Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Valakinek esetleg ötlete erre ? :
egy tableten és egy telón telepítettem a VIBERT egymás után.
Sajna a 2. telepítés után mindkettő elszállt-valszeg a saját hülyeségem miatt :-) .
A kérdésem az lenne,hogy tudom visszaszerezni a "Viber"-emet ? Telepítés után amikor kéri a kódot- sms-ben nem kapom meg, vagy ha megkapom a kód nem műxik, telefonon is diktáltak kódot az sem műxik.
Ötlet ,mit lehet tenni a 45 napos várakozási idő kivárása előtt, hogy működjön ?Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz ViberMedia #802 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Megpróbálom!Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz jozsi252 #935 üzenetére
Ha jól emlékszem azt az ajánlatot kaptam,hogy várjak 24 órát és akkor újra tudom működtetni ( 24 óra múlva lehet újra telepíteni,beállítani- előtte el kell távolítani a telefonról, majd újra telepíteni-ha visszakeresel megtalálod a beírások között EZT JAVASOLNÁM (visszakeresés a pontosítás miatt) ).
Nekem műxik. alcatel 997d-n és win 7-en ,semmi gond vele eddig, ismerkedünk :-)Köszönet a VIBER csapatának!
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
a smiley-ket hiányolom vagy csak bénázok és nem találom
-
Bferibörs
addikt
válasz ViberMedia #941 üzenetére
köszönöm!
-
Bferibörs
addikt
Szeretném megkérdezni,hogy Nokia 500 telefon ( symbian ) és PC VIBER használható e együtt ?
Ismerősnek nem indult el Windows XP alatt a VIBER - nem fogadta el a kódot amit kapott.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz ViberMedia #946 üzenetére
Köszönöm a választ!
Androidon és windowson nagyon jól működik, köszönöm a belefektetett sok munkát!Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz smileismarci #958 üzenetére
Ö- a telefonkönyvedben ezek benne vannak ?
-
Bferibörs
addikt
válasz smileismarci #961 üzenetére
gépen nem,telón igen,szerintem lesz még javítás
-
-
Bferibörs
addikt
válasz ViberMedia #984 üzenetére
Köszönöm!
Ez a tapasztalatom nekem is, más alkalmazások sem működnek megfelelően gyenge térerő mellett.
Nincs a VIBER-el gond .[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz verlajos #989 üzenetére
hát nem tudom, tegnap valami samsung és a saját alcatel ot 997-ről beszéltünk gond nélkül,egymástól kb. 20 km távolságban, -Budapest-Budaörs viszonylat.De beszéltünk Dunavarsány-Budaörs (Budaörs wifi samsung) -a samsung wifin az enyém mobilneten volt és autóban ültem (haladtam az úton nem kis tempóval) ami árnyékolja a jelerősséget 3G-t.
De beszéltem Londonban lévő ismerőssel is 3G-3G kapcsolattal.
Persze pld. Püspökhatvan környékéről ez nem megy,arra nincs vagy gyenge a 3G (szakadozik,csúszik a vonal de ez nem VIBER hiba).[ Szerkesztve ]
-
-
Bferibörs
addikt
ez tényleg érdekes
esetleg törlés a gmailból,majd újra felvétel- a teló könyvből is törlés ,szinkronizálás kikapcsolása, majd ha újra bepakoltad újra szinkron,hogy megjelenjen a telón is, sz.gépen csináld a törlést visszapakolást- a telón csak töröld, majd kapcsold vissza a szinkront-címjegyzék azt hiszem- adj neki egy frissítést oszt várj 24 órát.
Persze ezek csak ötletek.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz szokelaszlo #1189 üzenetére
nekem ilyen akkor fordul elő ha olyan területen vagyok ahol nincs 3G csak EDGE,egyébként nem.T-s kártyám van.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
"Részlet a Telenor ASzF-jéből:
A GPRS alapú szolgáltatások nem használhatóak internet alapú hangszolgáltatások igénybevételére, kivéve amennyiben az Előfizető az alábbi szolgáltatások valamelyikét veszi igénybe:
Mobil Online Start
Mobil Online 500 MB
Mobil Online 1 GB
Mobil Online Flexi
Mobil Online 5 GB (korábban Mobil Internet 5 GB néven)
Mobil Online 10 GB (korábban Mobil Internet 10 GB néven)"A djuice csomagok mellé rendelhető Netezz mobilon 1GB csomag pld. nincs ezek között...
-
Bferibörs
addikt
Tapasztalta valaki a rendszeres kifagyást ? Rendszeresen azt az üzenetet kapom,hogy sajnos a VIBER leállt.Eddig nem volt ilyen gondom, gy. vissza állitást is csináltam ez miatt,nem oldódott meg sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz ViberMedia #1591 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.Sajnos nem tudok angolul,így nem tudom leírni a hibát.
-
Bferibörs
addikt
válasz ZsoltG60 #1630 üzenetére
most olvastam :
"Bajban vannak azok, akik üzenőprogramokkal és internetes telefonnal akarják csökkenteni a mobilszámlájukat. Mindhárom magyar mobilszolgáltató tiltja az igazán olcsó mobilnetes csomagjainak kreatív felhasználását.
A chatelést és az internetes telefonálást is tiltják a Vodafone olcsóbb előfizetéseinek szerződései. A problémára Dragon Zoltán hívta fel figyelmét blogján, aki azon lepődött meg, hogy még a csekély hálózati terhelést okozó csevegést sem engedi meg a szerződése.
A blogger igénye érthető: az smsezésnél jóval olcsóbb a Whatsapp vagy a Facebook üzenőfunkciójának használata, egy nagyobb mobilnetcsomag birtokában pedig netes telefonálással is lehet spórolni. Legalább féltucat szolgáltató és app kínál kedvezményes hívási lehetőséget, a hozzájuk tartozó kliensprogramoknak bérelt helyük van az okostelefonos szoftverboltok toplistáján.
Nem csak a Vodafone szerződése korlátozza a mobilinternet felhasználását. A Telekom és a Telenor is tiltja az internetes telefonszoftverek használatát előfizetéseik egy részénél. Még olyan tarifacsomagokban is megtalálható ez a korlátozás, amelyek nevükben pont az internetezést ígérik. Az SMS leváltására használható szoftverek azonban csak a Vodafone-nál vannak tiltólistán.
Mobilszolgáltatók a tiltásról
A VS.hu megkereste a hazai mobilos cégeket. Mindegyiküktől azt kérdeztük, hogy mi a tilalom oka és mi vár az azt megszegőkre.
A Telenor képviselője szerint az olcsóbb, kevés adatforgalmat tartalmazó csomagjaival tiltja az internetes telefonprogramok használatát. A tiltásnak az az oka, hogy a Skype vagy a Viber használatával gyorsan elfogyasztanák a felhasználók a havi keretüket. A VOIP programok generálta forgalmat lelassítja a Telenor, ez vár azokra is, akik kifutnak az adatforgalmi keretükből is.
A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy a korlátlan csomagok esetében (Red Basic és Red Plus) engedélyezett az internetes telefonálás. Egyes csomagokban a VoIP protokollok hangátvitel és videó részének sebessége le van korlátozva. A sajtóosztály szerint ez iparági gyakorlat. A korlátozásokat kiegészítő adatcsomag vásárlásával lehet feloldani. Azoknál a VoIP-szolgáltatásoknál, ahol a hangos és a szöveges forgalom elkülöníthető, a szöveges rész korlátlanul használható. Ahol ez nem oldható meg, ilyen például a Viber, ott a program által generált összes forgalmat lassítja a Vodafone.
A Magyar Telekom 2013. november elsején változtatta meg Általános Szerződési Feltételeit, ekkor jelentek meg a VoIP-hívásokat tiltó csomagok. A korlátozás csak azokra érvényes, akik az új ÁSZF életbe lépése után váltottak ilyen díjcsomagra, a korábbi előfizetőket a változás nem érinti – tudtuk meg a Magyar Telekom kommunikációs igazgatóságától. A cég álláspontja szerint “a Telekom hangszolgáltatása nem lesz helyettesíthető bizonytalan minőségű internetes hívásokkal”. A korlátozás a szöveges üzenőappokat nem érinti."Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz Siriusb #1639 üzenetére
nekem pld csont nélkül működik olyan tableten amin egy fia telefonszám sincs mivel sim kártya sincs benne, a telefonom szintén a gmailos címlistát használja, ami sim kártyán van szám az többnyire hibásan jelenik meg a VIBER-ben ha egyáltalán megjelenik, csak egy ötlet,nekem ez műxik,ez vált be , jobb esetben a simről törlöm az összes nevet
-
Bferibörs
addikt
válasz ViberMedia #1706 üzenetére
Szeretném megkérdezni, hogy 3 készülékre is telepíthető a VIBER ? Mobiltelefon,táblagép és asztali gép ?
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz ViberMedia #1710 üzenetére
Köszönöm
-
Bferibörs
addikt
Telepítettem tabletre is a VIBER-t, eltűnt a címlistám a telefonról is :-) asztalin meg van de sem tableten sem telón nincs azt hiszem lesz mivel játszanom
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek !
Telepítettem iPad-ra a vibert, a címlistám elveszett a sz. gépről is a viber alól (teló szervízben így nem tudom javítani azt hiszem) max bepötyögöm újra
-
Bferibörs
addikt
nekem nem kellett semmit állítani-másodlagos eszköz- feltelepítettem, beírtam a telefonszámot, a telómra küldött egy sms-t azt a kódot beírtam és működött- az az nem egészen, a (viber) címlistám eltűnt a telóról és a tabon meg sem jelent :-) újra pakoltam még 1x, utána jó lett, előkerültek a nevek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest