Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madw

csendes tag

válasz mclane_ #6541 üzenetére

Csodákat ne várj tőle, nagyjából átlag kínai minőség. A hátlap jól passzol nem akar leesni (pedig sűrűn le kell szednem mert az Ingress zabálja az aksit és cserélgetni kell), nem nyekereg, vastag műanyag. A fémkeret még nem akart lejönni szerencsére, szóval viszonylag masszív, jól összerakott.
    Nekem adtak egy fóliát a hátlaphoz (meg egy vákuumos használhatatlan támaszt és egy "24k arany" matricát), ami három hónap alatt átlagos használat mellett elég rendesen össze is karcolódott. Nem tartottam kulcs mellett, általában egy polar pulcsi zsebében magában vagy egy nyakba akasztós puha tokban van.
    A gombok sajnos nem fémből vannak, pedig igazán beleférhetett volna az árba. Háromezerért drága de annyian nézték már almás terméknek a telefont miatta, hogy csak ezért megérte, mikor felvilágosítok és látom az arcokon a döbbenetet, hogy ez nem egy túlárazott presztizsszar, hanem egy töredékébe kerülő, a harmadik dzsunkán balra gyártott zsír cucc.
    Három kép itt három hónap átlagos használat után.
    Ha ilyet rendelsz kérj hozzá több fóliát (ha lehet), mert én nem találtam külön. Fólia nélkül meg nem használnám. Nem tűnik karcolhatatlannak a kemény műanyag ujjlenyomat gyűjtő hátoldal, inkább a fólia.

Új hozzászólás Aktív témák