Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brasco86
csendes tag
válasz KamuMazsola #466 üzenetére
Az a baj, hogy az nem annyira elterjedt, mint a VIBER... :-)
De nem gond, ha ilyen a popszakma, akkor ilyen... :-) -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #470 üzenetére
Igen, de mobil-mobil csak droid-droid
Sztem ios, symbian, win nincs gtalk, de lehet tévedek.
Mi is ezt használjuk amúgy, teljesen jó.havri
-
Breki
veterán
válasz KamuMazsola #776 üzenetére
Dehogynem
Nálam hibátlanul megy Sony-n, de már javították is
Újdonságok
A verzió jellemzői:
What's in this version:
Sony Xperia issue has been resolved
Improved sound quality
And all the great features from Version 2.3:
- Share stickers with friends, making messaging fun
- Include emoticons in text messages
- Send any locations as messages
- Enhanced messaging experience with new interface and sounds
- Connect with your friends in group conversations of up to 40 participants
- Option to use your device’s sounds instead of Viber’sItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
válasz KamuMazsola #781 üzenetére
Nekem nem javult sajnos. A Viber supportnál van az ügy. iPhone 4 mellesleg.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #786 üzenetére
És a telenor hogy korlátoz? Belassítja a vibert, vagy egyáltalán nem működik mobilnetről? A vodafone egyelőre még jó, csak aktiválni nem lehet, használni (szöveges- hangot még nem próbáltam) még igen..
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #788 üzenetére
No comment. Bekaphatja az összes mobilszolgáltató azért itthon..
Vicc amit a net körül rendeznek. ELkérnek 2-3-4e ftot/hó 0.5-2gb adatforgalomért, és még korlátoznak is keményen.havri
-
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #791 üzenetére
Csak egy ötlet, mobilon nem lehet vpn-t használni? Azzal meg is oldódna egyből ez a probléma..
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
TiMoN
senior tag
válasz KamuMazsola #788 üzenetére
Akkor szerencse, hogy okos180ba vagyok és a skype is viber is megy mobilneten!
Nem fogok váltani egy darabig.-TiMoN-
-
modd3r
őstag
válasz KamuMazsola #1195 üzenetére
Nekem Okostarifa360-am van a Telenornál, és tökéletesen működik a Viber kommunikáció bármely formája.
Azt mondod, hogy az újabb Telenoros csomagoknál probléma lehet?
Csak mert most válthatnék kissebb csomagra, de ha gázos a VOIP ezeknél, akkor meggondolom.
Köszi! -
modd3r
őstag
válasz KamuMazsola #1201 üzenetére
Köszi!
Apropó: Viber Hacked
-
anonymus89
addikt
válasz KamuMazsola #1270 üzenetére
Szia!
Faterom munkatársa egy Huawei Y300-at vett 9400,-Ft-ért ha jól rémlik ilyen áron pedig csak Smarttarifa 2-vel lehet és van Vibere amit használ is úgyhogy biztos megy igaz míg találtam hozzá egy működőképes vibert le ment a nap.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
félisten
válasz KamuMazsola #1270 üzenetére
Szia
A tiltás úgy mondják inkább, hogy nem mindig működik. Van amikor sikeres van amikor kevésbé, sokszor egyén függő is a dolog.
Amúgy milyen csomag miatt kell váltanod? 2 napja vettem telót hűség hosszabbítással úgy, hogy már egy jó ideje megszűnt csomagom van És maradt a régi minden.
-
félisten
válasz KamuMazsola #1273 üzenetére
És nem tarthatod meg az előfizut? Szerintem azt is meg lehet simán tartani.
-
félisten
válasz KamuMazsola #1275 üzenetére
Aha értem, ekkora átverést akkor... :S Nekem csak sima készülék csere volt és ott nem volt baj, hogy megszűnt tarifám van.
-
félisten
válasz KamuMazsola #1277 üzenetére
A honlapon van egy lista róla, hogy mely készülékek érhetőek el ennek az akciónak a keretében, valamint, hogy melyik csomagnál mekkora kedvezmény vehető igénybe
Amúgy az Online felületen megnézheted, hogy milyen áron vehetsz készüléket úgy, hogy megmarad a tarifád.
-
zseko
veterán
válasz KamuMazsola #1277 üzenetére
Ez érdekes, mikor tették ezt bele, nekem smarttarifa extra 3 van május óta, egy hete még simán tudtam viber hívást indítani. Na ezt kipróbálom ma, működik-e.
Most nézem a dátumot ezt mikor írtad, nos én szeptember 1-én telefonáltam utoljára viberrel, akkor simán működött.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #1392 üzenetére
Huawei Ascent G510 a típusa.
Nem a szóban forgó.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
modd3r
őstag
válasz KamuMazsola #1418 üzenetére
Nemtom, de nem.egy akalmazasnak van kifejezetten tablas verzioja a play-en.
Amugy a Viber kifejezetten a tablas verziohoz keres beta tesztereket a Google Pluson. -
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #1457 üzenetére
Igen, és az a baj, a másik fél nem tudom mikor, hol tartózkodik éppen a hívás közben. Ez jó irány, majd elindulok ezen, köszi
Megpróbálom majd vezetékes headsettel, hátha az hangosabb..havri
-
viralmind
aktív tag
válasz KamuMazsola #1603 üzenetére
Szerintem nem igy van.Ahhoz hogy lass valakit ,a te szamodnak meg kell lennie neki is.Nekem van ismerosom akinek megvan a szama,viszont neki nincs meg az enyem,de biztosan tudom hogy hasznal vibert azzal a szammal ami nekem megvan,es en megsem latom ot, es o sem lat engem.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz KamuMazsola #1670 üzenetére
Igen ez igaz , de most a vibermedia ide irogato supportja kerte ,hogy masolja be ide a ticket szamat,es o szemelyesen fogja megnezni ha nem kap valaszt.Amugy nyilvan nem az osszeg a lenyeg, hanem hogy fizetett valamiert amit nem kapott meg.Ha a hiba naluk van akkor pedig plane jol johet meg masnak is ,ha kideritik mi volt a fizetesnel a problem.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #1717 üzenetére
Az utolsó szívja, csak nem tudom, melyik verzió volt, így azt se tudom, hogy jött e rá már frissítés.
havri
-
whiskeys
őstag
válasz KamuMazsola #1730 üzenetére
övé blade 3 előtti.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Bferibörs
addikt
válasz KamuMazsola #1811 üzenetére
ha a freemailt elfogadja nem mindegy mit gyűjt ?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
pollack
csendes tag
válasz KamuMazsola #1818 üzenetére
4.1.1-es Viber van rajta, és eddig működött.
De időközben rájöttem, hogy a telefon frissítette a firmware-t automatikusan hogy kompatibilis legyen a Galaxy Gear-ral (amire semmi szükségem), és azóta halt be a Viber és a Skype is. Lehet, hogy ez a baj. Sajnos. -
mijos
senior tag
válasz KamuMazsola #1848 üzenetére
Nem vagyok degenerált, ezzel nem jutottam előrébb. Éjjel természetesen nem netezek. Van egy személy akit le kellene tiltani, nem ért a szép szóból. Több ismerősömmel is használom az alkalmazást, nem fogom letörölni 1 gyökér miatt. Letiltani meg nem lehet, vagy lehet, csak én még nem találtam meg ezt az opciót. Itt vagyunk, szájbab*szott 2014.-ben, minden sz*rra van már alkalmazás, de letiltás opció meg nincs GGWP
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
bp22
csendes tag
válasz KamuMazsola #2063 üzenetére
Ne vedd a lelkedre, de kipróbáltam, és iszonyatosan lassú.
-
bp22
csendes tag
válasz KamuMazsola #2065 üzenetére
Köszi, de a nyilat megérintve mondja, hogy nem tudja lekérni a tart. helyemet. Felkínálja a beállításokat, ahol már minden engedélyezve van.
-
ferke72
aktív tag
válasz KamuMazsola #2080 üzenetére
Ezek szerint ha viberen belül megy a gps akkor méterre pontosan működik nincs mellébeszélés... ?
kösziNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz KamuMazsola #2088 üzenetére
Bosszantó hogy korrekt infót kaptam valós információknál és most valósak a helyadatok. Szerintem 100% igaz akarattal lehet csak bekapcsolni elég egyszerűen. Ha gps állandóan be van lőve gondolom viber adja automatikusan aktuális állapotot..no majd információk tükrében csekkolom.
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
havri1
félisten
válasz KamuMazsola #2094 üzenetére
Így van
Mondjuk sok programnak kell, alapban a google térképnek is.
Widgetek, időjárás stb..
Nekem mondjuk ki van lőve, ne zabálja az akksit, csak akkor használom, ha kell.
Tesztelgettem tegnap, ha a helymeghatározás engedélyezve van, engem pontosan mért be folyamatosan másik félnél.
Pár méter csúszás, de hát ez belefér.havri
-
dvdbackuper
őstag
válasz KamuMazsola #2097 üzenetére
Ha akarnak, úgyis megtalálnak...
-
Magnat
veterán
válasz KamuMazsola #2117 üzenetére
Na ok, de mailban úgyis el lehet küldeni
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Gedeon31
addikt
válasz KamuMazsola #2425 üzenetére
Az előfizetéses csomagoknál a húzósabb árban lévőknél szokták engedni. A Telenornál és a Telekomnál elég egy feltöltő kártyás csomag és már működik is . A Vodafonenál nincs tapasztalatom.
-
Pingvin89
újonc
válasz KamuMazsola #2484 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom akkor, hátha ez segít
-
ubiessuni
tag
válasz KamuMazsola #2506 üzenetére
Szia.
Ha a stamina-ra gondolsz akkor nincs.Viszont úgy néz ki közben lehet, hogy sikerült megoldani, mert a wifi beàllításokban kikapcsoltam a wifi optimalizálást és egyelőre úgy néz ki, hogy megjavult, még tesztelgetem.. -
Janoo_07
aktív tag
válasz KamuMazsola #2613 üzenetére
Köszönöm! Igen a vodafonnál is csak lassítás történik, nem tiltják a netet.
havri1: Akkor utána járok a programoknak amiket ajánlottál hátha jobb alternatívája lenne.
-
havri1
félisten
-
Doggy dog
senior tag
válasz KamuMazsola #2805 üzenetére
Délelőtt nekem is rendben volt.Net megy,de pl. időjárás widget sem hajlandó frissíteni.
Feltöltős vagyok.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
válasz KamuMazsola #2808 üzenetére
Biztos nem bírják a szolgáltatók a karácsonyi hajrát.(98 % lefedettség,LTE,lassan 5g.... csak arra nem képesek,hogy mindenhol stabil 3g legyen. pfff..)
Egyébként ti szoktátok frissíteni,megéri mindig a friss verzió?Mert ugye nem biztos hogy jobb az,ami frissebb.Lásd FB.Ma frissítettem egyébként 5.02-ről 5.2-re.A régebbi jobban tetszett,itt ahol nincs kép oda berakja a kezdőbetűket a név előtti buborékba.Ez számomra elég zavaró.
[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
kiskunmancsa
csendes tag
válasz KamuMazsola #2841 üzenetére
Köszi a gyors választ, de nem találom ezt a lehetőséget a Viber-en belül. A készüléken a névjegyek megjelenítésénél egyébként alapból a készülék van beállítva.
A legfrissebb Viber van a készüléken.
Hol találom pontosan azt a lehetőséget, amit írtál?
Köszi előre is!
-
kiskunmancsa
csendes tag
válasz KamuMazsola #2845 üzenetére
Köszi a segítséget, nem találom még mindig (szerintem más androidot használunk), de ötletet adtál, ami bevált! Vagyis, nem tudom hogy, de a SIM kártyára rákerültek a nevek, amiket szintén megjelenített. Töröltem a SIM-ről a neveket (persze biztonsági mentés után) és most minden a régi!
Köszi!
-
kiskunmancsa
csendes tag
válasz KamuMazsola #2847 üzenetére
Megtaláltam! Ez a beállítás már megvolt, de a Viber-re nem alkalmazta. Amúgy Android 4.1.2-m van.
-
őstag
válasz KamuMazsola #2931 üzenetére
Mérföldkövekkel jobb a Viber mint a Skype!
-
őstag
válasz KamuMazsola #2934 üzenetére
Én 2004-től használok skype-t vagyis már lassan egy éve nem, néha felraktam a telefonra de miután hiába írtak üzenetet, csak akkor kaptam meg amikor beléptem a programba, véglegesen száműztem. Lehet már skype-n videótelefonálni asztali verzió és mobil között?
-
semetka
őstag
válasz KamuMazsola #2991 üzenetére
Neked odaírja az egyest a főképernyőn mikor ír valaki?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
válasz KamuMazsola #2993 üzenetére
Jelzi tudom, de ha véletlen törlöm az értesítési sávból, és nem nézem meg, utánna többet nem hozza elő. Így pl el is felejthetek válaszolni
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Új 26" Schwalbe Marathon GT 365 HS475 Dualguard 4 évszak kerékpár gumi
- 4U 24 3,5" SATA/SAS Ház+i3 8100+P840 RAID kártya+SAS Expander+15 1TB SATA HDD
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6", 4 GB RAM, 128 GB SSD eladó.
- Lenovo Legion Go Z1-Extreme 512 2027 -ig garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest