Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Ilyet én is tapasztaltam, meg ezt, hogy valamikor nem küldi el az üzenetet... percekig tart, mire "kézbesítve" lesz. Elég érdekes így beszélgetni valakivel, hogy 5 percenként jön egy üzenet. Ez főként PC-sre vonatkozik, de mostanában telefonon is előfordul már... kurva bugos.
-
zseko
veterán
Jó dolog a viber, viszontazt tapasztaltam hogy az elérhetőséget nem minden esetben jelzi jól, néha megzavarodik. Volt hogy valakire azt írta délután kettőig hogy elérhető, aztán 4 órától azt kezdte írni hogy utoljára bejelentkezve előző este 23:50-ig. Vagy volt hogy azt írta, utoljára bejelentkezve 11:20, de pár órával később ez módosult 9:40-re. Aztán egy pár percig azt jelezte elérhető, majd megint visszaállt 9:40-re. És olyan is van, hogy percekig nem írja ki, nem frissíti az elérhetőséget. Ettől eltekintve jó.
-
lognboy
csendes tag
A "címlista betöltési hiba" nálam is jelentkezett. Két napja hogy-hogy nem eltűntek a viber partner indexképek a beszélgetések mellől, és a címlistából egyaránt - mind a telefonon, mind a tableten, mind a pc-n. Gondoltam a telefonon újratelepítem a vibert. Uninstall - install és restart után (már nem meglepő módon, ugyanis már tapasztaltam) a csoportos beszélgetések megmaradtak, és elkezdte betölteni a kicsi indexképeket hozzájuk. Örültem hogy a gond megoldva, viszont ekkor jött a nagyobb baj... ugyanis most nem hajlandó a címlistát betölteni. A 40-45 viber felhasználóból csak három embert ad vissza mint viberes - félreértés ne essék, a 85 telefonszámból álló címlista megvan, csak a 40-45 emberből jelenleg 3 ember az akit viber user-nek ismer fel...
-
sandró60
addikt
Elnézést,ha már volt róla szó.Kezdő vagyok.A kérdésem,hogy tudom törölni az egyik nevet a telefon számmal együtt a Viber Pc-változatában??
A mobilomról már töröltem,de a szgépről még nem sikerűlt.Előre is köszönöm
-
ViberMedia
csendes tag
@Bferibörs -
Note that Viber can now be installed on your mobile phone and your Tablet simultaneously (you need to choose "Secondary device" when you register Viber on your Tablet). This will synchronize all information (including contacts and messages) between your phone and your Tablet, even if it has no SIM card.
@Petyka3 -
When you are inside the application, try presing the left "Alt" tab twice. Also, make sure you have the latest version of Viber Desktop (you can always find the most up to date version in our homepage).
================
@ Bferibörs -
Ne feledje, hogy Viber most már telepítve van a mobiltelefon és a Tablet egyszerre (ki kell választani a "Másodlagos eszköz", ha regisztrálja Viber a Tablet). Ez szinkronizálja minden információt (beleértve a kapcsolatokat és üzenetek), a telefon és a tablettát, akkor is, ha nincs SIM-kártya.
@ Petyka3 -
Ha belül a kérelmet, próbálja presing balra "Alt" fülre kétszer. Is, győződjön meg arról, hogy a legújabb verzióját Viber Asztal (mindig megtalálhatja a legfrissebb verziót a honlapunkon.)
-
ClioRS
őstag
válasz
ViberMedia #1635 üzenetére
Yepp, but I was talking about Symbian
-
Bferibörs
addikt
válasz
Siriusb #1639 üzenetére
nekem pld csont nélkül működik olyan tableten amin egy fia telefonszám sincs mivel sim kártya sincs benne, a telefonom szintén a gmailos címlistát használja, ami sim kártyán van szám az többnyire hibásan jelenik meg a VIBER-ben ha egyáltalán megjelenik, csak egy ötlet,nekem ez műxik,ez vált be , jobb esetben a simről törlöm az összes nevet
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Tegnap óta nem tudok üzenetet írni a Viber Pc-s változátán, eltűnt a "csík" amibe az üzenetet lehetne írni...Hogyan lehet visszavarázsolni??
-
ViberMedia
csendes tag
@ClioRS -
video calls are already available in Viber Desktop. We are checking the possibility to bring this feature to our mobile app, and when we have news we will let you know.
@madmike -
All of the updated ViberOut call rates can be found here: http://account.viber.com
Viber Out rates are meant to be competitive with premium international providers. We try, but cannot always, compete with local carriers.
We are continuously working to find the cheapest rates as possible (while keeping Viber's call quality).
====================
@ ClioRS -
videohívások már rendelkezésre állnak a Viber asztalon. Mi ellenőrzi a lehetőséget, hogy ezt a funkciót, a mobil app, és amikor már hírek fogjuk tudd.
@ madmike -
Az összes frissített ViberOut hívás aránya itt található: http://account.viber.com
VIBER arányának célja, hogy versenyképes prémium nemzetközi szolgáltatók. Igyekszünk, de nem mindig, a versenyt a helyi fuvarozók.
Folyamatosan dolgozunk, hogy megtaláljuk a legolcsóbb áron, mint lehetséges (miközben VIBER hívás minőségét).
-
Bferibörs
addikt
válasz
ZsoltG60 #1630 üzenetére
most olvastam :
"Bajban vannak azok, akik üzenőprogramokkal és internetes telefonnal akarják csökkenteni a mobilszámlájukat. Mindhárom magyar mobilszolgáltató tiltja az igazán olcsó mobilnetes csomagjainak kreatív felhasználását.
A chatelést és az internetes telefonálást is tiltják a Vodafone olcsóbb előfizetéseinek szerződései. A problémára Dragon Zoltán hívta fel figyelmét blogján, aki azon lepődött meg, hogy még a csekély hálózati terhelést okozó csevegést sem engedi meg a szerződése.
A blogger igénye érthető: az smsezésnél jóval olcsóbb a Whatsapp vagy a Facebook üzenőfunkciójának használata, egy nagyobb mobilnetcsomag birtokában pedig netes telefonálással is lehet spórolni. Legalább féltucat szolgáltató és app kínál kedvezményes hívási lehetőséget, a hozzájuk tartozó kliensprogramoknak bérelt helyük van az okostelefonos szoftverboltok toplistáján.
Nem csak a Vodafone szerződése korlátozza a mobilinternet felhasználását. A Telekom és a Telenor is tiltja az internetes telefonszoftverek használatát előfizetéseik egy részénél. Még olyan tarifacsomagokban is megtalálható ez a korlátozás, amelyek nevükben pont az internetezést ígérik. Az SMS leváltására használható szoftverek azonban csak a Vodafone-nál vannak tiltólistán.
Mobilszolgáltatók a tiltásról
A VS.hu megkereste a hazai mobilos cégeket. Mindegyiküktől azt kérdeztük, hogy mi a tilalom oka és mi vár az azt megszegőkre.
A Telenor képviselője szerint az olcsóbb, kevés adatforgalmat tartalmazó csomagjaival tiltja az internetes telefonprogramok használatát. A tiltásnak az az oka, hogy a Skype vagy a Viber használatával gyorsan elfogyasztanák a felhasználók a havi keretüket. A VOIP programok generálta forgalmat lelassítja a Telenor, ez vár azokra is, akik kifutnak az adatforgalmi keretükből is.
A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy a korlátlan csomagok esetében (Red Basic és Red Plus) engedélyezett az internetes telefonálás. Egyes csomagokban a VoIP protokollok hangátvitel és videó részének sebessége le van korlátozva. A sajtóosztály szerint ez iparági gyakorlat. A korlátozásokat kiegészítő adatcsomag vásárlásával lehet feloldani. Azoknál a VoIP-szolgáltatásoknál, ahol a hangos és a szöveges forgalom elkülöníthető, a szöveges rész korlátlanul használható. Ahol ez nem oldható meg, ilyen például a Viber, ott a program által generált összes forgalmat lassítja a Vodafone.
A Magyar Telekom 2013. november elsején változtatta meg Általános Szerződési Feltételeit, ekkor jelentek meg a VoIP-hívásokat tiltó csomagok. A korlátozás csak azokra érvényes, akik az új ÁSZF életbe lépése után váltottak ilyen díjcsomagra, a korábbi előfizetőket a változás nem érinti – tudtuk meg a Magyar Telekom kommunikációs igazgatóságától. A cég álláspontja szerint “a Telekom hangszolgáltatása nem lesz helyettesíthető bizonytalan minőségű internetes hívásokkal”. A korlátozás a szöveges üzenőappokat nem érinti." -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
ViberMedia #1622 üzenetére
Értem kösz.. átnéztem de sajnos nem sikerült megoldani a problémát próbáltam a régebbi verziókkal úgy sem működik rendesen.. akár mit csinálok csak kettő névjegyzéket ad hozzá a viber.. pedig eddig volt vagy 30-35 is.... nem lehet hogy valami telefon beállítási hiba okozza a gyári reset után ?
ZTE Skate -
madmike
őstag
Sziasztok!
Keresem azt az alkalmazást, amivel a legolcsóbban tudok külföldi (német) mobilt hívni. Keresgélés közben találtam, hogy a Viber is tudja ezt.
Találtam egy árlistát. Ha jól értem, akkor percenként 5,9 amerikai centért lehet hívni egy német mobilt. Ez nettó vagy bruttó ár? Van bármi egyéb költség?
Tudtok esetleg erre a célra alkalmasabb alkalmazást? -
ClioRS
őstag
válasz
ViberMedia #1620 üzenetére
Skype managed it, Nimbuzz also, not talking about Fring, it has even video call function
It would be okay not having the call option, but YOU were the one, who promised it. -
roxan
senior tag
Az új verzió nem jegyzi meg (hiába állítom át menüből, vagy a beállításokban a pipát), hogy csak a viber kontaktokat listázza. Elég idegesítő.
-
ViberMedia
csendes tag
@ZsoltG60 -
The source of this issue could greatly vary. Please read this short page in our HelpDesk, outlining some possible workarounds that will help reboot synchronization of the contact list: http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/67/13/android-contact-list-is-not-showing-your-friends-as-viber-users
==============
A forrás ez a kérdés nagyban változhat. Kérjük, olvassa el ezt a rövid oldal a HelpDesk, kiemelve néhány lehetséges megoldásokat, amely segít indítsa újra a szinkronizálás a névjegyzék: http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/67/13/android-contact-list-is-not-showing-your-friends-as-viber-users
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Van egy kis gondom gyári reset után újra telepítettem a Vibert (több verziót is kipróbáltam ) de a névjegyzékből eltűnt majdnem az összes viberes telszám.. 30-35ből csak kettőt ismer fel van valami más amit be kéne állítani a telefonon ami után felismerné a többi névjegyzéket?
Előre is kösz
ZTE Skate -
ViberMedia
csendes tag
@ClioRS -
We are looking into the possibility of adding our voice service to as many platforms we possible. Not always it's posslble (technologically), and at other times it just takes more times, it requires cooperating with the manufacturer, etc.
If we have news about our voice service in new platforms, we wil let you know.
===========
Keresünk annak lehetőségét, hozzátéve, a hangszolgáltatás, hogy minél több platformon is lehetséges. Nem mindig ez posslble (technológiai), máskor meg csak úgy többször van szükség, mert együttműködik a gyártó, stb
Ha van hír a hang szolgáltatás új platformok, mi wil tudd.
-
modd3r
őstag
Már a Hír24 FÓKUSZÁBAN is téma a VOIP korlátozás. VIDEÓ!
-
jozso1989
őstag
Ez de szánalmas... Hála isten T-nél még nincs ilyen. Legkisebb Mozaik XS csomagom van, de működik skype-viber-fb messenger is, és voip is megy velük (bár szar a minőség).
Nem elég, hogy nálunk a legdrágábbak az előfizetések, meg a k*va telefonok, még beszélgetni sem hagynak egymással? Hová tart ez a világ...
-
modd3r
őstag
Eddig is tudtuk, de azért na...
[link] -
ClioRS
őstag
válasz
ViberMedia #1611 üzenetére
C'mon guys, seriously, you made the app for Asha series with voice call, but you couldn't do it to symbian for 1 year? At least can we install the java app to have the call feature?
Viber disappeared from Nokia Store by the way. -
ViberMedia
csendes tag
In order to use Viber, there is no requirement that either side is saved on each other's contact list at all, since it is possible to use the keypad in order to make a call between any Viber user.
========
Ahhoz, hogy használni Viber, nincs olyan követelmény, hogy mindkét oldalon van mentve egymás névjegyzék egyáltalán, mivel lehetséges, hogy használja a billentyűzetet annak érdekében, hogy a hívás között minden Viber felhasználónak.
-
viralmind
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1603 üzenetére
Szerintem nem igy van.Ahhoz hogy lass valakit ,a te szamodnak meg kell lennie neki is.Nekem van ismerosom akinek megvan a szama,viszont neki nincs meg az enyem,de biztosan tudom hogy hasznal vibert azzal a szammal ami nekem megvan,es en megsem latom ot, es o sem lat engem.
-
Bator92
tag
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy ahhoz, hogy én lássak valakit a Viber kontaktjaim között, ahhoz kell az, hogy az én számom is ismert legyen a másik fél számára?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest