- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
rayoliviero #2449 üzenetére
Regnél jelöld be,hogy hívjanak fel,diktálnak kódot.Ha az sem jó akkor marad a pucolás újra telepítés.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #2448 üzenetére
Kisírok náluk egy másik kódot, remélem segítenek.
-
rayoliviero
veterán
Hogy lehet másik kódot igényelni Viber aktiváláshoz? Mert a jelenlegire érvénytelent ír és mindig ugyanazt a kódot küldi.
-
daniel909
addikt
hát nagyon nagy f..s ez a viber out. nem ajánlom.
10ből 7x nem sikerül elérni az adott embert. vagy ha sikerül is, késik a hang, rossz a vonal. 1 próbát megért, de ez nem váltja ki a telefont. -
törölt tag
válasz
Bferibörs #2437 üzenetére
Na egy utolsó próba:
Van a telefonomon és a notebook-on is viber regisztrálva, egy regisztrációm van, mindkét eszközre ugyan azzal a számmal, egy hete még Magyarországon használtam őket.
Most kint vagyok külföldön. A telefonon nincs internet, a notebook-on van, Aldis, feltöltő kártyás stick. Kb mint a Telenoros, vagy a többi USB-s internet. Minden működik vele. Csak a viber nem kapcsolódik. Illetve nem küldi el az üzeneteket, de azt sem mutatja, hogy Offline vagyok.
Remélem, így érthető.
Mi az oka? -
rayoliviero
veterán
Ma már háromszor aktiváltam a Vibert és már sem sms-t nem küld, sem nem hív fel. Van valami mód esetleg, hogy ne kelljen kivárnom a 24 órát?
-
törölt tag
válasz
Bferibörs #2435 üzenetére
Azt értem.
A telefonomon nincs internet. De mikor volt, akkor wifivel telepítettem a telefonra és a pc-re is a Vibert, regisztráltam is, mindkettő működött. Most nincs a telefonomon internet, mint említettem, de a PC-men van, feltöltős internet, meglepne, ha korlátozva lenne, de mégsem működik. A feltöltős net a PC-men van csak. -
Bferibörs
addikt
válasz
AndrisBoy #2422 üzenetére
Ok értem.Ha viszont nem használod az S5 kártyáját akkor miért azzal regisztrálsz ?Nincs wifid ?Vagy az új számmal akarsz regisztrálni?
Tényleg bonyolult a kombináció ami ilyenkor felötlik,ezért írtam amit írtam, egyik teló sim-ről másik wifiről regel. Nekem ez az egyszerűbb variáció. -
havri1
félisten
válasz
dvdbackuper #2430 üzenetére
Tuti, hogy valami ilyesmi lehet.
Közben annyi kiderült, hogy valamilyen kapcsolat van mindenki között, tehát ismerős ismerőse st.
Helyileg is egy megye, sőt, környező városok. -
havri1
félisten
Ma reggel létrejött magától egy group, iszonyat felhasználóval. Senki nem ismer senkit, illetve 1-2 ember csak egymást.
Ötlet, hogy ez mi? -
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Van valakinek ötlete miért nem tudom magam regisztrálni a viberre? Nem kaptam sms kódot, de felhívattam magam és kaptam egyet, azt beírtam, erre felugrik egy szürke ablak és egy ok felirat azt lenyomom és semmi. Vodafone go+ csomagban vagyok és wifivel próbáltam.
-
törölt tag
válasz
Gedeon31 #2426 üzenetére
Sziasztok.
Aldi sticket vettem, arról netezek (sim kártyás, feltöltős).
A telefonon nincs internet, csak a notebook-on, amire fel van telepítve a viber
A problémám az, hogy nem működik a viber. Próbáljam újra telepíteni? Ha nem tud újra telepítéskor szinkronizálni a telefonnal, mert azon nincs net, akkor is működni fog?
A válaszokat előre is köszönöm!
U.i: Bocsánat, új hsz-ként akartam, nem Neked akartam írni. -
Gedeon31
addikt
válasz
KamuMazsola #2425 üzenetére
Az előfizetéses csomagoknál a húzósabb árban lévőknél szokták engedni. A Telenornál és a Telekomnál elég egy feltöltő kártyás csomag és már működik is . A Vodafonenál nincs tapasztalatom.
-
cunnir
tag
Sziasztok. A kérdésem ha nincs wifi akkor a 3g is elég neki? illetve nem generál nagy adat forgalmat? Köszönöm
-
havri1
félisten
válasz
AndrisBoy #2422 üzenetére
Szerintem, a jelenlegi ismeretek alapjáűn, ezt úgy tudod megcsinálni, hogy az S5-re wifin aktiválod a vibert úgy, hogy az S2-ben még benne a sim, és aktív a viber.
Ha felment az S5-re is (értelem szerűen a régi, S2-ben használt zámmal), és működik, akkor lehet a simet kicserélni, és S2-n meg wifin mehet tovább.
Persze így mind a 2 készüléken 1 telefonszámon fog menni, ha egyáltalán ez a cél.
Függetlenül a simektől. -
AndrisBoy
aktív tag
válasz
Bferibörs #2414 üzenetére
Nagyon eltértél a kérdéstől.
Tudom hogy kell regisztrálni Sim-es, és Sim nélküli eszközre a Viber-t.
Az alapkérdés az lett vna, hogy az S2-be tudom-e majd még használni a vibert wifin keresztül , adatvesztés nélkül, ha az S5-be egy teljesen más sim kártyával telepitem a Viber-t , aztán az S2 sim kártyájával használom az S5-öt, (mivel csak amég telepítem, addig lett vna benne az S5-ben az új sim. aztán az S2 simjével használnám)
Hogy ilyenkor mi történik.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, de inkább majd kiprobálom mi lesz.
-
daniel909
addikt
sziasztok!
vettem egyenleget viber out-ra. délután használtam is, jó volt. de most este már nem megy. nem hallom a másik felet vagy megszakad. mi lehet a baj?? valakinek van tapasztalat erről?
köszijah és a desktop kliensen épp most működött az előbb, de a telefonon nem.
-
Bferibörs
addikt
Nekem még az android- ios lenne hátra,mostanában nem próbáltam.Régebben telórol kapott wifit az ipad, akkor még kilépett a teló ha ipodon indítottam el a vibet.Nem tudom azóta csináltak e valamit.
-
havri1
félisten
No, most csak 1 telefon van, asszony hihetetlen módon magával vitte az övét
De ha az elsődleges aktív, akkor jó a tabon. Ha kiveszem a simet, és nincs net a telefonon, akkor megszűnik az az aktiválás, és a tab lesz az elsődleges.
Tehát itt van valóban a kutya elásva.
Ettől függetlenül, a telefonon van régi viber adatfoszlány, úgyhogy ott még az is bekavarhatott.
Így valóban, én is rosszul tudtam, elnézést.
Meg van ez bonyolítva.. -
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
próbáld meg úgy,hogy a második telónak csak wifit adsz, az elsőn legyen net mert arra kapod viber alatt a kódot-számítógépnél szívtam, vártam az sms-t a telóra, nem futott a net rajta :-) amikor adtam netet 3 kódot dobott be (persze ELSŐDLEGES viberre jött ), annyiszor kértem
-
Bferibörs
addikt
Áttetted a sim kártyát ?
Nem szabad áttenni a másik telóba, a viber keresi az azonosítást, ha nincs bent a kártya az elsődleges viberre küldi a kódot,hogy a saját gazdájához kerüljön, úgy működik mintha telefonra és tabletra telepítenéd a vibert (elsődleges és másodlagos felhasználás, lehet megjelenik aktiválásnál a kérdés is !!!)-ha android és Ipad vagy Iphon akkor más ( volt) a helyzet,most nem tudom az , hogy műxik. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #2407 üzenetére
Bocs kifutottam az időből, (szerkesztés)
"Viszont ha már ez megtörtént, és a régi simem az új mobilban, egy másik sim a régi mobilban, együtt bekapcsolva mind 2, melyik eszközön fog megjelenni az üzenet? Mind kettőn, megfog ha online mind 2 viberem?"
Mindkettőn fog működni, a második telepítésnél nem kell betenni a sim kártyát ! csak Wifi kell a telónak! az első regelt VIBER-re fogodmegkapni sms (üzenetként a VIBER chet felületén ) a másik készülék reg kódját ,tehát azt figyeld ne az új VIBER-es kütyüt, hogy megtudd a reg kódot, második készülékként fogja kezelni a VIBER a 2. telódat , nem fog kilépni,szinkronizálni fog egymással ha mindkettön van net.TERMÉSZETESEN MINDKÉT KÜTYÜN UGYAN AZT A TELEFONSZÁMOT KELL MEGADNI REGISZTRÁCIÓNÁL !
-
Bferibörs
addikt
válasz
AndrisBoy #2405 üzenetére
Bárhol regisztrálod a VIBER-t egy telefon számot meg kell adnod, tökmindegy,hogy melyik telefonodban van a a sim kártya-kapsz egy sms-t egy reg kóddal arra a számra amit megadtál, arra a telefonra amiben a sim van, amit be kell írnod regelésnél- a kódot a telefonszámodhoz tartozó sim kártyádra fogod kapni!!-,kivétel ha már regeltél telón és pld.tabletra, sz.gépre is telepíted a VIBER-t, mert akkor VIBEREN kapod meg a kódot sms-ben ! , ha a telódon nem fut a VIBER mert pld. nincs net kapcsolat akkor a sz.gépedre nem lesz meg a kód.Csak ha netet varázsolsz az elsődleges VIBER-nek.
Tehát első regnél (azonos telefon számról beszélünk) sms érkezik a telefonkártyádra, ua. szám másik készülékre regelésénél VIBER alatt kapod meg az sms-t,tök mindegy,hogy bent van e sim kártyád vagy sem, net kell hozzá. -
havri1
félisten
válasz
AndrisBoy #2405 üzenetére
Nem simhez köti a regisztrációt.
Egy számhoz 1 készülék aktiválás lehetséges.
2 készülék, 2 szám, stb. Tök mind1 van e sim benne, ha sim nélkül regisztárlod, akkor a számra egy sms fog érkezni, a kóddal.
Ha beaktiválod az új simmel (számmal), akkor az a viber azzal a számmal fog működni.
De ez nekem már túl zavaros, ne haragudj, pedig teljesen egyszerű ez az egész procedúra. -
AndrisBoy
aktív tag
Szóval ha jól értelmezem, akkor beaktiválom az S5-ön ,egy másik sim-el, aztán vissza a régi sim-em, és működik minden ugyan úgy? Mivel csak a sim csak a beregisztráláshoz kell, aztán csak net kapcsolat szükséges.
Viszont ha már ez megtörtént, és a régi simem az új mobilban, egy másik sim a régi mobilban, együtt bekapcsolva mind 2, melyik eszközön fog megjelenni az üzenet? Mind kettőn, megfog ha online mind 2 viberem?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest