Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Mi vagyok én próbababa? Tököm tele van az állandó telepítésgetésből már. Égés a Xiaomi részéről egy eddig jó dolgot ilyen balfaxul elbaltázni, mint a hanghívás. FR már megvolt vagy 3x és tiszta telepítés is volt. Szóval xar a romnak ezen része. Mondom engem ez a hiba azért nem zavar, mert headsettel jó mind két félnél a dolog. Majd a szeptemberi stabil 4.4.2 (már ha megkapjuk) remélhetőleg nem fog ilyen bugokkal rendelkezni. Illetve az SD-re telepítést is megoldják. Nem hiába lett az kitalálva, hisz egy telefon flash memóriája nem cserélhető és ha folyamatosan írogat/olvas róla a rendszer, az biza nem tesz neki jót. Míg ha egy SD tönkre megy, max cseréled azt csumi. Tuti egyébként, hogy a mocskos Google keze van a dologban, hisz ahhoz nem kell engedély, hogy a belső tárhelyről lekérjen bármit. Na de SD-ről már nem ilyen egyszerű.
-
Dominó85
addikt
Hétvégén és hét elején nyúzom rendesen. Remélem aksi és kijelzőidőben egy picikét jobb lesz, mint a JB. Még nem laktam be teljesen, de a sebesség bizony javult. Mint a vaj, olyan lágy a képernyők közti váltás. A kamerával csináltam pár vakus képet is, holnap pedig remélem napos képeket is tudok majd lőni vele. Ha egy szóval kéne most jellemeznem, akkor: FURA (de jó értelemben az egész).
-
-
flanki
aktív tag
2015-ben azért illene már a min. 2Gb RAM még egy középkategóriás telefonnál is, igazából ezt a 64bites 4 magos procit is kicsit soványnak vélem, de hát nem high end cucc lesz, így első ránézésre mondjuk nem tetszik (A Redmi szögletesebb), de azért majd próbálkozom megbarátkozni vele!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(ha nem lesz más MI3 lesz nálam a befutó...)
-
-
Dominó85
addikt
-
mclane_
aktív tag

Gizchinan mindig jönnek cikkek az ilyen killer olyan killerről, már herótom van a killerektől
Cikkeznek a meizu m1 noteről mint redmi 2 killerről, nem is 1 kategória kettő, majd hasonlítsák a Redmi Note2-höz. Kíváncsi vagyok persze a meizu redmi2 "killerére", de őszintén, ha 1 árban van akkor melyiket vinnéd(nem lesz egy árban, Kínában hiába lesz ugyanannyi, webshoból nem fogjuk ugyanannyiért megvenni a kettőt)? A Meizut amit itthon alig ismer valaki, vagy egy Xiaomit amiről több 100-an tudjuk, hogy nem gagyi, ismerjük a MIUI-t(mégha nem is tökéletes), Flyme-t nem is láttam még. Többször végiggondoltam és ésszerűbb még mindig Redmi2őt venni, mint a kvázi ismeretlen Meizut. Ja a kijelző mizéria a másik. -
mclane_
aktív tag
Mikorra várhatók a bejelentések, vagy részletesebb infók? Redmi 2-től elsőre felment az agyvizem, de aztán igazából barátságos. Lehet nem egy erőgép, meg vannak gyengéi, dehát a Redmi se az mégis imádjuk. Lehet bepróbálom, ha tényleg hasonló áron lesz. (Vajon világítanak már a fizikai gombok?
) -
Lehet, én vagyok nagyfelhasználó (FB, böngésző, zenehallgatás, Viber egyszerre), de nekem ehhez már kevés az 1 giga.
Pontosabban egy MIUI-alapú, de custom ROM van a készülékemen, de nagy ritkán még így is elfogy a memória...(Szerintem azért nem veszik a V5S-t, mert annyiért már a 2GB memóriás V5 is megvehető. A 4G meg nem számít annyira, a lefedettség nem a legjobb.)
-
-
-
-
Én minden készülékemen, minden Android és/vagy ROM verzió alatt feltelepítem innen a legfrissebb Flash verziót -most épp' a 11.1.115.81-est, és nincs hiba semmi Flash oldallal.

-
herdsman12
őstag
-
Dominó85
addikt
Van benne MiKey meg ilyenek. Szerintem várj még. a V15 eddig a legstabilabb verzió. Ja és a V17-vel egyáltalán nem voltam megelégedve, ugyanis a kamera szoftvert is elbacarintották kicsit.

herdsman12
Kiss Tibor
Vörös Zsolt
Hát ha ezek fordítva vannak akkor én kínai vagyok... És valamennyi névjegyem OK.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BSOD
senior tag
Azóta sem találkoztam semmi eget verő újdonsággal. Egy Mi key app került bele látványosan, amit le is szedtem, mert idegesített a fülhallgató használatnál a felugró üzeneteivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak a teló ússza meg.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elnéztem a topikot, sorry.