióban vette anno, mondjuk féláron black friday alkalmával. jelenleg hozzávetőlegesen 10-20%-kal drágábban, vagy pont ugyanannyiért lehet beszerezni itthon, mintha Kínából rendelné az ember, de az is megesik, hogy 1-200 Ft-tal olcsóbban fogja ki az ember egy hazai shop kínálatában.
visszatérve a Pro-ra: én megvettem anno, még a drága műbőr tokot is hozzá, de ez az egyetlen power bankem, amit kb soha nem viszek magammal sehová. vagy kisebbet hordok, vagy utazáshoz jobb egy dupla akkora kapacitású, ha pedig 10'000-es kell, akkor meg tényleg ott a fenti ZMI, ami pont ugyanazt tudja, sőt, olcsóbban, laposabb házban, és lényegesen alacsonyabb súly mellett. mivel a ZMI dobta az elegáns alu tokozást, annyit nyertek súlyban, hogy a 10'000-es bank kb annyit nyom a mérlegen, mint az 5000-es Xiaomi. a többség meg a 10'000-es Xiaomi Power Bank 2-t választotta a Pro helyett, nagyon helyesen, mert nagyjából az USB C-ről kellett lemondaniuk, a méretkülönbségek elhanyagolhatóak, az ár meg vagy 40%-kal alacsonyabb a 2-es modell javára.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
smallmer #3155 üzenetére
Szép a színe, fém, és tölti a telefont.
Nekem a régebbi kicsi de duci fajta jobban bejött, mert ez oké, hogy vékony, viszont rohadt hosszú.
Itthon biztos nem vennék, mert általában 2-3x áron adják, mint Kínából megrendelve.
Bár most ráneztem, bangood-on jelenleg majd dupla annyiba kerül már, mint amennyiért én tavaly vettem. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
iPhone X készülékemhez szeretnék vásárolni powerbankot. Szóba jött a Xiaomi is. Tudnátok mondani valamit a powerbankról? minőség, mennyire megbízható, stb....
Igazából a MI PowerBank Pro érdekelne legjobban és legkésőbb csütörtökig meg kellene lennie.
Köszönöm szépen
-
bwoay
nagyúr
ez jó kérdés, nem is láttam, hogy nálunk nem elérhető.
de ez tudtommal messze a legkönnyebb 10k-s powerbank a minőségi kategóriában.
banggoodon jelenleg 24 USD, érdemes lenne valami kupont keríteni hozzá. -
atees
őstag
Szisztok! 10.000es akksira eustockos arnal jobbat tudtak mondani,? Nem sürgős!
Most latom h van olyan ami 2usb-s az ujabb vagy miben mas az 1 usbstol?
Foszempont a suly lenne. -
Silentfrog
veterán
Megrendeltem, köszönöm a segítséget.
-
Imy
veterán
válasz
Silentfrog #3146 üzenetére
Bw-al működik, csak kell egy kábel hozzá, és megy.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Silentfrog #3146 üzenetére
Pedig kéne töltenie azzal is szerintem.
Nem lehet, hogy a kábel a ludas? Mert ha nem mfi-s akkor az egy idő után nem működik. -
Silentfrog
veterán
Trust Primo Powerbank 4400mAh-om van azzal nem működik. Azt hittem ez is valami Iphone-os hülyeség.
Akkor megrendelem a Xiaomi-t az Eu stockról. 4900 pénz.
-
Imy
veterán
válasz
Silentfrog #3143 üzenetére
Miért nem töltené?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Silentfrog #3143 üzenetére
Tölti.
Milyened van, amelyikkel nem? -
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy Iphone se-t. Miért is töltené a meglévő powerbankkal.
Vennék egy Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh -ot. Visszaolvastam jópár oldalt ,de nem találtam hozzászólást arról hogy az említett telefont tölti ez a powerbank.
Valaki esetleg tudja? -
válasz
molnarpeter #3139 üzenetére
Az Ugreen igen eltalált lett, veri a gyári kábelt árambam, de nem lapos.
-
molnarpeter
nagyúr
30cm $0.98, jó minőség.
-
McLaca
őstag
Sziasztok,
van ötletetek, hogy mivel lehet pótolni a gyári kábelt? Lehetőleg ugyanolyan lapos verzióban.
Üdv!
-
Criminal017
őstag
Hello,
nincs mit, örülök, hogy segített.
Én is csak a "PLM03ZM" kódnevű 10000 mAh-s bankról találtam olyan infót, hogy támogatja a Hisilicon gyorstöltést. Igazából a Qualcomm féle Quick Charge-ra vannak kihegyezve ezek, szóval 50-50%, hogy működik vele, sajnos többet nem tudok én sem.
-
Mitics
tag
válasz
Criminal017 #3114 üzenetére
Szia!
Az egyetlen forrás, ahol mindent megtaláltam a Xiaomi Power bankokrólHálás köszönet!
Egy dologra nem találtam választ. Arról van esetleg infód, hogy melyik támogatja a 10.000 és 20.000 mAh akkuk közül a HiSilicon gyors töltését? Valahol olvastam, hogy elvileg a PLM03ZM támogatja csak. De semmi hiteles infót nem találtam. Előre is köszönöm, ha tudsz segíteni
Üdv
Gábor -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy itt offolok, de nem tudom melyik topicban érdeklődjek és itt korábban nagyon sok segítséget kaptam mikor a Xiaomi Power Bakomat és hozzá a BlitzWolf töltőmet vettem.
Akkor volt szó ajánlott kábelekről is. Most egy külső HDD-hez keresek jó minőségű mini-B USB kábelt.
Az itt ajánlott BlitzWolf, Tronsmart, Nillkin gyártók között nem találtam (vagy csak rosszul kerestem).
Tudtok esetleg ajánlani valamit? Gearbest, Banggod, ebay jöhet szóba, vagy ahol lehet PayPal-al fizetni és megbízható...
Előre is köszi a segítséget! -
tucsok.
senior tag
Note 8 telefonhoz gyors töltésre melyik power Bank ajánlott xiaomi-tól?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #3129 üzenetére
-
bwoay
nagyúr
tudom, hogy nem egészen Xiaomi, de erre érdemes vetni egy pillantást. az árát ne nézzétek.
-
gabee82.0
tag
Sziasztok. Xaiomi mi power bank 2 és i6S....
Miért van az hogy az i6s nem töltődik USB elosztóval de androidos készülékek meg igen??
Köszi -
DNReNTi
őstag
Aqua-ban, akcios a 10000mah-s Mi PowerBank 2.
-
szpali
addikt
válasz
Criminal017 #3114 üzenetére
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Frissítettem a két új power bankkal (PLM09ZM, PLM06ZM) a bejegyzést, ha észrevételetek van, nyugodtan írjátok meg.
-
lorcsi
veterán
az 5000-nek ez jó árnak számít?
amúgy használt pb-nél hogyan lehet kimérni az állapotát?
-
r3dsnake
nagyúr
Az új, 10ezer mAh-s, dual usb-s powerbankot hol lehet most legjobb áron megvenni? Banggoodon jelenleg 6k, de volt 5k is, szóval az a max, amennyiért érdekelne.
Köszi!
-
wwenigma
Jómunkásember
YDDYP01 - Xiaomi Power Bank 20000 (nem 2!)
19020/20000mAh - 68,48/72Wh (minimum/typical)
12700mAh@5,1V/1A (typical)Töltés: 5V@2A - 9/12V QC2@2/1,5A
Kimenet: 5V@2,1A
PLM05ZM - Xiaomi Power Bank 2
20000mAh@3,85V - 77Wh
14000mAh@5,1V/2,4ATöltés: 5V@2A / 5-12V QC3@2-1,5A
Kimenet: 5,1V2A / 5-12V QC3
PLM06ZM - Xiaomi Power Bank 2C (cheap)
20000mAh@3,7V - 74Wh
13000mAh@5,1V/2,4ATöltés: 5V/9V_QC2@2A
Kimenet: 5,1V2A / 5-12V QC3 -
bwoay
nagyúr
válasz
kleinguru #3106 üzenetére
nincs mit. és bár már volt róla szó korábban, megint jelzem: az 5000-es ZMI (QB805) tud mikro áramerősségű töltést az apró kütyükhöz (amire az 5000-es Xiaomi nem képes - én végül emiatt cseréltem le), a 10000-es modellen (QB810) pedig a gyorstöltés opcionálisan kikapcsolható (amivel kapacitásban sokat nyer az ember), plusz ezen a típuson a hagyományos micro USB bemenet mellett van USB C is.
-
bwoay
nagyúr
igen, és pontosan ezt is írtam:
az első széria (original) li-ion, a második (2) li-polimer, és a harmadik (2C) úgyszintén.aztán hogy a 2C méret- és súlynövekedését mi indokolja, azt nem vágom. szerintem a 2-es a jó deal jelenleg,
én legalábbis az elmúlt fél évben nem jöttem rá, hogy a C változat mivel tud többet. viszont rendre látom 24 USD-ért -
bwoay
nagyúr
válasz
kleinguru #3102 üzenetére
szerintem ne 5000-es Xiaomit vegyél, hanem próbálj ki egy 10'000-es ZMI-t:
mindössze 17 grammal nehezebb, mint az 5000-es Xiaomi.vagy ha tényleg elég a kisebb kapacitás, akkor ennek az 5000-es változata meg több, mint 30 grammal könnyebb, az azonos kapacitású Xiaominál.
akció utóbbira szerintem nemigen van, a 10-esből is jellemzően csak a feketét szokták leárazgatni ilyen 18 USD-re időnként.
-
Sziasztok!
Szeretnék egy nem túl nehéz, de minőségi powerbankot.
Használtam sokat xiaomi 10000mAh eszközt, de azért nekem az nehéz.Gondoltam veszek egy 5 ezres verziót, tudtok ajánlani vásárlási helyet (GB, EBAY, ALI, BG), ahol van valami akció
GB ~20$ szállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest