Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
andrisms
üzenetére
Elvileg most is van rá 18% kedvezmény, ennél sokkal olcsóbban itt se szokták adni, mert ez nem az a gagyi vacak márka. Estleg várj egy kicsit hátha esik a dollár árfolyama bár az utóbbi időben folyamatosan erősödött a forinttal szemben. Egy óra amit 10 napja vettem Banggoodon 5000-ért most kicsivel 5200 felett van, szóval pár száz forintot lehet így is spórolni.
-
Magnat
veterán
válasz
andrisms
üzenetére
Azok a csomagok, amikben van akku, szállítás szempontjából más elbírálás alá esnek, van aki el sem viszi őket pl. (Ha jól tudom, ezeket jellemzően svéd postával szokták küldeni) Egyébként nekem is megelőzte vmi később vásárolt más kütyü a svéd postával küldött 10000-est ami szintén svéd postával lett feladva, szóval még azt is el tudom képzelni, h ugyanazon a szállítón belül is lehet olyan, h összevárnak akkus csomagokat - persze az is lehet, h csak simán egy Kínán belül másik tartományban lévő raktárból jött, ahonnan lassabban ér ide. Ugye az ember hajlamos Kínát szállítás szempontjából pontnak tekinteni, közben meg nyilván országon belül is sokat tud utazni egy csomag

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mindenképp