Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Pont ezért nem szabad (illetve szabad, csak önámítás) irreális elvárásokat támasztani az okostelefonokkal szemben. Az okostelefonok és a célszerszámok között ugyanaz a különbség, mint a polihisztor és a szakember között: a polihisztor mindenről tud semmit, a szakember meg semmiről mindent.
Amit a Hongmi tud, az ár-értékben bajnok. Mindent jól csinál egy 50 rongyos okostelefonhoz képest. De ha valaki teljes mértékben ki akar vele váltani egy DSLR-t vagy egy csúcskompaktot, az pofára fog esni. Én inkább cipelem a másfél kilót a nyakamban, telefonnal ugyanis nem lehet ilyen képeket készíteni: 1, 2, 3, stb.
Helyén kell kezelni egy ilyen eszközt, mindössze ennyit akartam mondani.
-
xhege
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Az egyetlen gondom az MI2S-el a mérete. 4,3' nekem kicsi. 5,5'-ra szeretnék váltani. Ezért várom nagyon a Note-t. Remélem hamarosan elérhető lesz valami emberi áron, és lesz olyan minősége, mint a Hongminak, amit nagyon bírok. A feleségem megörökli majd a Hongmit ha a Note meglesz.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Verő fényes napsütésben készült az epres, lepkés, rózsás. No meg az én telóm optikája előtt van egy "félig matt" kijelzővédő fóliadarab is. Anélkül jobb képek születnének. Illetve a fákhoz nem értek, de a rovaros kép az adott fa totális árnyékában vaku nélkül készült.
Ha lehetne vágni a tempered glass-t, én azt tennék a Hongmi optikájára is, ha már egyszer nem zafír üveg.
Nem kifogás, csak nyafogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kamera kézi beállításait nem nagyon nézegettem, lehet egyszer rászánom magam.