Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsabba
aktív tag
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Engem is érdekelne erre a kérdésre a válasz, mert nem találtam több hsz-t ezzel kapcsolatban és ehhez sem érkezett válasz (én nem találtam).
Amúgy ZTE Blade-re kellene egy normális stabil verzió, ahol csak a netes hívás és a chat a lényeg.
A friss verziónál kb le sem lehet tenni a hívást, annyira beakad, mondjuk a beszéd még jól működik, csak emiatt akksi ki-be legtöbbször a megoldás, hogy le lehessen tenni...
Tehát mi az ajánlott verzió?Üdv, Dávid
-
Magnat
veterán
Sztem hibás a szemléletmódod, de majd az idő eldönti. A Fb abból indul ki sztem, h vannak akik valamilyen okból nem akarják a FB messengerét használni (nincsenek rajta, telefonszámon alapuló regisztrációt akarnak használni v bármi más okból). A WA megvételével ebből a tortából is jut nekik egy igen szép szelet. Ha nem fejlesztik, akkor ez a szelet nem lesz nagyobb, mert a konkurencia többet tud (hanghívás). Ha úgy gondolkodnának ahogy te mondod, a WA-t megvenni sem lett volna értelme, kivéve ha megszüntetik, más kérdés, h ha megszüntetnék, lehet h a userek inkább a Viber felé mennének, mint a FB felé.
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mintha mondjuk a Suzuki nem fejlesztené a motorkerékpárjait, mert konkurál az autó üzletággal. Csak akik Suzuki mocival járnak, valszeg előbb ülnek át egy más típusú motorra, mint egy Suzuki autóba.
Arról nem is beszélve, h a FB-nak megvan az a nagy előnye, h a háttérben használhatja ugyanazt az infrastruktúrát és engine-t a WA-ban, mint a FB Messengerben, tehát jelentős ktg-t takaríthat meg, miközben egy másik szegmenset is lefed.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Persze, majd meglátjuk. Én magamból indulok ki (persze lehet, h hibásan): akiket fel akarok hívni, annak megvan a száma, de egyáltalán nem biztos, h ismerősöm a FB-n. És ha bárki új ember kerül az életembe (mondjuk klímát akarok szereltetni), akkor nem fogom bejelölni a FB-n, de a számát simán elmentem, innentől WA-n tudnám hívni, FB-n meg nem. Röviden: sokkal nagyobb közös részhalmaza van (gyak. 100%) annak a két halmaznak, akiket fel akarok hívni és megvan a száma, mint akit fel akarok hívni és ismerősöm a Fb-n. Innentől meg nálam az elsődleges voip progi egy telefonszámos azonosításon alapuló rendszer lesz, amíg lesz ilyen és elég elterjedt.
Éshát a híres WA alapító cetlije ellenére (no ads, no games, no gimmicks) inkább tudom elképzelni, h bevezetik a reklámokat, mintsem beolvasszák a fb-ba... remélem, igazam lesz és nem azért, h nekem legyen igazam[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Igen, de ehhez az kell, h a valaki száma meg legyen adva a FB-n gondolom és ismét magamból kiindulva, nekem sincs megadva... plusz céges telefonnál megint nem fogod megadni a privát lapodon, szóval elkerülhetetlenül bekerül még egy bizonytalansági tényező a rendszerbe. Én is befejezem az offolást, ennél többet úgysem tudok hozzátenni... talán még annyit, anno nálam pont a stabilitás és a szélesebb platformtámogatás (azóta ez már elolvadt) billentette a mérleget a WA felé a Viberrel szemben - bár utóbbi is fent van az eszközeimen.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini-ITX
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest