Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz
BobChemistry #2346 üzenetére
Nekem sem ! :-(
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Dualsim telefonon Viberes tapasztalat:
Csak az egyik számot engedi regisztrálni a Viber a telepítéskor.Viszont ha benne van mind a két sim kártya,akkor összefésüli a két sim kapcsolatait és mindkét sim kapcsolatainak tudok írni,illetve tudok üzenetet fogadni.
Annyi a szépséghibája csak,hogy a regisztrált számról mennek ki az üzenetek mindkét sim irányába.De a nem regisztrált kártya kapcsolatait is látom,hogy elérhetőek-e,stb... -
törölt tag
válasz
Winner_hun #2347 üzenetére
Az sajnos (amennyire én tudom) csak együtt lehetséges. Azt meg tudod viszont oldani, hogy nem indítod automatán a winnel, csak ha szükséged van rá, akkor veszed elő. Vagy bezárod a tálcáról....de gondolom ezeket Te is tudod.
-
Winner_hun
félisten
PC-n a legújabb frissítés óta a gép indulásakor ott van a tálcán a program. Nem lehet valahogy megoldani hogy az ne jelenjeg ott meg? Nekem elég ha a vekker mellett figyel..
-
BobChemistry
őstag
Megint nem megy? hihetetlen...
-
bp22
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy Facebook Messenger progival ingyenes a telefonálás? Azt írja, hogy a szolgáltató díjat számolhat fel. Telekomos vagyok.
-
Odzse
tag
Sajnálom,hogy egyenlőre nem megoldott a dual sim/dual viber,de később ez is megoldott lesz majd,ha elég sok ember jelent a későbbiekben problémát.Addig is várok és köszönöm a segítséget.
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Dualsim-es telón(az egyik kártya T a másik Telenor).A T-s kártyán van mobilnet.A másikon nincs.Ha a T-s kártya mobilnetjét bekapcsolom,akkor a Telenoros kártya Viber üzeneteit is megkapom?
Illetve ha a két kártya miatt eddig két telefonom volt két külön Viberrel és kapcsolatokkal,akkor egy telefonban ezt hogyan lehet összehozni?
Két Viber alkalmazást kell feltelepíteni,vagy a Viber kapcsolatok összefésülődnek?Köszi
-
g0dl
addikt
A vezetéknév szerinti rendezés megoldható valahogy? Ez így nagyon béna.
-
Magnat
veterán
Szia,
Androidon ha az üzenet előnézet megjelenítést és az új üzenetek felpattanó ablakát kikapcsolod, rendszerhangokat be és az értesítési hang néma, akkor csak a led villog és az értesítési sávon sem jelenik meg az üzenet, csak egy kis buborék... utóbbit nem tudom, h el lehet-e tüntetni.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Be lehet úgy állítani a vibert, hogy csak az értesítési led villogjon üzenet esetén?
(Sem felugró ablak,sem értesítő hang nem kell!) -
Kobe
veterán
helló
viber problémám lenne. HTC One X emre telepítettem, és azt vettem észre hogy a viber alkalmazás egy idő után gyakorlatilag teljesen kiirtja a mobilinternet szolgáltatást.
Viber megy, 1 dbig megy az üzenetküldés még rajta, de ekkor már böngésző, facebook, play, stb, semmi nem megy. Kis idő után már a viber üzenetek sem.
Viber app lelőve, minden helyreáll
Van vkinek ötlete ezt mi okozhatja ?
-
Magnat
veterán
válasz
andrew-msi #2323 üzenetére
Szia,
Fishtextet probáld meg. Én használtam pár éve, elég stabil volt...sajnos már csak Vodára igazán olcsó (5ft körül), a többire több.
-
Tutu7030
veterán
válasz
andrew-msi #2323 üzenetére
Viberről csak másik viber felhasználónak tudsz szöveges üzenetet küldeni. Hívni viszont lehet mobil és vezetékes számot is (viber out szolgáltatás), kedvező áron.
-
andrew-msi
aktív tag
Sziasztok!
Nem használok Vibert (okos telefonom sincs), viszont szükségem lenne egy olcsó SMS küldő programra.
Azt olvastam hogy a Viberrel olcsóbban tudok sms-t küldeni.
Az elképzelés:
Egy PC-ről küldeném (Viber PC-s alkalmazással) az sms-ket normál telefonszámra.
Meg tudom ezt oldani?
Mennyi lenne ennek a költsége?
Esetleg valami jobb megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget. -
hroberto
veterán
válasz
BobChemistry #2317 üzenetére
Nagyjából minden platformon behalt megint a Viber.
-
rayoliviero
veterán
válasz
BobChemistry #2317 üzenetére
Most éppen igen, de nagyon lassú.
-
BobChemistry
őstag
Nálatok működik? Nekem sem a telefonon, sem a gépen nem hajlandó...
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szerintetek lehet abból gond, hogyha iPad-re is felrakom a vibert? Azért kérdem csak mert fent van a PC-n is, illetve iPhone-on is, és most kerülne iPad-re is. Nem fog esetleg belenyúlni a viber a kontaktokba ha iPad-re is felrakom? Ezt arra értem hogy nem fog esetleg törölni kontaktokat meg ilyesmik? Csak mert olvastam régebben olyat hogy az illető felrakta egy másik hordozható készülékére a Viber-t, aztán szívott vele mert az aktivációs kód is nehezen jött meg, meg utána csak a viberes kontaktok voltak a telefonján.
Köszönöm
-
roxan
senior tag
Nektek is halott most a viber? Se telefonon, se pc-n, mobilneten, wifi-t sincs kapcsolat.
-
deminos
aktív tag
-
Tutu7030
veterán
válasz
deminos #2303 üzenetére
Én tegnap váltottam a propelleresnél az 5GB-os csomagról a hipernet 21-re, ott ezt írják az apró betűs részben:
"Az e-mailezésen és böngészésen kívül minden egyéb forgalmi típus az adatforgalmi keret
terhére használható. Egyéb forgalmi típusnak minősül különösen a netrádió, internet video
(pl. Youtube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online
játékok, fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey, stb.), FTP, OCH (Rapid Share),
stb.), valamint bármilyen egyéb, böngészésnek, e-mailezésnek kifejezetten nem tekinthető
forgalomtípus." -
deminos
aktív tag
Kb. fél éve hallani, hogy az azóta bevezetett mobilnetes csomagokkal tiltva vannak a voip hívások. Egyébként bizonyos csomagok (értelemszerűen a drágábbak) esetén engedett a viber.
Mindez a T-re értendő, de nagyjából a másik két nagy itthoni szolgáltatónál is ez a helyzet. -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Egy apró gondom van: működik a víber és szinkronizált is, meg minden nagyon jó, kivéveazt az apróságot, hoggy nem magyar a pc-n....írták, hogy frissül, meg ki kell pipálni a fordítást...valaki tudna segíteni szájbarágósann? Mert most nem teljesen értem....:S
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest