Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Az 1S-re meg március. Ez már a sokadik halasztás, nagyon nem szimpi ez a hozzáállás, főleg annak ismeretében, hogy tudjuk, hogy volt aki 1S-re rakott össze "működő" alfát két nap alatt (!) ami nyilván bugos volt, de nem is fél-egy éve dolgozik rajta a szükséges források birtokában, ahogyan a fejlesztői csapat teszi.
(#6586) Klara_ : Én azt vettem és maximálisan meg vagyok vele elégedve (az én kocsimban egyetlen MTK-s telefon sem talál GPS jelet, valószínűleg a szélvédő gőzölése miatt, így nekem az nem is volt alternatíva), ettől függetlenül legalább egy 4.4-nek baromira örülnék ha már hallgatjuk hónapok óta, hogy lesz. Már amikor tavasszal megvettem akkor is szó volt róla. Ha nem is ígérik akkor nem érdekelne annyira, persze nyilván sajnálnám mert megvannak az előnyei annak ha az ember egy friss rendszert futtató eszközt használ. Érdekes ez egyébként, amit a melegedésről meg a fagyásról írtok (meg írnak 1S tulajok is), mert én egyáltalán nem tapasztalom. Havonta vagy ritkábban előfordul egy fagyás, meg a 43-as multi ROM előtt voltak memóriagondok, de azzal minden megoldódott, bár ez nyilván használatfüggő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Hálózatokról alaposan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Monitorkalibráló eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest