Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Csak hogy álljon itt egy vélemény tőlem is. A hangminősége szerintem rosszabb, mint a sima GSM-é. Ráadásul van benne pár tizedmásodperc csúszás, amitől néha egymás szavába vágunk. Zavaró tud lenni, na. És egyszer-kétszer volt már, hogy megszakadt.
Amúgy villámgyorsan felépíti a kapcsolatot, ami alapesetben előny lenne, de ha véletlenül más névre böksz, akkor hátrány: nem lehet elég gyorsan letenni, gyakorlatilag egyből jelez a túloldalt, a kolléga meg visszahív, hogy mit akartál.
Az ingyenességével mondjuk mindent visz. Alig várom, hogy egy külföldi utam során csak beállok egy wifi alá, és ingyen haztelefonálok, mint E. T.
A fentiek 3G-s mobilnetes tapasztalatok. -
lesaux
veterán
Ez valami félelmetes: ha hívsz valakit, aki nincs a neten, nálad akkor sem jelez hibát, hanem csöng ugyanúgy. Te meg csodálkozol, miért nem veszi fel, miért nem hív vissza. Fasza.
-
lesaux
veterán
válasz Drenadar #110 üzenetére
Ezek szerint nem. De most direkt kipróbáltam megint, előtte beszéltünk drótoson, utána MSN-en, azt írta, se egy csörgés, se egy rezgés. Nekem meg csörög rendesen, megnéztem a kijelzőt, hátha kiír valamit, de nem. Csak Calling.
Viszont azt mondta, már más is panaszkodott, hogy miért nem veszi fel a telefont. Mondjuk lehet, hogy nála van elállítva valami, bár ötletem sem lenne, hogy mi. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
A bátyám már rég használta a Vibert, most megpróbálta, és kiírta a rendszer, hogy "enter your phone number and press continue". Ő meg nem meri, nehogy kiszámlázzanak valami csúnyaságot.
Ezt tényleg a Viber írhatta? Miért? Korábban már működött a rendszer. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ne Viberen keresztül küldje az SMS-eket, hanem sima GSM hálózaton?
Egy pár hét ráment az életünkből, mire rájöttünk, miért nem kap értesítést a bátyám a Galaxy S4-esén, ha SMS-t küldök neki. Kiderült, hogy azért, mert valamiért Viberen megy, elő is ugrik egy ablak, de ahogy kilockolja a telefonját, eltűnik, így fogalma sincs róla, hogy SMS-t kapott. Ha bármelyikünk uninstallálja a Vibert, a probléma megszűnik, de ami a legérdekesebb: elég, ha csak én uninstallálom. Tehát valami mintha nálam lenne elállítva, de fogalmam sincs, mi. Találtam valami olyasmit, hogy Hívás fogadása Viberen, ha csak lehetséges, ott nincs pipa, illetve a Free reply with Viber-nél sincs.
Amúgy mindenki másnak normális SMS-eket tudok küldeni, illetve a bátyám is megkapja két ember kivételével mindenkitől rendesen. Nem találunk benne semmi rendszert. -
lesaux
veterán
Ez a baj, onnan küldjük, sima Üzenetekből. Hogy lehet megszüntetni, hogy a Viber kezelje?
(Valószínűleg rosszul magyarázok. A kérdéses időben mindkettőnknek fent volt a Viber. Küldök és kapok egy csomó SMS-t másoknak és másoktól, hasonlóképp a bátyám is, az ő ismerősei között és az enyémek között is vannak bőven viberesek, mégse panaszkodott soha senki. Csak akkor van gond, ha én küldök a bátyámnak. Na, ezt nem értjük.) -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Anyukámnak vettünk egy új tabletet, a régin gond nélkül futott a Viber. SIM-kártya egyikben sem volt.
Az újra is feltelepítettem, megadtam a telefonszámát, majd kirajzolt egy vonalkódot a képernyőre, hogy olvassam be. De mivel, ha a kamera a hátlapon van, ez meg a kijelzőn?
Azt írja, indítsam el a QR-olvasót az Egyebek / QR-olvasó menüpontból (nem biztos, hogy szó szerint). Ilyen menüpont nincs, egyébként semmilyen sincs, nem enged továbblépni, nincs menü.
Következő segítség: a QR-olvasónak futnia kell. Felraktam valami QR-olvasót, majd a QR Droidot is, hiába futnak, nem történik semmi.
Újabb segítség, ha nem működik a kamerám. Kimásol vágólapra egy linket, beillesztem a böngészőbe, és erre megnyitja ugyanazt az oldalt a barom QR-kódjával.
Végső elkeseredésemben a saját mobilommal lefotóztam a QR-kódot, hogy be tudjam olvastatni a tablettel, de ugyanarra az oldalra navigál.
Na most két kérdésem lenne. Mivel tömegek használják a szoftvert, nem gondolnám, hogy ennyire hibás a folyamat, valószínűleg én rontok el valami alapvetőt. Kérlek, segítsetek: mit?
Második kérdés. Mit validál a QR-kód? Annak idején az SMS-t még értettem. Megadom a számomat, arra küldenek egy SMS-t, ezzel igazolom, hogy hozzáférek a telefonszámhoz. QR-kód esetén nem értem. Megadok egy akármilyen számot, kapok egy QR-kódot, amivel (elvileg) vígan belépek. Ez mit validál?
Köszönöm előre is. -
lesaux
veterán
Srácok, továbbra sem megy, sokadjára próbálkozom.
Feltelepítettem a mobiljára, validáltuk a telefonszámát, megjelentek az eddigi beszélgetései stb., de az új tabletre nem sikerül áthozni az előzményeket, szűz fiókkal települ fel. A fiók menüpontban csak vásárlási előzmények meg valami másik funkció látszik, a csevegési előzmények betöltése vagy szinkronizálás vagy akárhogy is hívják, nem.
Próbáltam cache-t és gyorsítótárat törölni, újratelepítettem az alkalmazást, de hiába olvasom be a QR-kódot a telefonnal, pörög egy percig, hogy adatok szinkronizálása, kiírja anyukám nevét, amit szerkeszthetek, összeköthetem a facebookkal, amit nem akarok, és van egy pipa a jobb alsóban.
Kínomban már feltelepítettem anyukám régi Samsung Galaxy Ace3-asára, azaz az előző telefonjára, olyan szépen átvitte az előzményeket, mint a kisangyal. Ami más volt ehhez a folyamathoz képest, hogy a neve alatt ott volt a gmailes címe. Ezt az androidos tableten sose látom. De egész egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez ilyen nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest