Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7009) Imi1981


Imi1981
veterán

Úgy vettem észre, hogy netflixen számít, hogy hány Hz-re van állítva az android beállításokban a képbeállítás. Ezt mire érdemes állítani, hogy a legsímább legyen? 50 Hz vagy 24 Hz ? 60 Hz-n picit akadozik (recés) a lejátszás. Kodiban vált frekvenciát úgyhogy ott nem számít de itt szerintem nem (vagy csak most nem) . Most nem tudom kipróbálni mert asszonypajtás nézi a sorozatát a netflixen.

Amúgy főként netflix és hbo go miatt vettem a mi box s - t. Coreelecen a netflix nem tetszett képminőségre és nem csak azért mert 720p volt a max felbontás ahol nem akadozott. Tévémen se volt szép igazán és csak egy kicsit volt jobb mint coreelecen . Mi box s - en gyönyörű a netflix! Ég és föld a különbség minden szempontból! Itt nem csak a felbontás miatt hanem a színek és fények is sokkal szebbek. Ezzel a részével nagyon elégedett vagyok!
Kodi viszont jobb képminőségre képes coreelecen. Nem óriási a különbség de észrevehető, hogy a kép is szebb és a mozgásmegjelenítés is. Ha ezt javítanák mi box s - en akkor nem is kéne a coreelec-es box de így azért ott van mellette.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.