Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Tangerine
üzenetére
én eddig három Xiaomi powerbanket vettem, de egyiket sem csekkoltam le, látszott rajtuk, hogy eredetiek
viszont azt tök jó látni, hogy a ZMI már sokkal jobban bankokat gyárt saját magának, mint a Xiaominak, elég megnézni a QB szériát, szerintem most azok vannak a csúcson, igaz, árban is magasabbak, de nem véletlenül. -
TeeJay
félisten
válasz
Tangerine
üzenetére
9Ah körüli naftát vesz fel mikor töltöm úgyhogy tényleg tudhatja azt a 6,2Ah-t leadáskor, most majd mikor töltök róla valamit bent lesz a mérő végig és kiderül mennyi az annyi

nagyon baba cucc, mostani töltőskor 1,8A-t is kért a Blitzwolf töltőtől úgyhogy 5-6óra alatt felhúzza szerintem
-
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine
üzenetére
A 10000mAh-s xiaomi powerbankban Panasonic NCR18650B akkuk voltak (3db) Az ebayen az ilyen akku 2300Ft/db a legolcsóbb.
A bankot ~3500-ért vettem. Ha a házat/kábelt nem számolom, akkor is max 1200Ft/db az akku.
Mégis vérzett a szívem, mikor szétszedtem a vadiúj bankot.

-
trebrona
nagyúr
-
ibookg4
tag
válasz
Tangerine
üzenetére
Hivd fel a Postát, nekem is volt igy. Legyél erőszakos, mondd, hogy nyomozzanak utána. Nekem 2x kellett felhivjam őket mire valóban visszahivtak (persze előtte is mindig megigérték) és láss csodát másnapra "megmozdult" a csomag, harmadik nap pedig kihozták.
P.S.: akinek szüksége lenne 10.000 és 10.400 Powerbankhoz védőtokra, fekete és kék szinekben tudok adni, gyakorlatilag ebay beszerzési áron. Priviben keressetek!
-
laci06
senior tag
válasz
Tangerine
üzenetére
Nem fog fennakadni. A határ elvileg 22 USD, de úgysem írják rá az árát, meg ha rá is van írva, általában 50-60 dollárig békénhagyják őket, nekem legalábbis ez a tapasztalatom (pont tegnap jött egy 55 dolláris dobozom meg minden gond nélkül).
Én Hollandiába rendeltem a Banggood-ról, és 10 naptári nap alatt ideért (nem kértem semmi prémium cuccot).
Más: valaki tud valami tartóstesztről? Ahol azt nézték, hogy hány feltöltés bírnak ezek ki, illetve hogy romlik a kapacitásuk? (10000-esem van)
Egyébként hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne villogjon a töltöttségjelző?

-
csabi63
senior tag
válasz
Tangerine
üzenetére
Ez így van nálam is. A 10000-es kétszer tudja feltölteni gyakorlatilag nulláról a tablet 3450 mAh-s akkuját. Nagyjából az a határa. A 16000-es háromszor, és még negyedszerre is elmegy olyan 70%-ig. Az én használati szokásaimmal az egy hetet jelent. Szóval remek. A 10-est el is adtam, még egy ezrest kerestem is rajta.
Korábban volt egy no name 20-as is nálam, de az annyit sem bírt, mint a 10-es Xiaomi. Jó kis cég ez, a telefonjaik is rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Battlefield 6
- Tesla topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Revolut
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont azt tök jó látni, hogy a ZMI már sokkal jobban bankokat gyárt saját magának, mint a Xiaominak, elég megnézni a QB szériát, szerintem most azok vannak a csúcson, igaz, árban is magasabbak, de nem véletlenül.

Bár lehet az újabbakba már Panasonic kerül. Gondolom ők is azt veszik ami épp a legolcsóbb.