Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1751) antikomcsi válasza UFO1 (#1748) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Amikor Moh utánozta Mercit az tényleg jó volt!

narrátor: - Hajnali 3 óra
Moh(Merci) - Unatkozom, beszélgessünk.......... szeretsz már? :DDD :O

Ezt nem is láttam, [link]

[ Szerkesztve ]

(#1752) UFO1


UFO1
senior tag

A tegnapi Moh Mercy akciót sikerül megfejtenünk de ehhez földönkívüli segítséget (nem véletlenül ez az avatárom) kellett igénybe venni, hogy a gondolatukat is láthatóvá tehessük!
Első rész a kérdezz felelek magyarán a feltérképezés:


[Katt ide a nagyobb képhez]

Fojt köv!

[ Szerkesztve ]

(#1753) UFO1


UFO1
senior tag

Folytatódik a mission impossible: a nagy behálózás!

Fojt köv!

(#1754) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

A tegnapi adásból túl sok tanulságot nem vonhatunk le, csak amit már eddig is tudtunk:
1. Az ogre pár be van szarva. Kussolnak, mint sz@r a gazban és próbálnak nyalinzi. Retardó volt most az abszolút szánalmas, ahogy Robinak bájolgott, mintha nem is 1-2 napja beszélték volna meg Fruval, hogy mekkora sunyi.
2. Merci nem adja fel a próbálkozást, bármennyire is ígérgeti. Ez a szerepcserés játék is csak ara volt jó, hogy Moh is csókolgassa egy kicsit őt, de Moh átlátott a szitán.
3. Dani és Virág már csak magukkal foglalkoznak és le fognak válni a csapatról. Dani túl macho ahhoz, hogy bevallja, az egész konfliktus csak az ő féltékenysége miatt volt, Virág meg biztos, ami biztos alapon inkább Mercit támadja.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1755) lowzor


lowzor
veterán

A Grincs állandó tátott szájjal zabálása iszonyat undorító, meg a többi dolog is, amit az ogre pár csinál. Tegnap majdnem visszajött a kaja, mikor megint szájbaköpték egymást.

[ Szerkesztve ]

(#1756) Geri Bátyó válasza lowzor (#1755) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Nem értem, hogy mi a bajod, hiszen pontosan tudjuk, hogy ezek igényes megnyilvánulások, hiszen Grincs a legigényesebb a villában! :DDD ;]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1757) rushty válasza Geri Bátyó (#1756) üzenetére


rushty
senior tag

Szeret szopni. :C

Revolut meghívó pü-ben

(#1758) KAMELOT válasza lowzor (#1755) üzenetére


KAMELOT
titán

Mit csodálkozol ezen? Ezt tanulták! Utolsó romedli társaság, már csak az hiányzik, hogy a parkettára csináljanak :)

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#1759) UFO1 válasza Geri Bátyó (#1754) üzenetére


UFO1
senior tag

Nálam már nincs grincs mert már nem rosszindulatú és valószínű azért is volt olyan mert egy picike nő akinek mindig kell egy támasz és hát azt hitte ha viszi a híreket az aranda klánba az mekkora király dolog. A legnagyobb hibája az elferdítés aztán most már kezdi belátni hibázott. Remélem recskárdóval (aki amúgy menthetetlen :W ) végleg összevesznek (a tegnapi előzetes) mert kint a szülei úgyis tűzzel vassal fogják távoltartani tőle. :K

Mercy már révbe ért tegnap és már előtte is volt matatás a paplan alatt. Ezt mondtam (irtam) már régóta hogy direkt elnyomta a vonzalmát Moh pedig nagyon is kívánja Mercy-t. Tisztán látszik ezért is készült a kis képregény! Folyt. köv.
A tegnapi duma nagyon nagy sokan irigyelnék hogy mellettem feküdhetnek (vagy valami hasonló). Nem kicsit van elszállva magától igaz lehet csak viccelt! Legalábbis remélem! :U

Daniella nálam már kezd recskárdó szintjéhez közelíteni és fel nem fogom honnan húzta azt hogy Moh bármilyen szinten is közeledne Virag felé :W mikor a klasszisokkal szebb és cukibb Mercy-t is visszautasította igaz agyból! És a legszebb Virág is fújja a Daniella himnusz ami csak az ő fejében ált össze ilyen agymenéssé! :W

[ Szerkesztve ]

(#1760) Danex


Danex
addikt

Bálintnak tegnap a jelenete Moh-val szemben csak engem kezd idegesíteni? Hogy ő mindig meg tudja mondani, hogy miért adta fel a másik, miért gyáva és hogy ő mennyire profin csinálta volna meg.

Maga a feladat olyan volt, hogy kb értelmetlen volt elkezdeni, látod, hogy 80 darabnál már nem fér be több a szádba és már így is vérzik a fél pofád, de ja majd biztos belefér majd még 510 darab.

De nem hozzávágni a másikhoz hogy már bizony feladtad, mert nem dugdostad még 2 órán keresztül a szádba a szívószálakat.

Igazából Renátó futásánál is valahol megértettem miért nem fut, 90 kiloval úgy hogy valszeg az elmúlt 15 évben nem futott rendesen megéri versenybe szállni az 50kg-os fit lányokkal akik már bizonyítottak előző játékokban illetve 1-2 éve még a gimiben futották a cooper-t. Mindezt úgy, hogy amúgy pont akkor készült el a hamburgerük vacsorára frissen.

Ez a minden alkalommal megmondom a nagy tutit annyira nem tetszik a szememben, persze ő se nagyon jelentkezett ,hogy szívószálakat dugdosson a szájába.

(#1761) antikomcsi válasza Danex (#1760) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Retardó majdnem 110 Kiló, és megértem, hogy nem volt kedve futni, meg éppen kajált, de, hogy bele sem akart kezdeni az nagyképű, önelégült dolog volt a biztonság tudatában.

Bálint azért nem jelentkezett, mert ő csinálta a labda kapkodást. Tehát ő már letudta a rekordkísérletét. Minden feladatra mást kell "küldeniük" a lakóknak.
Viszont a labdakapkodás olyan feladat volt, amit érdemes volt megpróbálni, mert bármi lehetet.
De ez a szívószál tömködés egy értelmetlen, és lehetetlen hülyeség volt, Moh ennek ellenére megpróbálta. Én sem értem, minek kötött bele, ez egy idióta feladat volt, ha mostanáig csinálná, akkor sem tudta volna azt a mennyiséget betömni a szájába. Teljesen felesleges volt azzal oltogatni, hogy feladta. Mert ez kb. olyan volt, hogy állj ki az udvar közepére, és addig csapkodj a karoddal, amíg 10 másodpercig 1 méteres magasságban tudsz lebegni. És ha van rá 3 órád, akkor ne add fel 1 óra után, mert hátha sikerül.

(#1762) LamaCube válasza Danex (#1760) üzenetére


LamaCube
addikt

Szerintem egyén függő. Én is úgy vagyok, hogy ha van egy feladat, amíg van időm megpróbálom megoldani és nem a kifogásokat keresem, hogy miért nem fog menni. Mert mindig azt a legkönnyebb mondani, hogy "nincs esélyem, úgyse sikerül" stb. Bálint sportoló volt, gondolom belenevelték, hogy ne adja fel sose. Vivi többször nekifutott, míg Moh sportoló létére szerintem is feladta.
Mikor magyarázta meg Bálint, hogy miért adta fel a másik? Meg, hogy gyáva? Ő azt mondta Moh-nak, hogy feladta. Moh szerint elbaszta, erre mondta Bálint, hogy nem elbaszta, hanem feladta. Moh érvelt, hogy vérzett 4 foga, erre Bálint érvelt, hogy Vivinek is. Annyit mondott Moh-nak még, hogy próbálta-e középen bedugdosni. Moh erre azt mondta, hogy nem fért be úgy sem. Vagy te hol láttad, hallottad ezeket?

Renátó csak azért nem futott, mert akkor biztos volt benne, hogy Gina nem viszi ki. És neki volt a legnagyobb pofája beköltözéskor, hogy célja az, hogy lefogyjon. Igaz nem hízott, de semmit nem tesz, hogy fogyjon. na itt lett volna egy jó alakalom elkezdeni :D

Bálint miért jelentkezett volna? Ő megdöntött egy rekordot. Renátó arra is annyit mondott, hogy nem volt nehéz dolga, mert csak állnia kellett egy helyben, persze ezt se Bálint szemébe mondta.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1763) KAMELOT válasza UFO1 (#1759) üzenetére


KAMELOT
titán

Recskárdó rövid bemutatkozását elolvastam...
Aszondja...
Csajozógép :DDD
Egyáltalán ilyen utolsó, undorító szöveg, meg viselkedés bejön a nőknek? Sajnos pszichés zavarok vannak a gyereknél!

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#1764) Geri Bátyó válasza LamaCube (#1762) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Normális esetben egyetértenék. Például pont a labdaelkapás esetében.
Na, de az, hogy mekkorára tud tágulni a pofád, az nem azon múlik, hogy hányszor próbálkozol. Persze, hogy Vivi jó volt azzal ,hogy végig csinálta, de értelme nem volt, hogy 3-4 alkalommal betolja a pofájába ugyan azt a mennyiségű szívószálat,ami negyede sincs annak, ami a rekordhoz kell.
Kedvelem Vivit és becsülöm, mit csinált, de ebben az esetben Moh-t sem tudom elítélni.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1765) Vakegérke válasza KAMELOT (#1763) üzenetére


Vakegérke
veterán

Nála is vannak pszichés zavarok, de inkább a csajoknál, akik egyáltalán szóba állnak egy ilyen faragatlan bunkóval.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1766) Geri Bátyó válasza Vakegérke (#1765) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Nem kötözködni akarok, de a bunkót már faragják! :K
Faragatan tuskó lenne a megfelelő.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1767) LamaCube válasza Geri Bátyó (#1764) üzenetére


LamaCube
addikt

Nem ítélem el Moh-t. Miért is tenném? Szerintem Bálint sem ítélte el csak úgy gondolta, hogy feladta. Sajnos egyikük sem gondolkodott, hogy meg lettek vezetve, mert ahogyan bemutatták, hogy mit kell csinálni úgy max. egy 120kg-os harcsa tudta volna végrehajtani. A kérdés, hogy levetítették-e nekik a rekord állító videóját. Viszont abban az időben, amíg Moh magyarázott, hogy miért nem megy akár gondolkodhattak is volna :)
Itt a videón [link] a megoldás /persze nem állítom, hogy így is ment volna/, azért lássuk be nincs akkora szája a csávónak sem.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1768) Geri Bátyó válasza LamaCube (#1767) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Az elején mondta is valaki, hogy össze kellene nyomni a szívószálakat és ezek szerint a rekord is így lett meg.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1769) LamaCube válasza Geri Bátyó (#1768) üzenetére


LamaCube
addikt

Dani mondta :K Ott volt az orruk előtt a megoldás, de a raccsolós pasi bemutató videója alapján próbálták. :DDD Mondjuk arról a képről a gumikat sem láthatták. Tehát ez nem volt korrekt bemutatás a rekordról...

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1770) Geri Bátyó válasza LamaCube (#1769) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Szóval, ha jól gondolom, nem is akarta a nagytesó, hogy sikerüljön a rekord, mert akkor nem szívathatta volna őket ezzel a szopatógéppel (Bocs, de nem jut eszembe a neve ennek a labdás izének!).

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1771) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#1770) üzenetére


Vakegérke
veterán

Szivatómata. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1772) LamaCube válasza Geri Bátyó (#1770) üzenetére


LamaCube
addikt

A "gépet" szerintem nem azért tették be. Konfliktus generátornak hívnám. Lassan elfogynak a nélkülözhető dolgok és akkor a fontos dolgokat fogják kiiktatni. Lehet szidni, aki nem volt elég gyors vagy ügyes, hogy elkapja a labdát. Legalább lenne annyi eszük, hogy nem a hálóban punnyadnának, hanem a nappaliban, akkor volna esélye, hogy odaérjenek...

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1773) Vakegérke válasza LamaCube (#1772) üzenetére


Vakegérke
veterán

Mondjuk aki a retyón kotlik, az biztos nem kapja el a labdát. :N

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1774) UFO1 válasza Danex (#1760) üzenetére


UFO1
senior tag

Az volt a baj hogy nem ismerték a technikát a videót nézve pedig tok egyszerű lett volna.
ÉNB néha beszól úgy hogy jobb lenne ha csöndben maradna.
recskárdónak egyáltalán nem kellett volna futni ha nem jelentette volna ki nagy mellénnyel hogy ő lesz az egyedüli VV lakó aki fogyni fog bent és nem hízni (általában mindenki hízik mert nem mozog) ezért kellett volna futni vagy edzeni neki!
Az hogy miért kezdenek beleállni Mohba számomra rejtély valószínű itt bejátszik a csorda szellem és ugye Danika a szóvivő! Mellesleg sokkal szívesebben nézem Moh és Mercy szerelmi közeledését cívódását mint Danika és Virág hard pornóját! :W

(#1775) Geri Bátyó válasza Vakegérke (#1771) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Tulajdonképpen nem sokat tévedtem! :DDD

#1772 LamaCube
Azt mondták nekik, hogy ha nem sikerül a rekord, akkor lép működésbe a gép.

#1774 UFO1
Kétségtelen, hogy az engem sem érdekel, ahogy Dani elemzi (analizálja) Virágot.

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1776) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1777) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Na, nézzük!

Próbáltalak megelőzni Egérke, de nem jött be! :DDD :N

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1778) LamaCube


LamaCube
addikt

Rencsike nem azt fogadta meg, hogy nem fog cigizni?

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1779) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Nyomorult féreg Retardó, simán elérte volna a labdát, ha nem szarja le magasról az egészet. :(((

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1780) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#1779) üzenetére


Vakegérke
veterán

Egyszerűen nem is érdekelte, hogy elvesztenek valamit. Bezzeg pofázni, azt tud.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1781) LamaCube válasza Geri Bátyó (#1779) üzenetére


LamaCube
addikt

Ezért nem is futott leszar mindent meg szájba köp. Remélem rá teszik utána Fru-ra.
Na nyomtam egyet, hogy éjszaka is legyen szívatómata ;]
Mercinek is sok esze van a konnektorokat választja a kozmetikumok helyett :W
Úgy érzem még kb. 1 nap és simán éhen halnak ;]

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1782) lowzor válasza LamaCube (#1781) üzenetére


lowzor
veterán

Mercinél jobb is, ha vannak kozmetikumok. Párszor már megijedtem, mikor smink nélkül volt. ;]

(#1783) Vakegérke válasza LamaCube (#1781) üzenetére


Vakegérke
veterán

Éjszaka ki fog rohanni a szivatómatához? Szerintem fel se ébrednek a riasztásra.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1784) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Én szórnék egy sócsíkot a tojások alá. Arról nem volt szó, hogy nem szabad.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1785) LamaCube válasza lowzor (#1782) üzenetére


LamaCube
addikt

Detto... én megértem MOh-t, miért nem lesz szerelmes bele.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1786) LamaCube válasza Vakegérke (#1783) üzenetére


LamaCube
addikt

Senki :D Az a lényeg minél hamarabb mindenül elfogyjon ;]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1787) LamaCube


LamaCube
addikt

Mekkora genyák a szerkesztők :D :C Virág cumizott, azt akkor küldték a labdát ;]
Vivin de jót röhögtem meg a többieken, ahogyan dúdoltak :D

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1788) LamaCube


LamaCube
addikt

A tusfürdőt is??? Hát mit gondoltak az nem kozmetikum :D

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1789) Geri Bátyó válasza LamaCube (#1788) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Ostoba Fru(j) azt hitte, hogy csak Vivit szivatja és nem az van, hogy nem gondolta túl, hanem pont az, hogy túlgondolta megint! ;]

szerk: Ráadásul, mivel nincs mitől megizzadniuk, ha csak simán vízzel zuhanyoznak akkor sem lesznek büdösek.

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1790) KAMELOT válasza Vakegérke (#1765) üzenetére


KAMELOT
titán

Az tuti, hogy a nőknél is nagy zavar van, ha ilyen elmebajossal szóba állnak.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#1791) LamaCube


LamaCube
addikt

Úgy néz ki Dani-Virág más útra tértek. Alakulnak a helyzetek szépen. És mennyire nem hiányzik Gina :C
Viszont Rncsi meg Fru mehetnének a pics.ba ;]

Geri Bátyó
Virágnak igaza volt a főzőlap simán kikerülhetett volna. Úgyse főznek semmit. esznek hideg kaját. Bár itt már olyan dolgok vannak, ami mindenkinek hiányozni fog :K

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1792) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Ez az ortopéd majom (Győzike), mindig eléri, hogy újra és újra képes legyek még lejjebb értékelni, mit korábban. Egyrészt, ahogy kinéz, az egyre szánalmasabb, de az még inkább, hogy bárki, akit felhív, az "véletlenül" Danit favorizálja.
szerk: Közölhetnék a nézőkkel, hogy Dani bátyja Győzi országos haverja, úgyhogy ez a majom csak ezért nyomja és ezért hív fel csak ilyeneket.

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1793) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Fru megérdemli, ha ennyire hülye, mert nem kéne elviselnie ezt a terrort.

Vivin megint jót röhögtem.

Az előzetesben pedig azt láttam, hogy Dani már túltolja ezt az egész hisztijét, és ami szomorú, hogy Virágot is befolyásolja. Sajnos most már nem jó irányba, hanem az önző kis céljai érdekében. Hallom a belevalóban a betelefonálók azt mondják Dani lesz a győztes. Én meg remélem nem.

(#1794) rushty válasza UFO1 (#1774) üzenetére


rushty
senior tag

A szentélyes és aranydárdás [link] #szex

Revolut meghívó pü-ben

(#1795) lowzor válasza antikomcsi (#1793) üzenetére


lowzor
veterán

Az volt a kemény, hogy Dani bőtakonnyal képen tüsszentette Virágot, aztán röhögtek egy jót rajta, és Virág lecumizta. Nekem nem sokkal van feljebb ez a páros, mint a Retardó-Grincs duó.

[ Szerkesztve ]

(#1796) Geri Bátyó válasza lowzor (#1795) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Hát, azért a Retardó-Grincs párost nem hogy alulmúlni, még megközelíteni is nehéz lenne.
Dani legalább tényleg mindenkinek a szemébe mondja, ha baja van vele. Az mondjuk igaz, hogy Virágot lassan tényleg be lehetne ültetni egy cserépbe.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1797) antikomcsi válasza lowzor (#1795) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Volt idő, mikor kezdtem azt hinni, hogy menthetők, de sajnos nem. És akkor lesznek még lejjebb, amikor a kiválasztáson jelet raknak Mohra és Mercire.

#1796 Geri Bátyólowzor

Az a baj, hogy sokszor csak mondaná, de nem tudja elmondani, hogy mit akar, csak az jön ki belőle, hogy tesó, izé, érted, tudod, vágod, hogy izé tesó, ez nem frankó, mert unfrankó.

Egyszerűen nincs megfelelő szókincse, és a gondolatait nem tudja rendesen szavakká formálni úgy, hogy a végére ne egy se füle se farka katyvaszt halljunk sokszor.

[ Szerkesztve ]

(#1798) Geri Bátyó válasza antikomcsi (#1797) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Igaz, túltoltam azzal, hogy mindenkinek elmondja! :DDD Megpróbál valamit kimakogni. Aztán leginkább nem sikerül, de a szándék megvan! :K

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1799) UFO1


UFO1
senior tag

Ez a recskárdó hova tud már lejjebb süllyedni. Az egyetlen embert akivel jóban van (Fru) ott alázza ahol tudja. Szerencstelen szülei meg otthon paintball puskával lövik a TV-t mikor ez az idióta cigó gyerek megjelenik. :W

Azt valaki észrevette, hogy este Mercy egyedül feküdt le Moh meg ÉNB mellé reggel viszont egymás mellöl keltek fel :Y és Moh a bokszerét próbálta felvenni (10:30)! :D Minek ez a színjáték vagy ez két különböző nap lehetett? :U

Virág bemondja ez a szivatómata jó nagy szívatás!? :C
Jaja benne van a nevében! Majd kíváncsi leszek ha éjjel fog megszólalni mit csinálnak. Dani meg úgy használja ki Virágot ahogy akarja kint meg meg se fogja ismerni. :(

Mekkora csicska ez a recskárdó le se szarja a labdát és még benyögi Mercynek hogy „ki a gáz és ki nem a gáz”!? :W Daniella meg nevetve „tesó erről lecsúsztál”? :F Pedig ö simán megcsinálta volna a teniszlabda elkapós Guinness rekordot úgy hogy mikor gyakoroltak egy darabot sem tudott elkapni.
Aztán belöki a riportban az volt a célja Fruval hogy idegesítse (a kávéskanál csörgetés). :W Valaki elmagyarázza Fru miért nem hagyja ott a fenébe? :F A kiesést már úgysem tudja elkerülni de legalább emelt fővel tudna kijönni, hogy nem engedte tovább az alázást és jól megmondta a véleményét annak a retardált senkiházi kisebbséginek! :K

Vivin megint szakadok mikor elvették a kence ficéit: „így is olyan nehéz ez a játék??? :F és csak ennyi örömöm van az életben!” :DD
Ez hülye komolyan! És mindenki fogja a fejét és röhög – nagyon nagy. :C

A Virág vajon kire gondolt a holnapi előzetesben? :U

Daniella királykisasszony már megint kivonja magát (a holnapi felező buli). Egyre jobb fej lesz! :(((

[ Szerkesztve ]

(#1800) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Félek, hogy a sallang történések közt elvész a Recskátó-Grincs páros iránt érzett közutálat a villában. Szombaton ki kéne szavazni valamelyiket, de ha Moh (, esetleg Merci) is célkeresztbe kerül, kétségessé válik a dolog.
Könyörgöm, tartsatok össze, szavazzátok ki Recskátót!

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.