Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Én mindig megnéztem, és eredeti volt mind. Végül megtaláltam, ha valaki ellenőrizni akar: www.zmifi.com/article.php?id=11/
Sajnos fordítani kell, először kiírja, hogy frankó vagy nem (kínaiul), utána pedig, hogy hányszor lett ellenőrizve.#Criminal017
köszi! -
Tangerine
senior tag
Ma megjött a ZMI 5000-es powerbankom. Hogyan lehet, ellenőrizni hogy eredeti-e? A szokásos xiaomi oldalon nem veszi be a számot. Igazából még mindig nem értem, hogy ez most xiaomi, vagy nem, vagy csak félig?
-
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine #1575 üzenetére
A 10000mAh-s xiaomi powerbankban Panasonic NCR18650B akkuk voltak (3db) Az ebayen az ilyen akku 2300Ft/db a legolcsóbb.
A bankot ~3500-ért vettem. Ha a házat/kábelt nem számolom, akkor is max 1200Ft/db az akku.Mégis vérzett a szívem, mikor szétszedtem a vadiúj bankot.
-
Tangerine
senior tag
válasz
Kolondrum #1570 üzenetére
Nekem nem csak átfutott, hanem pont ma jött meg az első olyan powerbankom, amit csak akkuk miatt vettem.
Az ebay, ali, stb televan mindenféle kétes minőségű akkuval. Ami drágább, az sem biztos, hogy jó. Ha a powerbank eredeti, akkor tuti jó akkuk vannak benne. Szóval szedem kifelé belőle az akkukat, megy bele másba. -
Tangerine
senior tag
Vettem megint egy 16000-est. Most az van, hogy már 5 napja nem mozdul a csomagom. (RS340955018NL)
Célországba beérkezett még 24-én, de azóta semmi. wtf? -
Tangerine
senior tag
Vett valaki 16000-est?
Ekkora kéne kollégának, de félek, hogy fennakad a vámon az ára miatt (~28USD) -
Tangerine
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megérkezett hozzám a Xiaomi 10400 mAh kapacitással bíró külső akkumulátora, ami az árával teszi magát még vonzóbbá.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külpolitika
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest