- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Dhampir #4272 üzenetére
Pont ezért nem szabad (illetve szabad, csak önámítás) irreális elvárásokat támasztani az okostelefonokkal szemben. Az okostelefonok és a célszerszámok között ugyanaz a különbség, mint a polihisztor és a szakember között: a polihisztor mindenről tud semmit, a szakember meg semmiről mindent.
Amit a Hongmi tud, az ár-értékben bajnok. Mindent jól csinál egy 50 rongyos okostelefonhoz képest. De ha valaki teljes mértékben ki akar vele váltani egy DSLR-t vagy egy csúcskompaktot, az pofára fog esni. Én inkább cipelem a másfél kilót a nyakamban, telefonnal ugyanis nem lehet ilyen képeket készíteni: 1, 2, 3, stb.
Helyén kell kezelni egy ilyen eszközt, mindössze ennyit akartam mondani.
-
xhege
veterán
válasz
Dhampir #4228 üzenetére
Az egyetlen gondom az MI2S-el a mérete. 4,3' nekem kicsi. 5,5'-ra szeretnék váltani. Ezért várom nagyon a Note-t. Remélem hamarosan elérhető lesz valami emberi áron, és lesz olyan minősége, mint a Hongminak, amit nagyon bírok. A feleségem megörökli majd a Hongmit ha a Note meglesz.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Dhampir #4209 üzenetére
Verő fényes napsütésben készült az epres, lepkés, rózsás. No meg az én telóm optikája előtt van egy "félig matt" kijelzővédő fóliadarab is. Anélkül jobb képek születnének. Illetve a fákhoz nem értek, de a rovaros kép az adott fa totális árnyékában vaku nélkül készült.
Ha lehetne vágni a tempered glass-t, én azt tennék a Hongmi optikájára is, ha már egyszer nem zafír üveg.
Nem kifogás, csak nyafogás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest