Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1151) LamaCube válasza Vakegérke (#1148) üzenetére


LamaCube
addikt

Én most érzem úgy, hogy belenyúlnak a szavazásba, mert túl kevesen lesznek az egyik "csapatban" és nem lesz katalizátor. Bárkit vinne ki Tank-aranda nem menne vissza a villába. Ezt jól mutatja az összes szavazás, tehát fura volna, ha ő nyerné a párbajt. De...a nézettség nagy úr :K

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1152) i3odnar válasza csababarca (#1130) üzenetére


i3odnar
csendes tag

Azt írtam, hogy Amanda addig érdekes, amíg mások háta mögött fortyog, amiért a legtöbben sarazzák itt a fórumon is és lehet, hogy ez okozza majd a vesztét is, plusz személy szerint nekem sem tetszik az általa képviselt játék, viszont amikor nem fortyog akkor el van tűnve, mintha nem is létezne. Nagyon támogatnám, ha a szombati párbajig összeszámolnánk hányszor lesz a kamerák középpontjában amiatt, hogy másokat beszél ki a háta mögött vs. amikor épp "normális" a többi villalakóval. :D

Lehet rosszul fogalmaztam, de nem azt akartam bebizonyítani ezzel, hogy egyáltalán nincs manipulálva szerkesztés által a műsor, és az idézet is a 24órás live megfigyelhetőségre irányuló kérdésre adott válasz volt és egyébként már nem köti szerződés az RTL-hez ezért is beszélhetett róla. Én elhiszem neked, hogy voltak az általad említett dolgok, belekötni nem tudok és nem is akarok egyrészt azért mert nem vagyok képbe az előző jó-pár széria történéseivel nem néztem őket, illetve a stúdióba sem látok bele. A jelenlegi szériára korlátozva viszont megtartom az állításom, miszerint game changer manipulálást kevés eséllyel tudnak megcsinálni (pl. hogy Amandát ők tüntetnék fel ilyen színben és valójában egy kisangyal vagy hogy Gábor valójában nem kavarta a szart, hanem tényleg mindenkinek csak jót akart és a kiesését a vágások okozták, na remélem érted mire gondolok :D ). Ebben a szériában talán 2 vágás volt fura, az egyik amikor ugye Dani balhézott, a másik pedig a Gábor kiesése utáni napon vágtak be egy-egy olyan bejátszást amikor bevallotta, hogy lehet ő is hibázott, de ebbe megerősítést kérek vagy javítson ki valaki, ha nem jól mondom.

Egyébként Osváth Zsolt "ZSHOW time"-tól volt az idézet, nem iszom a szavait, csupán hitelesnek tűnő infókkal szolgált az egyik videójában erről a témáról.

Ezzel a hasonlattal nem értek egyet.. Fizikailag nincs veszélyben Virág, nem tudom, hogy hoztad ide az erőszakot. Az, hogy Dani szuggerálja, verbálisan gyalázza nyilván minősíti Danit, de nyilván van egy kedvelhető, szerethető oldala is amit a Virág is lát benne. Onnantól, hogy Dani nyílt lapokkal játszik vele szemben és Virág ennek ellenére választja "párjaként", sőt még meg is mondja, hogy neki ez tetszik és jó ez így ahogy vannak.. meg nem veszi a szívére.. és nem egy ilyen kapcsolat létezik az életben sajnos vagy nem sajnos, de onnantól, hogy ők ténylegesen jól elvannak, felesleges foglalkozni ezzel.. Virágnak tényleg megvan minden lehetősége, hogy lépjen Danitól minden következmény nélkül, (ezért sem értem ezt az erőszak hasonlatot) innentől már inkább kínos hatást vált ki, ha sajnálgatni kezdem Virágot, amikor ő tök jól elvan. Innentől inkább poénként jönnek le ezek a beszólások kettejük között..
Egyébként tényleg van olyan lány akinek imponál ez az alpári bánásmód és még igényli is :W .

Na szétestem így a végére egy kicsit.

Mai összefoglaló:
Amanda: "Bálint megpróbál rossz színben feltűntetni." Szegénynek még mindig nincs meg fejben, hogy tizen X kamera figyeli őket nap mint nap.:DDD Nem hiszem, hogy Bálint 2-3 mondata fogja majd meghatározni a nézők véleményét Amandáról. :N

Így az összefoglaló végére:
Renátó tippjeire Amanda helyében nem nagyon hallgatnék, Gábor tudna erről mesélni. :C

(#1153) UFO1


UFO1
senior tag

Aszonnyja Dani megy a búvárkodás (obladi oblada) erre virág szeretem a búvárkodást. :C

Mercy is belépett a klubba és kicsapta Mohnak! :D

[ Szerkesztve ]

(#1154) antikomcsi válasza LamaCube (#1151) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Itt akkorát kéne csalni, hogy az szerintem nem fér bele.

Ha Aranda menne vissza, olyan terhelést kapna a szerverük, mintha ddos támadás érné. ;]

Amúgy mit mondott Retardó? Hogy most végre az értelmes csapatból fog visszamenni valaki, és nem mindig az ostobák jönnek vissza. Eddig csak Bálint jött vissza, igaz ő kétszer. De ettől még a többesszám nem indokolt, ha már ilyen okos ezt tudhatná. Az ő okos csapata, aztán ott van a toppon, úgy rémlik, hogy ciGádzsina még egy levelet sem tud majd küldeni Arandának, hisz a bélyeget sem tudja felragasztani a borítékra ez kiderült a munkahéten.

Az az igazság, hogy elintézték magukat. A nézők többsége, most azt várja, hogy ez a brigát hétről-hétre kiessen szépen egymás után, és végre elkezdődjék az igazi játék.

Egyet sajnálok, hogy nem most van az iskola hét, szívesen néztem volna, ahogy szenvednek, még mielőtt kiesnek.

(#1156) lowzor válasza antikomcsi (#1154) üzenetére


lowzor
veterán

Arra azért kíváncsi lennék, hogy Genya azt a 11 osztályt hogy végezte el, ha még azt se tudja, hogy a bélyeget hova kell tenni a borítékon. :F
Azt mondja, hogy ő majd főz magára, de a főzés egy kész agysebészet lenne neki a borítékhoz képest.

(#1157) LamaCube válasza antikomcsi (#1154) üzenetére


LamaCube
addikt

Gina megmondta, hogy Bálintban van emberiség... :DDD :DDD :DDD Azt hittem lefordulok a székről :W
Talán Gina még bennmarad az iskola hétig ;]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1158) antikomcsi válasza lowzor (#1156) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Egy biztos, nem levelezőn! ;)

#1157LamaCube

Be kell valljam, hogy pont ennél a jelenetnél nálam is kihallatszott, amit gondoltam. De ide nem írhatom le, csak hallgass meg egy hosszú, hangos sípszót, és rendben leszünk.

[ Szerkesztve ]

(#1159) LamaCube válasza lowzor (#1156) üzenetére


LamaCube
addikt

Ja a tükörtojásból is rántotta lett a végén még ő is azt mondta rá hányadék...
És itt van a két oldal közti hatalmas különbség. Vivit folyamatosan butázzák, ostobázzák meg köcsögözik a többieket, de ők főztek rájuk így is.
Most egyből mi a helyzet? "Csak négyünkre főzünk az tuti."-Tankaranda és Romagina

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1160) UFO1 válasza antikomcsi (#1154) üzenetére


UFO1
senior tag

ciGádzsina adom ezt is! :D :C

Különben ha jól emlékszem akkor volt iskola hét mikor 12-en voltak bent legalábbis a 6-ban 2×3 pad volt. Ezzel kicsit elkéstek ezen a héten kellet volna kezdeni és téli szünet a karácsony miatt és jövő héten lett volna még pár nap.
Jelentés: tanbácsinak jelentem az osztály létszáma 12 hiányzik egy fő.
Tanár: ki hiányzik.
Hát aranda!
Hogyhogy?
Kicsapták rossz magaviselet miatt! :D ;]

#1156lowzor
Meg van az 3x járta az elsőt, 2x a másodikat, 4x a harmadikat és 2x a negyediket. Már is meg van a 4 elemi az az alap náluk! ;]

[ Szerkesztve ]

(#1161) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Aranda megnyugodhat, mert most mindenki őszinte vele, és szeretik nagyszerű, elvarázsoló természetét a barátai, akik soha nem ártottak neki.

Azért kihívás előtt visszajátszanám neki azt a jelenetet, mikor Dugó párbaja után Fru már rögtön a bulin elkezdte oltani Mercit (csak nem jött be), hogy már nincs csapat, és amúgy is Arandával nagyon vigyázzon, mert nem őszinte, nagyon kétszínű és mindenkit kipletykál a háta mögött, tehát Mercit is.

(#1162) lowzor válasza LamaCube (#1159) üzenetére


lowzor
veterán

Ugyanezt gondoltam én is. Vivit ostobázzák folyamatosan, de ő legalább egy ételt meg tud főzni. Ezek még ahhoz is életképtelenek.

#1160 UFO1:

Így már érthető. :)
Viszont onnan is végig hiányozhatott, mert borítékot címezni talán az első osztályban tanítanak.

(#1163) UFO1 válasza LamaCube (#1159) üzenetére


UFO1
senior tag

A legszebb különben az volt mikor cigádzsina üvöltve rontott be a konyhába, hogy takarodjanak ki onnan Vivi és Rotyi meg köpni nyelni sem tud (épp valamit főztek). Leginkább szerintem az járhatott a fejükben, hogy mikor jön be két ápoló a kényszerzubbonnyal és a hatalmas nyugtató injekcióval, hogy vigyék vissza Mátészalkára cigádzsinát. :D ;]

Már nem csak RTL most + al rendelkezők láthatják a Jöttem, láttam, buktam-ot. Pár napig megnézhető a nélkül is. ;) :K Ja 4 3

[ Szerkesztve ]

(#1164) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Bakker, azt sem tudom megérteni, hogy nézheti valaki ezeket az agysorvasztó retardált műsorokat, de hogy utána a róluk szóló topik pörögjön a legjobban, és nem is rövid eszmecserék legyenek arról, hogy pár véglény mit csinált egy kitalált műsor kitalált világában a kitalált hétköznapjaikon.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#1165) UFO1


UFO1
senior tag

Hogyan készül puskás Peti az összefoglalókra? Hááát elég buzis! ;]

Beleolvastam kicsit az insta oldalakba és hát kivétek nélkül mindenki azt írja aranda haza és a fantomképre nyom mindenki! ;]

A saját oldalán: :C
Ha egy kuka lenne az ellenfeled is a kukara szavaznek!

takarodol haza jovohet szombaton dragam

Menjel Csaje haza magadnak

Erős vagy valahol sajnállak is valahol de mindent saját magadnak köszönhetsz a világon nincsen szemkötő te mondod amúgy álljon ki magáért csoro Vivi aztán egy Gina féle alaktól is beszarnál ha beléd állna.. Tedd össze a kezed, hogy barátnőd lett.. Gina se egy valamire való ember de te még ő mögötte is csak kullogsz csajos és pofázol? Mi ez ha nem szégyen??

Mehetsz haza

Remélem ki esel te sunyi patkány

Hamarosan vàr villàn kívüli vilàg, te kis....

Remélem szombaton már otthon leszel!

Egyed bazdmeg már nem sokáig ehetsz ingyen úgy se

Egy igazi sunyi, jellemtelen, rosszindulatu, irigy senki ez a no!

Undorito.

A WC papírra előbb szavaznék, mint rád

Undorító vagy felnőtt ember létedre egy szégyen vagy..akkora arcod van és úgy fogsz pislogni mint hal a szatyorba amikor kiesel...te okádék

Vegre, alig vartam mar hogy megkapja a kendot mehet a kihivottra a szavazas

Hajrá fantomkép

Itt az ideje hazamenned Amanda

FANTOMKEP

Szànalmas kis senkihàzi....

mesz haza fele rofi jovoheten a tv elott fogok ugralni!

Repuj haza te undorito liba

Bárkit kihívhatsz innen úgy is repülsz mképre?
Énénén mehetne màr haza

csodálom, hogy bírta a rendszerük, mennyi szavazat érkehzetett a fantomképrekedvelés

mint Gábornál!

en is! XD

én rá szavaztam köcsögök a vivit fogja kivini és azt a hülye buta kurvát kinn is hagyja

nézd meg, rajtad kívül várja e valaki vissza, aztán gondolkodj, mennyi esély van visszamenni...

azonnal szavaztunk, ahogy lehetett kiesek ez a szutyok. Kijön, elolvassa a kommenteket és összeomlik. Ezek azt hiszik ők a jók az emberek szemében, gina, amanda, renató, frú a pennywisefejű rusnyaság, ahogy gábor a büdös és a pinaszájú digó is hitte. Rosszul Szépen kiesik ez is. Vivit fogja kihívni, azt hiszi gyenge. Vivi egy karakter. Vicces, vicces ahogy lassan beszél, nem unszimpatikus karakter. Abszolút visszamegy ez a borzalom ellen. Meg bárki Bálint levehetné újra a lila kendőt, mert ez a dagadt korábbam mondta hogy kiviszi, harmadszor is visszamenne 90valahány százalékkal, mert ez az amanda a gábornál meg a pinaszájúnál is utáltabb ember

légyszi válaszolj ide pont a párbaj után, hadd röhögjek rajtad Vivi megy vissza, ez evidens, nézd a kommenteket,amandát csak pár ilyen hülye szereti mint te. Gyere, írj ide, vagy én fogok rád írni

te idióta⚠️ez amanda oldala és olvasd a kommenteket szerinted??? Csak utálói vannak, meg te, meg talán az anyja nem logikus??????

lehet nem megy vissza az a ti hibátok attol még ő érdemelné meg mint az a hulye ribanc

nem a mi hibánk. Annyiban lenne jó ha visszamenne, hogy továbbra is kiröhöghessük, mint a digó is ha maradt volna, megbaszta volna azt a részeges, buta szutykot, ami vicces. De jobb hogy kint maradnak, így érzik mekkora szarok voltak.

szerintem nagyobb pofon lenne nekik, ha Vivi ellen esne ki :D

szerintem rajtam kívül is sokan!

Annyira sajnalom hogy mész párbajra...ja

mész haza baszkikam

[ Szerkesztve ]

(#1166) UFO1


UFO1
senior tag

Belenéztem a kedvenc 6-os szériába és már csak 5-en vannak benne de olyan szócsaták vannak, hogy lefordultam a székről mind az 50 percen keresztül.

[ Szerkesztve ]

(#1167) LamaCube


LamaCube
addikt

Nézem éppen a BBV-t. Tök jól elszórakoztatják magukat a "jó" csapat. Mindig kitalálnak valami feladatot, hogy ne csak a punnyadással teljen az idő. Gondolom a "rossz" csapat is jól elvan csak nem vágják be a szerkesztők. De miért nem ezt nem értem :F

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1168) DEJVID válasza LamaCube (#1167) üzenetére


DEJVID
őstag

Meglepne, ha a cigizés, alvás, összeesküvés-elmélet gyártás és gyűlölködésen kívül mást csinálnának.

(#1169) LamaCube válasza DEJVID (#1168) üzenetére


LamaCube
addikt

Szoktak azért mást is csinálni...ja nem ;]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1170) UFO1 válasza LamaCube (#1167) üzenetére


UFO1
senior tag

Viszont retardó valamit sunyizott Fru mögött :U nagyon nyálazta a cerkát és a szerkesztők rá is effekteltek egy hangot de megint Dani és Virág vitte a hálóban (is) a műsort a búvárkodás magán számukkal! :C

Különben mikor Vivi elkezdi mesélni az idiótábbnál idiótább történeteit azon a monoton lassú hangján az kész az asztalt verem a röhögéstől! :DD

[ Szerkesztve ]

(#1171) csababarca válasza LamaCube (#1167) üzenetére


csababarca
őstag

Gúnyolódhatsz, de nem erről beszéltem :)

Látva ezt a kommentet, akkor innentől kezdve az lesz a hozzáállás, hogy Én azt írtam, hogy mindent kivágnak amit a "rossz" oldal csinál, és esetleg pozitív, és mindent kivágnak ami a "jó" csapatot negatív színben tünteti fel.

Holott nem ezt írtam, egyszer sem. Max Dani-Vivi viszonyában éltem a gyanúperrel, hogy érzékenyítés miatt kivágják már inkább ezeket (bár ez egy csapat ugye), de visszanézve az elmúlt 3 adást, szerencsére nem vágják ki, továbbra is megvannak Dani irányából ezek a megjegyzések.

De akkor inkább csak olvasom a topikot a továbbiakban, mert ez van belőle, ha valaki a fősodortól eltérő véleményt fogalmaz meg. Minden évadban ez volt, végére itt maradtak 3-4en, mert ki lettek utálva, akik nem a fekete-fehér szemüvegen keresztül próbálták értelmezni az eseményeket.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1172) antikomcsi válasza csababarca (#1171) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Nem emlékszem arra, hogy ezekből a topikokból valaha is ki volt valaki utálva.

Sőt, jó párszor előfordult az is, hogy nem egyezett a véleményünk, még Vakegérkével sem.
Kitárgyaltuk a dolgokat, szurkoltunk akinek szurkoltunk ez szubjektív volt, de a szeméjeken kívül az eseményeket objektíven igyekeztünk nézni. Szerintem veszekedés, utálkozás soha nem volt. Ha valaki elmaradt, akkor az inkább azért lehetett, mert megsértődött, hogy másnak más a véleménye.

Ez a topik soha nem arról szólt, hogy be kell állni a sorba és mindenkinek ugyan azt kell gondolni, érezni. Ez a topik arról szólt, hogy megfigyeljük az elzárt egyedek viselkedését a mikro társadalmukban és azt itt kulturált keretek közt kibeszéljük ki-ki észrevétele szerint.

Nem kell csak olvasó módba kapcsolnod, én elfogadom a Te véleményedet is, attól függetlenül, hogy egyezik e az én véleményemmel. És szerintem a többiek is. Bár ezt csak én gondolom. Cserébe viszont Neked is el kell fogadni, ha valamit másképpen látnak és leírják. Nincs egyetemes igazság. Van a Te igazságod, az Ő igazsága, meg az én igazságom. Ez ilyen dolog.

(#1173) csababarca válasza antikomcsi (#1172) üzenetére


csababarca
őstag

Igen, egyetértek, főleg a végével.
Ezt is próbáltam írni.

CSak furcsa, hogy egy szituba ide kellett keverni a "biztos csak nem vágják be a szerkesztők" dumát, nem értem mi szükség ezekre a zrikákra, pláne hogy nem erről beszéltem egyszer se.
Meg cseh 2őzni nagy ésszel, ugyebár, többször is.

A legviccesebb az egészben, hogy egy oldalon vagyunk, mert én sem bírom a Gina, Amanda, Renátó triót, aminek hangot is adtam már elégszer. Mint ahogy annak is, hogy Rolit, Virágot, esetleg Bálintot tartom érdemesnek a fődíjra, kvázi nekik drukkolok.
Ettől függetlenül a köztes embereknek is megvannak a stiklijeik, pl ott van Moh aki nem egyszer keverte meg a szart, általában nem szándékosan, de megtette, mégsincs besorolva rossznak, pedig ő aztán már napraforgó is volt, szarkavaró is több ízben, mellé agresszív is pl éppen Virág sínylette meg.

Na de mindegy, nem tisztem védeni az álláspontomat, szerintem ez a hsz tökéletesen leírta most, hogy kiről hogyan vélekedek.
Ha ezek után valaki azzal vádol, hogy én a rossz oldalnak szurkolok, az olvassa ezeket a sorokat vissza, talán rá jön hogy nem így van.

Történelemtanárként tudnék jó pár példát írni történelmi alakokra, akiket mondjuk nagy becsben tartunk, mert nagy dolgokat tettek a magyarságért, de nekik is megvolt az árnyoldaluk bőven. De azért nem teszem, mert nem akarom őket megsérteni azzal, hogy ilyen mihasznákat hasonlítgatok össze velük.
Viszont én az óráimon pl Mátyásról, Istvánról is elmondom pro-kontra a tetteiket, itt is erre próbálok rávilágítani.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1174) kalanchoe


kalanchoe
senior tag


nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek :DDD

(#1175) UFO1


UFO1
senior tag

Különben néztétek az RTL 24-et is olyan videók vannak fent ami sehol sem ment le pl. aramda kiválasztása előtt volt egy kis kibeszélés. Érdekes módon eddig (amit én láttam) mindig sarkalatos módon ez volt a fő csapás a leadott műsorban erre most simán bele se teszik. Nem értem!? :U :F

#1173csababarca
Semmi baj, hogy kinek szurkolsz ki tetszik mert mindenkinek lehet más a véleménye csak nem kell megsértődni ha valamibe belemagyarázol olyat, ami meg sem történt. És most is mit tett Hoh??? Mikor volt agresszív Virággal??? Tényeket!!!!!!!!!!!
Az hogy ittasan be akart jutni a nyugiba és Virág pont akkor ott volt az ajtó mellett és visszafelé jövet a fal mellett elbotlott Moh lábában az nem agresszív viselkedés és ez az amit nem értünk miért magyarázol bele olyat, ami meg sem történt ez a cseh2. Direkt megkerestem csak neked! (első videó 2:40) mikor elesett Virág és nagyon úgy néz ki magától, ill. hogy Moh ott volt és nem fért el meg persze ittas is volt rendesen mindenki!

Különbem ha valóban történelem tanár vagy nem csodálom, hogy nem látod a valóságot mert a történelem maga is a feltételezésre a kitalációra, átfogalmazott réges régi kódexeken alapul aminek senki se tudja mi valóságág tartalma (pl. a két legismertebb a Biblia és Nostradamus írásai) és nem azt állítom, hogy minden az de nagyon sok a félre magyarázás olyan formán, hogy az szimpatikus legyen az adott országnak vagy társadalmi csoportnak akárkinek!

Tehát vers részlet kis kiegészítéssel az egyik legnagyobbtól: „dolgozni (írni) csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” ;) :K

[ Szerkesztve ]

(#1176) LamaCube válasza csababarca (#1171) üzenetére


LamaCube
addikt

Egyáltalán nem céloztam és nem volt szándékomban gúnyolódni. Ha úgy jött le elnézést kérek! :R :R :R Ezért nehogy offold a topikot. Ha tudsz nézz bele a BBV-be is, mert néha jobb, mint az összefoglaló!
Ugyanakkor mindig a kettős mércével jössz és értem, hogy mire gondolsz ezzel kapcsolatban. Viszont a vicces "alázás" vagy a "ostoba, köcsög, buzi, kurva vagy, rohadjon ki a májad" és hasonló kisebbségi jókívánságok között hatalmas a különbség szerintem! :K

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1177) csababarca válasza UFO1 (#1175) üzenetére


csababarca
őstag

Látod ez a baj veled, hogy csak személyeskedni tudsz.

Mindent elárul, hogy a Bibliát meg Nostradamus írásait egy lapon említed. Annyiban van igazad, hogy történelmi hitelességét tekintve egyik sem forrásértékű, legalábbis a Biblia is kis mértékben használható történelmi forrásként,= nem is használják, maximum teológiai forrásként, ami meg másik tudomány.
Kereszténység is jól dokumentált, birtoklevelek, kinevezések, pápai bullák, püspöki rendeletek, stb...ezek történelmi források, nem a Biblia.
Az újkor (16. századtól) igen jól dokumentált, főleg az európai történelem.
Szerintem te sem tudod miről beszélsz :) Nem tudom mit dolgozol, de nem degradálnám a munkádat, tudományterületet amin dolgozol, pláne nem ilyen szinten, ami még hazugság is.

Mivel rajtad kívül mindenki más tud érdemben reagálni, okfejteni, következtetni, esetleg minimális mértékben megérteni a mondandómat, kivéve téged, ezért nem hiszem, hogy kell egymás írásaira reagálnunk a továbbiakban.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1178) csababarca válasza LamaCube (#1176) üzenetére


csababarca
őstag

Majd belenézek, ha időm engedi.

Jah hát van különbség persze.
Csak a szememben ez úgy van, hogy Dani elvileg kedveli Virágot, és őt alázza.
Gina pl., hogy maradjunk a legostobábbnál, meg válogatás nélkül szórja az átkait, trágárságait, sokszor mire a végére ér már elfelejti, hogy miről kiabál.

Na de a lényeg, hogy Ginából nem nézek ki többet, mint amit mutat magából, Daniból meg azért többet várnék, mert az alázásai közben tud teljesen normális is lenni, ezért sem értem nála, hogy erre mi szükség.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1179) UFO1 válasza csababarca (#1177) üzenetére


UFO1
senior tag

Melyik rész volt a személyeskedés??? Könyörgöm Tényeket!!!
Nem említettem egy lapon a Bibliát és Nostradamust „a két legismertebb” ez volt oda írva. Ezt nevezik ferdítésnek. Írhattam volta ahogy nálad is szerepel, hogy Mátyás király nem is volt olyan jó, ami a népmesékből vagy egyéb írásokból rögzült bennünk.

De a kérdésemre sosem válaszolsz mikor keverte a szart Moh mi az hogy napraforgó? És csak a konkrét tényeket légyszi! :U

(#1180) ¤Envy¤


¤Envy¤
tag

Biztos vagyok benne, hogy manipulált a műsor.
Szerintem ami a tv-ben megy, ott minden az.
Azt hiszem régen írtam már, nagyon régen volt az osztályunkban egy vendég, aki elmondta, hogy a csatornán futó celebfőzős műsor csak színjáték, amit a végén a celebek esznek, azt igazából ő (neves szakács, és a csapata) főzi.

És ilyen egyszerű, a műsor a lényeg, nem más...

Mikor a nők elleni erőszak világnapja volt, Vivi érdekes módon bevallotta, hogy megerőszakolták... (nem vitatom, hogy igaz vagy sem, nem ez a lényeg.) A műsorvezető meg elmondott egy telefonszámot, amin segítséget lehet kérni hasonló ügyekben.

Aztán, mikor Virágról kiderült az idekinti élete, érdekes módon bent Danikának eszébe jutott, hogy jaaa ő ismeri, mert látta azt a képet, a haverja "küldte" neki. És Virág kimagyarázhatta magát (a nézőknek szólt!).

Épp ezért én igazából feleslegesnek tartom itt a litániákat, amiket írtok, pár ember által szerkesztett, halálra manipulált 40 perceket látunk, és ebből kéne mindent is levonnunk :DDD

Hiteles lenne a műsor akkor, ha neten 0-24 lehetne nézni, persze a wc és fürdő kamerákon kívül.

[ Szerkesztve ]

(#1181) Vakegérke válasza UFO1 (#1179) üzenetére


Vakegérke
veterán

Szépen kérlek, hagyd már abba a huzakodást. Biztos csababarca is megteszi, és nyugalom lesz a topikban.
A személyes problémát inkább priviben illik kitárgyalni.
Köszönöm. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1182) LamaCube válasza csababarca (#1178) üzenetére


LamaCube
addikt

Nem sok idő én mindig elpörgetem a "műsorvezetők" mondandóját, így kb. 10 perc adásonként, de tényleg érdemes megnézni. Persze, ha van időd azokat is nézheted, de azt nem ajánlom :N

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1183) UFO1 válasza Vakegérke (#1181) üzenetére


UFO1
senior tag

Sose volt személyes problémám csak ha valaki elferdíti a dolgokat és 2-3 hetes történeteket hoz fel ami már rég megváltozott pl. Moh miért is állt át a másik brigádba? Mert megismerte az ottani embereket mennyire unszimpatikusak és gyűlölködnek el is mondta.
Napraforgó kilőve!
Moh mindenkinek elmondta mi történ (a Mercy-s sztori) de Fru csak állítgatta amiről senki se tudta mi hogy hol és mi is történt valójában. Szarkavaró kilőve.
A Virág -féle agressziót meg fentebb linkeltem ez is kilőve!

És befejeztem de ha valaki rosszul lát valamit – velem is megtörténik (akár a való életben is) – akkor újranézem az adást (1x, 2x, sokszor) de semmiképp nem látok (írok) bele olyan dolgokat amik meg sem történtek vagy már rég túlleptünk rajta mert megváltozott a szereplő viselkedése (lásd Virág gyalázása ami kb. 1 hete nincs csak vicces szurkálódás). És mindenki leírta, hogy egy tuskó, suttyó, paraszt gyerek (mind e mellett vicces is) de szerinte nem írunk semmi rosszat róla.
És nem lenne azzal se baj, hogy valaki rosszul lát valamit a baj ott kezdődik ha sokat ismételgetjük mert akkor az egyre valóságosabbnak hat egy idő után, ezt hívják csordaszellemnek. Lásd aranda maga sem tudja miért utálja gyűlöli ÉNB-t mivel a beközölésekkor még annyira oda volt érte mint a fene!

És tudom mi a baj egy tanár bármit mond a suliban azt a diák elfogadja itt meg sokan visszaírnak, hogy az nem is úgy volt és hát az egó nagy úr!

[ Szerkesztve ]

(#1184) kalanchoe válasza ¤Envy¤ (#1180) üzenetére


kalanchoe
senior tag

ezzel egyetértek, rendesen manipulált maga a műsor :K hiszen 0-24-ben nem lehet nézni, csak 40 percben válogatják össze a lényeget, aztán ennyi. nyilván, szerkesztői szemszögből a nézőnek az a fontos, amivel lehet manipulálni, véleményt formáltatni, stb.
Megjegyzem, hogy az X-faktor is ilyen, egyik ismerősöm mesélt róla, aki megjárta. Konkrétan embereket hívogatnak, keresnek fel, akiket be tudnak hívni, hogy szerepeljenek. Nagy sor, egész nap várniuk kellett, ráadásul aláírattak egy szerződést, és ha nem jönnek el, 1 millát ki kell fizetni fejenként. :DDD Arról nem beszélve, hogy a zsűri teljesen más volt ott, mint ami a TV-ben jelenik meg, hiszen az ezt követő elbírálás után lehet beállni.
Csak azokat játszák be, akik érdekesek, meg lehet rajta nevetni, felkapni (pl. Mikrofondobáló Mirjam). Szerintem VV-ben ugyanez megy, mint a többi műsorban.

(#1185) antikomcsi válasza LamaCube (#1182) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Húúúú, belevalóból a videó bejátszásokon kívül, minden mást csak szigorúan saját felelősségre!

Egyébként a belevaló videói is néha semmirevalók. Túl sok az önkielégítős, kakiról pisiről beszélő, vagy egyéb szex témájú jelenet. Nem vagyok prűd, de ezt a műsort nem ezért nézem, ha ilyet akarok, van rá ma már millió másik forrás.

(#1186) LamaCube válasza antikomcsi (#1185) üzenetére


LamaCube
addikt

Igen van benne, hiszen ezért 18 karikás, de akadnak gyöngyszemek is. :K

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1187) antikomcsi válasza LamaCube (#1186) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Pont azért a pár gyöngyszemért merülök alá én is a förtelem tengerében. :DDD ;]

(#1188) lowzor válasza kalanchoe (#1184) üzenetére


lowzor
veterán

A VV3-at pl lehetett 24/7-ben nézni, az RTL egyik csatornája volt erre fenntartva. Nem hinném, hogy ez jobban van manipulálva, mint az volt.

(#1189) Danex válasza lowzor (#1188) üzenetére


Danex
addikt

Alapjába véve mivel már nem a nézők választják ki az embereket manipulálva vannak a szálak, illetve az első néhány kérdésről ne is beszéljünk amire szavazni lehetett.

Gyakorlatilag így lett kirakva valaki 2 összefoglaló után, így kapott egy egyértelmű párbajozó védettséget és így került be egy olyan ember akinek véletlenül volt már kapcsolata az RTL-el.

Azért ez így szerintem nem teljesen tiszta. :U

(#1190) UFO1 válasza antikomcsi (#1187) üzenetére


UFO1
senior tag

Azért a tegnapi Dani Virág búvárkodás ütött! :DD
És nem csak a jelenet hanem a párbeszéd is! :C

#1189Danex

Szerintem sincs semmi értelme, hogy manipulálják nekik tök mindegy ki nyer. Ha annyira műsort akarták volna akkor nem ÉNB nyer vagy valahogy vissza teszik dijégót hogy nőjön a feszkó. Ami érthetetlen az ÉNB 1:15 órás reklámokkal együtt ez meg csak 1 és egy csomó vicces vagy egyéb jelenetet nem tesznek be csak RTL 24-en, instan jelenik meg és még mennyi olyan lehet amitől színesebb lehetne a műsor.

[ Szerkesztve ]

(#1191) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1192) UFO1


UFO1
senior tag

Fru innentől grincs ;] megint kavarja a szar áááá Mercy-t akarja rossz színben feltüntetni. :W
Danika azért kezdi levágni milyen sutyerák egy nő! ;)
Jól mondja egy gonosz törpe! = drincs :D
Az a szemöldök!
Anikó azért megkérdezhetné, hogy is van ez szólás, hogy minden viccnek a fele igaz? :F

[ Szerkesztve ]

(#1193) kalanchoe válasza UFO1 (#1192) üzenetére


kalanchoe
senior tag

ezekkel a gyönyörű szemöldökkel meg főleg grincses :C

(#1194) kalanchoe


kalanchoe
senior tag

na, Fru a konzervatív kislány folytatja azt amit eddig csinált Gábor, csak kicsit undorítóbban. most már rendesen belement a vitába.

[ Szerkesztve ]

(#1195) UFO1


UFO1
senior tag

Hát ha grincs aranda párbaj lenne gondban lennék(énk)! :Y

Ezek komolyan azt hiszik (a fantasz.... nagy 4-es) hogy bármelyikük is vissza tud menni a másik brigád bármelyik tagja ellen. :U ;]
Most is csak a rosszindulat fröcsög belőlük! :W

[ Szerkesztve ]

(#1196) LamaCube


LamaCube
addikt

1 hónap alatt nem lehet barátod Merci.... de ő szerelmes Renátóba 3 hét alatt :W :W :W
Ekkora egy idióta nőt :C

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1197) lowzor válasza UFO1 (#1195) üzenetére


lowzor
veterán

Ha a Grincset hívná ki, akkor Arandára szavaznék.

[ Szerkesztve ]

(#1198) UFO1 válasza LamaCube (#1196) üzenetére


UFO1
senior tag

2 sincs az! :P

#1197lowzor

Nálam is nagy a kísértés csak aranda nem kavar annyira mint az elején le merem fogadni az ÉNB táborban teljesen más lenne. Azért persze könyörgöm akasszuk fel szavazzuk ki! ;]
A grincs már az undorító szint alá süllyed!

[ Szerkesztve ]

(#1199) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Frunak van bőr a képén rendesen. Méghogy becsicskította Moht... Én inkább azt mondanám, hogy okos enged(ett).
Merci meg mi a frászt idegeli magát egy ilyen törpe torpedó miatt?

Szerk: Fru szép huszárbajuszt szerkesztett a homlokára. :D

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1200) Popes


Popes
őstag

Ahoz képest hogy az elején mennyien szimpatizáltak Fruval, mostanra szépen kibújt a szög a zsákból.
Nem sokan tudják hosszútávon elrejteni a valódi énjüket színészkedéssel a villában. Fru arca is kiviláglik a felvett maszk alól egyre jobban. Érdekes ez.

Deus ex machina

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.