Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) talpi83 válasza Jim-X (#1384) üzenetére


talpi83
újonc

jozso1989 küldtem privát üzit! igen 3g-n elég fos a telefonálás,de wifin nekem minnél közelebb vagyok a jelhez annál jobb a hivás minősége...próbáld meg azt h vársz pár mp-et miután a másik fél elmondja amit szeretne és utána válaszolsz...ha hadarsz gyorsan beszélsz akkor nem reagál olyan gyorsan a teló,ja és ne szóljatok bele abba amit a másik mond mert szintén akadozni fog.az új verzióknál már sokat javitottak a hangátviteli minőségen,viszonylag gyorsabb,nem kell robot üzemmódban beszélned mint pl tavaly ilyenkor...akkor még legerősebb wifinél is katasztrófa volt a hivás.mi a párommal napi szinten beszélünk ezen keresztül 1 éve mert ez a legyorsabb és legolcsóbb módja a kommunikációnak hollandiából ide szval van egy kis tapasztalat.viszont abban nekem segithetne valaki,h nemrég újra telepitettem a lapimat eddig tökéletesen futott rajta viber,most pedig csak töltené reggeltől estig.ami létezik minden illesztőprogit,és futtatóproramot rá tettem de hiába...sehol nem találom milyen vezérlő és milyen gépigények és külsö progik kellenek ahhoz h elfogadja újra a vibert thx a segitséget előre is!

[ Szerkesztve ]

(#1402) talpi83


talpi83
újonc

ja bocsi lemaradt a végéről h ugyanazt a rendszert telepitettem a gépre mint azelőtt,ugyanazzal a licens kóddal,tehát elvileg full ugyanaz a gépem mint eddig volt mégse teszi fel és már az idegbaj kerülget pls help me! :W :W :W

(#1403) kissandris válasza kissandris (#1400) üzenetére


kissandris
csendes tag

Fura fejlemény, hogy egy csoportnak küldött és onnan kapott üzenetek működnek. :F Továbbra is "elküldetlen"-nek látszik minden üzenetem, de megkapják és én is látom, amiket ők írnak. (Privát továbbra sem megy..) Asszem újratelepítem nulláról első körben.

[ Szerkesztve ]

(#1404) ViberMedia


ViberMedia
tag

@talpi83 and @kissandris -

I apologize, I didn't fully understand your question/problem. Could you please explain it again so I can help?
(sorry, I'm using a translator for Hungarian).

Thank you in advance :)

==============

@ talpi83 és @ kissandris -

Elnézést kérek, hogy nem teljesen értem a kérdést / problémát. Meg tudná magyarázni, hogy újra így tudok segíteni?
(bocs, én vagyok a fordító a magyar.)

Előre is köszönöm :)

(#1405) talpi83 válasza ViberMedia (#1404) üzenetére


talpi83
újonc

nem telepíti a gépemre a vibert,miután újra telepíttetem az xp3-at.eddig tökéletesen működött.
:W :W

(#1406) kissandris válasza ViberMedia (#1404) üzenetére


kissandris
csendes tag

Hello,

my problem is that the viber app (on android 2.3.5 on a samsung galaxy ace) does not receives viber messages and all the messages I send remains as "sent", changing later to "not sent" - however the recipient receives it. So it looks like I cannot receive messages nor from other users nor from the viber server (about delivery). This has been happening for some weeks, earlier everything had been fine.
One strange thing is that group messages arrives to me (however those messages that I send to the group are also marked "not sent" - but others receive).
The thing is that I could not try it on wifi yet and also an uninstall-reinstall process should be tried I guess (however I have already refreshed to the newest viber version but it did not help).

Any recommendations are welcome :)
Thanks
Andras

(#1407) kisspepe


kisspepe
tag

Sziasztok!

Van egy Androidos telefonom. Használom rajta a Vibert.

Tegnap feltettem a Vibert iPAD-re is, emiatt a telefont kijelentkeztette. Visszajelentkeztem a telefonon, és az eddigi beszélgetéseim is eltűntek, valamint csak egy partnert látok, holott a telefon névjegyzékében több ismerősömnek is van Vibere.

Hogyan tudnám visszaállítani, hogy mindenkit lásson? Így nem tudom az ismerőseimet se hívni, se írni nekik.

Abban bízom, hogy ők tudnak nekem írni, és azt megkapom.

(#1408) jozso1989 válasza talpi83 (#1401) üzenetére


jozso1989
őstag

Akkor biztos az SP gyenge wifije miatt ilyen... :(

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#1409) ViberMedia


ViberMedia
tag

@talpi83 -

Thank you for the report of the problem.

we would appreciate if you could take a minute and report the details to our support team using this direct link: http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1

When you submit the ticket, in the line called: "Through which channel did you submit your initial inquiry", please make sure to choose "Technical Forum". With this information, our development team will hopefully be able to find the source of the problem, and ultimately resolve it.

Thanks in advance :)

*Make sure to write the ticket in English

@kissandris -

Hmm..
Are you sure you tested it when connecting to a few different WiFi networks?

If so, and the problem persists, please use the link we provided above to report the problem. Thanks :)

@kisspepe -

At this stage, one Viber number can be assigned with only one device simultaneously (except for Viber Desktop). When you try registering to Viber with the same number on a second device, the first device immediately deactivates, and its data (message history, Recents, etc.) is deleted.

What you can do, however, is register your second device with a different number: your home number, an old cellphone number, family's or friends.
At the moment we don't have official information about the option to register the same Viber number on multiple devices. If we have such news in the future, we will let you know :)

If your contact is not recognized as a Viber user, please see this page for help: http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/67/13/android-contact-list-is-not-showing-your-friends-as-viber-users

====================

@ talpi83 -

Köszönjük, hogy a jelentés a probléma .

Nagyra értékelnénk, ha meg tudná venni egy perc, és jelentse a részleteket , hogy a támogatói csapatunk ezzel a közvetlen link: http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1

Amikor be a jegyet , a sorban az úgynevezett : "Through melyik csatornát kerültél be a kezdeti érdeklődés " , kérjük, győződjön meg róla, hogy válassza ki a " Technikai Fórum " . Ezt az információt , a fejlesztő csapat , remélhetőleg lesz képes megtalálni a probléma forrását , és végül megoldani.

Előre is köszönöm :)

* Győződjön meg róla , hogy írjon a jegyet angolul

@ kissandris -

Hmm ..
Biztos benne, hogy kipróbált , amikor csatlakozik a néhány különböző Wi-Fi hálózatokon ?

Ha igen , és a probléma továbbra is fennáll , kérjük használja a kapcsolat is biztosított felett jelenteni a problémát. Thanks :)

@ kisspepe -

Ebben a szakaszban egy Viber számot lehet rendelni csak egy eszközt egyszerre (kivéve a Viber Desktop ) . Amikor megpróbál regisztráció a VIBER azonos számot egy másik eszköz , az első készülék azonnal kikapcsol , és az adatok ( üzenetek történelem, Legutóbbiak , stb ) törölni kell.

Mit lehet tenni , azonban az, regisztrálja második készüléket egy másik számot : az otthoni számát , a régi mobiltelefon számát , a család vagy a barátok.
Jelen pillanatban nincs hivatalos tájékoztatást a lehetőséget , hogy regisztrálja ugyanazt Viber számot több eszköz . Ha ilyen híreket a jövőben , akkor tudd :)

Ha a kapcsolat nem ismerik el a Viber felhasználó, kérjük, olvassa el ezt az oldalt a segítség : http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/67/13/android-contact-list-is-not-showing-your-friends-as-viber-users

(#1410) jozso1989 válasza ViberMedia (#1409) üzenetére


jozso1989
őstag

Do you guys know, that Viber causing a lot of wakelocks (thus draining battery) as Audio_out2???

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#1411) ViberMedia


ViberMedia
tag

@jozso1989 -

This issue should be fixed in our upcoming new version - Viber 4.0
We apologize for the temporary inconvenience, and we'd appreciate if you could get back to us after installing our next update and report whether or not the problem has been fixed :)

Thank you!

================

Ezt a kérdést kell rögzíteni a közelgő új verzió - Viber 4.0
Elnézést kérünk a kellemetlenségért ideiglenes, és örülnék, ha meg tudná vissza hozzánk telepítése után a következő frissítés, és beszámol arról, hogy a probléma javításra került :)

Köszönjük!

(#1412) WinstonWolf válasza ViberMedia (#1411) üzenetére


WinstonWolf
senior tag

ViberMedia!

Érdeklődnék, hogy a következő Viber veriókban elérhető lesz-e annak beállítása, hogy le lehessen tiltani bejövő hívásokat, vagy egyes személyeket. Túl sok a zaklató hívás... És nem tudunk mit tenni ellene.

Köszönöm a választ.

WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.

(#1413) havri1 válasza WinstonWolf (#1412) üzenetére


havri1
félisten

+1

havri

(#1414) jozso1989 válasza WinstonWolf (#1412) üzenetére


jozso1989
őstag

Talán nem kell Facebook meg ilyen sz*rokat hozzácsatolni... Én vagy 2 hónapja használom már a Vibert és ismerősön kívül senki sem hívott még. :U

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#1415) ViberMedia


ViberMedia
tag

Unfortunately, the feature to block a user is not available yet. We plan to add it in future versions.

Meanwhile, we invite you to enter our Feature Request page and post your suggestion there, or join an existing similar suggestion. Unfortunately it is not possible for us to integrate every suggested feature into Viber, but the more people join on a request, the faster it will become reality :)
You can find it here: http://viber.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/43/0/have-an-idea-for-a-new-feature

============

Sajnos, a szolgáltatást, hogy blokkolja a felhasználó még nem áll rendelkezésre. Azt tervezzük, hogy add meg a későbbi változataiban.

Közben, kérjük, hogy adja meg a Feature Request oldalon, és tegye a javaslatot is, vagy csatlakozni egy meglévő hasonló javaslatot. Sajnos nincs lehetőség a számunkra, hogy integrálni minden javasolt funkciót a Viber, de az egyre több ember csatlakozik a kérésre, annál gyorsabban válik valósággá :)
Megtalálható itt: http://viber.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/43/0/have-an-idea-for-a-new-feature

(#1416) modd3r válasza ViberMedia (#1415) üzenetére


modd3r
őstag

When will come the update? (Viber 4.0)

[ Szerkesztve ]

(#1417) modd3r


modd3r
őstag

Most nézem, hogy lesz külön Viber táblagépre is... vagy a 4.0 lesz univerzális? ;-)

(#1418) KamuMazsola válasza modd3r (#1417) üzenetére


KamuMazsola
őstag

Akkor tablettelefonra (phablet) mi fog megjelenni? Szerintem univerzális lesz, max az android és más oprendszerek alá lesz más-más.

Üdv.: KamuMazsola

(#1419) modd3r válasza KamuMazsola (#1418) üzenetére


modd3r
őstag

Nemtom, de nem.egy akalmazasnak van kifejezetten tablas verzioja a play-en.
Amugy a Viber kifejezetten a tablas verziohoz keres beta tesztereket a Google Pluson.

(#1420) kissandris válasza ViberMedia (#1409) üzenetére


kissandris
csendes tag

Hi! Connected to wifi, I received all the messages (earlier ones as well) and sending and receiving went without any problems. Via GSM network, however, viber still cannot receive any messages.
Based on this do you have any advice which setup settings should be checked on the phone to find what is the reason of communication problems while not on wifi? Or any possible causes blocking the data traffic for viber? The phone can connect the internet and web pages can be loaded, only viber has problems with data exchange. (android 2.3.5, Hungarian, Samsung Galaxy Ace)
Thank you!
Andras

(#1421) Carambola


Carambola
tag

Sziasztok!

Létezik, hogy a T-mobile október 1-től nem támogatja a Vibert bizonyos csomagjainál?
Ismerősnek mix csomagja van, és nem működik rajta, a telefonos ügyf.sz. azt ondta, hogy a hónap elejétől nem támogatják.
Nokia Lumia 520 probálja....

[ Szerkesztve ]

(#1422) jozso1989 válasza Carambola (#1421) üzenetére


jozso1989
őstag

Nekem működik, és a legkisebb, Mozaik XS csomagom van. Próbáltam is hívást vele, bár picit zavaros, halk (mint mindig), de működik.

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#1423) Carambola válasza jozso1989 (#1422) üzenetére


Carambola
tag

Akkor lehet, hogy a Nokia Lumia 520 windows 8 a ludas, az ügyfélszolgálat baromságot mondott?

[ Szerkesztve ]

(#1424) jozso1989 válasza Carambola (#1423) üzenetére


jozso1989
őstag

Nem akartam így fogalmazni, de valószínűleg igen. ><

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#1425) WinstonWolf válasza jozso1989 (#1414) üzenetére


WinstonWolf
senior tag

"Talán nem kell Facebook meg ilyen sz*rokat hozzácsatolni... Én vagy 2 hónapja használom már a Vibert és ismerősön kívül senki sem hívott még"

Toronyeszű!

Az fel sem merül benned, hogy néha a haverokkal sem akarok beszélgetni? Például éjjel egykor, amikor a bepiált ex szeretőm úgy gondolja milyen kurvajó móka megcsörgetni viberen engem?

Éjjel nekem a telefon alaphelyzetben 5-6 embert enged csörögni, plusz a riasztók távfelügyeletét. A Vibert meg hiába lövöm ki újraindul magától... Nesze neked privátszféra...

WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.

(#1426) modd3r válasza WinstonWolf (#1425) üzenetére


modd3r
őstag

Ha a "További opciók"-nál a "Kilépés" -sel kilépsz, akkor is újraindul?? :U

(#1427) Воланд válasza Carambola (#1421) üzenetére


Воланд
titán

"Jön a VoIP-korlátozás mobilon

Lényeges, a kisebb értékű mobilos díjcsomagokra újonnan előfizető, vagy azokra váltó ügyfeleket érintő további változás november 1-től, hogy a szolgáltató az adott tarifáknál letiltja az internetalapú hang- és videohívásokat (VoIP-tiltás). Az érintett havi díjas díjcsomagok körébe tartozik a Mozaik XS, S és M, az Ikon 200 LTE, valamint a Net&Roll 200 MB és 1 GB/LTE opciók. A Telekom eddig egyetlen havi előfizetéses díjcsomagja esetén sem alkalmazott hasonló forgalomkorlátozást." [link]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#1428) jozso1989 válasza WinstonWolf (#1425) üzenetére


jozso1989
őstag

További opciók---> kilépés és nincs Viber. Vagy repülő módba rakod a telefont estére (ahogy minden értelmes ember). Vagy akár mobilnet off, vagy wifi off. Vagy egyszerre a kettő.

Toronyeszű... :U

(#1427) woland_y2k: Szóval a Mozaik M a maga 8 rongyos havidíjával az olcsó kategóriába tartozik? Ok.

[ Szerkesztve ]

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#1429) WinstonWolf válasza jozso1989 (#1428) üzenetére


WinstonWolf
senior tag

Tovább opciók --> kilépés... Zseniális, csak épp random elindul újra
Repülő mód, mint minden értelmes ember.

Nem akarok az értelmesek közé tartozni, lévén a család összes kocsijában GPS-es távfelügyeletes rendszer van, ahonnan hívnak, ha valami gond van. Plusz a telek riasztója is ilyen. Ja és, az sem nagy gond, ha a nagyanyám, anyám, vagy egyéb szerettem éjjel rosszul lesz, és fel tud hívni.

Bár ahogy olvasgatom a hozzászólásaid, neked ezt felfogni, hogy a fenti sorok miatt miért nem teszem repülő üzemmódba, mint "minden értelmes ember" nem lesz könnyű. Mondjuk majd, ha már nem anyukád melletti szobában laksz megérted egyik részét...

Toronyeszű.

És ezzel le is zárom a veled való társalgást.

[ Szerkesztve ]

WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.

(#1430) jozso1989 válasza WinstonWolf (#1429) üzenetére


jozso1989
őstag

Nem indul újra random. Nekem legalábbis nem szokott. :) Lehet én vagyok a "béna". Áh, tuti nem! :D

Vessük össze: Oké, családdal tartod a kapcsolatod. Képes lennél esténként összes ismerősöd egyenként letiltogatni (akire nem vagy kíváncsi este), majd reggel mindenkit engedélyezni, szintén egyenként? Haha, ez baromi jó. xD

De amúgy magyarul ki is írja, hogy a Viber állandó kapcsolatot igényel, hogy mindig elérhető legyél, ezért mászik bele a telefonkönyvedbe is. Nem hiszem, hogy viccként írták ki. ^^

[ Szerkesztve ]

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#1431) havri1 válasza jozso1989 (#1430) üzenetére


havri1
félisten

Gondolom nem csak este nem kíváncsi rájuk, hanem fixen.
Nekem is van pár ilyen contact, akik tudják a számom, hívni nem hív, mert arra nincs pénze, de ha ingyenes az üzenet, feszt ráér, és "Hi, mizu" sms-ekkel fáraszt olyankor, amikor marhára nem érek erre rá.

havri

(#1432) zseko válasza WinstonWolf (#1429) üzenetére


zseko
veterán

Nem indul újra, most próbálom. Lassan öt órája lőttem ki mindent, a Facebook és a messenger-e újraindul, ez nem indult újra.

HR24.hu

(#1433) roxan


roxan
senior tag

Üdv!

Újra kell raknom a laptpot, d emeg szeretném menteni a viber beszélgetéseket. Hol tárolja a program, hogyan tudom átmenteni őket?

Köszi,

(#1434) Silverr válasza zseko (#1432) üzenetére


Silverr
aktív tag

Bizony újra indul ;) minden reggel arra ébredek, hogy elindult és tele vagyok üzenetekkel.

(#1435) zseko válasza Silverr (#1434) üzenetére


zseko
veterán

Na ezt ki fogom próbálni, mert nekem 6 óra alatt nem indult el. Lehet ha írnak akkor visszatölti, ezt is kipróbálom. Egyébként meg ki kell kapcsolni netet és akkor nem jön semmi üzenet se ezen se máson...de telefonon még elérhető.

HR24.hu

(#1436) KamuMazsola válasza zseko (#1435) üzenetére


KamuMazsola
őstag

Épp ezt akartam tanácsolni én is, nem kell a viber kikapcsolásával sz@rakodni, éjjelre wifi és mobiladat ki és nem csörög feleslegesen. Mellesleg egy kicsit az akkut is kíméli és mobilon elérhező vagy.

Üdv.: KamuMazsola

(#1437) ViberMedia


ViberMedia
tag

@modd3r -

We wouldn't want to give a specific date for the release of 4.0, but it's coming soon :)
We are at the stage of testing these days.

About a version for Tablets - this is also something we are working on, and when we have official news we will let you know.

@kissandris -

What mobile operator are you subscribed to?

Some mobile operators across the world block Viber on their 3G network. Usually this happens when users have a "simple" data plan (or a prepaid contract), meaning they didn't pay extra for using VoIP on their 3G network.

In order to verify this, we recommend to contact your cell company and confirm this with them, as well as ask friends who have the same data plan (on the same carrier) to try Viber on 3G as well.

@Carambola -

Unfortunately Viber is not officially compatible with Lumia 520 :(
You can see the full list of supported devices here: http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/159/26/is-your-windows-phone-7-compatible-with-viber-system-requirements

@Roxan -

Message history can be exported (but not imported), but it can only be done through your mobile app, assuming it has that option.
You can go to More --> Settings --> Export message history.

================

@ modd3r -

Nem szeretnénk , hogy egy adott időpontra a kibocsátás 4,0 , de ez hamarosan :)
Mi vagyunk a szakaszában tesztelése ezekben a napokban.

Körülbelül egy verzió tabletta - ez is valami, dolgozunk , és amikor már hivatalos hír, akkor tudd.

@ kissandris -

Milyen mobilszolgáltatója te előfizetett ?

Egyes mobilszolgáltatók világszerte blokk Viber saját 3G hálózat. Általában ez történik, ha a felhasználók egy " egyszerű" adat terv (vagy a prepaid szerződés ) , ami azt jelenti , hogy nem kell külön fizetnie az a VoIP a 3G hálózat.

Annak ellenőrzése érdekében , javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a sejt cég és ezt velük, valamint kérje barátai , akik ugyanazokat az adatokat terv ( ugyanazon a hordozó ) , hogy próbálja Viber 3G is .

@ Carambola -

Sajnos Viber hivatalosan nem kompatibilis Lumia 520 : (
Láthatjuk a teljes listát a támogatott eszközök itt :
http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/159/26/is-your-windows-phone-7-compatible-with-viber-system-requirements

@ Roxan -

Message történelem lehet exportálni (de nem importált) , de csak akkor végezhető el, a mobil app, feltéve, hogy van ez a lehetőség.
Mehetsz More - > Beállítások -> Export üzenetet történelem .

(#1438) modd3r válasza ViberMedia (#1437) üzenetére


modd3r
őstag

Thanks for the answer, it's good to see you're working hard on innovation!

(#1439) roxan válasza ViberMedia (#1437) üzenetére


roxan
senior tag

Mi értelme van exportálni, ha utána nemtudom importálni? Vagy rosszul gondolom?
A mobilon le tudom menteni, de ha újrarakom a laptopot, akkor oda akorábbi üzeneteket nemszinkronizálja le. Vagy tévedek? Csak az újak mennek már oda is. Emlékeim szerint.

(#1440) ViberMedia


ViberMedia
tag

@Roxan -

It is true that importing the message history would be a nice addition. However, many of our users still use the Export feature simply in order to have a backup to their messages.

Meanwhile, we invite you to enter our Feature Request page and post your suggestion there, or join an existing similar suggestion. Unfortunately it is not possible for us to integrate every suggested feature into Viber, but the more people join on a request, the faster it will become reality :)
You can find it here: http://viber.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/43/0/have-an-idea-for-a-new-feature

==========

Igaz, hogy az importáló az üzenetet történelem lenne egy szép mellett. Azonban, sok a felhasználó még mindig használja a exportálása jellemzője csak azért, hogy egy biztonsági másolatot a saját üzeneteket.

Közben, kérjük, hogy adja meg a Feature Request oldalon, és tegye a javaslatot is, vagy csatlakozni egy meglévő hasonló javaslatot. Sajnos nincs lehetőség a számunkra, hogy integrálni minden javasolt funkciót a Viber, de az egyre több ember csatlakozik a kérésre, annál gyorsabban válik valósággá :)
Megtalálható itt: http://viber.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/43/0/have-an-idea-for-a-new-feature

(#1441) kissandris válasza ViberMedia (#1437) üzenetére


kissandris
csendes tag

Hello, it is at vodafone which is said to make restrictions on viber and other voip apps. However, it has been working without problems since I have connected to the net via wifi and viber downloaded more than 20 non-received messages. So it seems that it has been some "clogging" issues between the server and my phone. Thanks for the proposals!

(#1442) bozont


bozont
veterán

Sziasztok

Van egy olyan érdekes problémám a viber PC-s kliensével, hogy az öcsémet nem látom a contactok között, miközben a telefonon meg ott van. Ha rám ír, akkor a PC is megjelenik az üzenet, viszont válaszolni nem tudok, nem enged írni, minden gomb szürke még hívni sem tudom. Viszont telefonról meg működik minden. Mással nincs ilyen probléma.

(#1443) modd3r válasza bozont (#1442) üzenetére


modd3r
őstag

Valakinek volt már ilyen gondja korábban, sztem olvass vissza egy kicsit!

(#1444) petir


petir
senior tag

Sziasztok!

S4-en frissítette magát a viber majd a contact list kiürült , ha irnak megjön de a contact lista üres, gondoltam visszatesszük az előző verziót 3.1.0 de nem hozott javulást. S4 minin gond nélkül megy 3.1.1 nem értem a nagytesóval mi van..
Tapasztalt valaki hasonlót ? Esetleg megoldás?

(#1445) ViberMedia


ViberMedia
tag

@boson -

Interesting indeed :)
Please check out this page for possible solutions: http://helpme.viber.com/Knowledgebase/Article/View/426/63/contacts-did-not-sync-on-viber-desktop

Did it help?

@Petiron -

We have recieved reports of problems with synchronizing the contact list.
First, please try the solutions explained here: http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/67/13/android-contact-list-is-not-showing-your-friends-as-viber-users

If that doesn't work, then we would appreciate if you could take a minute and report the details to our support team using this direct link: http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1

When you submit the ticket, in the line called: "Through which channel did you submit your initial inquiry", please make sure to choose "Technical Forum". With this information, our development team will hopefully be able to find the source of the problem, and ultimately resolve it.

Thanks in advance :)

*Make sure to write the ticket in English

===============

@ bozon -

Érdekes valóban :)
Kérjük, nézd meg ezt az oldalt a lehetséges megoldások : http://helpme.viber.com/Knowledgebase/Article/View/426/63/contacts-did-not-sync-on-viber-desktop

Segített?

@ Petiront -

Azt kapta jelentések problémák szinkronizálása a névjegyzék .
Először is , próbáld a megoldás itt olvashatók :

Ha ez nem működik , akkor nagyra értékelnénk , ha meg tudná venni egy perc, és jelentse a részleteket , hogy a támogatói csapatunk ezzel a közvetlen link: http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm / 1

Amikor be a jegyet , a sorban az úgynevezett : "Through melyik csatornát kerültél be a kezdeti érdeklődés " , kérjük, győződjön meg róla, hogy válassza ki a " Technikai Fórum " . Ezt az információt , a fejlesztő csapat , remélhetőleg lesz képes megtalálni a probléma forrását , és végül megoldani.

Előre is köszönöm :)

* Győződjön meg róla , hogy írjon a jegyet angolul

(#1446) roxan válasza ViberMedia (#1440) üzenetére


roxan
senior tag

Tulajdonképpen megoldódott a problémám. Újraraktam a notit, újra a vibert. Az új regisztrációs kód után az appdata/roaming/viber könyvtárat egy az egyben átmásoltam, aztán vibert restart. Első blikkre bejöttek a régi üzenetek, de aztán hibaüzenettel leállt, hogy újra regisztrálnom kell. A régi regisztrációs fájlok bekavartak az újba.
Újra kaptam kódot, és utána csak a telefonszámomhoz tartozó mappát másoltam át, és lám: meglett minden üzenet, és viber fut rendesen.

Csak azért írtam, hátha valakinek még szüksége lesz rá.

(#1447) havri1


havri1
félisten

Ma megpróbáltam másodjára is anyámmal a vibert hang alapon.
Wifi mindkettőnknél, 30/5 megás net.
2 percig szenvedtünk, végül felhívtam GSM-en.
Borzalmas volt. Hullámzik (annak elleénére, hogy a hangminőségre kiválót írt a program), halk, kihagy, késik..
Ingyen van meg minden, de számomra, használhatatlan :(

Üzenetben verhetetlen..

havri

(#1448) modd3r válasza havri1 (#1447) üzenetére


modd3r
őstag

+1

(#1449) zseko válasza havri1 (#1447) üzenetére


zseko
veterán

Ez érdekes, nálam nagyon jó a hang.

HR24.hu

(#1450) havri1 válasza zseko (#1449) üzenetére


havri1
félisten

Lehet telefon függő is a dolog.
S2 <---> S3 között próbáltuk. Verziók, legfrissebbek.
Este még GTalkon is próbáltuk, ott sokkal jobb volt. Hangosabb, és nem késett annyit a hang.

[ Szerkesztve ]

havri

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.