Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskunmancsa
csendes tag
válasz
KamuMazsola #2847 üzenetére
Megtaláltam! Ez a beállítás már megvolt, de a Viber-re nem alkalmazta. Amúgy Android 4.1.2-m van.
-
havri1
félisten
válasz
zagloba #2848 üzenetére
Nálam már jó, de alapból minden szolgáltató ÁSZF szerint tiltja.
Szolgáltatókon belül a csomagok között is van amelyiken megy, és van amin nem.
Pl nekem most 3 előfizetésen is megy, mind3 flottás. 150/500/2000mb netes csomagok. Kb fél évvel ezelőttig egyiken se működött. -
zagloba
aktív tag
Milyen szolgáltatónál érdemes előfizetni mobilnettre ,hogy nyugodtan lehessen használni a Viber-t?
Ahogy visszaolvastam voda nem jó!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
kiskunmancsa #2846 üzenetére
Szívesen!
(Android 4.4.2 van s telómon. De szerintem más verzión is ott van a menü-re tapizva.) -
kiskunmancsa
csendes tag
válasz
KamuMazsola #2845 üzenetére
Köszi a segítséget, nem találom még mindig (szerintem más androidot használunk), de ötletet adtál, ami bevált! Vagyis, nem tudom hogy, de a SIM kártyára rákerültek a nevek, amiket szintén megjelenített. Töröltem a SIM-ről a neveket (persze biztonsági mentés után) és most minden a régi!
Köszi!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
kiskunmancsa #2844 üzenetére
Nem a viberben, hanem a névjegyeknél, ismerősök és jobb alul a három pötty és a második a megjelenítenfő névjegyek.
-
kiskunmancsa
csendes tag
válasz
KamuMazsola #2841 üzenetére
Köszi a gyors választ, de nem találom ezt a lehetőséget a Viber-en belül. A készüléken a névjegyek megjelenítésénél egyébként alapból a készülék van beállítva.
A legfrissebb Viber van a készüléken.
Hol találom pontosan azt a lehetőséget, amit írtál?
Köszi előre is!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
kiskunmancsa #2840 üzenetére
A tárcsázóban a beállításoknál a megjelenítendő névjegyeknél az összesről állítsd át google-re, vagy telóra.
-
kiskunmancsa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék névjegyzék ügyileg. Androidon használom a Vibert. Telefonszámot váltottam, ezért töröltem a regisztrációt, majd az új számmal regisztráltam. A névjegyzékem megjelent szépen, használtam is így már több, mint egy hónapja. Két napja azt vettem észre, hogy olyan telefonszámok is vannak a készülékben, amit már korábban töröltem, illetve a névjegyzékem 99 %-a duplán szerepel, persze a készülék névjegyzékében is!. Mivel azt gondoltam, a készülékről szinkronizál a Viberre, ezért a készülékemről töröltem a felesleges névjegyeket, de a Viber-ben ugyan úgy megmaradt. Próbáltam úgy is, hogy inaktiváltam a fiókot, töröltem a telefonról minden részét a programnak, töröltem a telefonról a fölösleges névjegyzékeket, majd vártam több, mint 24 órát, ezután újra telepítés, de hiába. A Viberen belül még mindig dupla a névjegyzék, illetve a már fölösleges, korábban törölt névjegyeim is ott vannak. A névjegy törlése funkciót nem merem használni, mert volt már, hogy az így törölt névjegy nem csak a Viber-ből, hanem a készülékről is törlődött.
Mi a megoldás? Ötlet valakinek?
-
Amur
addikt
Egyik ismerős küldött egy csoportos üzenetet, azóta a csoportban lévők minden üzenetét megkapom.
A csoportot sem tiltani, sem törölni nem tudom(mert gondolom nem én hoztam létre).
Mi lehet a megoldás? (aki létrehozta azt már tiltólistára raktam, de ez sem használt..) -
Bailey
senior tag
válasz
dvdbackuper #2836 üzenetére
Itt írják:[link]
How do I know if I can make video calls from my device?
In order to make a video call, first make sure that you have the following on your device*:Viber version 5.0 or later
Android 4.0 or later
Front camera 1.3 megapixels or more
Internal memory 1.5 GB RAM or more
ARMv7 processorÉn nem használom videóhívásra a vibert, csak olvastam ezt mikor bevezették a videóhívást.
-
Doroghy
csendes tag
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok!
Galaxy Core Duos telefonom van és nem tudok videóhívást indítani Viber-rel. Skype-pal megy a videózás, de Viber-nél nem engedi az előlapi kamera használatát, csak egy fekete kocka van a kameraképnél. Nincs letiltva a videóhívás, próbáltam újratelepíteni többször is, volt újraindítás, raktam fel régebbi viber-t, letöröltem a skype-ot hátha bezavar, de semmi sem segített. Legújabb sw van a telefonon és nem root-olt!Az előlapi kamerám 0.3 MPx-eles és a Viber 1.3 MPx-elt ír a videóhívás feltételének. Létezik hogy ez fogja meg a dolgot?
Van akinek 1.3 MPx-elnél rosszabb kamerával működik a videóhívás?
Valaki Xperia Ray-jel használja és annak is 0.3 MPx-el a kamera mégis működik neki!
Valakinek van ötlete? -
Bferibörs
addikt
válasz
balazsbence #2830 üzenetére
akkor a képek is ott vannak , ha újra telepíted a vibert ott is maradnak ( ha külső SD-ről van szó !!! ) , viszont nem jelennek meg a szöveges üzenet panelen.
A telómon (most néztem) nekem is a KÜLSŐ SD-n van a viber mappa- JB be lehet állítani a preferált tárolóhelyet, viszont KK alatt nem ajánlott az áthelyezés azt írja a viber, nem próbáltam ezzel a progival elvileg áthelyezhető KK alatt isminden esetre mielőtt próbálkozol mentsd le a képeket !
-
Magnat
veterán
válasz
balazsbence #2830 üzenetére
Annyit tudok erről, h van egy Viber könyvtár az sd kártyán és a képek is abban vannak, de sajnos nem tudom, h van-e rá mód a külső sd-re áttenni.
-
banhammer
veterán
Masnak se megy a Viber?
-
Bferibörs
addikt
válasz
balazsbence #2825 üzenetére
sajna nem lehet és a viber azt sem szereti a leírása szerint ha áthelyezik sd kártyára,nem próbáltam-ha jól emlékszek át lehet helyezni (de nem ajánlják ).
-
Magnat
veterán
válasz
balazsbence #2823 üzenetére
Szia,
Milyen képekre gondolsz, amit neked küld valaki?
-
törölt tag
válasz
balazsbence #2825 üzenetére
Ilyen beállításról sajna nem tudok, más hátha okosabb lesz.
-
törölt tag
válasz
balazsbence #2823 üzenetére
Ötlet: esetleg kimented egy pc-re, és vissza teszed a képeket SD kártyára?
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy hol lehet beállítani,hogy a képeket hova mentse a teló? Nem találok ilyen lehetőséget, a belső memó egyre csökken, a képeket viszont nem szeretném eltűntetni.
Ötlet? -
Doggy dog
senior tag
Ezzel a legfrissebb verzióval (5.2) valami tuti nem jó.
Nem rakja ki állapotsorba a nem fogadott hívást,üzenetet!
Led értesítést baxik használni....
Ötletek?Esetleg régit honnan javasolt letölteni.
Régit töröltem,adatokat is.Tiszta telepítés volt. -
Tigris74
újonc
Üdv mindenkinek) Feltettem a Vibert a mobilra és pc-re is. Mobilon megy tökéletesen.pc-n aktiváltam,ott is fut,de nem hajlanó elküldeni az üzit, a beszélgetés folyamát látom,kérdést-választ,ha telröl írok az is megjelenik a gépen de írni nem lehet, visszadobja. Mi lehet a gond?
-
csipuka
senior tag
Van masnak olyan gondja a Viber-rel, hogy ha hivok valakit, akkor hallom, hogy csorog egyet, majd suket a telo egeszen addig amig a masik oldal felveszi. Eleg idegesito, ha a fulednel van a telo, mert nem tudod, hogy el-e meg a hivas, vagy megszakadt.
Regen tudom, hogy hallottam a bugo hangot vegig, hogy csorog a masiknal.
Nexus5-m van Lollipop-pal, 5.0.1 Nem tom szamit-e? -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Nokia lumia-n ugye menni fog a Viber? Elvileg igen, van WIN8-as alkalmazás. De valóban üzemelni fog?
Eléggé nagyon fontos.
köözönöm a válaszokat előre!
U.i: a Viber valóban haldoklott a Telenoros hálózattal együtt ma, de mostanra rendbe jött. -
Bferibörs
addikt
Távolítsd el az appot, töröld a könyvtárát is a telóról , várj 24 órát és telepítsd újra, ha visszahívást kérsz van,hogy műxik 24 órán belül is ! ( ha nem törlitek ki a VIBER könyvtárat nem lehet aktiválni ! persze attól függ meddig jutott el a telepítés de zömében nem lehet aktiválni amíg a könyvtár nincs törölve)
-
Bferibörs
addikt
válasz
Miamiquake #2803 üzenetére
Fájlkezelővel megkeresed, vagy a belső tárhely vagy az SD kártya gyökérben van, attól függ milyen rendszered van és ,hogy van beállítva.Ha megtalálod kijelölöd és törlöd a könyvtárat.
-
Hajnó
újonc
Sziasztok!
Viber segítséget szeretnék kérni.
Pár napja letöröltem a telefonomról az alkalmazást. Tegnap újra feltettem, kaptam egy kódot de az sms-t kitöröltem. Többször próbáltam leszedni, visszatenni, kódot kérni hívással stb. Sehogy nem engedett be.
Ma újra próbáltam, újra kaptam kódot. Valószínűleg ugyanazt amit tegnap. Beírtam, de érvénytelen kódot ír ki. Már kikapcsoltam, bekapcsoltam a telefont, aksit kivettem, újra tettem, letöröltem, vissza... és semmi. Azt a kódot nem fogadja el.
Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám használni újra?
Köszönöm előre is! -
Doggy dog
senior tag
válasz
KamuMazsola #2808 üzenetére
Biztos nem bírják a szolgáltatók a karácsonyi hajrát.(98 % lefedettség,LTE,lassan 5g.... csak arra nem képesek,hogy mindenhol stabil 3g legyen. pfff..)
Egyébként ti szoktátok frissíteni,megéri mindig a friss verzió?Mert ugye nem biztos hogy jobb az,ami frissebb.Lásd FB.Ma frissítettem egyébként 5.02-ről 5.2-re.A régebbi jobban tetszett,itt ahol nincs kép oda berakja a kezdőbetűket a név előtti buborékba.Ez számomra elég zavaró.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
KamuMazsola #2805 üzenetére
Délelőtt nekem is rendben volt.Net megy,de pl. időjárás widget sem hajlandó frissíteni.
Feltöltős vagyok. -
Doggy dog
senior tag
Nálam ma totál elvesztette a fonalat a Viber.Net oké és mégse mennek ki az üzik,nem cstlakozik,csak normál hívást ajánl.Telenor hálózat,eddig semmi problémám nem volt vele.Legfrissebb verzió,gyorsítótár törlés megvolt.
Ötletek,Nálatok minden OK? -
Bferibörs
addikt
válasz
Miamiquake #2801 üzenetére
App eltávolitása,könyvtár törlése,majd újra telepítés, a kód lehet,hogy kicsit késik,ha nem érkezik meg lehet hívást kérni az oldalon ,bediktálják, magyarul nem tud.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene.
Édesanyámnak most vettem egy használt i4-et és a viber telepítés után nem küldi el sehogyan sem a kódot.
elözőleg már volt regisztrálva viberen (akkor is i4 volt) de a kódot elfelejtette.Mit t udok tenni? ajnos a jelszó ismételt elküldése sem működik mert nem tölt be az oldal...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest