- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
válasz
mclane_ #6541 üzenetére
Csodákat ne várj tőle, nagyjából átlag kínai minőség. A hátlap jól passzol nem akar leesni (pedig sűrűn le kell szednem mert az Ingress zabálja az aksit és cserélgetni kell), nem nyekereg, vastag műanyag. A fémkeret még nem akart lejönni szerencsére, szóval viszonylag masszív, jól összerakott.
Nekem adtak egy fóliát a hátlaphoz (meg egy vákuumos használhatatlan támaszt és egy "24k arany" matricát), ami három hónap alatt átlagos használat mellett elég rendesen össze is karcolódott. Nem tartottam kulcs mellett, általában egy polar pulcsi zsebében magában vagy egy nyakba akasztós puha tokban van.
A gombok sajnos nem fémből vannak, pedig igazán beleférhetett volna az árba. Háromezerért drága de annyian nézték már almás terméknek a telefont miatta, hogy csak ezért megérte, mikor felvilágosítok és látom az arcokon a döbbenetet, hogy ez nem egy túlárazott presztizsszar, hanem egy töredékébe kerülő, a harmadik dzsunkán balra gyártott zsír cucc.
Három kép itt három hónap átlagos használat után.
Ha ilyet rendelsz kérj hozzá több fóliát (ha lehet), mert én nem találtam külön. Fólia nélkül meg nem használnám. Nem tűnik karcolhatatlannak a kemény műanyag ujjlenyomat gyűjtő hátoldal, inkább a fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest