Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Wifi / Wifi kapcsolaton mennyit késik a hang?
Mert van, hogy 3-4 mp..az gáz? -
ViberMedia
csendes tag
@Csbond13 -
Please try to delete Viber, restart your phone, then download it again from OviStore.
If it still doesn't work, then we recommend that you contact Samsung for more support.@Maxximus -
Yes,
Viber is available for Nokia E52. You can find Viber in OviStore.========
@ Csbond13 -
Kérjük, próbálja törölni Viber, indítsa újra a telefont, majd újra letöltheti OviStore.
Ha még mindig nem működik, akkor azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Samsung további támogatásért.@ Maxximus -
Igen,
VIBER rendelkezésre Nokia E52. Megtalálhatja a Viber OviStore. -
Kicsimix
őstag
Mi az oka annak, hogy egyszerűen nem hallom amit beszélnek annyira halk a viber? Engem jól hallanak mindig.. HTC One a telefon...
-
modd3r
őstag
válasz
KamuMazsola #1195 üzenetére
Nekem Okostarifa360-am van a Telenornál, és tökéletesen működik a Viber kommunikáció bármely formája.
Azt mondod, hogy az újabb Telenoros csomagoknál probléma lehet?
Csak mert most válthatnék kissebb csomagra, de ha gázos a VOIP ezeknél, akkor meggondolom.
Köszi! -
KamuMazsola
őstag
válasz
szokelaszlo #1187 üzenetére
Én és a feleségem is telenorosak vagyunk, 90MB-os csomaggal. A 90 mega felhasználása után 32/32-re korlátozott nettel is tökéletesen tudunk egymással beszélni viberrel (mindketten mobilnettel). Olvasd el a rád vonatkozó ászf-et! A telenornál az újabb csomagoknál benne van az áfsz-ben, hogy nem lehet internetalapú hanghívást kezdeményezni! Az ügyfélszolgálaton meg azzal etetnek, hogy nem kell vele foglalkozni, aztán meg jön a csodálkozás! Szvsz a szolgáltatásoddal van baj.
-
Bferibörs
addikt
válasz
szokelaszlo #1189 üzenetére
nekem ilyen akkor fordul elő ha olyan területen vagyok ahol nincs 3G csak EDGE,egyébként nem.T-s kártyám van.
-
Csbond13
újonc
Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni,hogy Nokia E52-re szeretném felvarázsolni a vibert de nem megy.A letöltésnél minden rendben de a telepítés végén leáll a telepítő és felkínálja a későbbi telepítés folytatását.Folytatáskor szintén leáll és újra felajánlja a folytatást. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. A vibert leszedtem a nokia hivatalos oldaláról,pc suiton keresztül is leszedtem illetve a mobilon keresztül a Nokia áruházból. De a telepítés egyiknél sem fejeződik be.
Köszönöm a segítséget. Üdv! -
ViberMedia
csendes tag
We apologize for our late response.
@deminos -
Video calling is something we are considering, but we still don't have any official announcements. When we have news, we will let you know
@pumpa1w3 -
Viber does not officially support your device, and that is probably the reason for the problem.
However, you can check this page in XDA forums, where a user proposed an unofficial solution for this problem: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42410348============
Elnézést kérünk a késői válasz.
@ deminos -
Videohívás olyasmi gondolkodunk, de még mindig nincs hivatalos bejelentések. Ha van hír, akkor tudd
@ pumpa1w3 -
Viber hivatalosan nem támogatja a készülék, és ez valószínűleg az oka a problémát.
Azonban, akkor ezt az oldalt a XDA fórumokon, ahol a felhasználó egy nem hivatalos javaslatot megoldás erre a problémára: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42410348 -
havri1
félisten
válasz
szokelaszlo #1189 üzenetére
Pedig nagyon gyanús a dolog, ha wifin működik.
-
havri1
félisten
válasz
szokelaszlo #1187 üzenetére
Másik félnél mi a helyzet?
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok kb 1 hónapja ha 3G hálózaton szeretnék beszélgetni Viberen a hívás félépülésétől számítva kb 6-15 másodperc és a hívás rossz-gyenge hálózati viszonyokra hivatkozva szétkapcsol,de nem csak vibernél ,hanem skype,gtalk-nál is.1,2Gb-os csomagom van a T-Mobilnál, ismerőseimmel való kapcsolattartás ezeken a formákon csak wifin-keresztül megoldott.Felhívtam a szolgáltatót hosszas várakozás után elmondták hogy nincsen semmiféke korlátozás a hálozatukon ezen tipusu hivások alkalmával. Ujrainditattam a szolgáltatásomat de ez sem oldotta meg a problémát.Több telefont kipróbáltam és 2 előfizut is és a hiba még mindíg megvan.A hálozati viszonyok minden hivás alatt elvileg megfelelőek voltak,teszteltem! Más tapasztalt ehez hasonló korlátozásokat?
-
deminos
aktív tag
válasz
dominating #1182 üzenetére
Sajnos több ötletem nincs a root nélküli biztos kilövésre a háttérből.
-
g0dl
addikt
válasz
dominating #1179 üzenetére
Szerintem egyszerűbben is ki lehet lépni androidon.
Menü/További opciók/Kilépés (ez legalul van) -
Andrea1990
csendes tag
hogy lehet tagokat keresni????????? de nincs bejelentkezve!!!!
-
dominating
tag
válasz
deminos #1180 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Következő a helyzet. 2 telefonom van és 1 laptopom amin van viber.
-Az 1ik telefonom padfone2 (nem rootolt): kilövöm a futó alkalmazások közül, le is áll 1,2 órára, de aztán újra elindul (ez onnan tudom, hogy a laptopon használom nap közben a vibert és elkezd csipogni a telefon h jönnek üzenetek).
-A másik telefonom az galaxyS1 (rootolt): ott is ugyan ez a probléma. Az alkalmazást letöltöm délután majd kipróbálom vele. -
blueye
veterán
válasz
Ha kilepsz, nem ernek el viberen,mintha kikapcsolnad a telefonodat, ugy mi az ertelme a vibernek?
-
deminos
aktív tag
válasz
Ha Androidról van szó, akkor 2 út van:
1 root nélküli készüléknél: Futó alkalmazások közül le kell állítani (elméletileg nem indul újra magától)
2 root-olt készülék esetén: le kell tölteni a play-ből a greenify nevezetű progit, amivel le lehet "fagyasztani", magyarán amíg kézzel el nem indítod, addig biztosan nem fog futni. -
dominating
tag
üdv! az lenne a kérdésem, hogy a viberből ki lehet e lépni valahogy? ha a "további beállításoknál" rányomok a "kilépés"-re akkor is ugyan úgy megkapom az üzeneteket. emiatt a telefonom 3 nap helyett csak 1 napot bír! van erre valami megoldás?
-
Andrea1990
csendes tag
Hogy lehet rá tenni Nokia c5-03as telora a viebrt????? irjon mar valaki priviben
-
rastawicc
tag
Gyengébb internettel rosszabb volt mint skype, nekem nem jött be!
-
Andrea1990
csendes tag
Nokia C5-03 sa telon nem tudjátok hogy müködike e ez???? vagy hogy lehet ezt rá rakni??
-
Andrea1990
csendes tag
-
Murphys2
tag
A viberrel 1 Mbyte forgalom kb 3 percre elég. A skype-ot fél éve próbáltam utoljára, kb ötször több adatforgalma volt. A viber a legtakarékosabb. Készenléti üzemmódban is csak napi néhány száz kilobyte-ot használ. Mobil netnél figyelj, hogy engedélyezett legyen a net alapú hangszolgáltatás. Olvass vissza 1-2 oldalt, nehogy pórul járj!
-
adam_
senior tag
Kb. havi 500 MB mobilinternet csomaggal az Iphone készülékkel hány perc Viberen (vagy Skype) keresztüli beszélgetést folytathatok? Csak hanghívásról van szó.
-
pumpa1w3
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Huawei Ascend Y300-as Telenoros telefonom amire felpakoltam a vibert, de sajnos engem nem hallanak, de én hallom őket.Mivel azt ajánlották ne a legfrissebbet tötssem rá ezért többféle verzióval próbálkoztam a legújabbtól legutóbb a 2.3.3-al, de mindegyiknél ez a probléma. A Wifim jó az egész házba mindegyik telefonon megy a viber, csak ezen nem. Mit lehetne csinálni vele, hogy jó legyen?
Esetleg van telenoros Huawei Y300-as akinél megy?
Üdv. -
MazsiTádé
csendes tag
oma=oka
-
MazsiTádé
csendes tag
Akkor ezek szerint a windosos telefon az oma a nemcsörgésnek?Vicces...ja,és viber beszélgetés közben volt egy sima bejövő hivásom,ami hangosan csörgött...majdnem eldobtam a telefonom,ugy megijedtem...Nem is értem...
-
deminos
aktív tag
válasz
ViberMedia #1155 üzenetére
Kedves Vibermedia!
Lesz valamikor a viber szolgáltatásában videó hívás telefonon is?
-
MazsiTádé
csendes tag
Sziasztok!Ma teszteltem először a programot.A párom svájcbol hívott,a telefonom viszont nem csörgött...Lumia 800.Irnia kellett egy normál üzenetet,hogy már kétszer hivott.Az ikonon meg is jelent,hogy hivásom volt.A beszélgetés hangminősége számomra tökéletes volt,de az hogy nem csörög az elég gáz...valakinek ötlet?Köszi elöre is
-
Delta×
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy a teleonra letöltött viber-hez miért írja ki a telefon hogy "érvénytelen fájl"
Telefon rendesen fellép a play áruházba letölt mindent, de ezt írja ki :/(kínai androidos telefon.tutiütyük.hu-ról)
-
válasz
Plazmacucci #1156 üzenetére
Már nem aktuális! Windows beállítás, viberben kereshettem volna halálomig...
-
Srácok mit állítsak be, hogy a retkes viber pc-n ne halkítsa le a zenét ha elküldök egy üzenetet? A hangokat már kikapcsoltam de szarik rá...
-
ViberMedia
csendes tag
Hi,
Yes, we've had a temporary problem with our servers, but all should be fine now.
We apologize for the temporary inconvenience.========
Hi,
Igen, már volt egy átmeneti probléma a szervereket, de legyen finom most.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért ideiglenes. -
blueye
veterán
válasz
buborekosviz #1153 üzenetére
Naluk volt gond. FBn jeleztek.
-
St3ven
addikt
válasz
buborekosviz #1151 üzenetére
Nekem is xaraxik, azt írja egész délelőtt, hogy service disconnected. Wifin és mobilneten is.
-
buborekosviz
tag
Leállt a Viber központban valami vagy csak nekem nincs szolgáltatásom?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest