Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Bferibörs #2249 üzenetére
Működik. Ez a link, csak a kérdéshez kell.
Innen lehet regisztrálni, majd a kliens programot leszedni.
100mb adatot kap az új reg.
Ez kevés rendszeres használatra.
Pozitívum, hogy 5-6 régióban is lehet VPN- ezni vele, szerte a világon ;-)
USA, EU és elég sok országot ki lehet választani.havri
-
-
havri1
félisten
válasz Bferibörs #2258 üzenetére
Viszont nekem megvagtak a flottaban. Régen ment a Viber is, lejárt a hűség, maradt minden, de változott a flotta tavaly októberben, így akinek nincs hűsége, uugrott a mp alapú számlázás.. Kothettem újra a netet, hogy legyen hűség. Igen ám, de így már az új aszf szerint módosult, viber nem beszél..
havri
-
Bferibörs
addikt
válasz dvdbackuper #2260 üzenetére
Ez tény :-) viszont üzletfelet valamiért nem akarnak veszíteni, az fontos.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
T-mobilnál ez úgy müködik, hogy felhívod őket az 1430-on.Kéred a csomagod meghosszabítását további 1 évre ugyan ezzel a feltétellel. Az árat is tisztázd,hogy mennyi az annyi, a beszélgetés számát diktáltasd le és írd fel, fontos,lehet reklamációnál ha mégsem azt kapod !Az ügyintéző közli,hogy ezt nem lehet , megköszönöd és lemondod a csomagot, megszünteted.Nagyon fontos,hogy a szerződés lejártának a napján csináld ezt! Másnap felhívnak és tájékoztatnak, hogy természetesen ua. feltételekkel folytathatod az újabb hüségidőt.Nem értik természetesen,hogy miért nem így jártak el.3 éve ezt játszuk, nem tudom miért, 2 éve még extra kedvezményt is kaptam havi 400 Ft-ot.DE FLOTTÁNÁL PRÓBÁLJ ÉRDEKLŐDNI ,HOGY MIZUS NEKEM KÖZVETLEN SZERZŐDÉSEM VAN A T-MOBILEVEL !
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Az különösen az , de sajna mind az :-) inkorrektek mert megtehetik.T-mobilenél legalább a szolgáltatás jó , megbízható, csak vesézd ki az apró betűket nagyon. :-) Na meg félre vagy nem tájékoztatnak ha telón érdeklödsz.
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok. Bocs, ha volt már ilyen kérdés, azt szeretném megtudni, hogy a Viber chat része működik-e két platform közt. Konkrétan android és windows mobil közt.
A feleségemnek szeretnék új telefont venni, nagyon tetszenek neki az új Nokia készülékek, de ha nem működik a dolog, akkor marad android fronton.
Kösz, előre is.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
hroberto
veterán
Én most is Lumiát használok (925), úgyhogy ne nekem akard megmagyarázni, hogy működik Lumián.
Amit belinkeltél jóformán csak WP7-es rendszerű (610,710,800) Lumiákról van szó. A WP7 egy halott rendszer, nem támogatja az MS, nem is lesz rá sosem normálisan működő Viber, és gyakorlatilag semmi más sem. De ilyen telefonokat már jó ideje nem is forgalmaznak.
A WP8, (8.1) már egy teljesen más alapokon működő rendszer, és ezen egy ideje egész használható a Viber (használtam 720-at, 920-at, 925-öt).
Nem mondom, hogy tökéletes, (mert sehol sem az) például a Whatsapp sokkal jobb, gyorsabb. Igaz azzal egyenlőre még nem lehet telefonálni.
Az értesítések működnek rajta, mondjuk előfordul, hogy a hívást csak nem fogadott hívásként jelzi. De ettől függetlenül már használható szinten van.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
havri1
félisten
válasz hroberto #2271 üzenetére
Egyetértek, de a használható szint, meg a nem tökéletest talán ha kifejtenéd a kérdezőnek, akkor szélesebb képet kapna arról, hogy milyen. Írta valaki, hogy 920-on se igazán jó.
6x0/800 -on használhatatlan ilyen módon, mert se hívást, se üzenetet nem jelez ki. Nálam ez nem használható kategória.
Azt se tudni milyen készüléket akar venni, mi a keret.
És természetesen azt se tudni, hogy a win, vagy a kliens hibája..[ Szerkesztve ]
havri
-
hroberto
veterán
A 630-as a jelenlegi legújabb Lumia WP 8.1-el.
Szvsz nem lesz rajta több problémád a Viberrel, mint más platformokon. Mert sehol sem tökéletes.havri1 Valószínűleg a kliens hibája, mert más hasonló programok jobban és gyorsabban működnek a platformon.
És nem véletlenül keres béta tesztelőket a Viber WP-re: Viber Beta program[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz dvdbackuper #2279 üzenetére
Egy alsó kategóriás telefonról beszélünk, amiben máshogy oldották meg ezt. De ha valami nem tiszta, látogasd meg a topicot.
Mert ez nem ide tartozik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Tegnap telepítettem a számítógépre a Vibert. A regisztráció befejezéséhez megadtam a telefonszámomat. Nos azóta várom és nem jön az aktiváló kód. A Nokia webáruház azt mondja, előbb véglegesítse a regisztrációját és azután töltse csak le a telefonjára a programot, ha még is megpróbálom a számítógépen keresztül letölteni, akkor #400-as hibával kiszáll.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Bferibörs
addikt
Először a telódon kell legyen a legújabb viber, utána lehet szgépre tenni.Ha ez meg van és nem kapod meg a kódot , a reges viber oldalon van egy link amivel át tudsz menni egy oldalra ahol kérheted a kód megadását telefonon, felhívnak az általad kiválasztott nyelven lediktálják a kódot.Magyarul nem választható.
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ne Viberen keresztül küldje az SMS-eket, hanem sima GSM hálózaton?
Egy pár hét ráment az életünkből, mire rájöttünk, miért nem kap értesítést a bátyám a Galaxy S4-esén, ha SMS-t küldök neki. Kiderült, hogy azért, mert valamiért Viberen megy, elő is ugrik egy ablak, de ahogy kilockolja a telefonját, eltűnik, így fogalma sincs róla, hogy SMS-t kapott. Ha bármelyikünk uninstallálja a Vibert, a probléma megszűnik, de ami a legérdekesebb: elég, ha csak én uninstallálom. Tehát valami mintha nálam lenne elállítva, de fogalmam sincs, mi. Találtam valami olyasmit, hogy Hívás fogadása Viberen, ha csak lehetséges, ott nincs pipa, illetve a Free reply with Viber-nél sincs.
Amúgy mindenki másnak normális SMS-eket tudok küldeni, illetve a bátyám is megkapja két ember kivételével mindenkitől rendesen. Nem találunk benne semmi rendszert. -
havri1
félisten
-
lesaux
veterán
Ez a baj, onnan küldjük, sima Üzenetekből. Hogy lehet megszüntetni, hogy a Viber kezelje?
(Valószínűleg rosszul magyarázok. A kérdéses időben mindkettőnknek fent volt a Viber. Küldök és kapok egy csomó SMS-t másoknak és másoktól, hasonlóképp a bátyám is, az ő ismerősei között és az enyémek között is vannak bőven viberesek, mégse panaszkodott soha senki. Csak akkor van gond, ha én küldök a bátyámnak. Na, ezt nem értjük.) -
klogw
aktív tag
Üdv!
Vibert tudok telepíteni Nokia 515re?
-
rayoliviero
veterán
Viber aktiváláskor elírtam a tel. számom. Ilyenkor mi van? Most kiküldi arra a számra, amire elírtam. Az adataimra ez nem jelent kockázatot? Nyilván nem, de azért megkérdezem.
-
St3ven
addikt
válasz rayoliviero #2292 üzenetére
Kiküldte arra a számra. Ez nem jelent kockázatot.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
havri1
félisten
válasz rayoliviero #2294 üzenetére
Nem, hiszen a te számod csak a te telefonodra érkezik.
Amit ő kapott, azt ha be is aktiválja, az ő számával fog működni ertelemszeruen[ Szerkesztve ]
havri
-
csonkaadam28
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy amikor felhívok valakit viberen akkor vagy automatikusan leteszi vagy 10 másodpercig működig normálisan majd egyszer csak nem hallok semmit a beszélgető partneremből, de ő általában hall engem. Már újra raktam az androidot is. Egy Sony Xperia SP telefonom van.
-
deminos
aktív tag
válasz csonkaadam28 #2297 üzenetére
Wifi-n is jelentkezik ez a probléma?
Csak mert, ha T-s vagy és mobilneten (új csomagban) keresztül szeretnél telefonálni, akkor sajnos ilyet fog csinálni mindig, mert a T blokkolja a Voip hívásokat az új csomagokban. Nekem is ezt csinálja. Megoldás: Használj wifit.Ha nem T-s vagy és wifi-n csinálja ezt, akkor nem tudom mi a gond.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
KamuMazsola
őstag
válasz csonkaadam28 #2299 üzenetére
Próbáld meg az sp topikjában felvetni a kérdést, lehet ott megmondják neked, hogy melyik az a verzió, ami az sp-vel jól fut!
Üdv.: KamuMazsola
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Tudományos Pandémia Klub
- Robotporszívók
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest