Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbalazs
tag
Vámosok fogták meg valakinek a powerbankot?
-
A 10.000-esből, most mértem 6060mAh jött ki. Végig 1.8A-el terheltem.
A 10.400-asból 6930mAh. Azt is végig 1.8A-el. -
user2211
tag
#SymbianOS; #Magnat:
Köszönöm.Közben kibontottam, nagyon jól néz ki, és kaptam kínai használati útmutatót is.
-
user2211
tag
Üdvözletem!
Kb. 3-4 hete rendeltem ezt a XIAOMI power bankot. Ma érkezett meg.
Első használat előtt fel kell tölteni teljesen? Vagy van bármilyen tanács/javaslat a használattával kapcsolatosan?
#McLaca:
Nem kértem rá tracking számot, nem is adott hozzá, de megbízhatónak tűnik, és az is, nekem ma érkezett meg.
-
McLaca
őstag
Egy "shipped date"-et tudnál mondani? Én 25-én rendeltem, 30-an postázták. Követést kértem rá, bár korábbi megnyilvánulásokból ítélve feleslegesen. Tracking szerint 31-én már a svédeknél volt-van. Nem aggódom, mert e-bayről már sokat rendeltem követés nélkül és tisztában vagyok az átfztási időkkel, de jó lenne, ha legkésőbb jövő hétfőn-kedden itt lenne, mert utazom és jól jönne. (Ausztráliából amúgy 7-10 nap a regisztrált posta, de Hong-Kongból is jött már regisztrált cucc 2 héz alatt. Ezeknél nem kértem, hanem járt hozzájuk a követés.)
Üdv!
-
atees
őstag
Sziasztok!
Aug 20.-ai rendeléssel ma megjött egy 10000-es! -
Magnat
veterán
Nah, ma megjött a 10400-as mellé egy 10000-es is. Közben viszont kiderült, h nincs szükség kettőre, de nem tudom eldönteni, melyik maradjon. Jó lenne tudni, h a 10000-es a kevesebb de nagyobb kapacitású cella miatt mennyivel lehet problémás elöregedés tekintetében ... mert méretben és súlyban jelentősen jobb.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
a legutóbbi banggood akció keretein belül én is meglőttem a 10000mAh verziót, 3k-ért ajándék volt. azt szeretném kérdezni, hogy miképp reagálna arra, hogyha nem a PC/laptop USB portjáról tölteném, hanem megkapná a 2.1A-es Nokia gyorstöltőmet. elvileg nem okozhat gondot. gyakorlati tapasztalat van?
köszi előre is
-
napocska2
senior tag
Nem tudom, hogy az én 10.000mAh-som hol dekkolhat, de azt hiszem utoljára választottam a nyomkövetést. A tracking állapota 08.12 óra annyi, hogy Célországba elküldve.
Július 27-én rendeltem, talán már időszerű lenne, hogy ideérjen...
Szerk: Ez volt a délelőtti állapot, most megint ránéztem és talán már vám elé van állítva vagy mi. Ezek szerint van remény, hogy karácsonyig ideér.
Lehet, hogy valaki gyalog hozta a kis kezében és csak ma délutánra ért vele Magyarországra. -
csuzda
aktív tag
Sziasztok.
Most nézem ezen a Banggood oldalon, hogy 3500 Ft ez a 10.000mAh-s akku. Ennyi pénzért ez ingyen van. Innen rendeltétek ti is? Úgy látom megbízható, mindenki 5*-os értékelést adott. Valami ellenvetés, hogy ne rendeljem meg még most?
-
Mr.Csizmás
titán
+Laci06
nem a ráírt adatokat nézik, hanem a röngtent, és a méretet, ergo egy 5e ft-ot érő, alkatrésznek való tükrös fényképezőgépet előbb kifognak, mint egy 300$-os ram kitet, vagy ssd-t.
100vhány rendelés tanulsága, ami tenyérben elfér, az általában átmegy
(pendrive, sd kari, etc)
-
laci06
senior tag
Az USD-t elírtam, vagyis nem figyeltem rá, mert valóban lényegtelen.
Ahogy én néztem (tapasztaltam) az is szokott számítani, hogy melyik csomagszállító hozza illetve hogyan van feladva. Ha DHL, UPS (szal a nagyobbak) hozza és csomagként (követhető stb.), akkor inkább vámolják, mintha a kisebb cégek leveleként jön csak. De nekem már vámoltak 70 dollár körüli csomagot (vagyis ott még csak ÁFA volt, de a lényeg, hogy nem voltam boldog), amit nagyobb csomagszállító hozott, de a kis leveleimet (valójában csomagok voltak, csak mivel kis súlyúak, ezért levélként voltak feladva) amik általában 50-60 dollár között voltak sosem kerültek megsarcolásra, pedig mindig rájuk volt írva hogy mekkora az értékük (a cég akitől rendeltem ráragasztotta nyomtatva, hogy mi van benne, és a pontos értéket). Ezek a csomagok Amerikából jöttek egyébként a kis hazánkba.
-
McLaca
őstag
Nyomkövetéssel, vagy anélkül?
Nekem 31-én már a svédeknél volt, onnan illene 5-10 napon belül ideérnie, ha az ausztráloktól ideért egy levélként feladott csomag 1 hét alatt... (az is regisztrált levél volt).laci06#857: Nem USD, hanem 22 EUR a vám- és áfamentes határ. Ha már fentebb emlegettem az ausztrálokat, anno az onnan érkező, 22€ alatti értékű küldemények is vámkezelésen voltak 2-3 napig (a nyomkövetés szerint), a legutóbbi csomag már az országba érkezés után egyből át volt adva a postának feldolgozásra, szóval mintha enyhítettek volna kicsit a dolgokon. De ismerősöm is rendelt többször 22€ feletti csomagot (szintén az ausztráloktól), és sosem akadt fenn a vámon. Szerintem 100€ alatt nem foglalkoznak az értékével, vagyis azzal, hogy magánszemélytől kapod-e, vagy üzleti levél (mert utóbbi esetben alacsonyabb az értékhatár).
Üdv!
-
laci06
senior tag
válasz
Tangerine #856 üzenetére
Nem fog fennakadni. A határ elvileg 22 USD, de úgysem írják rá az árát, meg ha rá is van írva, általában 50-60 dollárig békénhagyják őket, nekem legalábbis ez a tapasztalatom (pont tegnap jött egy 55 dolláris dobozom meg minden gond nélkül).
Én Hollandiába rendeltem a Banggood-ról, és 10 naptári nap alatt ideért (nem kértem semmi prémium cuccot).
Más: valaki tud valami tartóstesztről? Ahol azt nézték, hogy hány feltöltés bírnak ezek ki, illetve hogy romlik a kapacitásuk? (10000-esem van)
Egyébként hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne villogjon a töltöttségjelző?
-
Tangerine
senior tag
Vett valaki 16000-est?
Ekkora kéne kollégának, de félek, hogy fennakad a vámon az ára miatt (~28USD) -
ciceroo
tag
Bangood.com
nekem 16 naptári nap alatt megjött
-
válasz
pumukli56 #849 üzenetére
[link] - Ebből is már többet hoztam.
Nem adhatta meg magát, mert ha csonton is jár az nem jelenti azt, hogy meg kell döglenie. A fentire a gyártó 5 év élettartamot ad. Ez esetben nem éred el a max terhelést soha, mex ha direkt műterhet adsz rá. Még tablettel sem éri el. Igazat megvallva a xiaomi bankok terhelik csak közel maxon. Cserébe pikk pakk feltöltenek. -
Compaku
tag
Hy!
Kerek 1hónapja rendeltem, mai napig várom, de eddig nem jött semmi. Egy ismerősöm aki 2nappal utánam rendelte pénteken kapta meg a csomagot. A tracker szerint aug elején feladták, 12.én indították Svédországból idefele a csomagot, és 14.én érkezett meg a célországba. Van még olyan akinek ennyi ideig elhúzódott?
-
pumukli56
tag
válasz
maggi1886076 #843 üzenetére
Az igaz máshogy nem is lehet!
töltő fejet usb charger 2A?
milyen tipus ajánlott hozzá? -
pumukli56
tag
Sziasztok
Ki milyen töltő fejjel tölti a 10400mAh Power Bankot?Választ előre is
-
BenQhunria
tag
Köszönöm a válaszokat
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
werszomjas #838 üzenetére
De az 5ezresről pl. nem tölthető iPad. Én zsebakkunak egy 2600-as egycellás yoobao-t használok, az sokkal kényelmesebb zsebben, mint ez a hatalmas lapos tepsi.
-
werszomjas
addikt
válasz
Kolondrum #837 üzenetére
+1 én is 5000-es használok.
Lehet súlyra kb ugyan annyi a 10.000-es is, de méretre sokkal kényelmetlenebb.
Nálam a nexus5 + az 5000-es belefér egyszerre a zsebembe, ezt a 10.000-el már nem tudom megtenni, mert vastag.
És az 5000-el is el lehet lenni egész nap még ha extrém használod a telefont akkor is.
-
válasz
r3dsnake #836 üzenetére
A 10400-as elsőre tudott 6930mAh-t, legyen csak a gyári 6650mAh. Az nekem 2x-re elég 0-ról 100-ra, csakhogy nekem a 3450-es beépített akku röhögve kibír 1 napot, esetleg kettőt ha nem nyomom annyit. Ergo nekem nem kell csak egyszeri feltöltésre. A miért: Lapos, össze tudom fogni a telóval, lehet mozogni vele, telefonálni. Nem ormótlan nehéz és elüt a telefon formájától. NEkem ezért van 5000-es.
-
bugizozi
őstag
válasz
BenQhunria #831 üzenetére
Miért ragaszkodsz a 5000mAh-hez? csak mert a 10000 ugyanannyiba kerül
[link]
-
válasz
BenQhunria #831 üzenetére
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket , ahol azért olcsóbban megtudom vásárolni mint a magyar oldalakon Xiaomi Power Bank de csak az 5000mAh-t? -
McLaca
őstag
Ma korán reggel jött a mail, hogy elküldték. A tracking number érdekes módon svéd. Ha tényleg onnan jön, akkor hamar itt lesz. Bár jött már Kínából is 1 hét alatt e-bayes cucc, csodálkoztam is.
Üdv!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
most épp honnan érdemes rendelni miau-s powerbankot, és hozzá tokot?
-
McLaca
őstag
Türelmetlen voltam, megrendeltem. Úgyis elfelejteném, meg ki tudja, meddig ennyi... Követést kértem rá.
SymbianOS: a 10000-sben elvileg 3x~3300-as akku van, a 10400-asban 4x~2600-as. Bár itt azt olvastam, hogy a 10400-ast már nem éri meg megvenni, de mintha a tapasztalatok szerint (banggood hozzászólások) abból többet nyernének ki a használók. Amit írtál, aszerint nem fogja tudni 3x feltölteni a 3A-es telómat... Mondjuk nem is az a cél, ha 2x tölti és még marad a kevesebb mint 1A-es fényképező akkuba is egy adag, az már elég.
Üdv!
-
Elsőre ~6900mAh jött ki belőle ami nagyon jó sztem. Tölteni 10 órát töltött, igaz úgy, hogy rajta volt a mérő így elég lassan ment a dolog. Akinek hoztam el van ájulva tőle, mert 7x tölti fel a teloját. Nekem max 2x tudná, de az nem is kínai nevenincs droid.
A 10000-es társat várom, az is biztosa fog tudni 6Ah-t. -
r3dsnake
nagyúr
Az ezüstömet örömmel elcserélném pirosra.
-
McLaca
őstag
Most vettem volna 10000-st Banggoodról, de ezüstben kifogyott, szept. 2-től lesz újra. Gyanúsan olcsó lett volna 3400-ért. Piros, vagy arany van 4200-ért. Gearbesten Kínából lenne hasonló áron, de ott nem láttam külön kérhető tracking numbert. Inkább várok (bár megvehetném most is, csak idegesítene, hogy kifizetem előre, és + 1 héttel később küldik + még postázási idő, aztán már úgy érezném, hogy sosem ér ide).
Üdv!
-
sfbalazs
tag
Egész jó árban van már ebay en a szilikon tok a 10000-es hez.
Nekem ma jött meg.Sajnos kicsit későn mert egyik ismerősöm leejtette és az egyik sarka kicsit benyomódott. -
vtechun
veterán
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Esetleg mérte már valaki, hogy a 10ezres bank mennyi ideig bírja egy Xiaomi USB LED Light-al?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest